- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.141
valla bu erkek milleti neden kadınları böyle üzer ki...hasret olduğumuz şey iki çift tatlı laf, teşekkür, eline sağlık bu kadar basit aslında.Gunaydin kizlaaarrrrr.
Geldimmm.
Dun aksam eve geldik. Eşim mutfagi biras batirmiş. Mutfagi toparladim hemen. Marketten pazardan aldiklarimizi yerlestirmistim.
Dun feci basim agriyordu buraya yazamadim. 11demeden uyudum. Suan halsizlik var. Yesilcay yaptim, onu iciyorum. Makineye camasir attm. Gunes varken yararlanim dedim. Adana 2gundur feci yagmur vardi.
Oturma odasnn perdesnide yikicam. Esim biz.yokken sigara icmis sinmiş resmen. Sinir oldum.
Eşimle tartişmali gecti. Telefonda edilen tartismalar. Tukendim resmen. Onun yorgunlugu var ustumde.
Oglana 2farkli oyuncak aldim. Keyifle oynadik biras once.
Elifcim, bende eksiklik hissediuorum. Reklam izler bizimki. Olmaynca hic bakmaz tv na. Bazen yemegni hzrlarkn yada camasr srrerken aciorum. Mama sandalyesinde oturuyorrken izliyor.
Papatyacim, sporlar yapilmis. Super. Araligin7sinde sinav var. Adam akillk ders calismisligim yok. O da icimde buyuk bir sıkıntı napicam blmiorum. Elimden geldignce calisicam.
Bu arada 70.4 geldim. Baslangc kilom buspor evisi oglan koca ders calisma yemek.. Hepsiyle nasil başa cikicam bilmiorum. Hepsinden enncok yoran beni eşim. Grip diye cok yoruyor beni.
Neyse buna da sükür ...
Mutlu haftalar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?