Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Dün açtım resmen ve hizmetten pek bişi yiyemedim.Sabah aynıydım.Dügüne git gel çm bm yıka süpür ,ogluşa etkinlik böyle geçti.Ogluş direndi kıyamıyorum ama mecburum ve ben galip geldim 22:20 masal anlatırken uyumuycam sıkıldım diye diye uyudu :)Ve plates lastiği almıştı arkadaş 2 ay önce bugüne kısmetimiş.nette karın kası çalıştıran ( tam mekik ve 45 derece alt karın) haretinin aynısı.ama lastiği çekerken kollarında ve bacaklarda çalışıo :)Çok beğendim bu lastiği ben(9-10 tl sanırım)

Bugün
Sabah :2dl çavdar,1dl peynir ve kaşar,2 banım bal,domates salata,çay(alıştım artk şekersiz tadı kötü gelmiyor )
Ara:Türk kahvesi,1 dl börek
Akşam(18:00) :1 kepçe çorba,2yk(haydari, mor lahana),1pirzola,2 köfte
Ara:2ekler,1çay bardağı fabta(akşam yemedim canım çekti affet orti)

Spor: 30 dk Pilates lastiği ile hareket
25 sguat(popo hareketi)
25 sag
25 sol bacak hareketi

Iyi geceler kizlar bugun kv idim netim yok disarda evd gel kizi yika uyut anca yarina bir dunya ev isi beni bekliyo selini okula gondercem yarin bayram tatilinden beri gitmiyo 2 ilaci var ogrt icirir artik evde kosuo oynuyo zaten daha iyi artik
hawarcim saol cnm destegin icin ins dedigin gibi tekrar iradeli olabilirim
Bu kararszligimdan skikdim artik duygu dunyam cok karisik cok uzun suredir esimle hic kavgamiz yoktubugun birbirimize girdik resmen sonra 5 6 saat gorusmedik o ise gitti beni kv birakti geldiginde normal davrandi suan nirmaliz yani
Kizceler yatayim ben artik gecmisi okudum begenikerimi yaptim sabah 7.30 da uyancam opuldunuz byee

İyi geceler kizlar
Gecenin 3 u olmus ben hala oglusa ne oynatsam nasil oyu cak alsam gelisimine nasil katkida bulunsam diye okuyorum ve su ana kadar pek de ilgilenmedigimi, cokca kendi haline biraktigimi gordukce buyuk pismanlik ve uzuntu duydum.. iki gundur tv nin fisini cektim artik hic izletmiycem dedim ama bugun 15-20 dk ben isimi halledene kadar acmak zorunda kaldim.. hipnoz olmus gibi izliyordu geldigimde.. hemen kapattim tv yi..

Neyse iste benden boylee..

Nel otiim bugun benimde menum kotuydu hatirlamiyom bile ne yedim su anda ama sebebini anladim.. bugun regl oldum bi kac gune kalmaz gider bu yeme istegi umarim.. gununun guzel gecmesine sevindim

Ozgecim oluyor arada esler arasinda kavgalar kirginliklar ama ne guzel o bisey yokmus gibi davranmis ilk adimi atmis sende sıkma canini..

Kizlar okudum hepinizi de gec saat olunca aklimda kalmadi malesef..

Hepinize tatli ruyalar

Günaydın kızlar
Özgecim her evde oluyor öyle şeyler. Takma kafana. Bizde de bazen ortaya hiçbirşey yokken kocaman bşr tartışma alevleniyor. Üzme kendini
Lajoba neden pişmansın canım. Çok mu tv izliyordu. Yada sen kendi işlerin bitene kadar tv mi açıyorsun. Illerine onu da dahil edebilirsin. Çamaşır kalkarken ona çorapları ver. Eşleştirsin. BM makine boşaltırken yardım etsin. Hep etkinlik sen de sıkılırsın. Evi silerken ver eline bir bez o da sildin. Ben hep öyle yapardım.

Gunaydin kizlaaarrrrr.
Geldimmm.
Dun aksam eve geldik. Eşim mutfagi biras batirmiş. Mutfagi toparladim hemen. Marketten pazardan aldiklarimizi yerlestirmistim.
Dun feci basim agriyordu buraya yazamadim. 11demeden uyudum. Suan halsizlik var. Yesilcay yaptim, onu iciyorum. Makineye camasir attm. Gunes varken yararlanim dedim. Adana 2gundur feci yagmur vardi.
Oturma odasnn perdesnide yikicam. Esim biz.yokken sigara icmis sinmiş resmen. Sinir oldum.
Eşimle tartişmali gecti. Telefonda edilen tartismalar. Tukendim resmen. Onun yorgunlugu var ustumde.
Oglana 2farkli oyuncak aldim. Keyifle oynadik biras once.

Elifcim, bende eksiklik hissediuorum. Reklam izler bizimki. Olmaynca hic bakmaz tv na. Bazen yemegni hzrlarkn yada camasr srrerken aciorum. Mama sandalyesinde oturuyorrken izliyor.

Papatyacim, sporlar yapilmis. Super. Araligin7sinde sinav var. Adam akillk ders calismisligim yok. O da icimde buyuk bir sıkıntı napicam blmiorum. Elimden geldignce calisicam.

Bu arada 70.4 geldim. Baslangc kilom bu spor evisi oglan koca ders calisma yemek.. Hepsiyle nasil başa cikicam bilmiorum. Hepsinden enncok yoran beni eşim. Grip diye cok yoruyor beni.
Neyse buna da sükür ...
Mutlu haftalar canlar

Gunaydin kizlarr halsizim gribim kahvalti yaptik kizimla bugun spora baslicam ilac icip gidicem iyice bi ter atmam lazimm dun keyifli gecti esimle kizimla evdeydik oyun oynadik guzeldi
lajoba canim bende evde tv cok acmuyorum sevdigi iki cizgifilm var onlari izliyo sonra kapatiyorum

valla bu erkek milleti neden kadınları böyle üzer ki...hasret olduğumuz şey iki çift tatlı laf, teşekkür, eline sağlık bu kadar basit aslında.
üzme kendini hikmetim. bir planlama yağarsan üstesinden gelirsin herşeyin.
bence yaptığın her işe oğlunu da dahil et. ben hadi, yatağımızı düzeltelim hadi pijamamızı katlayalım diye herşey de yanımda bulundurdum. şimdi kendi yatağını falan düzeltmez evde ama annemlerde kaldığı zamna sabah kalkınca yatağını düzeltip pijamasını katlıyormuş. öğrenmiş deme ki. hep oyun hep oyuncak olunca sen de sıkılırsın. aklında bir de yapılması gereken işler olur. strese girersin.
benim arkadaşımın 18 aylık bebeği var. sofra hazırlarken kaşıkları falan veriyor eline. masaya götürüyor.

bu sabah tartıldım kızlar. çok şükür bayram ödemini atıyorum vücudumdan.
acaba diyorum bundan sonra sabah 6 da kalksam hem namazımı kılarım hem de 7 ye kadar spor yaparım. çünkü normalde 7 de kalkıyorum. şu sporu ne zamana sıkıştıracağımı bilemdim ya.

Papatyam ,sağol canım elimden geldigince bişiler yapmaya çalışıyorum ogluşa.Sporunada alkışşşHava 7 demi aydınlanıyor?Bende namazdan sonra yatmasam kahvaltı hazırlasam spor yapsam diye düşünüyorum.Eğer ogluş 22:00 yatma düzenine uygun olursa bunu hayta geçiricem.Çünkü namazdan sonra yat 45dk tekrar kalk sersem gibi oluyorum.

Btlkbra:Git canım hem ter atmak hastalıgınada iyi gelicektir.Geçmiş olsun.

Hikmet:Bizde eşimle dün dügüne giderken tartıştık.Sustum dügünde blli etmedik zaten.Sustum hep sonra yanıma geldi çok durgunsun sinirliydim özür dilerim dedi.Ama bana gerçi her insana laflar helede sevdiginden gelince bıçak gibi saplanıyor.sİNİRLENİNCE susup ayrı odalara gitsek sakinleşince kouşsak daha iyi olur bence.Oluyor arada napalım.Kolay gelsin sana canım.

Özge:Hikoya yazdıgım gibi.Birde çocuklardan vakit ayıramıyourz başbaşa kalamamakta etken diye düşünüyorum şahsen.Sende çocuklar ev iş derken benim gibi sızıp kalıyorsun sanırım.Ben arada bi çay içmeye yarımsaat çıkalım diyorum.Ama ikimizde ogluşa kıyamayıp ya gitmiyoruz yada onuda alıyoruzAma yapmak lazım aslında yoksa abi kardeş gibi oluyoruz

Lajoba:Haksızlık etme datlumm.Bak 3 e akdar onun için netten bişiler bakman bile senin ilgili bir anne oldugunu gösterirPapatyam gibi bende çorap aşleştirip katlatıyorum.Sana özelden site öneri kişi vs tavsiye edebilirim.Bizim oglan tv ile yemek yiyiyor misal.Napim yememesinden iyidir diyorum.Leptop çok takmıştı son günlerde.Bozuldu tamircide diyourz.Ve uyumadan eşimde bende elimize almıyourz.Her anne iyidir ilgilidir şefkatlidir bunu unutma

Günaydın ortimmm banumm

merhaba kızlar
Ösge ve Hikmet hepimizde oluyor kızlar sıkmayın canınızı insan tartışmaya takılı kalınca morali, alt üst oluyor , çocuklarınızla biraz oynayın eminim keyfiniz yerine gelecektir
Lajoba bende geçen sene senin gibiydim ama 2. çocuk olunca hele yazın kayın valideye iş yapacam diye tv hep açıktı, ama çok vijdan azabı çektim, şimdi sabah 11 de açıyorum 1 çizgi film izliyor sonra kapatıyoruz, bide akşam 1 saat açıyorum istediği filmi tabletten, o bile çok ama bana da zaman lazım, bide Papatyanın dediği gibi işe katmak lazım biraz biz beraber yemek kek falan yapıyoruz, keskin olmayan bir meyve bıçağı veriyorum yanımda patetes falan doğramaya çalışıyor, bide çok etkinlik var nette eminim araştırırken görmüşsündür

Semih Ortim benim menülerde çok iyi olmasa da ilk güne göre yavaş yavaş düzeliyor

Benim küçük kız bu gece doğru düzgün uymadı, sabaha karşıda hep öksürdü dr gidemedim aradım adamı bir ilaç var neyse ondan verin dedi, eyer artarsa ateş falan olursa al gel dedi, ( eşim bu gün il dışı gitti o yüzden yalnızda götüremedim)

Papatya eğer uykunu tam alabiliyorsan iyi fikir sabah kalkıp spor yapmak insan çokta zinde oluyor bide gün daha bereketli oluyor

Kimseler yokAkşam eşimin iş yemegi var.Bende arkadaşlarımı çagırdım.Bir tanesi diyette(19 kilo verdi)Balık yaptırayım sende salata yap dedi.Yemegim vardı ama bakalım ne yiycez.Kv aradım 12:30 yeni uyandı dediErken kaldır anne dedim.Kalkmıyor napim dediAkşam erken yattı diye 4 kez uyandı sıkıldım tv aç felanDiyorum ki işe gitmeden kaldrısam tv açsam mutfa gidiyor gibi yapıp gitsem.????????Eşime dün kreş mevzusunu açtım.Ne dese iyi.Ben kv bakmasın diye kreş istiyormulşumSinir etti işte dün bu yüzden özür diledi ama nafile.Günahımı aldın dedim.Hem erken kalkıcak hem yemek yiycek hem bütün kış canı sıkılmıycak diye istiyorum deidm.Naparsan yap bi daha kreş konusunu açmıycam dedim.Konuşmuştu vericekti kesin biri vazgeçirdi

semih:dügün telaşını atlatmışsın canım.

hawar:Yeni tv alınca küçügü ogluşun odaya astık ama hata yaptık.Etkinlik yapmazsam hep tv isitiyor.Bir ara pc takmıştı.Ama işimiz olunca mecbur açıyourz hepimiz napalım yemek ütü çamaşır herşey bize bakıyor

Kizlar menum gelsin
sabah
1 pancake
peynir domates
ara
yarim muz
oglen 2 dilim sebze mucveri firinda
1 kucuk dolma
ara
yarim bardak nescafe
2 gofret
aksam
yagsiz kozlenmis patlican
yagsiz kizartilmis kabak yogurtla
spor 50 dk yuruyus + bacak haraketleri

kızlar çocuk odasına tv,bilgisayar koymayın bence.orası ders çalışmak, yatmak ve oyun için kullanılsın. nasıl alışırsa öyle gider. uyunan odada cep telefonu bile olmaması lazım aslında,elektromanyetik akımlar uykunun kalitesini bozuyor.

Gunaydiiin
Hepinize tesekkur ederim kizlar desteginiz fikirleriniz icin..
Sabah erkenden kalktik, kahvaltimizi yaptik, oglusla once evi dagitip sonra topladik

buraya kadar olan kismii teeee sabah yazmistim yollamaya devamini getirmeye firsat olmadi..
Ben tam bunlari yazarken oglus sandalyeyle beraber dustu Allahtan kafasi koseye duvara falan gelmedi kolu cizilmis biraz kanadi falan onla ugrastim.. dun gece nette bakarken bi etkinlik gormustum findiklari bi kaptan digerine aktarma yapiliyordu bizimki bikac denemeden sonra findiklarin dolu oldugu kabi yere doktu sonra etrafa dagitmaya basladi baktim olacak gibi degil dinlemiyor beni topladim sisme havuzunu sisirdim doktuk icine oyuncaklari oyalandi oyle.. onu uyutunca yatak odami duzelttim kizsliklar yazliklar birbirine girmisti esim yurtdisindan gelince..

Ebrum onerilerine herzaman acigim senin oglusla etkinliklerine bayiliyorum cunku bizimki de buyuse diyorum hep, simdi pek anlamiyor.. esin hatasini anlamis tatlim uzme kendini, bide erkekler konusulanlardan cabuk etkileniyorlar neden oyleler bende anlamiyorum.. ayyyy kv ne de sinir oldum benimkide mesela iyidir hostur ama cocugu hic birakmak istemiyorum oraya hemen duzeni bozulur biliyorum..

Semih dugun bitmis kurtlar dokulmus

Hawar cok gecmis olsun minigine, ins ateslenmez canim..

Banucum menunu bugun begenmedim malesef.. ama bi gunden bisey olmaz dimi bizde insaniz robot degiliz.. ve cocuk odasina tv bilg konulmamasi konusunda haklisin zaten odalarindaolmadigi halde bagimli oluyorlar bide odasinda olsa vay halimize..

Sabah 07:30 da kahvaltı.biberin ve salatalığın birer tanesini peynirin yarısını yemedim.
10:30 2 adet erik
Öğlen 12 de tavuk salata

14:00 de nescafe ikisi bir arada
16:30 bir elma
18:00 salata ( tabimi yarısı) taze fasülye ve pilav
Şu anda Türk kahvesi

Banucum bugün menün pek iyi değil. Ama o kadarcık kusur olur.
Ebrucum eşin neden bu kadar karşı çıkıyor kreşe. O tartışmalar her evde oluyor. Üzme kendini. Tv konusunda banuma katılıyorum.
Lajoba çok geçmiş olsun oğluşa. Allah beterinden saklasın.
Ben hala sporu bir yere koyamadqım. Sabah 6 da spor yapabilir miyim bilmiyorum. Yarın çok dersim var ama Çarşamba sabah deneyeceğim. Bugün oğlan uyuduktan sonra yapmayı planlıyorum ama bakalım.

Menûm

Sabah yesilcay

Ogle 1yumurtayi az yagda pisirdm, 1.5dlm normal ekmek
Yarimdomates, 1kk peynir, 1dlm kasar peynir,1brdk sekerli cay

Ara yok

Aksam 7ymk k barbunya, 1bck dlm norml ekmek

Azonce yarim bardak nar suyu

Spor yok'
Gece uyumdan yaparim ins.

Oglan öksúrüyor.arada hapsirior, ins grip olmaz.
Ates halsizligi yok cok sukur.
Ama full hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…