Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrumm kres konusunda sen haklisin kv de napsin o haliyle pesinden kosamiyo kuzunun esin bunu gormuyomu acaba neyse ins hersey duzene girer canim cunlu oglusun cok gec yatiyo gercekten normalde 9 9.30 da yatmasi lazim oglusunun kreste yorulur en azindan hayirlisi olsun diyelim canim

Ebrucum ne kusuru okumadigini farkettigim icin soyledim
Ins kv ameliyati vesile okurda oglus krese baslar
btlkubra menun barika canim cok begendim
banusultan senin de menun cok iyi cnm tebrik ederim cissiz bi menu ne guzel ben de hergun mutlaka bi iki ciss oluyo

Btlkbra :Canım az yemekle hikoyu geçicen bu gidişleÇok güzel

Ortim banu:Menün çok güzel canım.İyileşte önce sonra yürürsün.

Özge benimde hep cıslarım oluyor

Kızlar bende öyle yapıcam ve kreş konusuu açmıycam bir daha birşeyler vesile olur belki.En yakın arkadaşlarımıza ocakta yazdırıcm diyormuşÇok uykum var 1 saat erken kalkmaktan ve geç yatmaktan.Artık hep 6:30 kalkıp yatmayacagım için ogluşu erken uyutup 1 saat sonrada kendim yatmam lazım

Benim de menum gelsin

Sabah
2 dlm borek
1 kk peynir
7-8 zeytin

Ara
2 mandalina

Ara
Meyveli soda
3 isirik ciko

Aksam
2 dlm fransiz tostu
1 bardak meyve suyu

Esim olmayinca menulerim de mi duzensiz oluyor ne aksama yemek yapmak istemiyorum yapmayincada boyle sacma sapan oluyor..

Kubra ve banu menuleriniz guzel

Kizlar, oglum cok kotu ôksürüyor. Suruplarindan veriyorum. Ballimon yaptm ondanda verdim. Yok yok cigeri cikicak öksürmekten.
Beynime agri girdi üzülmekten.

Menum

Sabah Salata, 2kk peynir, 2tane gevrek

Ogle 1ymrta,az sosisle pisirdim
Yarim domates, 1kk peynir,1.5dlm ekmek

Ara yok

Aksam yok. Biseler yicem ama beynim agriyor resmen.
Spor yok
Su en fazla 1lt

Kizlar ben diyete spora adapte olamiorum. Neden ya
Gecen sene bu zmnlar her ogun spor yapardim.
Oglum bi iyilessin de esimde hasta hala

Hikosumm cok gecmis olsun sen bi dedigimi dene kucuk havluyu utuyle isit oglunun tenini yakmicak derecede sonra gogsune sirtina koy yumusatir

[HeTE="Btlkubra, post: 37312664, member: 373478"]Hikosumm cok gecmis olsun sen bi dedigimi dene kucuk havluyu utuyle isit oglunun tenini yakmicak derecede sonra gogsune sirtina koy yumusatir[/QUOTE]

Hemen yapiorum kubosm tesekkrler

Hkmetim cok gecmis olsun canim
biliyosun biz aikecek kotuyduk hos hala oksuruyolar daha tam iyulesmedik ilk benim buyuk kiz oksurmeye basladi hafif diye hadi dedim gecer falan sonra eczane aferinle vitamin verdi bi fayda etmedi ilerledi druna gittik tabi sonra bronslari dolmus hep bence sen de en azindan saglik ocagina gotur belki mikrobik bi viristur bizimki gibi oksuruk surubu iyi gelmez ilerlemesin benimkilerdr cok kotu oksuruyo gece oksurmekten kac kere uyandilar bi bilsen ihmal etme canim

Menum
09.00
2 dilim kizarmis ekmek
3 catal patatez kiz.
kk peynir 2 zeytin
2 catal domates
acik cay
11.00
Turk kahvesi
1 cocostar
14.00
Sutlu nescafe
1 kucuk kase spungle
18.30
3 kasik kabak yemegi
1 dlm ekmek
1 bardak ayran
su az ictim malesef
su ivirzivirlar hayatimda olmasa simdiye 10 kilo vermistim iddayibda goz gore gore kaybettim pis bogazim yuzunden gitti bin tl
lajoba canim esler olmayinca duzensiz oluyo yemek yapmiyoz gecistiriyoz malesef 2 gun var dengelersin umarim ama yine de cok asiribyememissin

Ozgem.cok guzel baslamistim diyete niye bole olduki canim cikolari cikartirsan suyuda bol icersen yaparsin sen canon cikolata istediginde bitter ye eski gunlerdeki gibi hem emziriyosun faha avantajlisin bizden

Zamanında çok samimi olduğumuzu ama sonradan eften piften bir sebeb yüzünden küstüğümüz arkadaşlarımız vardı. Ablası vefat etmiş. Arkadaşlar aradı gelir misiniz diye. Sesini duyduğumda bile tüylerim diken diken oluyor. Önce olmaz dedim. Sonra düşündüm. Bu benim için çok önemli bir imtihan ve bu imtihanı geçmem Allah rızası için gitmem gerek dedim. Gittik eşimle. Şimdi dönüyoruz. Ama kötü hissediyorum.
Geçmişi okuyamadım.

merhaba kızlar Nelson hayırlı olsun araban kazasız belasız kullan, ayrıca geçmiş olsun
Hikmet bencede götür benim küçük kızda böyle öksürüyor dediğin gibi ben dr götürdüm, prospan diye bir şurup var bitkisel onu vermişti dün bide dedi, serum fizyolojik 5mm nebülüzatöre koyun maskeyle verin yani buhar ama ilaçsız , deniz tuzu varmış serumda, sonrada 5 dk sırtına vurun balgamı rahat çıkarsın diye, bide ben dün nette ev yapımı bir şurup gördüm yapacam yarın büyük kızım için 2 yaşın üstündekiler için uygunmuş

Papatya iyi ki gitmişsin, ne olursa olsun kötü günde olmak lazım
Ösge çikoları azaltsan süper yada 1 kare bitter ( ama ben başladım mı paketi bitiriyorum o yüzden hiç ağzıma koymuyorum) zaten arasını bulamıyorum ya hep ya hiç zaten arasını bulsam böyle kilo almam demi

Nelson menün güzel bence
Lajoba sende düne göre iyisin

diğer kızlar yazacaktım unuttum kusura bakmayın

benim menüm
sabah 2 dilim çavdar, 1kk peynir, 5 zeytin
1 yumurta , 1 salatalık, 1 domates, 1 biber, 3 banım bal
ara yok

öğlen 5 yk taze fasulye, 1 dilim çavdar 1,5 kase yoğurt

akşam 4 yk taze fasulye, 1 dilim çavdar, bir koca tabak salata
1 avuç beyaz leblebi

2 lt su bolca şekersiz çay

bide bir mevzu var birazdan müsait olunca yazacam fikirlerinizi bekliyorum

Özgem, yarina ds boyle öksuruk krizleri gecirirse kesin saglik ocagina gotururm. Sabah saglik ocagindaki doktoru aradim, sordum napim die ilac ismi soyledi var dyince kullansin. Bise olursa ararsin dedi. 1saat once öksurmekten kustu. Balgam kustu ama, burnu da akiyor.
Dun gece surekli uyandi, biraz once yatrdim. Oksuruk sesi gelmiyor.
Yrin halinr bakim de gotururm saglk ocagina . Tesekkurler selinimizin pelinimizin annesiii

Hawarim tv da bend gormustum' yazim de bende yapim.
Sabah baktim kotu illaki gotururum. Tesekkurler canimmm. Menunde enfesss vallaa kcamaksiz bayildm.
Mevzuyu da mrk etttm, beklioruuz

Nel' sekerligim gecmis olsun. Dinlenmissin ne gusel, sevindim.
Yarina turp gibi olursun.
Bi kendne gel de snnle yaris yapalm yaa. Gecen seneki yarisimizi unutamiyoorm. 1haftada 1.5kilo gitmistiii waaaay beeeeeeee ... duuuyyy sesimi neeeeeeel..

Papatyam sana yakisani yapmissn. Tebrik ederim.
Sen mukemmel bir insansin. Hissettiklerim .
Burdaki herkesle duygu bagim cok kuvvetli.
İyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…