Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tünaydın kızlar.Özledim sizleri ama h.sonununda da pc açmak içimden gelmedi.H.sonu halılarımı sildim.Pazar mevlütte akşamda ogluşla oynayarak.Cıss yememe ragmen cumaya göre eksiyim.Ama bu haftaya saglıklı beslenerek ve haftasonu waffle ödülünü koyarak başlıyorum inş.

Hawar,dr çok iyi geçti sayılmaz ama dr öyle gönlü güzel bir insandı ki tam isyan edecekken şükür ettirdi bana ve psikolog gibi sohbet etti benimle çok sevdim kadınıDünyada hala böyle iyi insanlar kalmış demekki.Heranımıza herşeye şükretmek bardaga olumlu tarafından bakmalıyız.Akşamki okudugum kitapla baya deşarj oldum.Şu namazıda bir bırakmadan kılmayı nasip ederse Rabbim daha ne isteyeyim.Ev konusu kiracının yaptıgıyla brileşince negatif hissettim burdan.İki çocuk hastalık vs artı bi durum çıkarsa zorlanırsınız ve arabasız zor olur alışana.Tabi hayırlısı diye dua et.Eşin bu kadar ısrar ediyorsa güvendigi bişiler var demektir.

Zuzuuum:yememişsin günde ve sonraki gün öglen yemiş akşam yemyerek kapatmışsın.Bu aralar hep bravo diyesim var sanaVe seni öyle seviyorum ki görmeden.Hele faceden görünce.Huzurunu çocuklarınında senin gibi içten gülüşünü ailendeki o sıcaklıgı.........Hep daim olsun huzurun mutlulgun

Btlkbra:Çok erken mi yatıyor senin cimcime yaw çok erken kalkıyor.Acaba öglen uykusunu daha erken mi yatırsan?Yürüyorda dışarıda yoruyorsun ama niye erken kalkıyor?AMan bizde geç yatar niye deriz geç kalkar niye erken kalkar niye....Napsında yaransın bu çocuklar bize

Ve lajobammmm ortimmmm bomba gibi patlıycaz bu haftaMenün çok güzelmiş akşam meyve yeşillik yemişsin aferin kıs.Ruh hali zaman zaman hepimizde oluyor:/

hadeka hoşgeldin yeniden...
ebrucum hangi kitabı okuyorsun. ben namaz konusunda bu aralar istikrarı sağladım da çok şükür spor konusunu bilemiyorum. evde geçirdiğim zamanı gözden geçirip boşa geçirdiğim zamanları doldurmam gerek.
bundan sonra zaten eve girer girmez size son kez baktıktan sonra telefonu yukarılara bir yere kaldıracağım. konuşma dışında almayacağım elime. bazen gereksiz vakit geçiriyorum telefonda.

Tunaydin kizlarrr nasilsiniz valla bnde ayni sabah kal kahvalti yap evi topla simdi kizi uyutuyorum sonra spora gidicem az stres atmam lazim
ebrum kizim kac gundur girip ondan dolayi cok huzursuz sıkintisi olmadikca o kadar erken uyanmiyo normalde 7.30 8 arasi uyaniyo aksamda en erken 8.30 en gec 9.30 da uyumus oluyo gunduz uykusu 12 de yatiriyorum bazen 2 de kalkiyo bazen 3 te degisiyo
havar canim ev 20 yillikmis bide tadilat gerekiyomus bilemedim o borca girmeye degermi bide arabasiz 2 cocukla zor olerde daha guzel firsatlar cikabilir karsinizi hayirlisi olsun canim
hikosss napiyosun canim oglusun tamamen iyilestimi
ozgem kizlar iyilestimi canim sen napiyosun diyet olayina alistinmi iyice
papatya canim bende hafta sonrari cozutuyorum ya nolcak bole bilmiyorum

Selaam kizlaar

Ebrum tamam canim bu hafta bomba gibi olalim ben moda girdim zaten baak dolapta beni bekleyen ve cazibeli cazibeli beni ye beni yee diye baguran halleylere inat yesillik yiycem et yiycem

Papatya afiyet olsun

Hawar hakkinizda hayirlisi olsun canim..

Kubra kizcene gecmis olsun gribi atlatinca normale donersiniz ins.. bizimki bu aralar cok gec yatiyor nasil eski duzene donecegiz bilmiyorum ya

Hikmet, nelson, banu, ozge, araser, hadeka

Bana gelincee
Oglus uyudu, bende bi banyo yapip yemegimi yapiyim.. dunku menum de guzeldi bu arada ama yazmaya firsat olmadi, aksam 5 te kapattim agzimi bugun tartilmadim cumaya kadar da tartilmiycam bakalim nasil bi surpriz olacak bu hafta
Hadi hepimize kolar gelsin kizlar

4 tane küçük tahinli kurabiye yedim şimdi.300 küsür kalori tutuyor.
cezası 45 dk leslie olacak.
bundan sonra böyle yapacağım kızlar.
madem arada cıss yeniyor üstüne de spor yapılacak.caydırıcı olması açısından faydalı olur inşallah.
evde bulunmasa aklıma gelmeyecek şeyleri yerken buluyorum kendimi.
sürekli yiyen ama kilo almayan bir eş ve gelişme çağında 2 çocuğun varsa evde herşey pişiyor.
istekleri bitmiyor,olan da bana oluyor.
hiç yapılmasa okuldan istiyorlar,misafir geliyor,ben gidiyorum illaki insanı günaha sokuyorlar.
nefsimi daha iyi terbiye etmeliyim sanırım.

Papatya:Ugur koş.... okuyorum canım.Kendimi iyi hissediyorumNamaz konusunda eve gidince eşim oglum çok aç oluyor.Hemen yemek yemek istiyorlar.Sofradan kalkmak 20:30 kazaya kalıyor birikiyor.Senin erken gitmeninde faydası var.Tabi benimki bahane degil olmamalıda

Lajoba:aferin ortimmmmmeee
Btlkbra:Hastyaken normaldir canım öyleyse.Sporda bol bol terlemeler sana canım.

Banu:Tahin çok kalorili canım.Bayılırım tahinli çörek tahinli kurabiyeye.Bizim oglan hamur işi kek kurabiye delisi.Mecbur yapıyoruz ve malesef yeniliyorEvet ceza spor olmalı.En hafif tatlı bitter çiko ve diyet bisküvii....

papatya canım nazar değmesin namazlarına
ebrum sen de akşamdan yemeğini yapmayı denesen.
eve gelince hemen namaza sarılsan
çok önemli namazlarımız çoook

banu tahinli kurabıye 1 anladım 2 anladım da 4 fazla geldi.
sen sporla dengeleyecekmişsin. yakarsın o kaloriyi inşallah.

lajoba akşam beşte ağzımızı kapatsak senin gibi ne iyi olurdu yaaaa
harika iradene maşallah diyorum.

Kizlar, oglusu uyutup esime de birakip markete gittim. Sut domates aldim.
Bebis uyuyor, ev toplu , temiz idare eder. Supurgeyi calistiramam ogluşum uyanir.
Kubosum oglus idare eder. Arada oksuruyor o kadar. Halsizligi flan kalmadi.
Dun tartida 70.7 gormustm bu sabah 70.3 ü gordm. Mtluyummm.
Baseb hareketi yaptm. Tlfna adim sayari yukledm. Markete gidis gelisim 650adim))

banucum 4 adet fazla kaçmış zaten sen biliyorsun fazla olduğunu. ben de leslie yapmak istiyorum.
ebrucum biliyorum o kitapları ama okumak nasip olmadı hiç. ebrucum ben akşam dersim olmadığı z amanlar eve erken gitmeye özen gösteriyorum. mesai kavramı olmayan bir işim olduğu için şanslıyım. mesela şu anda çıksam kimse bir şey demez de okuyup bitirmem gereken bir rapor var. biter bitmez gideceğim inşallah.
elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum hadeka . inşallah allah kabul eder.

Namaz namaz namaz.. Allah kabul etsin cumlemizinkini, ve her daim duzenli kilmayi nasip etsin..

Hadekam ya ne iradesi bayagi bi cozutmustum ama toparlamaya calisiyorum haa tabi 60 in altina dusmenin de heyecani var icimde sende alisinca bi duzen tutturursun sagliklibeslenir verirsin kilocuklarini

Ebrumm

Banu 4 tane olmayaymis iyiymis

Hikos ne yazcaktim kiz ben sana neyse simdi acele isim var sonra yazarim

yaktım kızlar kurabiyeleri.
45 dk leslie,üstüne de 20 dk yüksek tempo jogging,uçup gittiler.
duşumu aldım,namazlarımı kıldım,kuranımı okudum,şimdi azıcık mola.
30 dk kadar da dışarıda yürümek istiyorum,dönüşte de markete uğrarım,ne yaksam kar.

Banucuuguummm ne sporlar yapmissin. Bu yazimdan snra.kalkiorm leslie yapiorm. Valaa śevklendirdin beni.. Supeeersin. Tesekkurler.

Eliffffciiimmm aaaa.mrk ettm smdii

nelson menün güzel,
banusultan çok iyi spor yapmışsın
hikmet sende iyi yapmışsın ağırlıklarla dahada etkili olmuştur
kübra senin menünde güzel

bende yazayım
sabah 2 dilim atm buğday, 5 çeri dpmates, 2 küçük salatalık, 5 zeytin
1kk peynir, 1 yumurta

öğlen bir tabak 4 yk etli papates yemeği 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday

ara yarım elma 4 tane üzüm

akşam 1 tabak erişteli yeşil mercimek, 1 dilim tam buğday bolca salata
birazdan çayın yanınada 2 avuç beyaz leblebi, yemeyi planlıyorum

2 lt su, spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…