Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar erken kalk spor yap kahvaltı yap akşama herşey mahfoluyor.Ve ben uykusuz karnım tok mutsuzum.Yemegim yoktu onalra bişiler hazırlayıp kendim hurma yogurt yiyecektim(Eşim ogluşu gezdirip meyve alıp gelicekler.Ben de ütü yaptım plates ipimle spor yaptım ama tok karınla zorlandımOrtim menüm kötü ama yazayım

sabah:1 dl avdar,kk peynir,1 dl. kaşar,2 dl domates,yarım salata,çay
sguathareketi 25
plates hareketi
ara.1 kepekli galete,1 dl akşamki kek ,ççay
ögle:1 kase çorba ve ıspanak,1 bardak yourt(börek ve tatlıyı yemedim)
ara:1 mandalina,yeşilçay,1 laviva
akşam:çorbacıda 1 kase çorba ve şimin tat tat ısrarıyla 3 dl kavurmalı pide

plates lastigiyle 15 dk alt karın göbek hareketi
25 squat popo
25 sag 25 sol bacak

Papatyam sana yakisani yapmissn. Tebrik ederim.
Sen mukemmel bir insansin. Hissettiklerim .
Burdaki herkesle duygu bagim cok kuvvetli.
İyiki varsiniz
Kızlar çok teşekkür ederim. Allah'ın beni sınadığını hissettim ben. Sanki önümde bir köprü vardı ve orayı geçip geçmemek benim elimde idi. Hayatım boyunca ilk defa böyle bşr duygu hissettim. Çok ilginçti.
Gitmesem ömrümce üzerimde yük olarak kalırdı.
Hikmet'im sağol canım. Öpüyorum

Şimdi kızlar biz 2 sene önce bir ev aldık yatırım Amaçlı küçük bir ev dedik para biriktirmiyoruz bari borca girelim neyse şimdi oturduğumuz yerde bir ev var , ev dublex güzel bir ev hele bir bahçe var süper, eşim diyor evi ve arabayı satalım üstüne kredi çekip o evi alalım o evde şu an kendi tarzındaki evlere göre biraz ucuz sahibinin paraya ihtiyacı varmış, neyse, ama kredi çekersek 10 yıllık bir Maaştan fazlasını ödemek zorundayız yani şöyle diyeyim bizim toplam gelirimiz 5000 tl bunun 3100 kredi olarak ödiyeceğiz geri kalanı ile geçineceğiz, biz şuan 2500 kredi öpüyoruz ve bu bile bizi zorluyor, eşim diyor 10 yıl dayanırız ben diyorum çok zorlanırız ev çok güzel ama. Şimdi siz olsanız ne yapardınız

Papatya cok iyi yapmissin canim bole zamanlarda insan yaninda birilenin olmasina ihtiyac duyabilir iyiki icindeki sesi dinlemissin
havar menunu begendim canim
nel ben kacirmisin araban hayirli olsun canim kazasiz belasiz kullan ins bu arada gecmis olsun dikkat ediin kendinize
hikoss ins oglusun bu gece rahat uyur canim ama yarin sabah kotu uyanirsa doktora gotur mutlaka

Hawarim sıkışirsiniz ama rahat evde , evlatlarinla guzel zamanlariniz olur o evde, bence esini dinle.

Nelsonum ortim cok gecmis olsun dinlen kendine gel.. menun de guzel bugun yarina daha iyi menuler cikaralim ok
Hikmet cok gecmis olsun oglusuna , kubranin havlu istma tavsiyesini dene bencede, benim de tavsiyem viks varsa ayaginin altina gogsune sur ins yarin daha iyi olur bidik..
Ebruuu aksam aksam hic olmus mu o pideler ben hiic yemem oyle seyler zaten
Hawar bilemedim simdi canim ben hic sevmem borc kredi olaylarini.. sirf bu yuzden hala ev alamadik bnim kendi fikrim hp soyledir paran varsa harca yoksa harcama..
Ozge kizlarin yarina daha iyi olur ins, tabi sende.. aksam cok yememissin canim emziriyorsun zaten sut olsun spanglen

Kizlar ya acayi midem bulaniyo niye anlamadim oglusun da uyumassi 1 saat surdu elimi tutarak uyudugu icin kalkamadim da yanindan.. mutfagi toplayip hemen yatcam ins..

İyi geceler hepinize
Aaa bu arada papatyam cok iyi yapmissin gitmekle bende olsam aynini yapardim.. zamaninda kavga da etmis olsan cok kotu seyler yasanmis da olsa hepumzin sonu ayni boyle zamanlarda gecirilen guzel anlar hatrina yanyana olmak gerek bence...

Hkmetcim ins. Iyiye gider oglusun ilaclar iyi gelir
ebrucum aksama kadar iyiymis hersey aksam pide vr corba kotu olmus ama sporlara coookk tebrik ben evdeyimndaha totomu kaldirip spor yapmadim hic kaldi ki sitede spor salonu var burda yuruyus alanimiz var plated dersi veren hoca bike var da yapan bi ben yok
papatyacim sen kendi ic sesini dinleyip dogru olani yapmissin Allah rahmet eylesin diyelim biz de
btlkbra bu gidise bi dur diycem tatlim kullerimden dogucam tekrar inssssss
hawarcim 10 yil uzun bi sure benim gozum biraz korktu ben hayatta biraz garanticiyim esim de tam tersi ticaret yapiyo zaten ve cok cesur masallah 2 apt dairesi aldi 1 hafta oluyo yatirim amacli 0 daireler hem de kredi ve altin bozdu oturdugumuz evin kredisi var pesinatlari bitti cok sukur tasindigim evin kredisi az kaldi borc cok yani ama bitince insallah 4 dairemiz olucak birde evlenmeddn once almis esim 5 kiralarla ve emeklikikle rahat gecinmek amacimiz Rabbim nasip ederse bana kalsa ben cesaret edemezdim
ama esim iyi ki almis diyorum sen de ise baslayinca gelir eklenirse neden olmasin iyice dusunun bir daha pisman olmani da istemem

Lajoba canım bende biraz bıktım krediden ondan galiba temkinli davranmam, evlendik düğün borcu o bitti araba kredisi o bitti ev ev daha bitmeden araba yenilendi şimdi hem ev hem araba 10 yıl daha olurda düşünüyorum, 44 yaşına gelmiş olacam tatile gitme, kıyafetinden kıs gezmenden kıs gib gibi o yüzden gözüm korkuyor

Ösge eşin iyi yapmış aslında ama işte biz memuruz gelirimiz belli ticarette biraz daha kazanma şansın var bide benim maaşımla beraber bu kadar para yapıyor

Oglumu yanima aldim. Beeraber uyucaz evimizde.ilk defa. Kv lerde annemde kalinca berabee yatiorduk da evimizde ilk. Atesi cikicak diye ödüm kopuyor. Ustunude incelttim. .
Suan bana bakip gülüyor melegim ya. Annesinin bitanesiii uyy..
Neyse.herkese iyi geceler.

Oglan uyanmadan once basen hareketleinden yapmistim. Bilginize.
Yarin harika bir gun bizlerle olsun.
:*

Geçmiş olsun canımm hasta oluncada be kadar masum oluyorlar inşallah çıkmaz ateşi...

Ben bugun ku menünün nesi yazsam acep yazıpta kötü örnek olmak istemiyorum.... Sakın bana bakmayın neden Sabah'tan cok guzel de aksama bozuluyor

Sabah : 2 dilim ekmege peynirli tost, 4 zeytin domates

Öğlen : dısardaydım arkadasım pide arası döner söyledi onun yarısını bana zorla yedirdi...

Ne olduysa bundan sonra oldu iştah açıldı sanki o lezzeti alınca

Akşam üstü 1 paket eti hoş beş

Aksam tavuklu pilav ayrannnn

Cok utanıyorummmm bunları yazarken ama yalan yanlış da yazmak istemiyorum..

Yarın süper bir menuyle karşınızda olucammmm

Yaptığın sporla 3 dl pide erimiştir canım onu. Haricinde menün. Guzel olmuş...

günaydın kızlar.
havar ben borcun gelirin %40 ını geçtiği durumları pek doğru bulmuyorum.hayat beklenmedik süprizlerle dolu.o ev olmaz başkası olur.dediğin gibi mal edinmek için hayatı da ertelememek lazım.çocuklar büyüdükçe istek ve ihtiyaçları da büyüyor.içinden gelen sesi dinle.

Günaydın kızlar.Hafif saglıklı bir gün diliyorum.23:30 uyudu zorla oglum.Tam yatıcam Migdeti bozmuşum evden çıkamadım (sinirli) Eşime dedim ısrar etme lütfen bak noldum.Dedi sen alıştın hafif beslenmeye yağlı bisi yiyince oldu böyle dedi.ye herşeyden yoksa bişi yiyemiycen dedi.Görende hiç bişi yemiyom

Gunaydin kizlar.. oglan gece kac kere öksürdü ve ben kac kere uyandim bilmiyorum. Allahtan atesi cikmadi. Suan durumu iyi gorunuyor. Karnini doyurup ilacinii verdim.
Hava gunesli guzel ama ogleden sonra yagmur olacakmis, hava durumu oyle dedi.
Bugun dune gore daha hafif geciricem. Spor da yapicam.
Yoksa 69.1i zor gorurum ben.
Mutluuu gunlerrr

[QUOTE="areser, post: 37318513, megorunuyoorunaydınnnn bayanlar sizce bı kahvaltı cok mu tost beyaz peynirli bu arada....
Eki Görüntüle 1269764 [/QUOTE]

Gunaydn ortaaaakkk. Tostun enfes gorunuyoor. Ve gayette normal. Afiyet olsun

Gunaydin kızlar dun carsi dönüşü yağmur bastirdi baya islandim suan bogazim çok agriyorbol bol bitki cayi icmem lazim bugun ilerlerse cok kotu olurhavarcim ben olsam 10 yilimi borcla bitirmek yerine borclarimi bitirip maasimin keyfini surerim sonucta kira yok ilerde bu krediyi kapatip daha makul genis bi evimi alirdim ama 10 yil gercekten cok on yilda gencligin gider sonra ne yapim ben o evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…