Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyacığım bende öyle düşünüyorum, eşime diyorum bak çok zorlanacağız zaten evlendiğimizden beri kredi ödüyoruz,
işin açıkcası arsa değerinin biraz altında eşim o yüzden çok ısrar ediyor,, çok zorlanırsak biraz tadilat yapar aldığımızdan daha iyi bir fiyata satarız diyor, buarada arsalar çok pahalı, arsayı düşününce aslında ev uyguna gelmiş oluyor, ama işte o kadar sıkmaya değermi, hayat bu çabuk geçiyor, bide oturanlara gerçekten çok ama çok sinir oldumm

Selam kizlaar bugunku menuum

Sabah.... 2.5 pankek, 1 tk cilek receli, biraz cecil peyniri, 4 zeytin, sekersiz cay

Ara.... 6-7 cilek, 1 avuc uzum

Ogle... yok

Ara... 2 pankek

Aksam.... 1 kucuk tabak etli bulgur pilavi, boolca salata, 1 kase ayran

Kizkar hepinizin menusunu begendim spor da yapmissiniz hepiniz imrendim dogrusu aferim topigin tum citirlarinaa

Hikmetcim onemli bisey yazmiycaktim canim merak etme mesajina cevap yazacaktim hatirlayamadim.. oglusun daha iyi olmasina sevindim, ohh markete gitmissin yuruyus olmus sana da

Menum gelsin

Sabah 1yumurta, 2kk peynir, 1.5dlm tahilli ekmek,

Ogle 2gevrek kurupasta,3brdak sekersiz cay ve ekmek arasi az peynr, domates

Ara 3tane mandalina

Aksam 1turk kahve fincani bulgurla, yesil mercimegi hasladm. Yesilliklrmi dogradim. İcine attm mis oldu miss.

Eklentiler

• IMG-20141020-WA0046.webp
    223,7 KB · Görüntüleme: 99
Spor.
Sabh 5dk basen hareketleri
Oglen15dk markete gttm geldim
Ogle sonu leslie 20dk

Uyumadan spor yapicam yazarim.

Menulerinizi begendim kizlar.

Gündüz de yazdık. Tahinliler fazla idi ama sen onları spor ile taktım. Menünü beğendim tatlım.

Krep ve patatesin kalorisi fazla ama genele bakıldığında az kalori almışsın. Spor da yapınca birşey kalmayacak.
Menü başarılı

Kizlar menum gelsin nelsonun menunu begendim
sabah
1 dilim ekemk
peynir
domates
maydanoz
oglen
yarim kakaolu sut
aksam yani 3.30 da yedim
1 kase mercimek corbasi
ceyrwk kokarec
sporlar
43 dk pilates
15 dk yuruyus
Çeyrek kokoreç olmasa da onu. Yerine yemek olsaymış daha iyiymiş ama günü erken kapatıp spor yapmışsın.

Canım ekmek biraz fazla değil mi. Onun dışında beğendim menümü.

Pankek çok olmuş sanki.
Onun dışında başarılı.
Her zamanki biin yine çok az... Ve güzel...

Menüm gelsin
07:30 domates salatalık biber yarım kk peynir : zeytin
10:30 1 elma
12:00 tavuk salata
15:00 10-15 adet üzüm
18:30 3 yk taze fasülye 3 yk erişte salata
Arkasından orta Türk kahvesi
İmşallah çocuk uyuduktan sonra 4 fast mile yapacağım

Benim spor yalan oldu. Benim oğlum 9 yaşında olmasına rağmen öyle odasına gidip uyumuyor. Bu aralar birşeylerden korkuyor. Illa yanında ben olacağım. O uyuyana kadar saat 22 oldu. Sonra arkadaşım aradı. 20 dakika da onunla konuştum. Oğluma da bağırdım biraz. ( hatta sonra geçen gün size yazdıklarımı düşündüm. Çok kızdım kendime ) Hani uyusa da spor yapsam diye. Telefon konuşması bitince de canım istemedi.
Bu spor yapmak istiyorum ama zaman yok. Günün Neresine koysam bilemedim.

kızlar doğru söylüyorsunuz akşam ekmek yemeseydim iyiydi ama hala şu ekmek alışkanlığımı bırakamadım

Papatyacığım, sporu her gün aynı saatte yapmıya bilirsin , bazen sabah abzende akşam yap senin iş saatlerin esnek diye biliyorum haftanın 2 günü sabah yapsan, 2 günüde akşama doğru yada akşam yapsan, okuldan geldin gelince oğlun hemen ders yapmıyordur biraz dinleniyordur, sende o arada yapabilirsin yada akşam onu yatırdıktan sonra, ama işte akşam yorgunluk çöküyor bazen, korku içinde çocuklar kendi aralarında bazen ürkütücü şeyler konuşa biliyorlar hayalet , 3 harfliler falan gibi, o zamanda normalde korkmayan çocuklar bile korkmaya başlıyor

bu arada ben biz sabahtan kalkıp kızı dr götüreceğiz kontrole, umarım her şey yolunda dır, babamda izmire gidiyor buraya gelmediler babamı ameliyat eden dr, kendi hocasına göndermiş sonuçları, oda gelsin protez takalım demiş, onlarda yarın izmire uçacaklar perşembede ameliyat olacak umarım bu defa iyi olur, 6 aydır mahvoldu babacığım, benden böyle işte
yoldaşımm Ösge nerelerdesin canım kızın nasıl oldu diyet nasıl gidiyor

Yaaa kızlar ben bu diyet olayını yapamıcam galiba Allahım biraz açsam ağzımı gerisi geliyor sabah gayet guzel su çay kahvaltı ama öğlenden sonra bende bir halsizlik yorgunluk kendimi bişeyler yemekte buluyorum bugunde olmadı menüm sacmalıyorum hiç diyete motive olamadım bide adetim geçti olamadım bir turlu bir iki gun daha bekleyip bir test yapacagım....onada kafayı taktım kendimi diyete veremiyorum...

bugünkü meenum sabah yeşil cay kahvaltıda 1 dilim ekmek azcık sucuklu yumurta 2 kk peynir tuzsuz 2 zeytin 3 fincan çay
ara nescafe
öğle 1 tabak yoğurtlu makarna
ara türk kahvesi
akşam 10 tane kadar hamsi tava 1 dilim ekmek
ara 5 tane kestane
şimdi yeşil çayımı içiyorum
su 1 litre
spor 1 saat yürüyüş

hawar çım evet çalışmasaatlerim çok esnek. Okula gitmesem kimse hesap sormaz. Fakat biz çalışınca kendimize çalışırız. Bir üst unvanı alırız. Maaşımız ders ücretimiz artar. Neyse... Geçen yıl sabah oğlanı okula gönderinde yapıyordum. 8:10 da başlıyordum. Spor duş hazırlanma derken 9:30 gibi okulda okuyordum. Şimdi oğlan daha geç gidiyor. Ben de okula daha geç kalıyorum. Bundan kime ne... Aslında hiç kimseye ama ben de yılların alışkanlığı var. Bu durumu da anlattım pdikoloğa. Biraz işkoliğim de....
Bu sene oğlum 4. Sınıfa gidiyor. Dersleri zorlaştı önceki yılarda yanında durmuyordum ama bu sene bire bir ilgileniyorum. Ben okuldan gelene kadar o zaten dinlenmiş oluyr.
Velhasıl zaman bulamıyorum. Ama bildiğim birşey var bu spor olayını akşama bırakmayacağım. Sabah yaptım yaptım, yoksa oğlumdan kıymetli değil ya...
areser bende de var aynı stres. Patlamaya hazır bombayım resmen. İnaşşak olursun bir an önce. Tabi bebek düşünmüyorsan
zuzu08 menünü beğendim canım

ebrum çok teşekkür ederim canım benim güzel iltifatların için bende seni çok seviyo ve oğlun için yaptığın güzel mamacıklara hayranlıkla takip ediyorum bravo sana canım benim ben gülmeyi seviyorum 27 yaşındayım bu yaşıma kadar bir tek gülmediğim fotoğraf yoktur çok şükür rabbime ki bana iyi ve hayırlı bi eş nasip ettiği için allah hepimizin mutluluğun daim eylesin inşallah seni oğluşunu öpüyorum çok :) <3

M maviduvar1 pankeke cok oldu farkindayim da evde ekmek yoktu disari da acayip ruzgarli oglusu hazirlayip cikmaya usendim.. insaniz bizde canim sinirleniyoruz bagiriyoruz pisman oluyoruz keske herzaman sakin modda kalabilsek.. bende ozellikle kafamda yapmam gerek diye sartlandigim seyler varsa daha sinirli oluyorum ogluma karsi.. sporu da diger herseyin gibi bi duzene oturtacagindan eminim canim, yaparsin sen..

areser bi sure sonra moda girersin canim anca kabulleniyir vucut diyeti.. bebek dusunmuyorsan ins kisa zamanda olursun bilirim ne sinir stres yapar o hal..

ebruli1820 ortim hani menun? Oglusla vakit geciriyirsundur dimi iyi eglenceler tatlim ciss yemee okk

Ben aksam menume ek olarak 2 lokum 1 muz yedim

Çok teşekkür ederim lajoba . Bu sene oğlum 4. Sınıfa gidiyor. Çok zorlanıyoruz hepimiz. Ben okuldan gelir gelmEz namaz kılıyorum ve hoopppp masanın başına geçiyoruz. Ödeve ara verince yemek yiyoruz. Sonra yeniden ödev. Bu aralar eşimle de yapmak istemiyor. Ilk 3 yıl benim işlerimin yoğunluğundan hep o ilgilendi. Ben bu yıl sırf oğlum için işleri azalttım.
İnşallah dediğin gibi bir araya sıkıştırabilitim.

Yok canım düşünmüyorum 2 tane cocuğum var inşallah en kısa zamanda moda girerim böyle de sizlere örnek menü yazmamıyorum

günaydıın kızlar.
bu sabah menümü planlayamadım,öğleden sonra arkadaşa gideceğim.iyi oluyordu oysaki günün şablonunu çıkarmak.
dünkü sporlardan sonra yorulmuşum,zor kalktım yataktan.
havar hakkınızda hayırlısı canım,hayırlıysa olsun diyelim.
papatya sen de sabahtan giriş spora güzelim,akşam gerçekten zor oluyor.
ortağım da spor yapmış,benden 100 puan.

Günaydın kızlar.Dr.dan işe dogru gidiyorum.Ameliyat olsan daha iyi 15 dk bi operasyon gözünü kapatmıycaz dedi.Eşimle konuşup karar vericez .Dün ki menüm aç yatmama rağmen artı uyandım.h.sonu cıs vardı eksiydim anlamadım gtti.

Dün
09:00 :1 dl çavdar üzerine peynir ve zeytin ezmesi sürdüm ,çay
10:30 :yeşilçay
12:30 :1 kase (çorba ve mevsim salata),2 köfte
14:30 :1 elma,1 mandalina
164 form bisküvi,1 kaşık kahve
45 dk yürüdüm annemde ve bişi yemedim .
İlaç diye 1 avuç b.leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…