- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.241
Kötü degil aslında ama şu börekleri buzluga at derimBenim de menum gelsin
Sabah
2 dlm borek
1 kk peynir
7-8 zeytin
Ara
2 mandalina
Ara
Meyveli soda
3 isirik ciko
Aksam
2 dlm fransiz tostu
1 bardak meyve suyu
Esim olmayinca menulerim de mi duzensiz oluyor ne aksama yemek yapmak istemiyorum yapmayincada boyle sacma sapan oluyor..
Kubra ve banu menuleriniz guzel
Geçmiş olsun canım.Herkeste salgın zor geçiyor.Kuş olup uçamandan korkuyorum hikommKizlar, oglum cok kotu ôksürüyor. Suruplarindan veriyorum. Ballimon yaptm ondanda verdim. Yok yok cigeri cikicak öksürmekten.
Beynime agri girdi üzülmekten.
Menum
Sabah Salata, 2kk peynir, 2tane gevrek
Ogle 1ymrta,az sosisle pisirdim
Yarim domates, 1kk peynir,1.5dlm ekmek
Ara yok
Aksam yok. Biseler yicem ama beynim agriyor resmen.
Spor yok
Su en fazla 1lt
Kizlar ben diyete spora adapte olamiorum. Neden ya
Gecen sene bu zmnlar her ogun spor yapardim.
Oglum bi iyilessin de esimde hasta hala
Benim gözüme bişi batmadı özgem ya .Çünkü hem emziriyorsun hemde diyetisyende sütlü tatlı 1 kase izin veriyor.Menum
09.00
2 dilim kizarmis ekmek
3 catal patatez kiz.
kk peynir 2 zeytin
2 catal domates
acik cay
11.00
Turk kahvesi
1 cocostar
14.00
Sutlu nescafe
1 kucuk kase spungle
18.30
3 kasik kabak yemegi
1 dlm ekmek
1 bardak ayran
su az ictim malesef
su ivirzivirlar hayatimda olmasa simdiye 10 kilo vermistim iddayibda goz gore gore kaybettim pis bogazim yuzunden gitti bin tl
lajoba canim esler olmayinca duzensiz oluyo yemek yapmiyoz gecistiriyoz malesef 2 gun var dengelersin umarim ama yine de cok asiribyememissin
Menün çok güzel arkadaşım .Dinlen kıyamam ya.Ortağı m çok hastayım.
Menumu yazayım
sabah.bir susam simit
öğle. 8 zeytin.1 dlm ekmek. 1 elma
ikindi.bir kase nohut yemeği.
Akşam, 1 kase mercimek corba. 1 dlm ekmek
toplam 1100 kalori. Öğle 1 den beri uyuyorum. Yeni biraz kendime geldim.
Canım kendinde demişsin zaten eften püften sebepten.Gitmen çok iyi olmuş.Bende giderdim.Kavga terbiyesiz söz yok bişi yok sonuçta dimi hem ilk adım atmak çok sevapmış.Zamanında çok samimi olduğumuzu ama sonradan eften piften bir sebeb yüzünden küstüğümüz arkadaşlarımız vardı. Ablası vefat etmiş. Arkadaşlar aradı gelir misiniz diye. Sesini duyduğumda bile tüylerim diken diken oluyor. Önce olmaz dedim. Sonra düşündüm. Bu benim için çok önemli bir imtihan ve bu imtihanı geçmem Allah rızası için gitmem gerek dedim. Gittik eşimle. Şimdi dönüyoruz. Ama kötü hissediyorum.
Geçmişi okuyamadım.
Canım menün süperrrrmerhaba kızlar Nelson hayırlı olsun araban kazasız belasız kullan, ayrıca geçmiş olsun
Hikmet bencede götür benim küçük kızda böyle öksürüyor dediğin gibi ben dr götürdüm, prospan diye bir şurup var bitkisel onu vermişti dün bide dedi, serum fizyolojik 5mm nebülüzatöre koyun maskeyle verin yani buhar ama ilaçsız , deniz tuzu varmış serumda, sonrada 5 dk sırtına vurun balgamı rahat çıkarsın diye, bide ben dün nette ev yapımı bir şurup gördüm yapacam yarın büyük kızım için 2 yaşın üstündekiler için uygunmuş
Papatya iyi ki gitmişsin, ne olursa olsun kötü günde olmak lazım
Ösge çikoları azaltsan süper yada 1 kare bitter ( ama ben başladım mı paketi bitiriyorum o yüzden hiç ağzıma koymuyorum) zaten arasını bulamıyorum ya hep ya hiç zaten arasını bulsam böyle kilo almam demi
Nelson menün güzel bence
Lajoba sende düne göre iyisin
diğer kızlar yazacaktım unuttum kusura bakmayın
benim menüm
sabah 2 dilim çavdar, 1kk peynir, 5 zeytin
1 yumurta , 1 salatalık, 1 domates, 1 biber, 3 banım bal
ara yok
öğlen 5 yk taze fasulye, 1 dilim çavdar 1,5 kase yoğurt
akşam 4 yk taze fasulye, 1 dilim çavdar, bir koca tabak salata
1 avuç beyaz leblebi
2 lt su bolca şekersiz çay
bide bir mevzu var birazdan müsait olunca yazacam fikirlerinizi bekliyorum
Ben bugun ku menünün nesi yazsam acep yazıpta kötü örnek olmak istemiyorum.... Sakın bana bakmayın neden Sabah'tan cok guzel de aksama bozuluyor
Sabah : 2 dilim ekmege peynirli tost, 4 zeytin domates
Öğlen : dısardaydım arkadasım pide arası döner söyledi onun yarısını bana zorla yedirdi...
Ne olduysa bundan sonra oldu iştah açıldı sanki o lezzeti alınca
Akşam üstü 1 paket eti hoş beş
Aksam tavuklu pilav ayrannnn
Cok utanıyorummmm bunları yazarken ama yalan yanlış da yazmak istemiyorum..
Yarın süper bir menuyle karşınızda olucammmm
Güzel bir başlangıç canımGunaydınnnn bayanlar sizce bı kahvaltı cok mu tost beyaz peynirli bu arada....
Eki Görüntüle 1269764
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hasta olma sakınnnnnnGunaydin kızlar dun carsi dönüşü yağmur bastirdi baya islandim suan bogazim çok agriyorbol bol bitki cayi icmem lazim bugun ilerlerse cok kotu olur havarcim ben olsam 10 yilimi borcla bitirmek yerine borclarimi bitirip maasimin keyfini surerim sonucta kira yok ilerde bu krediyi kapatip daha makul genis bi evimi alirdim ama 10 yil gercekten cok on yilda gencligin gider sonra ne yapim ben o evi
haklısın,küçüktü ama ikisi de.[züğürt tesellisi]Banucum hem baklava hem kalburabasti cok olmus sanki
meyve de ye arada canımMerhaba kizlaar
Menum soylee
Sabah... 5 pankek, 1 tk cilek receli, 1 bardk sut, az peynir, 6-7 zeytin
Ara... yok
Oglen... yok
Ara... yok
Aksam... kocaman bi tabak salata (1 tk zeytin yagi ve nareksisi koydum), 3 parca tavuk şinitsel, 1 yk bulgur pilavi 1/2 bardak meyve suyu
Sabah kahvaltiyi gec yaptim o yuzden aksama kadar bisey yemek istemedim.. bugun de boyle oldu..
Ortim kusura bakma ya hic tam diyet menusu yazamadim suraya.. sen nasil oldun daha iyimsin?
Kubra ve banu menuleriniz yine guzel
Yok canim hala var ve bitecek gibi de degillerKübracım sabah bem ekmek hem simit fazla olmuş ama gün içinde az yemişsin yine de
Banucum tatlı fazla kaçmış canım ya
Lajoba börekler bitti galiba. Menünü beğendim
Az once 2 mandalina yedim onu ekleyim diye baktim yorum da tam denk geldimeyve de ye arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?