Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydınn bayanlar sabah bi tartı ya çıktım vay anasını dedimmm bu ne dedimmm + lardayım adet oncesi bugun yarın olabilirim karnım, göğüslerim acayip şiş...nolcak böylee bugun daha dikkat etmeliyim..
maydonoz ye tatlım,ödemi atıyor vücuttan.

inşallah toparlarsın canım ya.adaçayı,ıhlamur iç neskafe yerine papatyam.
sütten yakar tabii,günlük 1 saat spor yapmış kadar kalori faydası var emzirmenin.özge iyi değerlendir bunu.
ama çikolata,kek,neskafe süte ne değer katacak ki.

Kizlar gunaydin
Oglum sabaha kdr öksürdü. Simdide burnu akiyor, arada öksürüyor. Birazda halsiz..
Baba gelirsek daha tartilmadim. Umudum gr lar almamis olmam. Halilar yokkn supurp siliyordum evimi. Smdi hali var diye supurmek zor geliiyor. Halilarim cok tuylu. İlla fircalamam da gerek. Napicam bilmiorum.
Hawa bulutluuu ,, klima acarm aksama doru.
Nel araban hayiirli olsun gule gule kullaan canim
Areses ortak bugn dha ck aktf olurm insallah.
Papatyaa hayirli isler. Ck yorma kendni.
Zuzu mzk keyfi yapilms supersn. Bnde istiorm da yapamiorm pek.
Eliffffimm borekler goturmussun
Ozge kizlarla ilgilenmek zordur. Allah sna yardm etsn. Bn biriyle zor basa cikiorum.

Gunaaaydiiinnn

Bugun borek sadece sabah kahvaltisinda vardi baska yemiycem soz.. ama annem cok guzel yapiyor dayanamiyorum napiyim bide zaten yilda bir veya iki defa boyle yeme sansim var bu borekleri dusunsenize ne acinacak haldeyim aslinda saka bi yana cidden boregin dilimleri kucuktu o yuzden icim rahat biraz..

Dun feci yagmur yagdi bugun gunesli bi hava var oglusu parka gotursem..

Hikmet halinin havi mi canim niye cok tuylu ilk evlendigimizde benimde oyleydi ama sukur bitti artik kolay gelsin sana.. oglusa da gecmis olsun yatarken viks sur ayaginin altina gogsune falan..

Ebru kv ne soyle ciddi ciddi canim ne yaparsa yapsin 9 gibi uyandirsin sana da yazik..

Diger kizlar bi yandan oglusla ugrasinca ne yazacagimi da unutuyorum kusura bakmayin.. guzel bir gun olsun hepi iz icin...

Kızlar size birşey danışmak istiyorum benım para biriktirmeye ki amacım biliyorsunuz kaynanamın bana yapmadığı bileziği yapıp ona göstermek...

Bugun sabah eşim dediki madem bu kadar cok istiyorsun o bileziği yapmak git bankadaki gramlarından al yaptır sonrada biriktirdiklerini koyarsın yerine sonuçta harcamıcaksın yerine altın yapcaksın dedi bende diyorum bileziği yaparsam beni para biriktirmeye iten sebeb ortadan kalkacak ya o zaman böyle duzenli biriktiremezsem....

Perşembe günü de kayınvalidem eltim gorumcem falan bir akraba gezmesinde gideceğiz o zaman yapıp takmak çok istiyorum napıyı. Karar veremedimm.,,,,

Gunaydin kizlar sabah kv ile kahvalti yaptik sonra ben markete gittim kiz kv deyken alisveris yaptim kizima oyuncak kutusu aldim kocaman iyi oldu ortalikta hic oyuncak kalmadi eve gel aldiklarimi yerlestir evi topla supur sil yemek yap derken bu saat oldu b8razdan kizimi uyutucam ben kitap keyfi yapicam dunki menume kimse yorum yapmamis ask olsun
hikosumm iyiyim kuzum aman dikkat et oglusa havlu isut gogsune koy uyurken yumusatir benim kizimda bugun daha iyi gecti gibi gribi
lajobam yeme canim yeme bak o borekler lop lop yag olur sonra

Merhaba kızlar.Sabah namaza kalktım,kuran okudum,pilates squat yaptım,duş aldım,uzun aradan sora h içi özenle kahvaltı hazırladım.Ama eşim uyumayı tercih ettiNeyse yedim hazırlandım.Her sabah bu rutin olur inş.

Banu,ortim naptın Yarım poça yarım simit yeseydin keşkeTv konusunda haklısın ama izlemiyourz etkinlik yapıyoruz.Yemek yerken acil bir işim oldugunda izlesin diye düşündük yeni tv yi alınca öyle oldu

Papatya:Menün harikaUyku konusunda inş başarılı olabilrim canım

Nelson:Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Arabanı iyi günlerde kullan.AMa menün çok çok kötü ciddenO kadar normalde yiyemem ki hastayken nasıl yedin canım ya

Lajoba:Buzluga at misafirlerinle komşularla paylaş börekleri

Hawar:menün güzel canım

Araser:Canım menün güzel olurmuş akşam ki ekmegi yemeseydin

Btlkbra:bravoooo arkadaşıma

Semih,zuzum hiikom menüler harika ya kızlar

Özge:Kek olmasaymış diyemiyorum emzirip 2 .ocukla koşturmak hem baklava börek degil bence çiko masum insanız az ölçüde erken saatlerde yenilebilir

Kızlarr yanlış topiğe yazmışım kusura bakmayın..... Birikimci hatunlara yazcaktım...

Kizlar nasilsiniz sabah 6 da uyandim kizi emzirdim namazi kilip yattim 7.40ta uyaniyorum seline de sonra baktim zil caliyor uyuya kalmisim ilkdefa cunku gece de gec uyumustum 5 dk icinde indirdim asagi selini cantasi hazirdi o iki ara bi derede bile okula gitmiycem babam da gelcekmi diye sayikliyodu
ebrucum suan emiri krese versen emin olmamakla birlijte ( burda cok var anaokuluna giden cogu hala agliyarak gidiyo) oglun buyuk olsa da gitmek istemezse esinle aranda sorun cikar senin yuzunden agliyo bak ne guzel babanesi bakiyodu falan diyebilir cunku okula giderken cok sabir gerikiyo cok yiprandim benpsikolojik olarak ama bu konuda ters dusmeyiz dersen 1 dk durma gonder derim faydasini anlatamam sana konusmasi bile cok degisti selinin
banu sultan hakkisin canim aslinda glisemik indeksi cok iyi biliyorum okudum besinlerin degerlerini falan karbonhidrat diyetinde de vardi sanirim ama uygulamak kismi zayif iste suanda bende
Kv ninde isine geliyo tsbi gec kalkmasi erken uyandirsa aglicak falan baslarda ugrasmak istemiyo ama o yas cocuk gece 12 1 de uyursa beyni ne zaman beslencek bunu dusunmuyolar
bizde pazar sabahi kv gitmistik giderken esime 30 kere soyledim erken gelelim yarin okul var diye tamam 6 7 gibi yemek yeriz 9 da eve geliriz dedi ve sonuc eve geldigimizde saat gece 00.30du
birdaha o bana der pazar gunu anneme ya da baska bi yere gidelim diye cuma cumartesi gideriz geziceksek
bir de ogun gorumcem aramis aksam saat olmus7 mangala gidelim diyo dedim sabah okul var gelene kadar saat gec okur kv gidelim hava almis oluruz diyo 2 cocugum da hasta biri kucuk ne havasiysa herkes kendini dusunuyo bu hayatta
nelson gecmis olsun tatlim arabanda hayirli ugurlu olsun kazasix belasiz iyi gunlerdd kullan
btlkubra masallah sana sabshtan butun islerini halletmissin
hkmetcm sen yine kus gibi yer verirsin canim merak etme
zuzu ortim senin nasi gidiyo bugun ku gunde az ye tatlim
araser bilezigi yap ve tak hexefinde atiyorum 2 bilezik yapicaksan 5 bilezik yapmak olsun
Papatyam sporu naptin canim onu da bi oturtsan kim tutar seni
semih hawar lajoba kizceler sizler nasilsiniz cumaya az kaldi bakalim bakalim noicekk

Araser bize dr sorsan sorun olmaz canim biz burda her konudan sohbet ediyoruz ana konumuz diyet sana fikrimi de yazdim

B Btlkubra canım ortağım gözümden kaçmış benim kusuruma bakma lütfen
osge1989 ben dün akşam yaptım sporumu ama gerçekten bir düzen oturtmam gerek. akşam yapınca bu sefer de akşma hangi bi işi yapacağımı şaşırıyorum. kitap okumak da istiyorum. bakalım bugün nasıl olacak.

Btlkbra:Bu saate kadar bir sürü iş yapmşısın bravo canım.Ben herkese yorum yaptım ama banada yapan olmuyor napalım
Hikogluşa çok geçmiş olsun canım kimi görsem hasta bu kış bu salgın hiç bitmeyecek diye korkuyorum

Dün akşam yeemdgim keketen 1dl yedim bugün ohh miss

hkmt iyidir canım.geçmiş olsun kuzuna.kış mevsimi hep böyle geçiyor.
büyük kızım 4 yaşına kadar antibiyotik kullanmadı mesela ,ama ufaklık 4-5 aylıktan beri ablasının okuldan getirdiği her şeyi kapıyor.daha okul açılır açılmaz hastalandılar,bitmez artık yaza kadar.sıraya girerler.
btlkubra ne okuyorsun.ben de biraz önce bitirdim son kitabımı,değişik bir kitaptı.
ebrucum allah kabul etsin canım.ortağım bu arada spor yapamıyorum.iki adet nurtopu gibi bel fıtığım var,arada yatırıyorlar beni böyle.
5 yaşında mı çocuğun bu arada.özge de yazmış kreş konusunu,bence en iyisi 4.5-5 yaşını geçince okula göndermek.biz okuldan memnunuz.çocuk ta çok mutlu,daha ne olsun.
özge pazar akşamı gezme olmaz.eşine bunu kabul ettir,o çocuk erken kalkacak sonuçta.bir de rutine alıştırma meselesi var ki,o daha önemli.pazar akşamı çantasını hazırlamak duş ve doğru yatak gibi.gece eve geç gelen-yatan çocuk yarın ki okula nasıl hazır hissetsin kendini.bu konuda %1000 haklısın.
araser haklısın ama değmez tatlım ya,bir de bak kıskanmış dedirtme kendine öyle bir şey yokken.elbette senin de sıran gelir, lafını güzelce söyler,hem de haklılığından bir gram kaybetmemiş olusun.

Özgem Patron gelince o sayfayı kapatmıştım atlamışım canım kusura bakma nolur.Kv bir rahatsızlıgı çıktı ameliyat olabilir.Tamda yazamıyorum okuyan anlayan olur diyeAmeliyat demiş dr.Ve olursa misal 1 ay kalkamayacak kim bakıca çocuguma?Hem yemek yediremiyor uyutamıyor gezidrmiyor ve onu oglum dinlemeyip şımarıyor.Annem de çok fazla benden yemediklerini yiyior ve annem parka götürür markete vs yorar uyutur bıraktıgım zamanlarda.Kafasını kaşıyarak uyutmamı annem söyleyip uygulatmaya başladı mesela.Kv yaşı hastalıgı nedeniyle bunları yapamıyor haliyle.Yinede bakıyor Allah razı olsun.Ama oglum hep bişiler yapmak oyun kurmak istiyor oda beceremiyor kadın napsın.Hem sıkılmasın hem kv zorlanmasın hem uyku yemek düzene girsin bişiler ögrensin dedikçe eşim başka şekilde düşünüp suçladı.Artık sıkıldım bu konuda tartışmaya.Bende eşime dedim pazar gündüz gez ama pazar akşamı ve h.içi bir yere helede uzaga gitmek yok

Banucum ortim sağol.Fıtık varsa yapma benimde kuruk sokumu kemigim acıdı.Pilateste hocayla çalışmak en dogrusu ama yapcak bişi yok.Sende yürüyüş yap sadece.Oglum 43 aylık.

geçmiş olsun kvne ebru.yazık kadına eşin de niye annesi diye inat ediyorsa.o yaşta kolay mı küçük çocuğun peşinde koşturmak.
sen eşine takılma bence çocuğun ve kendin için en iyi olanı yap.bu adamların hem bir işe faydası olmaz hem her konuda fikri olur.sanki anneleri kadar iyi düşünebilecekler çocukları.
aslında pilates tüm kas ve iskelet sistemine faydalı.ben 2 dönem özel ders te aldım,onda sıkıntı yok ama işte aması var.ilaçlarım etki etmeye başladı daha iyiyim bugün.yarın yavaştan yürümeye başlarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…