Tünaydın kızlar.Özledim sizleri ama h.sonununda da pc açmak içimden gelmedi.H.sonu halılarımı sildim.Pazar mevlütte akşamda ogluşla oynayarak.Cıss yememe ragmen cumaya göre eksiyim.Ama bu haftaya saglıklı beslenerek ve haftasonu waffle ödülünü koyarak başlıyorum inş.
Hawar,dr çok iyi geçti sayılmaz ama dr öyle gönlü güzel bir insandı ki tam isyan edecekken şükür ettirdi bana ve psikolog gibi sohbet etti benimle çok sevdim kadını
Dünyada hala böyle iyi insanlar kalmış demekki.
Heranımıza herşeye şükretmek bardaga olumlu tarafından bakmalıyız.Akşamki okudugum kitapla baya deşarj oldum.Şu namazıda bir bırakmadan kılmayı nasip ederse Rabbim daha ne isteyeyim.Ev konusu kiracının yaptıgıyla brileşince negatif hissettim burdan.İki çocuk hastalık vs artı bi durum çıkarsa zorlanırsınız ve arabasız zor olur alışana.Tabi hayırlısı diye dua et.Eşin bu kadar ısrar ediyorsa güvendigi bişiler var demektir.
Zuzuuum:yememişsin günde ve sonraki gün öglen yemiş akşam yemyerek kapatmışsın.Bu aralar hep bravo diyesim var sana
Ve seni öyle seviyorum ki görmeden.Hele faceden görünce.Huzurunu çocuklarınında senin gibi içten gülüşünü ailendeki o sıcaklıgı.........Hep daim olsun huzurun mutlulgun
Btlkbra:Çok erken mi yatıyor senin cimcime yaw çok erken kalkıyor.Acaba öglen uykusunu daha erken mi yatırsan?Yürüyorda dışarıda yoruyorsun ama niye erken kalkıyor?AMan bizde geç yatar niye deriz geç kalkar niye erken kalkar niye....
Napsında yaransın bu çocuklar bize
Ve lajobammmm ortimmmm bomba gibi patlıycaz bu hafta
Menün çok güzelmiş akşam meyve yeşillik yemişsin aferin kıs.Ruh hali zaman zaman hepimizde oluyor:/