Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ortiim ebruum yaris baslasin ve bu hafta kazanan biz olalim okkk??? Bu hafta daha adapte daha duzenli menuler olacak soz sana amaa ciko konusunda soz veremem onlar benim bebeklerim

Oooooo Ebrucum ellerine sağlık. Semihle eşleşmişşm. Semihcim bu hafta birbirimizi eleştirelim. Mümkün olduğunca çok kilo verelim inşallah

Ebrumm bende yarismak istiyorummm
kizlarr nasilsiniz anca gelebildim dun aksam mosafirim vardi 12 de gittiler ben evi topla ya 12.30 oldu saat 1.15 te kiz uyandi 3 e kadar onu uyutmaya calistim sabah 8 de kalktik kahvalti yaptik disari ciktik gel kizi uyut saar 1 oldu simdide yemek koydum ocaga pissin kizimla yerim
lajoba canim kuzucuklar hep ole benim kizimda koltuklarin ustunde cekmecelrin icinde gozum hep ustunde napalim rabbim uzun omur versin ole ole buyucekler
hikoss cok sukur oglusun iyilesmis darisi benim kizima oksurmuyo ama burnu akiyo kuzumun ins bian once iyilesir
ebrum o doktor kendine baksin hayir seni gormesem de neyse gayette guzelsin canimm

Ebrucum beni birinci yapmadi bence ben kendim900 gr vererek iyi bisey yaptigimi düşünüyorum bende ilk diyete basladigim zamanlar havar gibi 2.5 3 kilo arasi ödem gidiyor hemen yani gerçek kilo değil aayrıca dusuncem sadece aktif değil di o zamanlar Esim girip menü yazmayip hirs yapmasa benimde motivasyonum düşerdi diye ben öyle demiştimayrica ben grup yarisi yaptigim zaman kendi verdigim kilo ile degilde baskasinin verdigi kilo ile birinci oluyorsam ben oyle yaris istemembaskasinin verdigi kilonun altina siginip birinciligimi kutlamam burda amac birinciligi zayifladigim icin hakketmek bence :)

Gunaydin iyi hafta sonlari kizlar
ebrucum gecmis olsun canim umarim kontrolun iyi gecer
kiyamam yorulmussun dun ins.bugun dinlenirsin kendine de vakit ayir
Hkmetcim oglusun iyiye gitmesine sevindim bizde dun kontrole gittik kucuk iyilesmis ama buyukte biraz daha var dedi dr ayrica kucugu bikac gun daha gec getirseydiniz hastaneye yatircaktim geldiginde cok kotuydu dedi Allah korudu yavrumu
lajoba canim ben de bazen cok stresli ve kizgin oluyorum sinirimi cocuklardan cikariyorum
sonra uyuduklarinda o masumluklarini izleyip kendime cok kiziyorum umarim daha sakin ve dingin bi anne olabilirim
semihcim afiyet olsun baklavalar haftaici pur dikkat artik
papatyacim btlcum nelson siz nasilsiniz kizlar
hawarcim ortim iki emziren anne olarak iyi bi hafta geciririz ins.

Merhaba kızlar
Özgecim çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir kuzu.
Ay kızlar sakın bağırmayın çocuklarınıza. Sakın olmaya çalışın. Öyle çabuk büyüyorlar ki.
Bakın ben size günümü anlatayım. Sabah 09:00 da kalktık. Kahvaltı ettik. Oğlumla biraz ödev yaptık. Bahçeye çıktı bisiklet binmeye. Ben evde yalnız. Sonra geldi meyve yedi, birşeyler içti. Arkadaşı geldi. Şimdi onunla oynuyor. Yani istesem de benimle çok vakit geçirmiyor artık. Ama. Kuzularınızın bu zamanlarının kıymetini bilin. Ben okul dışındaki zamanlarım da yanımdan hiç ayırmadım. Doydum mu tabi ki hayır ama gönlüm rahat. Biliyorum yoruluyorsunuz bir fincan kahve içmek istiyorsunuz. Ama siz akıllı kadınlarsınız. KendiniZe vakit ayıracak fırsatı bulursunuz. Şimdi ben istesem gel oyuncak oynayalım diye o istemez. Keşke onun bebek olduğu zamanlardan bir günü yeniden yaşayabilsem.

Merhaba kizlaar
Oglusu babasiyla beraber babanneye gonderdim bende pazardan aldigim yesillikleri temizleyip koyacagim dolaba..
Ahh papatyam biliyorum zaman cok cabuk gececek ve ben oglumun bu hallerini cok ozleyecegim.. hatta simdi bile daha kucuk oldugu zamanlari dusundukce bi garip oluyorum ozluyorum.. ama butun gun butun hafta hep beraber oldugumuzdan mi bilmiyorum bazen sabrimin bittigini hissediyorum.. aslinda onun bu hareketliliginin normal oldugunun da farkindayim, ama iste bilmiyorum neden.. daha da dogrusu misal bu hafta tv yi acmadim ve gun boyunca ara ara beraber oynadik, gulduk eglendik parka gittik vs bunlarin haricindeki zamanlarda kendi kendine oynasin biseylerle vakit gecirsin istiyorum ama oglum oyuncaklariyla 5-10 dk dan fazla oynamaz bu da beni cok yoruyor surekli ya benimle oynayacak, ya emecek.. Allahim bize tuum annelere bolca sabir versin sakinlik versin..

kızlar bu hafta kilo veremedim bir türlü diyete adapte olmıyorum..

ama bunu başarmak zorundayım..55 kilo olmak isgiyorum.. ben bu kiloya ulaşmak için 1,5 yıldır uğraşıyrum. bir ayda 5 kilo veren nelson 1,5 yılda 4 kiloyu veremedi..

kendime uymam gereken kurallar koyuyorum..
bunları sizinle paylaşmak istiyorum.
1--dört haftada hedefim olan 55kg ulaşmak.
2- bu hafta cuma gunu 57 li rakamlar görmek.yani en az 1,5 kilo vermek..
3-günlük 3 litre su içmek..
4-günlük en az yarım saat tempolu spor yapmak.30 dak yurumek
5-günlük 1000 -1200 kalorilik beslenmek
6-az kalorili beslenmek yediklerimi geri sporla yakmak...

Nelsonum kararlarını çok beğendim. Ben de uygulamaya çalışacağım
Bugün ki menüm pek iç açıcı değil. Ben evde olduğum zaman sağlıklı beslenemiyorum malesef.

Tam Allahım diyecekken dr hanım sakın dedi ve şükür dedim.Yine bugün herşeye şükrettim.Canım dostum yanımdaydışebeklik yaptı ve ne istiyorsan ye bugün diye şımartmaya çalıştı beni.Dizi izliyorum şuan cips kola eşliginde.İlk kez keyif yapıyorum ve artık dr söz verdim.Anı yaşamak anın tadını çıkartmak önceliğim!!!Herşeyin başı sağlık arkadaşlar.Ama yarın saglıklı hafif menülerimle...

Btlkbra:Senin gözün öyle görüyor yüregin güzel oldugu için canım Ben sizi nelle yazdım listenin tam sonu sizi yazıyordum kagıttan bakıp nete patron bişi verdi cevaplaya basıp sizi sonra yazıcaktım unuttum malum.

Lajoba ortim bu hafta seni kendimi şaşırtıcam hazır mısın
Bende evdeyken oogluma bagırırdım çok.Ev işi temizlik yemek ütü oglan durmuyor bir sürü dedikodu duymak vs sorunları evde bunalımımı oglumdan çıkartıp uyuyunca aglayıp pişman oluyordum.Ne zmaan işe başladım evde olmanın lüksünü oglumla evdeyken oldugum günlerin kıymetini anladım.Ve papatyamın dedigi gibi anlamadan büyüyorlar ve erkek oldugu için çabuk uzaklaşıcaklar evden bıyıkları çıkıp öptürmeyecek arkadaşlarından çekinip yaa anne diycek.Şimdi zamanlarının tadını yeni yeni çıkarıyorum.Ama insanız oluyor her anne bunu yapıyor.Üzme kendini 2 yaşından sonra arabalarıyla bizim oglan gibi oyun kurucak sende rahat ediceksin ortimmm.
Nell.:alınmış canım bana ya.Son sırada siz vardınız yazamadım patron geldi yanıma sonra malum unuttum.Btlkbra-nell ortisiniz.

hiko:menü güzel canım.Mayoneziyiki yememişsin canım çokkalorili

Semih :Alınma canım ben seni yargılamak kırmak için yazmadım.Başta istememiştin ya hayatta ne olacagı belli olmuyor bak demek iistedim.O hem tek başına zaten birinci oldu ama ödem ama şişlik ama yag ama su.....Grup olarak yarışıp tek başına başarı olunmaz.İki kişinin başarısının toplamıdır.Neyse yani kimin ne olacagı belli olmaz.Örnek bu hafta ben sizi şoke edebilirim

banumm benün çok iyibende tel indiricem diyetisyenim 1200 geçme dedi.İnş. bu hafta uyguluycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…