Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım çok sıkkın.yeni dalıyor oglum Kafasını okşuyorum hala.Lipo çıkışı eşim aradı .bizim oraya giriş çıkışlar yasaklanmış her yer yakılıp evler taşlanıyırmuş.Kp mangalda lüfer yaptı .Ama canım sıkkındı yemedim.Arkadaş aradı gelin kahve içelim sinirin yatışsın.Yatım saat oldu eve geleli.Her akşam bişi çıkıyor ve ben ne spor ne temizlik vs bişi yapamıyorum.Yarın Akşm misafirler için tatlı ve çorbamı yApıcaktım.temizlik hazırlık yemek lipo market hepsi yarına kaldı.inş yetiştirebilirim

Sabah:1poça,çay
Ara:1kaşık nescafe
Ögle:1 kepçe(çorba yogurt bulgur pilavı)1 avuç içi fırın poşette tavuk
Ara:1paket bitter karam,2fşncsn yeşilçay
Akşam:2dl hazırkek Türk kahvesi

Spor:30 dk yürüyüş G-5 pasif jimlastik( spor yapmış gibi yoruyor seni) ( ortim affet (

günayyydıın herkese.
yine karga kahvaltısını etmeden uyandım 5 i 10 geçe.uykum var uyuyamıyorum.
namazımı kıldım öyle takılıyorum evin içinde.
boş durmadım 2 büyük bardak su içtim,metoyu çalışmaya başlatayım diye.
partner ara ve akşam ne yaptın sen,hazır kek,çikolata.
bu günkü menün bol yeşillikli ve sebzeli olsun,dünü telafi et.
gerçi ben de kahvenin yanında çikolata yedim ama bir tek kare aldım.
leslie yapamadım akşam,dışarıda yokuş yukarı tempolu yürüyünce bacak kaslarımın krampı geçmedi yatana kadar.
bugün de pilates günü,gerçi yapabilirsem bantta 30 dk kadar yürürüm,bakalım,nasip.

Gunsydin kizceler
ebrucum istanbulu cok seviyorum bu guzel sehre buyusune guzeligine hic yakismsyan seyler yasaniyolar gercekten akli baki muslamanlar olsak bu kadar provake edilmezdik yazik cok yazik ulkeyi icten ice boluyorlar
Yarin icin Allah yardimcin olsun canim merak erme yetisir temizligibustten yap kimse olsun evin temiz mi diye bakmiycaktir masan guzel olsun yeterli
banusultan canim biz de hastaliktan uyuyamiyoruz kucuk(4 aylik) cok oksurdu gevd boyu ben de kalktim namazi kildim size bakayim dedim
esim adacayi almis ibrahim saracoglu gargara yapin hem de cayini icin faranjit icin diyor hadeka aklinda olsun cnm cok iyi geliyomus ( hamileler varsa dikkatcetsin dusuge sebep yapabiliyo birde hamile bi bayan okur falan)
Biraz daha uyuyayim kalkinca demler icerim

Gunaydin kizlar
Gecik eli bildirimimi yapayim artik

Baslangic 69.3
Gecen hafta 59.4
Bu hafta 59.5
Gelen 100 gr
Giden yok malesef

Gece esim gelirken pasta almis ama simdi yemeyelim sabah yeriz olur mu dedim tamam dedi gece resmen burnumda tuttu de yook yemedim ortiim bugun bi dilimi asmamaliyim dimi yarin da bi dilim yerim gecer gider tum istegim

Giünaydın kızlar
Çok geçmiş olsun Özgecim. Ebrucum her çocuk farklı ama bir şekilde erken uyumaya alışmadı gerek. Sabah kv de. Erken kaldırsın. Belki öyle düzene girer.
Ben de az sonra kahvaltı edip yıla çıkacağım. 2 saate varırım inşallah. Buyrun bu da kahvaltı tabağım. Gerçi fotoğraf yukarıda oldu ama olsun. Yanında 1-2 dilim çavdar ekmeği yiyeceğim

günaydın çıtırlar ve çıtır olacaklar
Ebru gerçektende ortalık çok karıştı biz komşuda insanlar ölmesin derken ülkemizde 30 kişi öldü dün gece öyleydi haber izlemeye korkar oldum, önceden uyanınca yaptığım ilk işlerden biri haber bakmaktı şimdi korkuyorum valla, işler çığrından çıktı umarım tez zamanda ortalık durulur ölümler biter, aman diyeyim kendinize iyi bakın, uyku eğitimi zor benim kız yazın yawrum nerde sızarsa artık kaldırıp götürüyordum ilgilenemiyordum, şimdi bir haftadır picamasını giydiriyorum, sütünü içiyor lavaboya gidiyor sonra yatağa mir masal anlatıyorum yada okuyorum ışığı kapatıp çıkıyorum bir süre sonra uyuyor gerçi dün 1 saat uyumadı kalkıp kalkıp geldi çok geç uyudu, bide gece uyudu okulda çok uymuş ondan sanırım, bide sabah çok geç kalkmasına izin vermesin kayın valide, menün iyi ama çiko biraz fazla kaçmış

Lajoba 100 gr hiç birşey biraz sıkma canını benim gibi 2 kiloyu geçmemişsin ya ama ben bu sabak o kızartmalara rağmen 500 gr eksi çıktım

Papatya kahvaltı tabağın çok iyi , iyi yolculuklar tekrar başınız sağ olsun

Ösgem bende duymuştum o adaçayına gargarayı bide balla karbiber, ya da balla havucu rendeleyip karıştır 2 kaşık yut üstüne de ılık su iyi geliyor malum öğretmen hastalığı ben genelde böyle yapıyordum ağrıyı azaltıyor

Semih nerelerdesin yahuuu

Ortimm bugünde öyle olmıycak.Ben evde kahvaltı yapamaıgım için iş yerine tost sandiviç poça simit söyleyebiliyorum.Bugün 1 e kadar form yiyorum.BUrdan lipo market vs eve geçmem 3ü bulur.AKşamda misafilere hizmetten pek yiyemem sanırım.

Özge:Bende başka şehirde yapamayacak gibi hissecedek kadar aşıgım bu şehre.Ama çok üzlüyorum ve endişeleniyorumEşim yorulma mangal karız çorba pilav salata yeter dedi.

HAWARkul etken olmuştur düzene girmiştir.Kv beni dinlemiyor kalkmıyor diyr.İnş eşim ocak gibi en geç yazdırır kreşe.Bu konuyu artık açmak tartışmak laf anlatmaktan yoruldum(

Papatyam:evde mis gibi kahvaltıyı özledim.Diyorum ki 6:30 namaza kalktıktan sonra yatmayıp kahvaltı hazırlayayım eşimle yeriz belki mekik vs çekmeye zamanım olur.Ama uyku öyle tatlı geliyor ki ikimizede kahvaltıya zaman ayırmaktansa 20 dk uyuruz diyoruz

Bugün yapmayı düşündüklerim

mercimek çorba
mangalda köfte ve çıtır tavuk
akdeniz yeşillikli salata
mor lahana salatası
haydari
amerikan salatası
çikolata parçacıklı kek

Selam bayanlar dun cok yorulmuşum bildirim yapamadım şimdi yapıyım dünün menüsünü

Sabah : 1 dilim ekmek, beyaz peynir ve salatalık

Ara : 1 mandalina

Saat 5 gibi bu kadar ara verirsem 1 durum ciğ köfte, bir büyük bardak ayran

Aksam yemeği yemedim Çiğdem köfte cok şişirdi herhalde

2 litre su....

Süper...

Ne guzel spor yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum ama üşeniyorum evde yürüyüş bandım var mekik aleyim var ama yapan yok

Lesıli yapan arkadaslar bana link atarmısınız yeni başlayacağım hangisinden başlamalıyım....

ttatlısı 100 gramı kilodan sayma.. bır dlm ekmek yemesen gider hemen..

Kızlar ben az sonra çıkıyorum. İnşalah akşama görüşürüz
iyi yolculuklar papatyam dikkatli git.

ebrulim akşama misafirmi var..

menü süper..

laobam laptopum geldide ben bunu kullananmıyorum ki.. sank i başkasının bır eşyasını kullanıyor gibi hissediyorum kendimi. alışıırm bır kaç günden sanırım...

akşam benım mısafirlerim geldi...patlamış mısır ayçiçeği attım ağzıma sabah artıda uyandım.. gündüz ne de güzel
beslenmiştim..neyse zararın neresinden dönersek kardır demi..

4 kilom var vereceğim hiç veremeyecekmişim gibi geliyor bana.

kızlar menüler güzel sporlar güzel...darısı başıma..

yarın kızımın sınıf arkadaşları ve anneleri ile yemek organize ettim.. ben bu organizasyon işini seviyorum gerçi..

sınıf kalabalık ama katılım çok olmadı..32 aileden 14-15 aile katılacak.öğrencilerle 30 kişi civarında olacağız... sınıf öğretmenimizde gelecek..

bir öğrencinin doğum gunu imiş anne pasta kesek olur mu dedi.. olur dedim..,

az önce aradı yer ayırttrdım.. ummarım herşey güzel olur..
ama nasıl bir tarzda giyinsem karar veremedim.. şık alımlı güzel olmak istiyorum. o kadar kadının içinde en gözdesi olmak istiyorm.. ama nasıl olacak bilmiyorum...

Merhaba kızlar
Geldim çok şükür. Burada taziyeye gelenlere pide ve çay ikram ediliyor. Yarım porsiyon kıymalı pide yedim.
Nelsonum geçen yıl aldığın elbiselerden biri olabilir ya da kot ile bir ceket giyebilirsin

Sonuçta bir sınıf yemeği fazla abartılı olmaya gerek yok bence.... Ben olsam ne cok klasik ne de cok spor giyinirdim.... kıyafetime uygun aksesuarlar kullanırdım.

Kizlar bugün kaynimin kinasi var ondan giremiyorum yarinda düğün birazdan kuafore gidicem menulerim duzensiz oluyorondan yazmiyorum yarindan sonra paylasirim cok yemiyorum ama sevinmeyin

Iyi eğlenceler tatlım cok yememene sevindim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…