- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.401
canım açıkçası bu şartlarda ben o evi almazdım. ev 20 yıllık diyorsun. tadilat gerek diyorsun. kredi ödeyeceğim diyorsun. sıkışınca para da bulamayacaksın. üstelik evi doğru dürüst görmemişsin bile...değer mi?
belki ileri de daha iyisi çıkacak. hakkında hayırlısı inşallah...
Gündüz de yazdık. Tahinliler fazla idi ama sen onları spor ile taktım. Menünü beğendim tatlım.iyi akşamlar çıtırlar.
menüm gelsin:
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
0.50 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal)65 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
3.00 x 1 Tatlı Kaşığı kuşburnu marmelatı (15 kcal)45 kcal
2.00 x 1 Dilim (33gr) Unx Tam Buğday Ekmeği (77 kcal)154 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (240 kcal)240 kcal
1.00 x 1 Dilim (33gr) Unx Tam Buğday Ekmeği (77 kcal)77 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Karışık Turşu (54 kcal)27 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)3 kcal
4.00 x 1 Adet tahinli kurabiye (80 kcal)320 kcal
Alınan Kalori Toplamı 1037 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
Krep ve patatesin kalorisi fazla ama genele bakıldığında az kalori almışsın. Spor da yapınca birşey kalmayacak.slm kızlar. sporumu akşam yapacağım...
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 3.00 x 1 Adet (50gr) Krep (82 kcal)246 kcal
- 5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
- 2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
- 0.25 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)3 kcal
- 6.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)6 kcal
- 2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar (Pişmiş) (36 kcal)72 kcal
- 1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar Yemeği (68 kcal)68 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
- 0.50 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal)19 kcal
- 1.00 x 1 Kahve Fincanı (75ml) Kahve (Sade-Şekersiz) (0 kcal)0 kcal
- Alınan Kalori Toplamı782 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
Çeyrek kokoreç olmasa da onu. Yerine yemek olsaymış daha iyiymiş ama günü erken kapatıp spor yapmışsın.Kizlar menum gelsin nelsonun menunu begendim
sabah
1 dilim ekemk
peynir
domates
maydanoz
oglen
yarim kakaolu sut
aksam yani 3.30 da yedim
1 kase mercimek corbasi
ceyrwk kokarec
sporlar
43 dk pilates
15 dk yuruyus
Canım ekmek biraz fazla değil mi. Onun dışında beğendim menümü.nelson menün güzel,
banusultan çok iyi spor yapmışsın
hikmet sende iyi yapmışsın ağırlıklarla dahada etkili olmuştur
kübra senin menünde güzel
bende yazayım
sabah 2 dilim atm buğday, 5 çeri dpmates, 2 küçük salatalık, 5 zeytin
1kk peynir, 1 yumurta
öğlen bir tabak 4 yk etli papates yemeği 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday
ara yarım elma 4 tane üzüm
akşam 1 tabak erişteli yeşil mercimek, 1 dilim tam buğday bolca salata
birazdan çayın yanınada 2 avuç beyaz leblebi, yemeyi planlıyorum
2 lt su, spor yok
Pankek çok olmuş sanki.Selam kizlaar bugunku menuum
Sabah.... 2.5 pankek, 1 tk cilek receli, biraz cecil peyniri, 4 zeytin, sekersiz cay
Ara.... 6-7 cilek, 1 avuc uzum
Ogle... yok
Ara... 2 pankek
Aksam.... 1 kucuk tabak etli bulgur pilavi, boolca salata, 1 kase ayran
Kizkar hepinizin menusunu begendim spor da yapmissiniz hepiniz imrendim dogrusu aferim topigin tum citirlarinaa
Hikmetcim onemli bisey yazmiycaktim canim merak etmemesajina cevap yazacaktim hatirlayamadim.. oglusun daha iyi olmasina sevindim, ohh markete gitmissin yuruyus olmus sana da
Her zamanki biin yine çok az... Ve güzel...Menum gelsin
Sabah 1yumurta, 2kk peynir, 1.5dlm tahilli ekmek,Eki Görüntüle 1276090
Ogle 2gevrek kurupasta,3brdak sekersiz cay ve ekmek arasi az peynr, domates
Eki Görüntüle 1276092
Ara 3tane mandalina
Aksam 1turk kahve fincani bulgurla, yesil mercimegi hasladm. Yesilliklrmi dogradim. İcine attm mis oldu miss.
ebrum çok teşekkür ederim canım benim güzel iltifatların için bende seni çok seviyo ve oğlun için yaptığın güzel mamacıklara hayranlıkla takip ediyorum bravo sana canım benim ben gülmeyi seviyorum 27 yaşındayım bu yaşıma kadar bir tek gülmediğim fotoğraf yoktur çok şükür rabbime ki bana iyi ve hayırlı bi eş nasip ettiği için allah hepimizin mutluluğun daim eylesin inşallah seni oğluşunu öpüyorum çok :) <3Tünaydın kızlar.Özledim sizleri ama h.sonununda da pc açmak içimden gelmedi.H.sonu halılarımı sildim.Pazar mevlütte akşamda ogluşla oynayarak.Cıss yememe ragmen cumaya göre eksiyim.Ama bu haftaya saglıklı beslenerek ve haftasonu waffle ödülünü koyarak başlıyorum inş.
Hawar,dr çok iyi geçti sayılmaz ama dr öyle gönlü güzel bir insandı ki tam isyan edecekken şükür ettirdi bana ve psikolog gibi sohbet etti benimle çok sevdim kadınıDünyada hala böyle iyi insanlar kalmış demekki. Heranımıza herşeye şükretmek bardaga olumlu tarafından bakmalıyız.Akşamki okudugum kitapla baya deşarj oldum.Şu namazıda bir bırakmadan kılmayı nasip ederse Rabbim daha ne isteyeyim.Ev konusu kiracının yaptıgıyla brileşince negatif hissettim burdan.İki çocuk hastalık vs artı bi durum çıkarsa zorlanırsınız ve arabasız zor olur alışana.Tabi hayırlısı diye dua et.Eşin bu kadar ısrar ediyorsa güvendigi bişiler var demektir.
Zuzuuum:yememişsin günde ve sonraki gün öglen yemiş akşam yemyerek kapatmışsın.Bu aralar hep bravo diyesim var sanaVe seni öyle seviyorum ki görmeden.Hele faceden görünce.Huzurunu çocuklarınında senin gibi içten gülüşünü ailendeki o sıcaklıgı.........Hep daim olsun huzurun mutlulgun
Btlkbra:Çok erken mi yatıyor senin cimcime yaw çok erken kalkıyor.Acaba öglen uykusunu daha erken mi yatırsan?Yürüyorda dışarıda yoruyorsun ama niye erken kalkıyor?AMan bizde geç yatar niye deriz geç kalkar niye erken kalkar niye....Napsında yaransın bu çocuklar bize
Ve lajobammmm ortimmmm bomba gibi patlıycaz bu haftaMenün çok güzelmiş akşam meyve yeşillik yemişsin aferin kıs.Ruh hali zaman zaman hepimizde oluyor:/
M maviduvar1 pankeke cok oldu farkindayim da evde ekmek yoktu disari da acayip ruzgarli oglusu hazirlayip cikmaya usendim.. insaniz bizde canim sinirleniyoruz bagiriyoruz pisman oluyoruz keske herzaman sakin modda kalabilsek.. bende ozellikle kafamda yapmam gerek diye sartlandigim seyler varsa daha sinirli oluyorum ogluma karsi.. sporu da diger herseyin gibi bi duzene oturtacagindan eminim canim, yaparsin sen..
areser bi sure sonra moda girersin canim anca kabulleniyir vucut diyeti.. bebek dusunmuyorsan ins kisa zamanda olursun bilirim ne sinir stres yapar o hal..
ebruli1820 ortim hani menun? Oglusla vakit geciriyirsundur dimi iyi eglenceler tatlim ciss yemee okk
Ben aksam menume ek olarak 2 lokum 1 muz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?