Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ortağım sana pzt ye kadar izin,sonrasına bakarız bakalım.birincilik bekliyorum ilk haftamızda,motivasyon olsun.
araser ben fi tarihinde indirmiştim netten.
ilk kez yapacaksan leslie sansone 2 miles diye arattır illa bulursun indirecek bir yer.sonrasında 3-4 diye artırırsın milleri.
o koşu bandı olayına da kızdım bak,süs olsun diye mi aldın.
ben alırken de herkes kullanılmıyor,sıkılıyor insan demişlerdi,maşallah ben eskitene kadar kullanacağım söyleyenlere inat.
elinde imkan varsa değerlendireceksin.

Papatyacim basiniz sag olsun sende sag salim varmissin iyi olmus
banucum spor yapmana hayranim ins bende pazartesiden itibaren baslicam
kizlar bugunki menum
sabah
ceyrek simit
1 dilim peynir
1 ad kofte
2 zeytin
ara
6 findik
oglen yani aksam ustu
kumpir
soda
aksam
yok
kumpir baya agir geldi zaten

Nelim ortiim cozersin canim bi kac gune nasil kullanacagini olmadi vindows xp falan yuklettir nebilim vardir bi cozumu caresi.. menunu merak ediyorum ben yine kendi menumden memnun degilim umarim duzelir bu yeme aliskanligim, cunku surekli biseyler yemek istiyorum..

Papatyam basiniz sagolsun dun yazamadim..

Ebrum naptin yetistirmissindir eminim hamarat arkadasim benim..
Araser banuya katiliyorum madem bandin var niye kullanmiyorsun yazik dimi ama..

Kubra hikmet ve unuttugun diger kizceler nasilsiniz napiyosunuz?

Bende bugun esimi yolladim oglusla disari ciktim parkta oynadik biraz sonra alisveris yapip geldik artik karar verdim onun yaninda tv falan izlemiycem onada sirf oyalansin diye tv izlettirmiycem bugun cektim tv nin fisini.. onceden surekli gider basardi dugmesine acardi hic oyuncaklarla ilgilenmiyordu ama simdi doktu oyuncak sepetini guzel guzel oynuyor, umidi kesildi tv den

Benimde menum gelsin bakalim

Sabah... domates salatalik, 2 kk peynir, 2 dlm kasar, 6-7 zeytin, 1-2 lokma ekmek, portakal-sinamon mudur nedir oyle degisik bi cay az sekerli

Ara 2 dlm yaspasta ( fazla oldu biliyorum ama canim cok cekmisti bide sabah olunca saliverdim kendimi )

Oglen.... ceyrek tost (yagsiz), 1 bardak meyve suyu

Ara... yok

Aksam... 4-5 parca tavuk sinitzel (evde kendim yaptim) 1 bardak meyve suyu

İcersem az sekerli bi turk kahvesi yanindada 2 isirik ciko oglani uyutunca yaparim artik keyif kahvemi

Merhaba kızlar
Eve geldim çok şükür.
Herkesin menüsünü de beğendim. Kübracım kumpire yarın sabaha kadar erir inşallah
Lajoba geç e geç saatte yeme çikolatayı
Banucum sen bu kalori hesabını nereden yapıyorsun
Benim de sabah kahvaltımı gördünüz
Öğlen 1 de elma yedim. Araba kullanırken yedim onu da
14:30 yarım kıymalı pide
17:00 bir erik yarım muz
19:00 avuç içi kadar tavuk salata 3 yk makarna
Az sonra Türk kahvesi içerim.

merhaba arkidişler
bende menülerinizi beğendim

Lajoba ye ye çikolatayı hatta yai pastada ye

menümü yazayım sabah 10.00 1,5 kk keçi peyniri, 1 domates
1 salatalık, haşlanmış yumurta, 5 zeytin
2,5 dilim çavdar ekmeği, 3 banım bal

ara yarım havuç, yarım armut

öğlen 14:30 1 kase şehriye çorbası, 1 tabak makarna, yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt ( çok olmuş bayağı açıkmıştım saldırdım)

16:30 2 küçük salkım üzüm

18:30 5yk türlü 1 dilim çavdar, 1 kase cacık

2 avuç beyaz leblebi ( 1 avuç yedim birini de çayın yanında yerim)
2,5 lt su yatana kadar 3 olur, bolca şekersiz çay

spor yok, aslında çok istiyorum ama inanın fırsatım olmuyor ben aslında çok seviyorum spor yapmayı ama küçük kızım gün içinde 30dk fazla uyumuyor o yüzden yapamıyorum

Arsen o yürüyüş bandı bende olsa varya kızımla koşarım benim evim çok küçük olduğu için alamıyorum, bende sende varken kullan

Kizlar merhabalar..
Annemdeyim . yarin aksama evime gecerim. Annişle biras daha vakit gecirelim dedik. Oglan evden ciktiktan sonra bi degisiyor. Evde sakin bi cocuk. Baska yere gidince asiri yaramaz.
Yediklerime hem dkkt ediorum hem etmiyorum. Pazartesi bol salatalo gunlerme dönücem.
Bugun annemn komsusu yeter artik zayiflama gozlerinin alti cöktü zayifliktan dedi. Spor agirlikli olucak artik gunlerim. Basen kol ozellikle.
Hepinizi ozledim.
Oglan nihayet uyudu. Gidimde dinlenim. Asiri yorgunum.
Öpüldinuzzz

Sabah AC karnina yesilcay
Kahvaltida 4-5 tane pişi yani küçük kareler seklinde hamur kizartmasi 5 zeytin 3 kupa şekersiz cay 2 banim bal
Ara türk kahvesi
Öğle yok
Ara yok
Aksam 17:00 1 tabak ekmeksiz çorba 1.5
yemek kasigi patlican kebabi 1 dilim ekmek 2 çatal patates haslama
Su 1 litre oldu ama yatana kadar buçuk olur
Spor yarim saatten fazla yürüyüş bazen hareketi yapmadim daha yatarken yapicam

Menum
sabah
1 dlm cavdar
2 haslanmis yumurta
kk peynir
2 zeytin cay
Ogle
1 tsbak mercimek corbasi
2 dlm beyaz ekmek
Ara
Spungle
1 dlm kek
cay
kizlar bi turlu motive olamiyom baksaniza yaris bile beni durduramiyo yarin ins iyi olur kendime cok kiziyirum gobegim aldi basini gitti vucudumu hic begenmiyorum ama yemege de devsm ediyorum
ortim menunu begendim beni de affet yarin ve hafta ici elimden geleni yapicam ins.

Kızlar düğün bitti bol bol oynadim kurtlarimi doktum şuan midem Guru lduyor ortada bi menü olmadigi için yazamiyacamcunku sadece sabah 2 dilim ekmekle kahvalti yaptim başkada bisey yemedim bide biraz nar yedim esim biseyler atistirdi ama ben bu saatte yeyip yag yapmak istemedimmhiic umutlanmayin birincilik bende

Orti memnun dune gore iyi biraz senden duzenli menuler bekliyorum haa gayret birincilik bizde

Iyi geceler kızlar Pazartesi'nden itibaren yürüyüşe başlayacağım

Bugünkü menüm
Sabah ;
Yarım simit, peynir domates salatalık birkaç çatal sahanda yumurta
Öğlen :
1 güveç 1 ayran
Ara : birkaç cevız fındık ve badem yanında sekersiz az sutlu nescafe
Aksam :
1 dilim ekmek, yeşil mercimek yemeği, 4-5 kasık makarna biraz turşu

Adet oncesi misafirlikte çıkan pastaya hayır dıyemedım 1 dilim pasta

günaydın fıstıklar.
hepinize iyi pazarlar.
ohh be nihayet 8 de kalktım bugün,dinlenmiş olarak.
bıkmıştım 5 te kalkmaktan,enerjim olmuyordu gün içinde.
şimdi bolca su içiyorum,birazdan kahvaltıya otururum.
benimkiler patates kızartması istedi cısss o dedim.
bugün çok işim var,temizlik,ütü,çocukların okula götürebilmesi için kek,börek,poğaça vs yapılacak.kararlıyım hiç birinden yenmeyecek.
o yüzden bugün sporu es geçiyorum,spordan daha fazla kalori gidecektir zaten.
haydi kaçıyorum ben,görüşürüz.

guzelım menülerim çok karışık bu aralar bır turlu düzene oturtamadım...

buğün menmu paylaşırım ama çok iyi olacağını düşünmüyorum...

ama pazartesinden itibaren güzel menüler ve sporlarım olacak..

bu hafata 1, olmak iyi gelecek bize.. ama sen çikoları ye bende cuma gunu ile aynı kilodayım.. nasıl olacak bu iş bilmiyorum..

kızlar herkes çok iddialı . maşallah çok merak ediyorum kim birinci alacak diye..
LAJOBAM ORTAGIM ANA ÖĞÜNLERİ YEDİKTEN SONRA ONU YAKMAYA YONELİK ARKASINA SPORLAR YAPSAK ALDIĞIMIZ KALOR,LERİ YAKMIŞ OLURUZ.. VE VUCUDUMUZDAN YAĞ YAKMAYA BAŞLARIZ KİLOLARDA GİDER DEMİİ.....BÖYLE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM...PAZARTESİ GÜNNÜ.. İNŞALLAHHH

benim kaçamaklarım olmasa süper olacak ama o kaçamaklar kilo vermemi engelliyor...

eşim kızımı inglce kursuna bırakmaya gitti. bende evi biraz toplayım.. 12 gibi hazırlanır öjelerimi sürerim...,,

UMARIM BR AKSİLİK ÇIKMAZ BUĞÜN..

DUA EDİN KIZALR ÖPTÜM HEPİNİZİİİ..

Günaydın kızlar
Yeni kalktım daha. Aslında hiç sevmiyorum böyle geç kalkmayı. Günün bereketi gidiyor. Tek tesellim bugün işimin olmaması. Sadece oğlumun okul kıyafetlerini ğyüleywcepim ve markete gideceğim o kadar.
Hoşcakalın

Kizlar gunaydin iyi pazarlar olsun herkese
Dun esim gec geldi yemek hazirladim yedi neyse sofrayi toplarken bi lokma ekmek aldim yogurtla yedim sonra 2 kasik pilav derken baktim yiyorum yani ama hizli hizli yiyorum benim sorunum bedenimin acligi degil ben uzulunce kafayi birseye takinca bunu yiyerek bastiriyom biraz sakinlesmem yemeden once napiyirum diye dusunmem gerek bosu bosuna bedenimd kendime kotuluk yapiyorum
sabah tartildim buyuk bi korkuyla ve kilo verdigimi gordum sasirdim tabi ve dedim bunu artik avantaja cevir
uzun suredir aksam 8 den snra agzima lokms koymuyordum bunu esim ve ailesi de ogrenmisti artik esim dedi ki gecenlerde karim bu konu da cok istikrarli yemicem dedimi asla yemiyor dedi kv falan yaninda cok hosuma gitmisti ama simdi esim beni istikrarsiz gorsun istemiyorum kendime ceki duzen vermem gerek ve spora da baslamam gerek vakit olarak acelem yok 6 ay 1 yil sonucunda hedefe ulasayim da saglam adimlarla da gitse olur

günaydın arkidişler
Ortim sevindim bol bol oynamışsın bide çok az yemişsin ama her zaman öyle yapma, çok az yersen bir süre kilo verirsin ama sonra vucüt ona alışır kilo vermen durur, ama sana iyi haber ben bu gün biraz daha eksi çıktım cumaya kadar böyle devam edersem aldığımı vermiş olacam

Araser menün iyi canım ama akşamki pasta olmamış , bu tartz şeyleri sabah yemek daha iyi gerçi bazen insan hayır diyemiyor yürüyüşe başlaman da iyi haber

Bansultan oo ne güzel uykunu almışsın kolay gelsin benimde bir ton ütüm var, birazda tamirat işleri var, ustalar gelip gitsin eşim arazi olmazsa bende işlerimi yapayım

bende uyandım kahvaltımı yaptım çayımı içerken size bakayım dedim, küçük kızımla ben oturuyoruz, eşimle büyük kızımda daha uyanmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…