Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
Papatya canım sagol, bende bir diyorum başladın mı biter bir diyorum sıkışırız bu defa birbirimize sararız huzurumuz kaçar, bir diyom ev çok güzel bir diyom içinde oturanı sevmiyorum öyle enteresan bir ruh hali bakalım hafta sonu ev sahibini vereceği son fiyata göre şekillenecek birazda , balık olmak zor böyle karasız bir ruh hali,
Ebru canım sağol hayırlısı diyorum artık, doğru aile apartmanının iyi yanı da çok kötü yanı da
banu tatlılar biraz fazla kaçmış ama kalori olarak iyi bide spor var
Kübra beğendim,
Lajoba akşamı güzel kapatmışsın
Semih Ortimm çiko olmayay dı iyiydi

menümü de yazayım
sabah 2 dilim çavdar 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık
1kk peynir, 5 zeytin

ara yarım havuç

öğlen 3yk et sote, 2 yk bulgur pilavı, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt( çok olmuş )
ara orta şekerli türk kahvesi

akşam 3yk etli nohut, 1 dilim çavdar, bolca salata

2lt su bolca şekersiz çay, bolca ıhlamur
hastayım biraz boğazım ve başım ağrıyor

Bugünkü menüm
Sabah : 2 dilim ekmege peynirli tost, domates 5 yeşil zeytin
Öğlen : 1 simit 1 ayran
Ara : sekersiz turk kahvesi, 1 kare biter çikolata
Aksam : 1 kepçe sehriyeli tavuk suyu çorba, 1 dlim ekmek 3-4 çatal patatesi yumurta
Ara : 2-3 badem 2-3 tane fındık
2 litre su

Uykusuz ve yorgun bir sabaha günaydın Oglumu arkadaşlarına götürdük yorduk en son yıkadım öylelikle 00:30 uyuduama ilginçtirki 7 de uyandı rüya gördüğü için uyumadı.inş bugğn Düzrne girer.

Dün:aç karınla elma sirkeli ılık su
Sabah:yarım dl çavdar,1 salata,2 zeytin,kk peynir,yeşilçay
Ara:1kaşık nescafe
Ögle:1kase çorba,5çatal spagetti,mevsim salata
Ara:1avuö leblebi,2 kare bitter,yeşilçay,1mandalina
Akşam:1 dl çavdar,6 hamsi mangalda,kıvırcık salata,1 bardak kola
Ara:yeşilçay ,1 dl kek( bitti şükür)

45 dk avmde yürüyüş .

Gunaydin kizlar
Guzel bir gun olsun hepi iz icin..
Yarin tartida gorecegim rakami merak ediyirum kac gundur tartilmadim yarin gorecegim bakalim anyayi konyayi ama dun vucut kitle indeksime baktim normale dusmusum diyorum ki kilo korumaya mi gecsem boyum 164 ya 55 kilo ile cok zayif mi olurum hos onceden 52 falandim ama simdiki halim de fena degil hani spor yapsam sıkılassam yetermi ki kararsizim.. esimde son zamanlarda yeter artik zayiflama dedi biraz daha zayiflarsam bi deri bi kemik kalacakmisim
Bu arada su an tam 60 im yani 59-60 arasi gidip geliyorum kizlar ya fikir verin bana

Slm kızlar. Dün evde net yoktu. Menü de fena ddeğild aaslında. Şakabiraz bozdum.
Tartilmayi iki gundur kaçkiloyum bilmiyorum.

Bugunde yogunum biraz.sabah ise gittim. Şimdievi ttoplayacgim. 13 de toplantıvar . 14 de kızımıtenis ggötüreceğim. Umarım yetişir.

Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama tam diyet moduna giremedim.

Gunaydin kizlar sabah uyanir uyanmaz kizimla kahvalti yaptik evi topladik disari ciktik kizim kac gunfur evde hava alsin hemde enerjisini atsin istedim yarim saat yuruduk sonra eve geldik simdi salliyorum ama kac gundur uyurken sut icmek istemiyo napicagimi bilemedim iyice huy degistirdi valla buyudukce farkli seyler istiyo bugun oglen yemeginde dukan usuly krepli borek yapicam cok az malz yapiliyo kalorili degil bakalim tadi nasil olcak optum hepinizi

merhaba arkadaşlar
ondan beri pc açtım size günaydın diyecektim ama anca yazdım benim ufaklık çok hareketli o bandajlarla bide emeklemeye başladı bayağı sürünüyor o tarafa bu tarafa dönüyor sıkca kafasını çarpıyor

Ebru son dilim kek olmayaymış iyimiş canım neyse ki bitmiş, umarım uyku düzenini kısa sürede oturtursun bizimkide tam oturmadı baen 11 de bazen 10 yatıyor jhep onda yada daha erken yatsa süper olacak
Areser menün güzel bence
Hikmet az yemişsin o saklı köyler yerine sebze yemeği yada salata yeseydin daha iyi olurdu canım
lajoba bende evlenmeden önce 55 tim sonra bir süre 58 de sabitledim, ve ilk doğumdan sonra kısa bir sürede olsa 60 ı görmüştüm iyi duruyor bence de benim boyumda 1,62, ama spor yaptığım için vücut sıkıydı, spor yaparsan kilo korumaya da geçebilirsin

merhaba arkadaşlar
ondan beri pc açtım size günaydın diyecektim ama anca yazdım benim ufaklık çok hareketli o bandajlarla bide emeklemeye başladı bayağı sürünüyor o tarafa bu tarafa dönüyor sıkca kafasını çarpıyor

Ebru son dilim kek olmayaymış iyimiş canım neyse ki bitmiş, umarım uyku düzenini kısa sürede oturtursun bizimkide tam oturmadı baen 11 de bazen 10 yatıyor jhep onda yada daha erken yatsa süper olacak

Areser menün güzel bence

Hikmet az yemişsin o saklı köyler yerine sebze yemeği yada salata yeseydin daha iyi olurdu canım

Lajoba bende evlenmeden önce 55 tim sonra bir süre 58 de sabitledim, ve ilk doğumdan sonra kısa bir sürede olsa 60 ı görmüştüm iyi duruyor bence de benim boyumda 1,62, ama spor yaptığım için vücut sıkıydı, spor yaparsan kilo korumaya da geçebilirsin

Nelson toparlan hadi canım, teniste çok güzel spor bende az biraz öğrenmiştim ama köye atanınca yarım kaldı sonrada fırsatım olmadı bir daha

Banusultan bendede biraz spor akşamı erken kapat ve bol su, eksiye bile düşersin

ben bu gün çok güzel bir rakam gördüm bayram öncesinin altına düşmüşüm bakalım yarın ne olacak ama hastayım biraz , bide 2 gündür sol göğsüm ağrıyor sanırım gece hep aynı tarafı emzirmişim dün gündüzde öbür tarafı emzirdim ama yinede geçmedi ağrı, gece 2 saate bir uyanıyor normalde şimdi biraz hasata saat başı kalkıyor ben o uyku sersemliği ile unutuyorum hangi tarafı emdiğini

Dünkilere yorum yapayım aklımda kalanlarla:)

Semih:menün çok güzel canım.
Özge:Bu eşler sadece işte çalışıyorlar o yüzden almaıyorlar bizi.Akşam bende uyuttum oglanı ve film izleme teklifi rededip yattımDizi fi lm izlemek bana lüks
Araser :senin menünde güzel begendim canım.
Ortim:1 tanesini yeseydin çok güzel olurmuş

Hawarım:bu kusursuz saglıklı menülerinle örneksin bizeSon kek

Hikom:saglıksız menülerin canım az yemek iyi beslenmek anlamına gelmiyor.Sebze yogurt salata peynir yumurta süt bunlarıda yememiz lazım

btlkbra:canım herzmanki gibi güzel menün

Lajoba:kısssssssssssss bana diyeene bak heleeben 1 kere yaptım 1 tane yiyebilmiştim.5 taane pankek yersen tabi acıkmazsan hatta 2 gün acıkmaman gerekir

Lajoba:canım ben face gördğm seni.Boyun uzun zayıfsın.Begenmeidign bölgeyi inceltmek adına sporla sıkılaşabilir yediklerinlede kilonu koruyabilirsin canım.

Ortim banuuu.Bende bugün tekrar kalori sayımına geçicem galiba 1200 almam gerktigini söyledi diyetisyen.

Btlkbra:Huyları sürekli degişiyor canım.Börek tarifini yazarmısın.

Ebruucuk ne demisler imamin dedigini yap yaptigini yapma bu da oyle iste ben sasiyorum kendime bazen 1 dlm ekmek bile yiyemezken bazen iste boyle 5 pankek goturebiliyirum canim aslinda gobus var diyodum ama 60 a dusunce o da kuculdu ama sporla vucudumu sekle sokarsam bu kilolar iyi geldi bana, yani onceki gibi cook cook zayif degilim ama bi kac ay onceki gibi de aynaya bakinca rahatsiz hissetmiyorum kendimi.. 57-58 leri de bi goreyim de sonra kesin kilo korumaya gecicem galiba.. bu arada faceden gelinlikli fotolarima baksana canim orada 54 kiloydum galiba..

Lajoba evet pek foto yok.
Btlkbra:Ben bu yazıyı 6 ay olmuştur paylaşalı demek farketmedinÇok duygulanmıştım

Kizlar selamlar.
Oglum sabaha kadar öksürdu. İlacini verdim ilik su verdim. Balli limon ypp verdim. Sabah sizdi 9bucukda uyandi.
Hemen oglani doyurup yine ilacini verdim. Kisliklari cikarip yazliklari kaldirdim. Feci yoruldum.
Gusel hafif bir kahvalti yaptim oglen.
Suan yesilcay uzum keyfi yapiorum.

Vee sabah 70.0i gordum.
Aksam sporda yapip sabaha 69lari gorucem.
Kizlar ben yemeyince kilo veriorum.

Ebrum gozumden kacmis canim kusura bakma
hikosumm cok cok gecmis olsun bi doktorami gotursen acaba oglunu
kizlar menumu yaziyim
sabah
Ceyrek simi
1 bardak ice tea
ara
2 badem
oglen
krepli borek dukan usulu
Aksam
1 kase corba
patlican yemegi 4 kasik
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…