- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.361
Btlkbra:Senin gözün öyle görüyor yüregin güzel oldugu için canımBen sizi nelle yazdım listenin tam sonu sizi yazıyordum kagıttan bakıp nete patron bişi verdi cevaplaya basıp sizi sonra yazıcaktım unuttum malum.
Lajoba ortim bu hafta seni kendimi şaşırtıcam hazır mısın
Bende evdeyken oogluma bagırırdım çok.Ev işi temizlik yemek ütü oglan durmuyor bir sürü dedikodu duymak vs sorunları evde bunalımımı oglumdan çıkartıp uyuyunca aglayıp pişman oluyordum.Ne zmaan işe başladım evde olmanın lüksünü oglumla evdeyken oldugum günlerin kıymetini anladım.Ve papatyamın dedigi gibi anlamadan büyüyorlar ve erkek oldugu için çabuk uzaklaşıcaklar evden bıyıkları çıkıp öptürmeyecek arkadaşlarından çekinip yaa anne diycek.Şimdi zamanlarının tadını yeni yeni çıkarıyorum.Ama insanız oluyor her anne bunu yapıyor.Üzme kendini 2 yaşından sonra arabalarıyla bizim oglan gibi oyun kurucak sende rahat ediceksin ortimmm.
Nell.:alınmış canım bana ya.Son sırada siz vardınız yazamadım patron geldi yanıma sonra malum unuttum.Btlkbra-nell ortisiniz.
hiko:menü güzel canım.Mayoneziyiki yememişsin canım çokkalorili
Semih :Alınma canım ben seni yargılamak kırmak için yazmadım.Başta istememiştin ya hayatta ne olacagı belli olmuyor bak demek iistedim.O hem tek başına zaten birinci oldu ama ödem ama şişlik ama yag ama su.....Grup olarak yarışıp tek başına başarı olunmaz.İki kişinin başarısının toplamıdır.Neyse yani kimin ne olacagı belli olmaz.Örnek bu hafta ben sizi şoke edebilirim
banumm benün çok iyibende tel indiricem diyetisyenim 1200 geçme dedi.İnş. bu hafta uyguluycam
Ebru, canım göz muayenenin iyi geçmesi güzel, bu gün şımart kendini ama yarın sağlıklı menüler bekliyoruz
Semih canım Ebru genel bir önyargıdan bahsetmiş ki bunu zaman zaman hepimiz yapıyoruz, ki bende düşünmedim desem yalan olur , tabi ki sende bayağı kilo verdin ayrıca ben kendimde yazdım yeni başladığım için gitti bu kadar diye, hepimiz kendimiz için kilo veriyoruz
Ösgem ortim hadi bu hafta senden yüksek bir motivasyon bekliyorum
Lajoba oğlun kaç aylık hala emdiğine göre 2 yaşından küçük, benim kızım 3 yaşında ve daha yeni yeni yalnız oyunlar oynuyor ki çoğu zaman beni yanın da istiyor sana pasta yapayım seninle boyama yapalım, kum boyama yapalım sürekli peşimde ( ayrıca sabaha kadar kesintisiz yata biliyorsan çok şanslısınben 4 yıldır bir gün bile hiç uyanmadan uyumadım daha )
Papatya senin dediklerini hep düşünüyorum geçende kızdım ve kızımın eline bir tane vurdum, küstü bana ağladı bayağı, sonra akşam yatarken tabi ben bin pişman bakıp bakıp ağladım kızıma ama insanız nihayetinde, bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz, ama bende hep büyüyeceklerini düşünüp üzülüyorum, büyük kızım şimdiden benden uzaklaşmaya başladı mesela önceden gelir boynuma sarılır annem seni çok seviyorum derdi, şimdi bunları çok nadir yapıyor tabi bunda kardeşin etkisi de çokkk
Nelson karaların çok iyi ki tam uygularsan kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Hikmet oğlunun iyi olmasına sevindim
Banu menün güzel
bana gelince ben bu gün kızımla pizza yapıp yedim ayrıca acayip abur cubur yedim o yüzden yazmıyorum ama yarın tam gaz devam
canım açıkçası bu şartlarda ben o evi almazdım. ev 20 yıllık diyorsun. tadilat gerek diyorsun. kredi ödeyeceğim diyorsun. sıkışınca para da bulamayacaksın. üstelik evi doğru dürüst görmemişsin bile...değer mi?günaydın arkadaşlar
ben cumaya göre artıdayım aslında dün çok yemedim ama geç satate yedim ama yarına kadar düzene girer
dün ev sahibi geldi konuştuk eve baktık ama eve zorla girdik desem yeridir kiracı evi göstermek istemiyor, siz alacaksanız bakmayalım diyorum hayır almayacağız diyor anlamadım neyse en sonunda ikna oldu baktık, ama kızımı içeri almadı acayip zoruma gitti ufacık çocuk evi yada eşyaları yiyecek sanki bazen insanların eğitim durumu ile insanı değerlere sahip olmaları arasında hiç bir bağ yok inanın, o moral bozukluğu ile hiç birşey anlamadım evden, bide tek tek alıyor içeri bir beni bir eşimi aldı, çıktık almayalım dedim istemiyorum, eşimde diyor sen kişracıya ne bakıyorsun eve baksaydın, neyse evi satacak olan bayan bu akşama lkadar düşünü taşının beni arayın dedi, eşim alalım diyor ben çok karasızım ödeyemeyiz diye, bide biz sıkışınca öyle para alacak kimsemizde yok ikimizin aileside memur emeklisi anca bizleri okutmuşlar, ev 20 yıllık tadilata da ihtiyacı var ama biz alırsak zaten 2-3 yıl oturamayız kiraya vermemiz lazım yoksa ödeyemeyiz krediyi ama ben eşime anlatamıyorum, oda diyor sonra çok sıkışırsak arabayı satarız, arabada lazım ama bizim gibi küçük çocuğu olan ve şehirden uzak oturanlar için ne bileyim öyle işte kusura bakmayın bu karasızlıkla sizinde kafanızı şişiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?