Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebru, canım göz muayenenin iyi geçmesi güzel, bu gün şımart kendini ama yarın sağlıklı menüler bekliyoruz

Semih canım Ebru genel bir önyargıdan bahsetmiş ki bunu zaman zaman hepimiz yapıyoruz, ki bende düşünmedim desem yalan olur , tabi ki sende bayağı kilo verdin ayrıca ben kendimde yazdım yeni başladığım için gitti bu kadar diye, hepimiz kendimiz için kilo veriyoruz

Ösgem ortim hadi bu hafta senden yüksek bir motivasyon bekliyorum

Lajoba oğlun kaç aylık hala emdiğine göre 2 yaşından küçük, benim kızım 3 yaşında ve daha yeni yeni yalnız oyunlar oynuyor ki çoğu zaman beni yanın da istiyor sana pasta yapayım seninle boyama yapalım, kum boyama yapalım sürekli peşimde ( ayrıca sabaha kadar kesintisiz yata biliyorsan çok şanslısın ben 4 yıldır bir gün bile hiç uyanmadan uyumadım daha )

Papatya senin dediklerini hep düşünüyorum geçende kızdım ve kızımın eline bir tane vurdum, küstü bana ağladı bayağı, sonra akşam yatarken tabi ben bin pişman bakıp bakıp ağladım kızıma ama insanız nihayetinde, bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz, ama bende hep büyüyeceklerini düşünüp üzülüyorum, büyük kızım şimdiden benden uzaklaşmaya başladı mesela önceden gelir boynuma sarılır annem seni çok seviyorum derdi, şimdi bunları çok nadir yapıyor tabi bunda kardeşin etkisi de çokkk

Nelson karaların çok iyi ki tam uygularsan kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Hikmet oğlunun iyi olmasına sevindim
Banu menün güzel

bana gelince ben bu gün kızımla pizza yapıp yedim ayrıca acayip abur cubur yedim o yüzden yazmıyorum ama yarın tam gaz devam

Kzilar desteginiz mesajlariniz icin cok sagolun.. hawarcim uyanmadan uyumak miii yok canim oyle sey bizdede olmaz ben gece 3 de agladi emzirdim sonra yattim, o saate kadar da esimi beklemistim zaten.. ne bileyim iste kizlar bu aralar garip bi ruh halindeyim.. kizmamak icin zorluyorum kendimi resmen ama boyle olmak da istemiyorum yani sorun o.. kizmamak icin kendimi tutmak iyi bisey belki ama ben icimden de kizmamak istiyorum her animiz guzel gecsin mutlulukla gecsin.. ama dediginiz gibi insaniz sonucta.. icimdekileri tam net ifade edemiyorum belki, yinede cok sagolun tecrubelerinizi fikirlerinizi paylastiginiz icin..

Ebrum bende bu hafta hem sasirmak hem sasirtmak istiyorum hadi bakalim

Menum gelsiiin
Sabah yok
Oglen... 1 simit 1 puaca 1 minik meyve suyu
Ara.. 5-6 cilek
Aksam... 1 muz, 1 mandalina, yarim nar, 1 avuctan az uzum, kivircik, dereotu
Yemegim de vardi aslinda ama pazardan aldiklarimi yerlestirip temizlerken boyle bi menu ortaya cikti

sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 4 lokma sahanda yumurta ve ekmek oğluştan kalanlarla 1 fincan çay
ara nescafe
öğle saat 15 gibi 2 tabak kurufasulye 1 dilim ekmek çeyrek soğanla beraber
ara 1 dido kayınpederim çocuklara alırken bana da alıyo sağolsun
bu akşam eşlerle olan günümüz vardı az önce gitti misafirler hemen mutfağa gir bılaşıkları makineye doldur etrafı toparla buraya yazmadan yatmayım dedim
bu arada ben akşam yemedim inanamıyorum kendime ya yaptığım o nefis börekler sarmalar ve haşhaşlı revaniler hiçmi canı çekmez insanın içimden yemek gelmedi çerez desen oda öyle hiç atıştırmadım da ama misafirler 20 de geldi 20 den bu saate kadar hiç oturmadım kayınvalidemlerde bizde anneciğimle nescafe keyfi yapyıyoruz
su 2 litre
spor sabahtan öğlene kadar ev temizliği gerisini biliyosunuz zaten
iyi geceler tatlı rüualar arkidişler

slm kızlar. havarım papatyam hikmet ebrum lajobam özgem kubram zuzum banusultan semih gunaydınlar kızlar

buğün günüm var.. abartmadan yiyeyim kafam rahat diyorum..

pazartesi günü kararlarımı uygulamaya başlayacağım.

kubracığım ortiğim bu hafta beraberiz. umarım gider kilolarımız..

papayam hafta sonu bende ne yedigiimi anlamıyorum. ailece kahvaltı yapayım derken abartıyorum...

banusultan kalori hesaplamanı nerede yapıyorsun linkiini gönderirimisin.

ebrulim darılmadım kız.. adımı göremeyince unuuttun sandım.

özgeciğim geçmiş olsun güzelim..

hikmet süper dönmüssün farkındayım...yarısırız kız seninle. ama gelecek hafta yarışalım seninle.. olur mu..

naydin kizlar..
Ogluş bugun gec kalkti, 9bucuga geliyordu. Simdi sade nescafemi ictim. Ev duzenli mutfakta az bulasik var onu da sonra yikarim. Oglusla ilgilenicem.
Dunku yediklerime gore cok arti degilim. Sabaha kadar siginamadim yaa.. Yarin fuull diyetle baslicam ins.
Kalori hesabiyla ins.
Mutlu pazarlar..
Adanaya bugun kiş geldi.
Gülücük smile:))))

Gunaydinn kizlarr uykusuzummm kizim 5 te uyandi 7 ye kaar ayagimda salladim ayaklarim kotu resmen sonra yerine yatiriyim uyur belki dedim ve uyandi suan basim agriyo 12 gi i uyutucam kizi o zaman bende uyurum ev derli toplu Allahtan esim bugun caliatigi icin kizimla evdeyim annemlerde antalyada esim 2 haftada 1 pazar gunu kaliyo evde oda yetmiyo tabiki hic hosnut degilim bu durumdan hafta icide gec geliyo zaten neyse is olsunda napalim diyorum esime bu dusuncelerimi solemiyorum cunku elinden gelen bisey yok biliyorumm
nelsonumm evet canimm beraberiz bu hafta eger kacamagimiz olursa sert elestirelim birbirimizi vee bu hafta en cok kiloyu biz verelimmm
hikosss ne guzel oglusun gec uyanmis sende dinlenmissindir kac gundur hastaydi uyuyamadiniz
havar lajabo kizlar bu donem cocujlari hep ayni sanirim cunku evde sıkiliyolar disati cikmiyolar bende 2 3 gundur kizimi sıkı sıkı giydirip cikiyoruz disari yuruyorum yarim saat enerjisini atiyo iyi oluyo ve 2 ay 1 ay sonra 2 yasini doldurcak kizim her gece 1 2 defa muhakkak uyaniyo
ebrumm cips kola tv keyfi yapmissin oh ne guzell
Papatya canim zaman cok cabuk geciyo eve t ama bazen bi noktoda biz annelerinde sabri bitiyo sanirim

hepinize iyi hafta sonları
Zuzu tebrik ederim o kadar yapıp yememek süperr
Nelson canım abartma emi
Hikmet insan uykusunu alınca günü iyi geçiyor
Kübra benimde bu gün böyle oldu kızım 7 uyandı, 8 kadar uyutmaya çalıştım 8.30 uyudu tam yatacam bu defa büyük kızım uyandı kahvaltı falan tam uzanayım azıcık dedim ki 40dk anca geçmişti bizim ufaklık viyaklamaya başladı
benim çocuklarım çok uymuyorlar zaten, eyer hasta değillerse 2 saat arayla uyanıyorlarhastalarsa zaten doğru düzgün uyumuyorlar ben de kesintisiz uyuyacağım günlerin hayalini kuruyorum ama canları sağolsun

kızlar size bahsettiğim ev işi vardı ya ev sahibi dün aramış eşimi gelin konuşalım diye bizde 13:30 gideceğiz, bide biz evin üst katını görmedik dedik kiracına söyle bir evi gezelim sonra pazarlık yaparız, eşim diyor son 300 derse alalım bende dedim bir üst katıda gezelim, hayırlısı deyip gideceğiz artık biraz ora da belli olacak gibi ama eşim çok ısrarlı kime bahsetmiş ise paranız varsa alın demişler bizimki iyice heveslendi
hayırlısı deyip, kalkayım

kızları giydireyim kendim giyineyim anca

iyi geceler hatunlar bugünkü menüm
sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda dün yiyemediğim 2 küçük dilim börek 2 dilim sucuk 2 zeytin
ara nescafe
öğle 1 tabak kuru fasulye ekmek yok 2 sarma başparmağımın kalınlığında ve uzunluğunda 1 tane haşhaşlı tatlımı yedim oda tadına baklmak iiçinm
akşam sünnet düğünü vardı tavuklu pilav ayran pasta yemedim sadece beyaz gazoz içtim 1 bardak
ara şuan yeşilçayımı içiyorum
su bugün 1 litre oldu ya

günaydın kızlar.
bugün aktif spora dönme günüm.
benim kızlar akşam pizza istedi yaptım ve de yedim,kalorisine bakmadım bile.
gün içinde dikkat ettim akşam yiyeceğim için.bugün acısını çıkarırım artık.

günaydın arkadaşlar
ben cumaya göre artıdayım aslında dün çok yemedim ama geç satate yedim ama yarına kadar düzene girer

dün ev sahibi geldi konuştuk eve baktık ama eve zorla girdik desem yeridir kiracı evi göstermek istemiyor, siz alacaksanız bakmayalım diyorum hayır almayacağız diyor anlamadım neyse en sonunda ikna oldu baktık, ama kızımı içeri almadı acayip zoruma gitti ufacık çocuk evi yada eşyaları yiyecek sanki bazen insanların eğitim durumu ile insanı değerlere sahip olmaları arasında hiç bir bağ yok inanın, o moral bozukluğu ile hiç birşey anlamadım evden, bide tek tek alıyor içeri bir beni bir eşimi aldı, çıktık almayalım dedim istemiyorum, eşimde diyor sen kişracıya ne bakıyorsun eve baksaydın, neyse evi satacak olan bayan bu akşama lkadar düşünü taşının beni arayın dedi, eşim alalım diyor ben çok karasızım ödeyemeyiz diye, bide biz sıkışınca öyle para alacak kimsemizde yok ikimizin aileside memur emeklisi anca bizleri okutmuşlar, ev 20 yıllık tadilata da ihtiyacı var ama biz alırsak zaten 2-3 yıl oturamayız kiraya vermemiz lazım yoksa ödeyemeyiz krediyi ama ben eşime anlatamıyorum, oda diyor sonra çok sıkışırsak arabayı satarız, arabada lazım ama bizim gibi küçük çocuğu olan ve şehirden uzak oturanlar için ne bileyim öyle işte kusura bakmayın bu karasızlıkla sizinde kafanızı şişiriyorum

canım açıkçası bu şartlarda ben o evi almazdım. ev 20 yıllık diyorsun. tadilat gerek diyorsun. kredi ödeyeceğim diyorsun. sıkışınca para da bulamayacaksın. üstelik evi doğru dürüst görmemişsin bile...değer mi?
belki ileri de daha iyisi çıkacak. hakkında hayırlısı inşallah...

günaydın ya da ıyı öğlenler sevgili çıtır bayanlar
bugün aranıza dönüş günüm inşallah
kaldığım yerden devam diyeyim

ben kılo verme konusunda pek başarılı değilim ama sizlerle yediklerime dikkat etmek bile bana çok şey katıyor.

hawar hakkınızda hayırlısı olsun canım.
kendinizi çok zorlayacaksanız hıç girmeyin derim. biz de ev
borcu ödüyoruz ama ne güçlüklerle.
araba da yok. ıkı çocukla sefilleri oynuyoruz gibi geliyor bazen.
en acısı da çoğu arkadaşta olduğu gibi kapısını çalıp borç isteyeceğimiz kimsemiz yok.
herkes bizim elimize bakıyor zaten.

kızlar haftasonu yaramamış. zaten her haftasonu böyle olmuyor mu
napsak haftasonu tatılını mı kaldırsalar acaba?

ben haftasonu size hazırlık olsun diye tatlıyı kestim.
dün eşim çayın yanında gofret istedi götürdüm yedi.
sen de ye dedi. yemiyorum dedim.

biraz sonra dondurma getirdi. bak çok güzel ye dedi.
hayır istemiyorum dedim.

inşallah başarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…