- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.061
Canim cok gecmis olsun. Hastalik mevsimi. Benim buyuk de sabah hasta kalkti. Kusa kusa okula gitti yavrum. Birakacigim bi yer yok mecbur gonderdim. Zamanla ayakta sallanmayi istemeyecektir .Kizlarr kizim sabah hasta uyando grip oksuruk ates hepsi var ayagindaki coraplari cikariyo ve uyumamak icin direniyoo iki gundur uyku egitimine baslamistim bugun yalan oldu aldim yine ayagima nasil halletcem kizlar kuzucuklari sallayarak uyumaktan nadil vazgecirdiniz fikir verin
Basiniz sagolsun canim.Bugün işe gitmedim ya. Pazara avm ye gittim şimdi de pdikoloğa gidiyorum. Eşimin amcası vefat etmiş. Eşim gitti hemen. Biz de yarın sabah oğlumla gideceğiz. 2 saatlik yol. Eşimde yetişemez herhalde cenazeye.
Ortiim menunu begendim sporlara bayildim
Benimde menum gelsin ilk gun biraz kotu ama idare etcez artik
10.00.... ceyrek tost 1 bardak meyve suyu
12.30.... 5 taze findik, 1 kucuk muz
15.00.... yarim cokonat
17.30.... 1 kase etli kuru fasulye, 3 yk yogurt, 1/2 dlm ekmek, yarim bardak meyve suyu
Bugunu burda kapattim yarin daha iyi bir menu cikaracagim ins..
Bende 1.60
Benim gibi sabahları ac karnına nescafe içen varmı alışkanlık oldu bende onu içmesem sanki ayılamıyorum
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ortiim cok uzgunum affet beni tartilmayi unuttum yaptim kahvaltimi.. artik ben yarin bildirim yapcam sabah da biraz fazla kacirdim ama emin ol aksama kadar tutcam kendimi aksam da erkenden kapatacagim agzimi soz veriyorum..
Hawar,emziriyorsun canım verirsin bu hafta ıvır zıvırı kesersen olur bence.
Özge:çok geçmiş olsun canım ya dikkat ediyourz evin içinde nasıl oluyorlar hasta anlmıyorum.Bogaz pastilide sana iyi gelicektir.200 gr gitmiş almaktan iyidir bence.
Hadeka:canım sen 900 eksilmişsin ne güzelNe azmi kızım ya kalmadı eski benden eser İnş artık motive oluruz
Nelson,Canım sneinkiler okul için erken kalkıp tenefüs dışarda vs oynayıp yoruluyorlar.Benimki tv ve oyuncaklarıyla geç kalıyor birde.İnş kışın alıştırırım erken uyumayı.
Btlkbra,canım geçmiş olsun cimcimeyeBen daha 4 ay önce kafasını kaşıyıp saçlarını okşayıp masal okuyup uyutmaya başladım.Ama çevremde hiç sallamayıp yanında oturup masal naltırken uyutan arkadaşlarda biliyorum.Sallamayınca zaman uzuyor sabretmek lazım.22:00 da odaya girip akşam 00:30 da çıktım (Süper dadının uyku egitim bölümünü izle netten.
Ortiim menunu begendim sporlara bayildim
Benimde menum gelsin ilk gun biraz kotu ama idare etcez artik
10.00.... ceyrek tost 1 bardak meyve suyu
12.30.... 5 taze findik, 1 kucuk muz
15.00.... yarim cokonat
17.30.... 1 kase etli kuru fasulye, 3 yk yogurt, 1/2 dlm ekmek, yarim bardak meyve suyu
Bugunu burda kapattim yarin daha iyi bir menu cikaracagim ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?