Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugunku menum sabah ac karnina yresilcay
Kahvaltida 4 yulafli biskuvi nescafe bu arada kizlar fazla veremedigim gramciklar regliden olbilir bide afedersiniz 4 gundur cikamiyorum wc ye regiminde 6, gunu bugun
Ara turk kahvesi
Ogle uc isirik oglusumun tostundan
Ara yesilcay 2tane eti puf
Aksam menude 2 tabak barbunya pilaki bi tabak bol yesillik salata
Ara 3 cay
Su 1 litre spor yok

Merhaba kızlar
Bu hafta bireysel mi yarışıyoruz.
Banu ve zuzu menülerinizi beğendim.
Ben bugün pek sağlıklı beslenmedim. Spor da yok. Şu an o kadar çok yorgunum ki heryerim ağrıyor. Cuma akşamları hep böyle çok yorgun oluyorum.

Kizlar merhaba
Sinirden catliycam nerdeyse.. oglumla basim dertte cok sinirliyim ama bagirmamak kizmamak icin zor tutuyorum kendimi valla bi dakka durmaz mi bi cocuk yaa durmuyo durmuyo.. altini degisene kadar bin takla atiyirum uzerini degistirene kadr bi milyon.. neyse kizmitcam biraktim kendi haline sinirliyim diye heralde bana da bulasmiyo

Neyse menum gelsin

Sabah.... yok
Oglen.... 1 sebit yaglama
Aksam.... 1 tabak taze fasulye, 1 kase pilav, 1 kase yogurt

Oglani uyutunca bi turk kahvesi icecegim ins, sonrada utu yaparim esim gece gelecek onu beklerken islerimi hallederim ins..

Yaris bende istiyorumm

merhaba kızlar,
benim için fark etmez isterseniz bireysel isterseniz gurup olsun ben çoğunluğa uyarım, kilo verelim de nasıl olursa olsun

menümü yazayım
08: 00 sabah 2 dilim çavdar , 1 salatalık, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 banm bal
ara 1 elma

13: 30 öğlen 1 tabak etli nohut ( bitmedi gitti ), 2 yk bulgur pilavı, 1 diliç çavdar, 1 kase yoğurt

17:00 akşam yarım ekmek arası kuşbaşı ( bu planda yoktu bir arkadaşın adağı vardı okulda çıkışta yapmışlar gelirken bana da getirmişler aslında yarım ekmekti ben ekmeğin yarısını yemedim
20:00 bolca meyve yedim üzüm mandalina ayva, elma misafirlerim vardı konuşurken yemişim fark etmeden
1,5 lt su bolca şekersiz çay

Hayret oglus uyudu hemen, son bi haftadir ilk defa.. ama beni de bi uyku sardi sormayin..mutfagi toplayip yatsam mi esimi mi beklesem bilemedim.. yatacak gibiyim dun gece de uyumadim zaten, uykusuzluga dayanamiyor artik bedenim, oncede huc uyumadan okula gittigim ders dinledigim sinava girdim zamanlari hatirliyorum da.. heyy gidi genclik

İyi geceler kizlaar.,,

Evde kahvaltı ettim.erken geldiğim için pastanede kahve içiyorum.-500 ile uyandım.perlembe psikolojisi oluyor sabırım bende.temizilk yaptım akşam.Ogluş 23:00 uyudu.Bugün göz Dr gidicem arkadaşımla.Rutin kontrol ve gözlerim çok ağrıyor bu araAkşm geç yattım temizlikle yıruldum ama H sonu dinlerim artık napalım.Göz Dr çıkınca herşeye olumlu bakıyorum küçük şeyleri dert etmenin saçma oldugunu anlıyorum.dün iş yeri dahiliye Dr bana kilon var dedi:/Göbeğime ultrason ve guatır vs bir sürü tahlil yaptırıcam inş bi dahaki c tesi.Benden böyle arkadaşlar.

günaydın kızlar.
ebru bizi yine gruplandır bence.
herkes grup arkadaşına acımasın ama bu sefer,menüdeki cıss lara spor cezası verelim,ne dersiniz.
ebru sen 55 civarı değil misin,ne kilo fazlası gördü ki doktor sende.abartmış sanki.
havar seni tebrik ederim,bebeğin kaç aylık oldu.ben ufaklık 6 aylıkken başlamıştım.83 ten 61 e inmiştim,gerçekten emziren anne daha kolay veriyor kiloları.

günaydın arkadaşlar
Ebru geçmiş olsun canım bence de kilolu değilsin ama guatırına yinede baktır
Banu teşekkür ederim, bebeğim haftaya cuma 6 aylık olacak, ben doğumdan sonra alıyorum canım boğazımı biraz tutup o hamur işlerini tatlıları götürmeseydim şimdi daha az uğraşacaktım kilo vermek için , sende çok iyi kilo vermişsin

Günaydın kızlar
Ebrucum kilo senin nerende. Yani seni canlı canlı görmeseydim tamam derdim belki kilolu.
Gerçi gittiğimdiyetşsyen de bana katın bölgene göre obezsin demişti ya
Normal bir kahvaltı ettim. Düne göre eski çıktım ama nasıl oluyor anlamış değilim. Dün tatlı yedim spor yapmadım. Akşam yatmadan patlamış Mısır yedim. Ebrunun dediği gibi vücudumuz cuma günü strese giriyor herhalde

Tunaydinnn kizlar..
Enerjik bi gune oglusumun konusmalariyla uyandim. Öksurugu az kaldi. Burun akintisi halsizligi yok cok sukur.
Tartildim dunku ile ayniyim. Sevindim. Dunku yediklerimden sonra

Ebruş bebegm o doktorn goz dktoruna gtmesi gerek bence. Aman hic orali Bile olma. Hedefne az kaldi ztn
Kontrollernde temiz cikacaktr

Elifim, sekerim bzmkide ayni altni degistrrken hic durmuor. Uyku herkesn en ii ilaci bence.

Banu menulern cok gusel. Bi ara kizlarla bizde kalori hesabi yapiodkm ise de yariordu.

Hawarm bebisin buyums bile uyy sewerm bn onu. Bu aylardn snra rshatlarsn en azndan uyku gaz problemleryle.

Papatyaammm canim nasilsin

Neeel bi ara yaris yapalm snnle.

Ozgeeem areses kuboşumm nerdesbz.

Unttgm caneleer varsa affedb

wisdom01 iyiyim canım. Çok şükür oğluşun biraz daha iyiymiş.
ebruli1820 inşallah göz kontrolünde bir sıkıntı çıkmaz.
Ben de bugün çizmelerini çıkaracaktım vazgeçtim şimdilik yağmur yok. Bir süre deha ayakkabı ile idare edilir. Kitabımı okuyacağım biraz sonra da çamaşır kaylarım. Tabi kuruduysa

Banu:Tamam cnaım birazdan grupları yazarım.Aynen çok canımız çekti yedik eyvallah ama onu sporla eriticez!!O zaman 58 dim ama 58 dedgil 65 yazınca nette kilolu grubuna girebiliyormuşum.

Hawar:maşallah kzuucuk büyüdü. Çok merak ediyorum seni çocukları özgeyi ve çocukları

Papatya:Sağol canım zayıf degilim evet balık etliyim.Aama kilolusun demesibENDE bugün kışlık ayakkabı bakıcam bi ardaa bot almam lazımç

Hikom:İyi olmasına sevindim paşanın.İnş ilaçlar iyi geliyordur.Dr kadına sen kendine bak deseydin dedi bizim patron kadın zor yürüyor.1.50 bıyunda 90 kilo

Kizlar dun iki tane baklava yedim ardinada kahve içtim mideme yaramadi galibaafedersiniz ama sonra ne var ne yok cikardim midem kabul etmedidemekki insan saglikli beslenince mide alisiyorbugun tekrar saglikli beslenmeye devam

Merhaba kizlaar
Oglusum benim bitanem yaa gece emdikten sonra hemen uyudu ve sabah 8 de uyandik ay ne mutlu oldum yorgun uykusuz olunca hic sabrim kalmiyor ya.. gerci dun gece de cok uyumadim esimi bekledim gece 2 de geldi.. ama deliksiz uyudum sabaha kadar
Ebrum kontrolunde bi sıkıntı cikmaz ins.. temizligini de yapmissin h.sonu rahat rahat dinlen oglusla vakit gecir canim..
Hikmet oglus daha iyiymis sende rahatlamissindir, haklisin canim hepimizinki oylede iste bazen sabir kalmiyor bende.. neyse bunlarda gececek ve bu zamankarimizi bile ozleyecegim biliyorum..
Kizlar hepj ize mutlu h.sonlari.. bugun de o guzel gunlerden olsun

Semih bu arada diycektim hep unuttum.HAawarla eşli olmak istemedin.Emziriyor yer yada sık ugramaz diye düündün belki içini bilemem .Ama bak o seni yanılttı.Hep ugradı iki çocguyla yazdı ve harika menüler çıkardı.Ve en çok kiloyu verdi ve snin birinci olmanı sagladı böylelikle.Yani jayatta böyle dış görünüşe aldanıp insanları yadırgamak yada övmek dogru degil.Ve hepimiz eminim bunu yapıyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…