- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.021
kaç yaşında ebru.Kızlar oglum hiç uyumak istemiyor.11 de girdik odaya yeni uyuduben bu saatten sonra ne yapabilirim Tatilde düzen bozuldu.oyun oynuyorum tv izlemiyor akşmlarımı ona ayırıyorum doymuyor ama bende spor yapmak kitabımı okumak vs kendime dinlenme zamanı ayırmak istiyorum.Annannrye istedi orayada gittik yorulmuyır hopluyor ıpkıyor uyumaya gelince ağlıyor.Neyse menümü yazıp Uyuycam.telden yazıyorum yanlış yazı varsa kusura bakmayın.oglum hep bakıyor diye pc kaldırdık.
Sabah:2dl kepek arası 1dl peynirli tost,1elma,yeşilçay
Ara:çay,4 kare bitter
Ögle:1 kepçe çorba,yogurt,fırında türlü ,5 yk erişte
Ara:beyaz çay,1 paket eti kepekli form
Akşam:1 kase çorba,1 köfte,1 soğan,2 yk pilav.
Spor:15 dk G-5,15 dk pasif jimlastik
Annemde Ogluşu bırakıp 40 dk yürüyüş
Bizim burLar karışık her yeri yakıp yıkıyorlar
günaydın canım.ilaçlarını tamamla,bu hastalık ilaca rağmen zor bırakıyor insanın yakasını.Günaydın kızlar
İğnelerimi bitirmediğim için hastalığın yeniden nüksetti. Az sonra hastaneye gidip iğnemi yaptıracağım. Bugün işe gitmiyorum. Izin verdim kendime. Bitirmem gerekn bşr rapor vardı onu okurum evde. Sonra da mail atarım. Öğle arası da oğlanın öğretmeni ile konuşacağım. Öğleden sonra pazara avm ye ve pdikoloğa gideceğim inşallah. Allah izin verirse
Az önce tartıldım ama bildirim yapmaya hiç yüzüm yok
nelson tablet ya da tel den mi yazıyorsun valla yarısını anlamadım.:)Papatyam geçmiş olsun güzelim, kendine iyi bak çabuk iyiles. Bence kilo bildirimi ni yap güzelim. Çok kilo almış Olsan buraya yazınca bu Hafta dikkat edersin yoksa insan her gecen gün bosver yor yiyor da yiyor
Ebrulim çocukların erken uyumadi taraftariyim. Benim kızlar sabancı ölü erken uyandırıyor için erkenden uyyutuyorum. 8_ 8.30 arkasına yiyorlar. Tabi o saate kadar yok yemekleri ödevleri koşturan duruyoruz. Sor atıyorum kızları yatağa.
Yarış başlasın. Papatyam rakibimsin ama topla kendini kalk 2_3 bardak su iç. Ben Sürahi suyu doldurdum. Icin bir cubuk tarcin cave yeşil nane attım. Güzel bir aroması oldu.bir dahaki sefere maydanoz falan da atacağım.
Şimdi çay içiyorum. Evi toplayıp çarşıya gideceğim. En az 50 yürüyüş yapmis olacagim
Gittim iğnemi yaptırdım. Eve geldim. Koca bşr fincan Türk kahvesi yaptım kendime. Aslında bugün işe gitmemişken evde spor mu yapsam diye düşündüm ama iğne öyle bir ağrı yapıyor ki yürüyemiyorum bile.günaydın canım.ilaçlarını tamamla,bu hastalık ilaca rağmen zor bırakıyor insanın yakasını.
öyle kaçmak yok,yaz bakalım kilonu.ben de utanarak yazdım ama el mahkum,yerken düşünecektik.
Kilo bildirimine gelince
Başlangıç 65.9
Geçen hafta 62.7
Bu hafta64.9
Gelen 2.2 kilo
Giden yok
Toplam hiden 1 kilo
Hedef 60
Utançtan yerin dibindeyim şu an
Gittim iğnemi yaptırdım. Eve geldim. Koca bşr fincan Türk kahvesi yaptım kendime. Aslında bugün işe gitmemişken evde spor mu yapsam diye düşündüm ama iğne öyle bir ağrı yapıyor ki yürüyemiyorum bile.
Banucum sen 66 kilo var mısın. Vallah hiç o kadar görünmüyorsun.
Nelsonum bomba gibi döndün aramıza. Kendime geldim artık. Bayramda evde misafir vardı. Ve herkese birşeyler yedi. Bn de gidiş geliş attım ağzıma. Ondan kilo aldım fakat toparlarım hemen.
Yok canım adet günüm yakın değil. Ben yapı olarak kilo almaya çok musaitim. Azıcık yiyince hemen kilo alıyorum.Kilolarımız birbirine yakınmış adet döneminde yaklaşmış olabilir oda ödem yapar vücutta benimde su an yaklaştı 3 gunde gram oynamamış....
günaydın kızlar.
ebruli sporum 70 dk tempolu yürüyüş güzelim.
bu sabah itibariyle 66 kiloyum.
4 günde 500 gr da olsa gitmiş.
yerleşmiş kilo olunca ha deyince gitmiyor tabii.
pzt bir hafta olacak başlayalı.
haydi bakalım kaldı 4 kilo,havada karada hakkından gelirim ben onun.
Yok canım adet günüm yakın değil. Ben yapı olarak kilo almaya çok musaitim. Azıcık yiyince hemen kilo alıyorum.
166 yım canım ben.Aynı bennn ne yesem yarar bir gunde yesem eertesş gun hemen gelsin artılar....boyun kaçtı canım senın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?