Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar ben sabah 8 de bilidirim yapayım diye girdim ama sayfaya bir türlü giremedim sanırım sorun var sitede şimdi bildirim yapayım sonra bakarım hepinize

başlangıç : 76,8
geçen hafta : 76,8
bu hafta : 73,9
giden : 2,9
toplam giden : 2,9
hedef: 60 ( şimdilik )

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim sanırım bu hafta hepimize iyi geldi kızlar

Merhaba kızlar
Hemen hemen herkes az da olsa kilo vermiş. Bizim için genel olarak iyi geçen bşr hafta olmuş. Tebrik ediyorum herkesi.
Özgecim spor etkilidir mutlaka. Bu hafta salı dışında hergün yaptım. Zamanını tam oturtamasam da yaptım elimeen geldiğince

Üzügüm banu hemde vücuduma kızgınımDün 55.5 gördüm bu sabah 56.64 çatal kadayıf vardı dün ögle yemeginde cıs olarak.900 gr mı aldım bir gündeLipo mu şişirdi yarın bir daha tartılcam.Ama bunu baz almaıyız.Senide ve tüm veren kızçeleri tebrik ediyorumVe bu hafta çok verşmli geçti bence.Herkes ortisiyle toplayıp yazsın!!!!!!!!!!!!!!!

Banu-ebruli=1.400 +600=1.400 toplam giden kilo şeklinde

Semih hawar birinci oldunuz grup olarak.Ve hawarım emzirmesine ragmen çikosuz saglıklı menüleriyle örnek olup 1. olmuştur kişi olrak degerlendirmede.Bnede sondan birinci

Çok güzel oldu bu yarış olayı menü yazıldı yorum ypaıldı ve form doluydu hep.

kızlar sitede bir sorun var galiba ben açıyorum sayfayı giriş yapıyorum sonra forum kapanıyor neyse şimdi açıldı,

Papatya, Banu, Semih, Ösge, Kübra, Lajoba, Zuzu hepinizi tebrik ederim
Areser , Nelson ve Ebru sizlerde üzülmeyin hepimiz zaman zaman artı oluyoruz bu moralinizi bozmasın kızlar

benim çok vermeme gelince hani diyoruz ya çabuk gelen çabuk gider bayramda çok abartmıştım sanırım o yağa dönüşmeden gitti ödem gibi düşünün, bide tam 7 gün dikkat ettim kaçamak yapmadım, emzirmede sporun yerine geçiyor, ondan böyle fazla gitti Papatyanın ki gibi
Umarım bu haftada böyle olur, ama bu hafta biraz daha çok yiyecem çünkü süt biraz azaldı gibi son 2-3 gündür, bu gün normal moda devam yarın kendime ödül günü yapıp abur cubur yiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…