- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.081
Eki Görüntüle 1266054
Giünaydın kızlar
Çok geçmiş olsun Özgecim. Ebrucum her çocuk farklı ama bir şekilde erken uyumaya alışmadı gerek. Sabah kv de. Erken kaldırsın. Belki öyle düzene girer.
Ben de az sonra kahvaltı edip yıla çıkacağım. 2 saate varırım inşallah. Buyrun bu da kahvaltı tabağım. Gerçi fotoğraf yukarıda oldu ama olsun. Yanında 1-2 dilim çavdar ekmeği yiyeceğim
Gunaydin kizlar
Gecik eli bildirimimi yapayim artik
Baslangic 69.3
Gecen hafta 59.4
Bu hafta 59.5
Gelen 100 gr
Giden yok malesef
Gece esim gelirken pasta almis ama simdi yemeyelim sabah yeriz olur mu dedim tamam dedi gece resmen burnumda tuttu de yook yemedim ortiim bugun bi dilimi asmamaliyim dimi yarin da bi dilim yerim gecer gider tum istegim
iyi yolculuklar papatyam dikkatli git.Kızlar ben az sonra çıkıyorum. İnşalah akşama görüşürüz
Ortimm bugünde öyle olmıycak.Ben evde kahvaltı yapamaıgım için iş yerine tost sandiviç poça simit söyleyebiliyorum.Bugün 1 e kadar form yiyorum.BUrdan lipo market vs eve geçmem 3ü bulur.AKşamda misafilere hizmetten pek yiyemem sanırım.
Özge:Bende başka şehirde yapamayacak gibi hissecedek kadar aşıgım bu şehre.Ama çok üzlüyorum ve endişeleniyorumEşim yorulma mangal karız çorba pilav salata yeter dedi.
HAWARkul etken olmuştur düzene girmiştir.Kv beni dinlemiyor kalkmıyor diyr.İnş eşim ocak gibi en geç yazdırır kreşe.Bu konuyu artık açmak tartışmak laf anlatmaktan yoruldum (
Papatyam:evde mis gibi kahvaltıyı özledim.Diyorum ki 6:30 namaza kalktıktan sonra yatmayıp kahvaltı hazırlayayım eşimle yeriz belki mekik vs çekmeye zamanım olur.Ama uyku öyle tatlı geliyor ki ikimizede kahvaltıya zaman ayırmaktansa 20 dk uyuruz diyoruz
Bugün yapmayı düşündüklerim
mercimek çorba
mangalda köfte ve çıtır tavuk
akdeniz yeşillikli salata
mor lahana salatası
haydari
amerikan salatası
çikolata parçacıklı kek
Kizlar bugün kaynimin kinasi var ondan giremiyorum yarinda düğünbirazdan kuafore gidicem menulerim duzensiz oluyor ondan yazmiyorum yarindan sonra paylasirim cok yemiyorum ama sevinmeyin
Ne guzel spor yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum ama üşeniyorum evde yürüyüş bandım var mekik aleyim var ama yapan yok
Lesıli yapan arkadaslar bana link atarmısınız yeni başlayacağım hangisinden başlamalıyım....[/QU
bende önceden yapıyordum ama 3 yıl önce indirmiştim linki hatırlamıyorum, üzgünüm
Kizlar bugün kaynimin kinasi var ondan giremiyorum yarinda düğünbirazdan kuafore gidicem menulerim duzensiz oluyor ondan yazmiyorum yarindan sonra paylasirim cok yemiyorum ama sevinmeyin
aman ha yeme bol bol da oyna gitsin kilocuklar
yarın kızımın sınıf arkadaşları ve anneleri ile yemek organize ettim.. ben bu organizasyon işini seviyorum gerçi..
sınıf kalabalık ama katılım çok olmadı..32 aileden 14-15 aile katılacak.öğrencilerle 30 kişi civarında olacağız... sınıf öğretmenimizde gelecek..
bir öğrencinin doğum gunu imiş anne pasta kesek olur mu dedi.. olur dedim..,
az önce aradı yer ayırttrdım.. ummarım herşey güzel olur..
ama nasıl bir tarzda giyinsem karar veremedim.. şık alımlı güzel olmak istiyorum. o kadar kadının içinde en gözdesi olmak istiyorm.. ama nasıl olacak bilmiyorum...
umarım organizasyonun güzel geçer, hafta sonu sanki spor daha şık durumuş gibi geliyor, Papatyanın dediği gibi kot pantolon ceket, tabi gideceğiniz mekanla da alakalı biraz, ne tarz giyineceğin
Ebru menünü beğendim canım misafir gelince yerin uygunsa mangal rahat oluyor bide mangalı eşin yapıyorsa degme keyfine
yarın kızımın sınıf arkadaşları ve anneleri ile yemek organize ettim.. ben bu organizasyon işini seviyorum gerçi..
sınıf kalabalık ama katılım çok olmadı..32 aileden 14-15 aile katılacak.öğrencilerle 30 kişi civarında olacağız... sınıf öğretmenimizde gelecek..
bir öğrencinin doğum gunu imiş anne pasta kesek olur mu dedi.. olur dedim..,
az önce aradı yer ayırttrdım.. ummarım herşey güzel olur..
ama nasıl bir tarzda giyinsem karar veremedim.. şık alımlı güzel olmak istiyorum. o kadar kadının içinde en gözdesi olmak istiyorm.. ama nasıl olacak bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?