- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.181
maydonoz ye tatlım,ödemi atıyor vücuttan.Gunaydınn bayanlar sabah bi tartı ya çıktım vay anasını dedimmm bu ne dedimmm + lardayım adet oncesi bugun yarın olabilirim karnım, göğüslerim acayip şiş...nolcak böylee bugun daha dikkat etmeliyim..
inşallah toparlarsın canım ya.adaçayı,ıhlamur iç neskafe yerine papatyam.banucum öyle mi diyorsun. sütten dolayı yakar diye düşünmüştüm. ben de nescafeden vazgeçemiyorum. çalışırken iyi gidiyor.
ben bu sabah güzel bir rakam gördüm. ödem gitti çok şükür.
işe geldim çayımı içiyorum az sonra derse gideceğim. bugün hasta olunca kısa kesmeyi düşünüyorum dersimi.
Kızlar size birşey danışmak istiyorum benım para biriktirmeye ki amacım biliyorsunuz kaynanamın bana yapmadığı bileziği yapıp ona göstermek...
Bugun sabah eşim dediki madem bu kadar cok istiyorsun o bileziği yapmak git bankadaki gramlarından al yaptır sonrada biriktirdiklerini koyarsın yerine sonuçta harcamıcaksın yerine altın yapcaksın dedi bende diyorum bileziği yaparsam beni para biriktirmeye iten sebeb ortadan kalkacak ya o zaman böyle duzenli biriktiremezsem....
Perşembe günü de kayınvalidem eltim gorumcem falan bir akraba gezmesinde gideceğiz o zaman yapıp takmak çok istiyorum napıyı. Karar veremedimm.,,,,
ÖzgemPatron gelince o sayfayı kapatmıştım atlamışım canım kusura bakma nolur.Kv bir rahatsızlıgı çıktı ameliyat olabilir.Tamda yazamıyorum okuyan anlayan olur diye Ameliyat demiş dr.Ve olursa misal 1 ay kalkamayacak kim bakıca çocuguma?Hem yemek yediremiyor uyutamıyor gezidrmiyor ve onu oglum dinlemeyip şımarıyor.Annem de çok fazla benden yemediklerini yiyior ve annem parka götürür markete vs yorar uyutur bıraktıgım zamanlarda.Kafasını kaşıyarak uyutmamı annem söyleyip uygulatmaya başladı mesela.Kv yaşı hastalıgı nedeniyle bunları yapamıyor haliyle.Yinede bakıyor Allah razı olsun.Ama oglum hep bişiler yapmak oyun kurmak istiyor oda beceremiyor kadın napsın.Hem sıkılmasın hem kv zorlanmasın hem uyku yemek düzene girsin bişiler ögrensin dedikçe eşim başka şekilde düşünüp suçladı.Artık sıkıldım bu konuda tartışmaya.Bende eşime dedim pazar gündüz gez ama pazar akşamı ve h.içi bir yere helede uzaga gitmek yok
Banucum ortim sağol.Fıtık varsa yapma benimde kuruk sokumu kemigim acıdı.Pilateste hocayla çalışmak en dogrusu ama yapcak bişi yok.Sende yürüyüş yap sadece.Oglum 43 aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?