Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum gelsiin

Sabah.... 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalik, 4-5 zeytin, az sekerli bitki cayi, 3 dlm su boregi

Ara.... 2 dlm borek, 1 bardak meyvesuyu

Oglen yok

Ara yok

Aksam... 3-4 yk kavurma, 2 yk pilav, 1 tabak patlican salatasi

Ara 2 dlm borek

Ayy ne cok borek yemisim nefsime hakim olamiyorum offf offf

Lajobam canimm o ara ogunlerde borek yaziyoya onlari ana ogunlerle yer degistir kuzum daha iyi olur!!! Kiz bu ne yarim tepsi borek yemissin
banucum menunu begenmedim gun ivinde 2 simit 1 pogaca cok olmus canim yarina topatlarsin ins
papatyacim ortagim menun guzel ama aksam pilav yemeseydin keske
Hikoss menun iyi canim

Lajoba gerçekten de o börekler çok fazla olmamış mı?
Kübracım pilavı yemesem olurdu farkındayım ama ne dbileyim seviyorum işte.
Yarın eksi çıkacağıma inanıyorum. Az sonra slim in 6 yapacağım.

Kizlar tam size yaziyodum esim geldi yemek hazirladim yedi gitti isleri varmis daha
2 cocukla yazmak ne zormus cogunuza cvp bile veremiyorum yorum yapamiyorum kusura bakmayin
gunduz de pelin durdugu mudettce hep is guc isim tam bitiyo selin geliyo bu seferde
neyse menuyu yazayim
sabah
2 haslanmis yumurta
kk peynir
2 zeytin
2 catal recel
1 dlm ekmek
acik cay
ara
turk kahvesi
4 kare bitter
Ogle yok
ara
5 eti burcsk
nescafe
1 Browni
aksam
yarim tabak pey irli makarna
Kizlar ben de ya seker var ya da baslangicindayim boyle elim ayagim titriyo yemek sonrasi bi yorgunluk oluyo tatlisiz birgunum olmuyo ya illa ki yiycem bagimli olmusum resmen ben
saat 7 den sonra yemiyorum boyle teselli ediyorum kendimi artik yoksa kilo vercegim yok benim

Slm kızlar çok hastayım menum berbart.

Lajobam kusura bakma güzelim. Hastayim ne buldu isem toparlanayim diye onu attım ağzıma,

sabah. Ev yapımı 5 minik pankek.
ara. 1 dlm borek. ikisi bir arada neskafe
Öğle. 10 tane minik pankek. 1 yk kaşığı bile yok yaptıklarım. Pirinç biraz kabariyor.
Ara. 2 dlm kepekli.... 3 yk acılı ezme.
Akşam. 1 karnına risk. 2 yk bulgur pilavı. 1 dlm ekmek.ayran

Kızlar bu hastalık nasıl geçecek ya. Gündüz eve gelince attım kendimi yatağa. Git gide agirlasiyorum.

Sizleri okuyamadim ama yarın iyilesebiirsem.okurum

Arabamı aldım. Pazar günümde çok iyi geçti, öyle iste

Özgecim menün güzel ama süt verdiğin için bunu söylüyorum.
Nelsonum pan kek pan kek olmamış be kuzum.
Arabanı güle güle kullan
Ben de sporumu yaptım. Düşümü aldım. Çayımı içiyorum.

Nelson cok gecmis olsun tatlim.. arabani da gule gule kullan hayirli olsun.. bugun bizde bisey var bn borege sen pankek sarmissin ortak, birinci olcaz derken sondan birinci olcaz bu gidisle..
ayyy ama gozumun onu de duruyo ya borekler yemiycem diyorum sonra yine bi bakiyorum yutmusum ne pisbogazmisim ben yaaaaaa
Kubra papatya haklisiniz borrkler cok olmus ama inanin bende yazarken farkettim yoksa yerken hiic cok gelmedi..

Iyi geceler kızlar bende korka korka menümü yazacaktım ama baktım neysesi sırf beni degilmişim refleks olamıyorum bir turlu yememek için kendimi zor tutuyorum acaba yanlış bir zamanlama mı dıyorum bazen kendime ama yok zamanı yok bu işin bir yerlerden başlamak lazım en azından su içmek eskiye göre yediklerimi azaltmak gibi sabah cok guzel öğlen de öyle ama aksama doğru cok acıkıyorum neden bilmiyorum uyku halsizlik tatlı bişeyler yeme hissi ne yse bugünkü menüme geçiyiim

Sabah : 2 haslanmış yumurta, sekersiz az sutlu nescafe

Ara : 2 mandalina

Öğlen : 1 tabak minik köfteli sebze yemeği, 1 bardak ayran 2 dlim ekmek

Ara : 1 mandalina 1 avuç kuruyemiş 1 nescafe

Aksam : 1 kepçe çorba 1 tabak ıspanak 3 dilim çavdar ekmegi, 2 kasık yogurt

Ara : 3 kare cikolata

1,5 litre su

Geçmiş olsun canım arabanıda kazanız belasız iyi günlerde kullan

bugünkü menüm
sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 4 çatal sahanda yumurta yarım dilim ekmek 1 tane halley 1 bardak çay
ara 1 kurabiye nescafe
öğle 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı yeşil mercimek küçük bir kase yoğurt
ara yarım elma
akşam 2 yemek kaşığı yeşil mercimek yarım dilim ekmek
ara kahve
kızlar uzun zamandır yapamadığım bir şeyi yapmak çok mutlu etti beni deşarj oldum resmen kızken müzik dinlemeyi çok seviyodum hala öyle ama çocuklardan fırsat bulup nerdee dinlicem bu akşam 22:00 ile 00:30 arası müzik keyfi yaptım çok mutlu oluyorum müzik dinleyince eşime dedim bu akşam çocukları sen uyut sağolm sun uyuttu kendide uyudu 22:30 da ben bi elimde kahvem kulağımda kulaklık ohh ne güzel geldi valla arada bi yapmak lazım bunu :)
yarında misafirlerim var mahalle komşularım düğünlük gelceklermiş size söz veriyorum dozunu abartmadan yicem yapıcaklarımı söyleyim
yaprak sarma,kısır,kurabiye,irmik tatlısı patatesli börek hepsini yaptım bi kısır var yarına bide temizlik yaparım yine
su 2 litre
spor bugün yok maalesef

Emeklerim boşa gitti kv 12:40 zor uyandırmış kalmıyor napim diyoree haliyle yeni uyudu( çok sinirli smileyyyy)sabah uyumuycam birde 10 gün sabah giderken kaldırsam 4-5 gibi uyur diye korkuyorum .Ve 10 gün Akşm misafirliğe gitme ve kabul etme yapmamam lazım!Arkadaşlarım bendeydi onlar var diye uyumadı ve geç kalktığı için10 gün ugraşıcam pes etmek yok

Bugğn
Sabah :2 dl peynir sürülü çavdar,yeşilçay
Ara:1kaşık nescafe
Ögle: 1 kepçe çorba,2 çatal döner,3 kaşık pilav,1 bardak yogurt
Ara:2 kare bitte, Türk kahvesi
Ara:betazçay,4 kepekli form

Akşam:2 köfte,2 dl ekmek,1 bardak ayran, cin biber soğan

Ara:yarım soda .

Arkadaş kek yaptı iş yeri için.çıkartırken beni dinlemedi kek parçalandı .emircik çok sevindi bu duruma:)kek bize kaldı.ogluş yedi bende sabah yiycem inş .Yatırum yarın kalkamıycam yoksa geçmişe yarın bakarım

Günaydın kızlar
Zuzu areser menülerinizi beğendim.
Ebrucum bu uyku işi seni çok yoracak. Bence emirin kesinlikle erken kalkması gerek. Biz bile geç kalktığımız zaman akşam uyumaya zorlanırız. Mesela ben pazar akşamları zor uyurum. Öğlen bire doğru kalkıyorsa geç 1 de uyuması normal. Kv den saat 9-10 gibi uyandırsın. Birkaç güne düzene girer. Merak etme Üzme kendini

GÜNAYDIN KIZLAR.
nelson geçmiş olsun.arabanı iyi günlerde,kazasız belasız kullan inşallah canım.
evet kızlar dünkü menüm bana hiç yakışmadı,gün içinde plan değişince sapmalar oluyor.
işin kötüsü çrş-prş-cuma hep davetteyim.orada otokontrol lazım bana.allahım arkadaşlarım-komşularım hepsi de mutfakta çok iyi.döktürüyor hatunlar.bakalım yapacağız bir şeyler.
lajoba aralara börek sıkıştırmışsın,ne güldüm sana.hem de su böreği,1 dilimi en az 200 kalori.cumaya son 3 gün,biraz toparlayalım kendimizi.
papatya bence özge süt veren bir anneye göre iyi beslenmemiş dün.türk kahvesi neyse de neskafenin hiçbirinizin menüsünde olmaması gerek bence.
özgecim,meyve-sebze,yeşillik tüketsen elin ayağın titremez zaten.glisemik endeksi araştırdın mı bilmem.ama bir bak derim.sabah kahvaltın çok güzel,öğle ve akşama da dikkat etsen oldu bu iş.

banucum öyle mi diyorsun. sütten dolayı yakar diye düşünmüştüm. ben de nescafeden vazgeçemiyorum. çalışırken iyi gidiyor.
ben bu sabah güzel bir rakam gördüm. ödem gitti çok şükür.
işe geldim çayımı içiyorum az sonra derse gideceğim. bugün hasta olunca kısa kesmeyi düşünüyorum dersimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…