Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

M maviduvar1 yazmayı unutmuşum tatlım,diyet arkadaşım dan güncelliyorum kalorilerimi,sabahtan planlıyorum,gün içinde de uyuyorum.çok küçük sapmalar dışında hesap tutuyor.yaz-boz yapıp,tekrar yazmaktansa uymak daha kolay geliyor.tavsiye ederim.

Nelson umarım keyifli bi gün geçirisiniz
Papatya ne güzel iş yok dinlen keyif yap
Ösge bende senin gibiyim, moralim bozulunca acayip saldırıyorum, bak 3 hafta önce aranıza döndüğümde motivasyonum süperdi, her konuda sadece yemek değil, bütçe planları yaptım, haftalık yemek planları yaptım, temizlik planları yaptım, tam uyguluyamasam da kısmen uyguluyordum, ama eşimle bir atıştık arkasından kv canım sıkıldı o ara kızımın kalça sorunu konusunda dr de canımı sıkınca herşeyi saldım gitti, ama sanırım biz çabuk pes ediyoruz, kendi kendimizi motive etmemiz lazım
ki eşin çok kahlı bizlede biliyoruz ki sen motive olduğun zaman süpersin Ebruda öyle, sizin hedef kilonuza düştüğünüz hatta altına düştüğünüz günleride biliyoruz, hadi toparlan gülüm

Banusultan bende önceden o siteyi kullanıyordum, bide kalori speti var oda güzel, diyet arkadaşımda şifremi unuttum 2 gün önce hani buraya dönüş yapınca deim orayıda yenileyeyim ama şifremi aktive edemedim bıraktım artık yeniden bakacam

bide hani çizelge yapıyorduk ya kilomuzu gösteren onuda yeniden yapalım mı kızlar ben bu gün fırsat bulursam kilo çizelgemi yapmaya çalışacam

Ebru nasılsın dün nasıldı umarım kaçırmamışsındır

Hikmet ne güzel annenin yanındasın Eyer kötü göründüğünü söylüyorlarsa sende kilo korumaya geç güzelim ama spor mutlaka yap kilo vermesen de vücudun sıkılaşır

Gunaydin kizlaaar

Nelim ortiim dun gece ciko yedim ama kahve icmedim ordana bi parca yirttim mi dersin pasta cok canim cekti son bi dilum kalmis ama sabah yiycem dedim onuda yemedim neden duzensiziz bende anlamiyorum ama dedigin gibi yemek sonrasi spor super fikir tablette bi programim vardi her bolgeyi ayri ayri calistiran bnde ona basliyim tekrar.. ben bugun tartilmadim bilmiyorum ki eksimiyim artimiyim ama sorun degil duzenimizi oturtalim nasil olsa vercegimiz son 4 kilo

Araser pastayi paket yaptiraydin kiiz ohhh afiyet olsun ben yemedim ama ye sen yeee

Ayyy unuttum kime ne yazacagimi kusura bakmayin kizlaar
Oglusa dunden beri tv acmiyorum o da biraz kendi kendine oynuyo biraz beraber oynuyoruz.. ben kacar hatunlar..

Gunaydin kizlar.
İki gundur feci yiyorum. Kimblr kac kilo aldim. Aksama evime gecicem. Sabaha full baslicam. Planli programli. Pazardan ispanakta aldim. Salata yemeyi ozledim ya. Areses ortagin benimm .. Yarindan snra full burda olurum insallah.

Kızlar o sinirlenince ya da canım sıkılınız yemeğe sarma olayı bende de var. Önüme ne gelirse yiyorum.
Ben ee kahvaltımı ettim yemeğimi koydum ocağa. Oğlum aşağıya oynamay indi. Ben de ütü yapıp azıcık kitap okurum. Sonra markete gideceğim

Gunaydin kizlar.
İki gundur feci yiyorum. Kimblr kac kilo aldim. Aksama evime gecicem. Sabaha full baslicam. Planli programli. Pazardan ispanakta aldim. Salata yemeyi ozledim ya. Areses ortagin benimm .. Yarindan snra full burda olurum insallah.

Tamam ortak beni yalnız bırakma hadi bakalım bol eksili haftalar olsun....

Hamarat hatun maşallah sana ben de bugun kendimi ütüye vercem 3 makine ütü beni beklıyorr...

Menümü yazayım şimdiden
Sabah 10:30 domates salatalık biber 1 kk peynir 2 ince silim sucuk 4 zeytin 2 yk patlıcan közleme 2 dilim çavdar
13:00 Türk kahvesi
15:30 nescafe bir dilim kavun yarım avuç karışık kuruyemiş
17:30 da 4 yk taze fasulye 2 yk pirinç pilavı ve salata yemeyi planlıyorum. Sonra da yeşil çay içip ağzımı kapatıcam

keşke herşeyi canımız istediğinde yapsak değil mi.
Ayyy evet ya. Az önce düşündüm mesela ben bu aralar hiç işe gitmek istemiyorum. Oğlum gelsin onu yedirip içireyim. Sonra tekrar okula yollayayım. Öğleden sonra geldiğinde yine evde beni bulsun. Ona ufak tefek yiyecek birşeyler hazırlayayım. Bu aralar hep bu moddayım.

Afiyet olsun canım guzl olmuş seninde menün....

bu sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 2 dilim köyde soba üstünde kızarmış ekmek yağlı daha da yicektim ama yemedim 5 zeytin 1 çatal peynir 3 kupa şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle 1 yemek kaşığı patlıcan kebabı 2 tane fırında patates küçük boy olarak 1 dilim ekmek
ara 1 tane kadayıf tatlısı
az önce 1 tane halleyle beraber yeşil çay
bu sabah regl oldum ve canım habire tatlı şeyler istiyo kabuk tarçın aldım yarın sabah onu demleyip içicem benim tatlı isteğimi bi tek okesiyo
su 1.5 litre
spor 45 dakika yürüyüş

herkes azıcık azıcı yemiş ben ooooo..

ama ortağım yinede yazacağım menumu

sabah:1 kıymalı pide.3-4 bardak şekersiz çay
öğlen..saç kavurma-salata-3dlm ekmek-ayran
akşam.çeyrek kıymalı pide +ayran

akşam arkadaş ev aldı onun banyosunu temizledim.. inşaat temizliği..1saat

kalan çok kalorilerimm...1678

kızlar menülerinizi beğendim
Zuzu hem kadayıf hem halley fazla olmuş be güzelim
Nelson yemeğiniz nasıl geçti?
Ebru nerelerdesin yaw, merak ettim
Ösge umarım sende kızlarda bu gün daha iyisinizdir

menümü yazayım
09: 30 sabah 2,5 dilim çavdar 1 yumurta , 1 domates, 1 salatalık
5 zeytin, 1kk peynir1 tatlı kaşığı yoğurt kaymağı

14:00 1 tabak türlü 3yk pirinç pilavı, yarım dilim ekmek, 1 kase cacık
17.00 1 salkım üzüm 1 avuç beyaz leblebi
19.0 1 kese şehriye çorbası, 1 dilim çavdar, koca bir tabak salata

2 lt su yatana kadar 3 olur, bolca şekersiz çay bide vücut direncini arttırmak için bir karışım var 2 bardak ondan içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…