Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlaar

Ortak supersin harikasin ben henuz tartilmadim ama artiyim kesin.. esim henuz gitmedi onu yollayip oglusa da kahvalti yaptirip donuyorum el mahkum bilfirim yapcaz...

Areser ben lazer yaptırdım. Mennunum. Korkma. O kadar ağda türlerinden daha iyi bence.

ama Aleksandr diye bir makina var onda yaptırdığı. Jelli yapılan bir makina var onu öneriyorum. Iki kez gitmiştim ona etki etmedi.

Kızlar kendimizi toplamamiz lazim kilo alma topigine donmuş burasihaftaya en az 1 kilo gitsin istiyorum hadi birbirimize moral verip bunu basaralim

Arkadaslar lazer epilasyon yaptıran varmı aranızda ben bugun gitcem görüşmeye azıcık tırsıyomda...
ben yaptırdım canım. inanılmaz bir rahatlık. bacaklarım için son bir seansa gideceğim. hatta geçen gün gittim. biraz daha uzasın dediler.

kızlar kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm

Papatya utanma rekor bende en çok ben almışım belki eminim rakamları görünce kendini daha iyi hissedersin

Semih iyi ortiyiz o zaman , sende sıkma canını bende çok aldım, ama vereceğiz bu hafta
ben başlangıç olarak kabul ediyorum kendime bu haftayı

bildirimi mi yapayım
başlangıç : 76,8 ( bu sabah itibari ile )
geçen hafta : 75,7 ( daha önceki hafta 74,4 )
gelen : 2,400
hedef: 60

çok kötü çok ama vermem lazım, bir defa başarmıştım neden bir daha başaramıyayım ki tabi bu defa şartlar daha zorlu

Kilo veren herkesi tebrik ederim

Ortiim cok uzgunum affet beni tartilmayi unuttum yaptim kahvaltimi.. artik ben yarin bildirim yapcam sabah da biraz fazla kacirdim ama emin ol aksama kadar tutcam kendimi aksam da erkenden kapatacagim agzimi soz veriyorum..

kılomuz cok yakınmış canım
ben de 59.9 ıle haftaya başladım.
bu sbh tam 59.0 ile uyandım.

Kilo Bildirimi
Geçen hafta:56.8(bayramn ikinci günü 57.5)
bu hafta:56.0
giden:800
hedef:53

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim.
maşallah canım ne güzel gıtmış kıloların
azmine hayranım
kılo veren arkadaşları tebrik ederim.
alanlar da verecektir inşallah

Alıntı yapmayayaım diye aklımda kalanları bölük bölçük yorumlayayım.Ve menüme kimse yorum yapmamış ayrıca teşekkür ederim.

Banucum,4 günde 500 çok iyiİnş bu hafta ikimizde fazla kilo verip 1. oluruzOglum 43 aylık .Bir ara 23:00 yatırmaya alıştırmıştım.Ama araya tatil hastalıklar ve bayram girince düzen bozuldur.Ve malum kış geldi hava karanlık 11 de zor kalkıyormuş ee bütün gün evin içinde yorulmuyordaİnş 22:00 da uyumuş olucak artık ama onunla oyun oynamaya bende doymuyorum ne yalan söyleyeyim.Dizi keyfine vs hiçbişeye degişmemAma bazen zaman zaman bunaldıgımda olmuyor degil.Eşimle vakit geçirememek hiç konuşmadan uyuyakalmak vs.Ama saglık olsun herşey sizin gibi okul dönemi erken kalkındıgında rayına oturacaktır.

Zuzuumm kuzummmm ben senden daha eksi bekliyordumama yinede giden gitmiş dimi

Nelll ya kızçe sana yemek yarıyor bence .Ben sadece 10 çigköfte yesem 1 kilo farkederdi.Sen aksine eksilmişsin bravo yinede

Papatya,hap şurup igne farketmez canım bişeyi bitireceksin iyileşmiş gibi hissetsende.Ben bu hastalıkta akıllandım.Haiff iken dr gidicem ilaçalrımı sonuna kadar içicem2 kilo çok canım ödem felandrı bence.Bende akşamları pilav makarna yemiycem çok büyük etkisi var tartıya ve wc problemine

Özge,madem tartı artışta hadi motivasyon zamanı canım

Hawar ve semih halletmişsiniz aranızda.

Kizlar genel olarak kilolar verilmis tebrikler
biz franjit olmusuz bilen bilir cok pis bi hastalik yutkunamiyorum nefes zor aliyorum bogazim sis ve cok agriyo halsizlikte cabasi
adacayi iyi geliyomus esime dedim al diye
zuzucum ins iyi bi hafta olur bizim icin
kilo bildirimi
2 hafta once 63.1
bu hafta 63.3
Gelen 200 gr
Bayramdan beri acayip yiyorum ams bi okadarda hareket ettim kosturdum dengelemis birbirini sanirim

Kizlarr kizim sabah hasta uyando grip oksuruk ates hepsi var ayagindaki coraplari cikariyo ve uyumamak icin direniyoo iki gundur uyku egitimine baslamistim bugun yalan oldu aldim yine ayagima nasil halletcem kizlar kuzucuklari sallayarak uyumaktan nadil vazgecirdiniz fikir verin

Hawar,emziriyorsun canım verirsin bu hafta ıvır zıvırı kesersen olur bence.

Özge:çok geçmiş olsun canım ya dikkat ediyourz evin içinde nasıl oluyorlar hasta anlmıyorum.Bogaz pastilide sana iyi gelicektir.200 gr gitmiş almaktan iyidir bence.

Hadeka:canım sen 900 eksilmişsin ne güzelNe azmi kızım ya kalmadı eski benden eserİnş artık motive oluruz

Nelson,Canım sneinkiler okul için erken kalkıp tenefüs dışarda vs oynayıp yoruluyorlar.Benimki tv ve oyuncaklarıyla geç kalıyor birde.İnş kışın alıştırırım erken uyumayı.

Btlkbra,canım geçmiş olsun cimcimeyeBen daha 4 ay önce kafasını kaşıyıp saçlarını okşayıp masal okuyup uyutmaya başladım.Ama çevremde hiç sallamayıp yanında oturup masal naltırken uyutan arkadaşlarda biliyorum.Sallamayınca zaman uzuyor sabretmek lazım.22:00 da odaya girip akşam 00:30 da çıktım(Süper dadının uyku egitim bölümünü izle netten.

Kubracim uyku egitimi ifin kizcenin hastaliginin gecmesini bekle bence.. ben 4-5 ve 6. Aylarinda alistirdim kendi kendine uyumaya ama dis cikardigi zamanlarda ne yaparsam yapayim kendi kendine uyumuyor bende daha fazla aglamsina kiyamiyorum ayagimda salliyorum.. ama sabirli olursan sonunda alisacaktir.. mesela ben gecen hafta ne yaptiysam kendi kendine uyumadi surekli agladi ve bana yapisti ama bu hafta azi disleri patladigi icin rahatladi iki gundur yatiriyorum yaninda oturup elini tutuyorum yarim saati bulmadan uyumus oluyor..

Ebrum lajobam saol kizlar hastalgi dis cikarcak sanirim ondan ayagindaki corbai bile istemiyo ama kararliyim iyilessin uyuku egitimine kaldigim yerden devam edicem pes etmicem ebrum bende senin yaptigin gibi yapiyorum da benim kiz durmuyoki agliyo en sonunda daliyo ilk gun 50 dk da uyudu 2 gun yarim saatte aksam sorun olmuyo ama gunduz uykusu zorluyo ins onuda hallederiz

Bugün işe gitmedim ya. Pazara avm ye gittim şimdi de pdikoloğa gidiyorum. Eşimin amcası vefat etmiş. Eşim gitti hemen. Biz de yarın sabah oğlumla gideceğiz. 2 saatlik yol. Eşimde yetişemez herhalde cenazeye.

yazık kuzuya,geçmiş olsun.
biz 3 yaşında ancak düzene sokabildik,anasınıfına başlayınca da yorgunluktan erken uyuyor[9 da] ama 6 da ayakta.ben de sabah erken kalkmasından şikayetçiyim.sabah namazından sonra yatıp 9 a kadar uyumak istiyorum bazen,nerdeee.
Bugün işe gitmedim ya. Pazara avm ye gittim şimdi de pdikoloğa gidiyorum. Eşimin amcası vefat etmiş. Eşim gitti hemen. Biz de yarın sabah oğlumla gideceğiz. 2 saatlik yol. Eşimde yetişemez herhalde cenazeye.
başınız sağolsun papatyacım.
allah rahmet etsin amcaya inşallah.

45 dk açık havada yürüyüş yaptım.
dönüşte arkadaşa yakalandım,kahve ve bir minik dilim çikolata bugünün ekstrası oldu.
yapabilirsem 45dk da lesli yapayım.
akşam ki 70 dk lık yüksek tempolu yürüyüşten ayaklarım ağrımış.dizi seyrettim yürürken,o da reklam vermeyince bayağı bir kaptırmışım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…