Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

dünkü menüm sabah ac karnına yteşilçay
kahvaltıda yarım dilim ekmek azcık yumurta 1 bardak süt
ara türk kahvesi
öğle yarım dilim börek 1 küçük kare şeklinde irmik tatlısı 1 tane sarma oda pişmişmi pişmemişmi diye :)
akşam 1.5 börek 1 dilim tatlı1 kurabiye kendimi tuttum kızlar kısır yemedim bi kaçtane olarak sarma bile yemedim bide şu tatlıyı bi bırakıversem çok iyi olcak
su v1.5 litre
spor misafirler 2 de geldi 6 ya kadar koşuşturma ama çay çok içtim dün şu öğlende yediklerim misafirler gelmeden önce oğluma yedirdiklerimin parçası :)

Gençken yiyip içip gexmedikten sonratoruna karisinca pek bi aanlami olmuyo benim fikrim boyle canim ama esin israrciysa ne yapar eder alir

merhaba arkidişler
Ösge, Hikmet, Banusultan ve Semih fikirleriniz için teşekkür ederim bizde eşimle tam konuşamadık akşam ben gittim uyudum oda sabah kalkıp işe gitti sadece uyku arasında kadın evin resimlerini gönderdi hafta sonu da gelecekmiş dedi, neyse işten gelince konuşuruz artık, bende ilk evi görünce bayağı heveslendim 100 kişi rahat ağırlarsın bahçesinde, bide bakımlı yani ama biz üst katı göremedik evde oturan dedi özel alanım falan neyse , ev sahibi de dedi ben gelince bakarız bide resimleri göndereyim

bu arada akşam 4 tane üzüm attım ağzıma

Semih senin menü nasıl dikkat ediyon demi
Hikmet oğlun nasıl oldu
Areser nikini yanlış yazdıysam kusura bakma canım sen onun bunun lafıyla üzülme ama o bileziği istiyorsan kendi birikiminle al tak yani birikim yapmaya devam, benim kaynanam gibi yapmış beni kayna kız istemeye gittiler oğlana aldırmış bir bilezik istemede takmış kıza, neyse bizi isterken onuda yapmadılar aman boşver

hawar cım biz 2008 de aldık evimizi. o zaman inşaattı. 2009 şubatında 10 yıllık kredi çektik. tabi çok hevesliydik. sonra iki kere yapılandırdık faizler düşünce. hatta üzerine bir de araba kredisi çektik. 3 yıldır hem ev hem de araba ödüyoruz. 2600 tl o da. şimdi evin 14 ayı kaldı. yani yapılandırmaları yapınca 10 yılı 6 yılda ödemiş olacağız inşallah.
evi ilk aldığımızda benim maaşımla kredi ve oğlumun 150 tl lik kreşini ödüyorduk ve maaşım bitiyordu. şimdi maaşım kredinin nerdeyse 3 katı oldu. demem o ki allah yardım ediyor. maaşlar artıyor bir taraftan. fakat 10 yıl çok uzun süre. biz şimdiden artık çok sıkılmış durumdayız. öde öde bitmiyor. ama bitince de rahat edeceğiz inşallah.
ben sana bu konuda maalesef öneri de bulunamam fakat tecrübem belki sana yol gösterir.

Kötü degil aslında ama şu börekleri buzluga at derim
Geçmiş olsun canım.Herkeste salgın zor geçiyor.Kuş olup uçamandan korkuyorum hikomm
Benim gözüme bişi batmadı özgem ya .Çünkü hem emziriyorsun hemde diyetisyende sütlü tatlı 1 kase izin veriyor.

Menün çok güzel arkadaşım .Dinlen kıyamam ya.

Canım kendinde demişsin zaten eften püften sebepten.Gitmen çok iyi olmuş.Bende giderdim.Kavga terbiyesiz söz yok bişi yok sonuçta dimi hem ilk adım atmak çok sevapmış.
Canım menün süperrrr

Gunaydınnnn bayanlar sizce bı kahvaltı cok mu tost beyaz peynirli bu arada....
Eki Görüntüle 1269764
Güzel bir başlangıç canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hasta olma sakınnnnnn

Kizlar basim agrudan catliyo dun gece 3 4 kereuyandim uyudugumdan da birsey anlamadim tabi sabah selin ilk defa hic aglamadan okula gitti
babasini optu ben okula gidiyorum dedi isteklerini de saydi aksama getir baba diye
Kucuk kizi da asiya goturdum utulerimvar yapilcak off

Hawarcım hakkınızda hayırlısı olsun canım.Bizde kv evini kaynımın payını vererek almıştık.İçini kp sağolsun sıfırdan yapmıştı.Ama semt çok kötü eski bina ve aile binası(iyioldugu gibi kötü yönleride var)Herkese biraz uzakta site içi yada bahçeli şirin bir evim kimsenin karışmayacagı misafirlerimi istedigim gibi agırlayacagım bir sıfır evim olsun çok isterim.AMa bu yarı para bile bizi zorladı.10 yıllık ve ödemesi yüksek olsaydı tatile gidemz sıkışıp kalırdık.Ama bazende diyorum eski ev için sıkışacagıma yeni evim için daha uzun süre sıkışsaydım keşke.Herşey nasip bir umudum hep var içimde.Ama en önemlisi huzur ve herkesten bir adım uzakta istiyorum.

Özgem yat kalk insanın kafası tutuyor.Maşallah kızçeye alışıcak zamanla ay kreş olayına dellendim yine.12 de aradım kv yeni uyanıyor napim diyorEşimi aradım kreş yok öyle böyle o zamn 1 sat odaya kapanık çocugu sen uyutacaksın ne zmn uyursa o zamn uyu 2 günüdr yemek yamaıyor halim kalmıyor sonra bana vakit ayırmadın film izleyemiyourz deme dedimMüsait degildi sanırım kızamadı

Papatya bende alarmı kapattım kafam kalkmadı

Ahh bu esler ebrucum ahh dogru demissin ama kendi uyutsun da gorsun zorlugunu uzaktan davulun sesi hos geliyo 2 gun kwndi uyutsa 3.gun krese verir zaten
bugun kucuk kizi asiya goturdum ya saglik ocagina kv evimin orda isim bitti markete gittim aisverisimi yaptm esimi bekiyorum sen git anneme bebegibsevsin ben 1 saate gelirim dedi basim agridan catliyo bi dunya isim var evde ama halden anlamiyo esler gidemem dedim gitsen olurmusun dedi senin isin 1 saate bitmez islerim var hastayim dedim iyi tamam dedi arabayi kv evinin onune koymus ciktik beraber kapidan sevdi evime geldim
herkesi memnun ettim de noldu bu zamana kadar biraz da kendi dedigim oldun artik
utuyu yeni bitirdim yemegim var bi corbs yapicam yanina saat 5te kiz gelcek yinr dinlenemiyorum yani onlara sorsan aksama kadar yatiyox

Merhaba kizlaar
Menum soylee

Sabah... 5 pankek, 1 tk cilek receli, 1 bardk sut, az peynir, 6-7 zeytin
Ara... yok
Oglen... yok
Ara... yok
Aksam... kocaman bi tabak salata (1 tk zeytin yagi ve nareksisi koydum), 3 parca tavuk şinitsel, 1 yk bulgur pilavi 1/2 bardak meyve suyu

Sabah kahvaltiyi gec yaptim o yuzden aksama kadar bisey yemek istemedim.. bugun de boyle oldu..
Ortim kusura bakma ya hic tam diyet menusu yazamadim suraya.. sen nasil oldun daha iyimsin?

Kubra ve banu menuleriniz yine guzel

Banucum hem baklava hem kalburabasti cok olmus sanki
haklısın,küçüktü ama ikisi de.[züğürt tesellisi]
ekstra pide teklif ettiler[arkadaşın ev mevlüdündeydim]yemedim.öğle ve akşam yemeği yerine geçti işte.
yazmayı unutmuşum 5-6 bardak çayım var,2 litre civarı da su.

meyve de ye arada canım

Kübracım sabah bem ekmek hem simit fazla olmuş ama gün içinde az yemişsin yine de
Banucum tatlı fazla kaçmış canım ya
Lajoba börekler bitti galiba. Menünü beğendim
Yok canim hala var ve bitecek gibi de degiller yarin esim gelince o yer bitirir umarim

meyve de ye arada canım
Az once 2 mandalina yedim onu ekleyim diye baktim yorum da tam denk geldi

Sabah AC karnina Yeşilçay
Kahvaltıda 7 zeytin 1.5 dilim börek son artik bitti börek :)4 fincan cay
Ara türk kahvesi
Öğle 1 tabak çorba 1 tane kurabiye
Ara 2 küçükelma ve nescafe
Aksam amacim sadece cçorba ve salata yemektir ama kocacim supriz yapip çiğ köfte almis onu yedik beraber çorba ve bol salata ekmek ve lavaşyok
Simdi cay iciyoruz
Su 1.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…