Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar selamlar

aksama laptopu geliyor. Şimdi menumu yazayım yarın hepinize cevap yazacağım

sabah. 2 çatalsucuk . 5 zeytin cay . 1 lokma ekmek.
ara. Havuç.
Öğle. 2 domates 1 salatalik. 2 yk yogurt. Nane 1 dlm kepekli ekmek. 2 cig kofte
ara. Türk Kahvesi şekersiz. 1 cig köfte. Beyaz lahana.2 salkım üzüm. KV asmalar ini toplarken yedim.
Akşam. 1 tabak makarna.

Sabah çarşıya yürüyerek gittim. 50 dak.
KV yürüyerek gittim. 1 saat.
100 mekik çekerim

kalan kalorilerim 662 gibi

Canim cok gecmis olsun. Hastalik mevsimi. Benim buyuk de sabah hasta kalkti. Kusa kusa okula gitti yavrum. Birakacigim bi yer yok mecbur gonderdim. Zamanla ayakta sallanmayi istemeyecektir .

Bugün işe gitmedim ya. Pazara avm ye gittim şimdi de pdikoloğa gidiyorum. Eşimin amcası vefat etmiş. Eşim gitti hemen. Biz de yarın sabah oğlumla gideceğiz. 2 saatlik yol. Eşimde yetişemez herhalde cenazeye.
Basiniz sagolsun canim.
Banusultan sporlarin ve menun cok siki masallah. Ben bu topigin gecen seneki mudavimlerindenim. Kolay birakilmiyor burasi.
Ebrucum bence hala azimlisin. Kendine haksizlik etme.
Ozge faranjit ogretmn hastaligi olarak bilinir ve en cok beni yoran hastaliklardan biri. Ben bilirim ne cektiginizi. Allah acil sifalar versin.

Ortimmmmmmmmm harikasın ve sporlarında öyleAma ben bir paket bitteri bitirdim gün boyu trıtıkladımAma tülin şahinde hergün yiyiyormuş ama sporla yakıyormuş.Sen tülin şahin misin dedegini duyar gibiyim

Nelll ,menün güzelmiş ama makarna bozmuş diyecekken yürüyüşlerinle erittigini anladım

Papatya:başınız sağolsun(

Btlkbra:sende mi kuş olmayamı karar verdin hikom gibi bravooooooooooooooooooo

Hiko nerdesinnnnnnnnnnn??????

Ortiim menunu begendim sporlara bayildim

Benimde menum gelsin ilk gun biraz kotu ama idare etcez artik

10.00.... ceyrek tost 1 bardak meyve suyu
12.30.... 5 taze findik, 1 kucuk muz
15.00.... yarim cokonat
17.30.... 1 kase etli kuru fasulye, 3 yk yogurt, 1/2 dlm ekmek, yarim bardak meyve suyu

Bugunu burda kapattim yarin daha iyi bir menu cikaracagim ins..

MMenüazaz oolmayan da yediklerine kilo veririz ortak. Bırak çikolataları. 1. Olalım.

Bende 160 bboyundayim

Benim gibi sabahları ac karnına nescafe içen varmı alışkanlık oldu bende onu içmesem sanki ayılamıyorum

Sade mi susütlü mu şeker. Nescafe tok tutuyor. Ara sıra içerim bende.

YaYarın bekliyorum kilonun.

tatlim yemek bana yariyor, normalde daha cok yerdim bu az bile. Ama gobusum bu yediklerim yuzunden kocaman oldu.cocuklar okulda yoruluyor. Erkenden uyuyorlar ebruim.

[QU="Papatya, post: 37250841, member: 166305"]Bugün işe gitmedim ya. Pazara avm ye gittim şimdi de pdikoloğa gidiyorum. Eşimin amcası vefat etmiş. Eşim gitti hemen. Biz de yarın sabah oğlumla gideceğiz. 2 saatlik yol. Eşimde yetişemez herhalde cenazeye.[/QUOTE]

papatyam basiniz sag olsun guzelim.

="banusultan, post: 37252509, member: 239640"]
[/QUOTE]

banucugum Menun ve sporlain cok iyi. Masallah.

[="Btlkubra, post: 37253502, member: 373478"]Kizlar bugunki menum
sabah
tost
domates
ara
nescafe
3 ad sakli koy
oglen yok
aksam
firinda sebze mucveri 3 dilim bol limonlu bu kadar
2 lt su[/QUOTE]
kiQUOTE KIZ azıcık yemesin

="ebruli1820, post: 37253974, member: 249961"]Ortimmmmmmmmm harikasın ve sporlarında öyleAma ben bir paket bitteri bitirdim gün boyu trıtıkladımAma tülin şahinde hergün yiyiyormuş ama sporla yakıyormuş.Sen tülin şahin misin dedegini duyar gibiyim

Nelll ,menün güzelmiş ama makarna bozmuş diyecekken yürüyüşlerinle erittigini anladım

Papatya:başınız sağolsun(

Btlkbra:sende mi kuş olmayamı karar verdin hikom gibi bravooooooooooooooooooo

Hiko nerdesinnnnnnnnnnn??????[/QUOTE

birde evde sporpilates yapsam super olacak

Merhaba kızlar
Herkese teşekkür ederim. Allah mekânını cennet eylesin
Ben istisnasız herkesin menüsünü beğendim.
Ben de yazmak isterdim ama akşam eşim gidince evde yemek de olmayınca pizza yemeye gittik oğlumla. Ondan aldım biraz
Az sonra iğneye gideceğim yine.

Papatyacim basiniz sagolsun
menum
sabah
kk peynir
2 zeytin
roka
3 catal yumurta
1 dilim cavdar
acik cay
ara
turk kahvesi 4 kare sutlu ciko
ogle
1 tabak taze fasulye
2 kasik yogurt
2 dilkm cVdar
ara
turk kahvesi
Topkek
su 1 lt anca

Özgecim çok teşekkür edeim. Menünü beğendim. Hani yulaflı yok

Papatyacim yulafliyi nescafeyle seviyorum bi iki kere nescafe ictim ustuste bitiremedim hastayim diyemi agzimin tadi bi tuhaf
turk kahvesine sardim bu aralar onun yaninda yulafli gitmiyo

bugünkü menü
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 3 zeytin 2 dilim ekmek azcık yumurta 2 çatal peynir az bişey patlıcan yedim sabah sabah :)
ara türk kahvesi
öğle gündeydim maalesef küçük kasede kısır 1 dilim kıymalı börek 1 dilim baklava 1 tane ayva tatlısı çok haifti keşke baklavayı yemeseydim ama yedim 4 bardak şekersiz çay
ara tük kahvesi
akiam 1 ısırık oğlumun pohaçasından 2 ısırık kekinden 6-7 tane hamsi 1 dilim ekmek
ara yeşilçay
su 1 .5 litre
spor 45 dakika yuruyuş 350 merdiven inip çıkma :)
yatmadan popo egzersizi yapıcam çömel kalk çömel kalk şeklinde onun baseni eritmesinde büyük etkisi varmış bende de popo var zaten diğer yerlerim zayıf :))

Papatyacığım başın sağ olsun
kızlar menüler güzel benim menüm iyi değil ama yinede yazayım belki biraz kendime gelirim

sabah 4 dilim ekmek 1 kk peynir
5 zeytin , 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık bal

ara yarım armut,

öğlen karışık kızartma 1 tabak, 1 büyük kase yoğurt
2 dilim ekmek

1 havuç , 5-6 üzüm

4 balık, kızarma bol salata, yarım bardak şalgam

2 lt su, bolca şekersiz çay

Semih ortim nerelerdesin , kusura bakma bu gün kaçırdım ama düzelecek münülerimm, kalori hesaplamaya başlasam, iyi olacak ama

Hikmet nerelerdesin

Hawarim naptin sen kuzum 6 dlm ekmek oglen karisik kizartma aksam balik kizartma ooo siz semihle sondan birinci olursunuz bu menuyle kusura bakma ama canim saka saka bugunluk boyle olsun yarin duzeltirsin eminim rakibem benim de menum pek iyi degildi bugun ama saglik olsun napalim pes etmek yok yarin yeni bir gun yeni bir baslangic hepimiz icin..

Papatyam afiyet olsun pizza benim de canim hamburger pizza pasta ve bilimum seyler istiyor ama iyiki disari cikmiyorum yoksa cook fena olurdum

Hikmeet nerdesin kiiiiz?

Nel laptop hayirli olsun canim.. bi an once kavus laptopuna da bizde ne yazdigini anliyalim artik kiz cozemiyorum seni yoksam

Oglani uyuttum ortaligi topladim camasir atip makinaya dizi izliyim bari.. kore dizileri izleyen varmiiiiiii

off kızlar basen için benim yaptığım hareketi yapın derim az önce 100 kere eğildim kalktım bacaklarımın acayip yandığını hissettim yapın bakalım 1 hafta deneyim böyle işe yarıycakmı :)

Kizlar menume 1 mandalina ve 1 meyveli soda ekledim ee artik yeter dimi ama icimden surekli yemek geliyor anca bu kadar frenleyebildim bugun kendimi.. umarim yarin daha duzenli olmayi basarabilirim..

Hepinize iyi geceler kizlar ben diziyi izleyip camasirlarimi asar yatarim yarin esim sehir disina cikcak bi kac gunlugune.. onun utuleneceklerini hallederim sabah kalkincada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…