Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlaaaarrr..
Dun aksam menumu yazdktan snra un helvasi yaptim kendme.
1.5cay bardgi un
Yarim cy bardagi seker
2cay b su
Yarim cay bargi yag
Malzemrlr bnlar. Sekeri cok azdi. Yarim kase yedim.
Biraz once tartildim 70.3idim. Yani sporla helva dengelenms:)
Hatta oglene bise yememeyi spor yspmayi ve 70i gormei hedefliorum.
İnsallah
Bgun yakib arkadasimin dugunu var. Oglani kv lere birakip kocisle gidicez.
Uzun zamandan bu yana ikimiz bi yere gitmedik.
İns guzek ggecer
Mutlu gunlerr

Ortaagim gezmelerde cok yemezsn sen guveniorm sana

günaydın kızlar
dünkü menümü yazarak başlayayım
sbh 1 dlm uno denge ligt ekmek
1 yumurta az yağda
1 k kutusu diyet peynir
3 badem

ara 10 badem yeşil çay

öğle
2 kaşık erişte
3 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 dlm uno ekmek

bol çay

akşam 5te
1 tabak et yemeği
1 kase yoğurt
1 dlm uno ekmek
yarım dilim normal ekmek

çayla devam ettim akşam. ara yapmadım.
tremisu vardı yememek için uğraştım ve başardım.

su 2 lt spor mekik
bu ara göbekten yana dertlıyım çok.
gece 23.30da yattım
sabaha kadar döndüm durdum uyku tutmadı
sinir oldum
kafama taktığım bi durum da yok yani

Kizlar gunaydin dun sitede bi bayanin bebek mevludu vardi bayan 42 yasinda ve 4.kizini dogurmus bana yasin genc yap bitane daha dedi gaza geldim bi anda ama gercek hayata donunce vazgectim tabi
mevlutten geldim kizi doyurdum sonra eltimin dogumgunuydu ona gittik supriz yaptik
eve geldigim de saat gec olmustu kizimi uyutmaya cakisirken anca sizi okuyabildim
hawarcim dun mevlutte pilav tavuk yedim ama yarisini baklava yedim diye de aksam yemegi yemedim
dun dogumgununde de birsey yemedim ama aglayan pasta vardi cok severim aldim bi dilim oglen kahveyle yiycem ok mi canim
bu arada kiracinin yaptigi seye cok sasirdim ne acayip insanlar var cocugunu almamak sizi ayri ayri odalara almak anlattigina gore ben de elektrik almadim ama arsasi para eder dedin ya belki de iyi bibyatirim emin olamadim hayirlisi neyse sizin icin o olsun cnm

Merhaba kizlar
ebruli1820 canim gozunde bi sorun mu var anlamadim, ins senin icin kolay bi operasyon olur cok gecmis olsun.. dunku menunde gayet guzelmis ortim niye arti uyandin ki, hergun tartilmasan daha dogru sonuclar gorebilirsin aslinda tatlim vucudunu strese sokuyorsun hergun tartilarak..

wisdom01 basbasa gitmeniz size de iyi gelecektir eminim, keyfiniz bol olsun.. helvaya? Agmen eksi olman da sahane.

osge1989 tebrik ederim canim aksam yememissin d.gununde yememissin.. bugun afiyetle ye aglayan pastani..

Bende dun gozumun dustugu halleyleri bugun kahvalti niyetine yedim ortim napiyim yoksa aralarda yiyecektim.. sagliksiz bi kahvalti oldu ama bugunluk boyle olsun

Oritmle başlayayım,gözümde kist gibi bişi çıktı geçen sene bugün.3-4 dr gittim kötü huylu degil gibi görünüyor yoksa buz amana kadar büyür belli ederdi denildi.Gözelrim agrıyordu epeydir.Bugün büyük bir göz hastnesine gitttim içisıvı dolu bişi önemli degil ama durmasın niye dursun ileride aklımızda klamsın temizleyelim dedi.Ama gözyaşı kanalına yakın olduug için biraz tehlikeli sayılır iyi bir dr yapara sorun yok dedi.İŞte böyle.Bugün hep yiyesim varEvet artık cumadan cumaya tartılıcam sözYapma şu pankekleri canım ya yapınca kim olsa yer.

Araser:İyi bari regl olmuş rahatlamışsın.Bak bizde yiyebliyourz öyle düşünme insanız nefsimiz var misal 1dl pasta yerine yarım dl ye,3 kesme şker degil2 at ....vs... kıtıgımızda bile fark eder kilomuz.

Banum:sporların harika menülerinde öyle

Hadeka:dün herkes biraz ekmegi biraz cıss vs yemiş ennnnnnnnnnnnn harika menün senindiVe papatyamın menüsüü

Hikom:spor yapmışsın devam canım.Bugün d.gününde iyi eglenceler.Bİzde ogluşsuz bir plan hiç yapamıyourz belkide yapmak istemiyourz.

Özge:dur kıss ikisiyle başedip büyütte sonra bir oglan alırsın
nelll sen napıon kuzum ya eski neşeni aktiflihgini özledim ve atommmmmmmmm MEVVVVVVVVV çok belli yoklugun

nasıl alıntılayacağımı bilemedim eskisi gibi değil

banusultan tebrikler gerçekten iyi spor yapmışsın hıkmet sana da kocaman bir alkış

papatyacığım sen de oğluşla ödev faslından sonra spor yapsaydın biraz.

özgeciğim hiçççç kanma yap bi bebiş daha diyenlere. daha çok erken güzelim.
hem ne güzel dikkat etmişsin onca etkinliğin içinde yediklerine.

btlkübra bu menü ile kapadıysan çok iyi canım.
Nelson canım çok az kalori alıp yarısı kadar kalori yakmışsın neredeyse. çok hızlı gidecek kılolar anlaşılan.

bugün güzel başladım ama öğlen raydan çıktım hemen toparlamam lazım.
akşam salata il geçiştirmeliyim.
tavsiyelerinize açığım.

sbh 1 az yağda yumurta 1 dlm uno ekmek 1 kk diyet peynirim

ara 1 elma yeşil çay

öğle
kıymalı pide 1 brdk fanta
bol salata

şimdi de şiş bir mide.
eve gidince mekik çekeyim hemen.

iyi akşamlar kızlar.
ebru gözünde ciddi bir şey olmadığına sevindim güzelim.geçmiş olsun.
araseerciim sana da geçmiş olsun,o bekleme insanı sinir ediyor,anlıyorum seni.bu hafta senden güzel kilolar vermeni bekliyorum.vazgeçmek yok,madem yedik,yakacağız,eninde sonunda kazanacağız.
hadeka öğlen 600-700 kaloriyi bulmuşsun,keşke ayran içseydin gazoz yerine.ama akşama dengelersin sen onu.

Hadeka:Sağol canım benimAkşam hafif salata yada 2 bardak ayran 1 dl.peynirli ekmek gibi dengelersen iyi olur.

Banucum Çok sağol:)Menünü begendim.Gün vardı sanırım ama yürüyerek yediklerini yakmışsın yine

Bende bugün katı beslendim akşam hafif yerim inş. yada bugün bırakırım kendimi akışına

Menum
10.00
1 dilim bugday ekmegi
2 haslanmis yumurta
kk peynir
1 dlm karpuz
2 ceviz
acik cay
14.00
2 kasik pilav ve yogurt
2 kasik domatesli biber kizartma
15.00
1 dlm aglayan pasta
yarim fincan nascafe
18.00
1 tabak ezogelin corba
1 dlm bugday ekmegi
cay demledim cay icicem birkac bardak sekersiz ictigimden sorun olmaz

Merhaba kızlar
Okuldan şimdi geldim. Tabanlarım acıyor resmen. Bu gece dersleri zor oluyor.
Ebrucum çok geçmiş olsun. Operasyon yapılacak mo? Belki yazmışsınızdır ama ben kaçırmış olabilirim. Allah yardımcın olsun.
areser gözün Aydın. Ben hala bekliyorum. Çıldıracağım artık.

Merhaba kizlar

Bende menumu yazayim hemen

Sabah... 2 halley, su
Ara... 1 lokum
Oglen... 1 porsiyon bulgur pilavi, yesillik, yogurt
Ara... 1 lokum
Aksam... 1 kase corba, yarim dlm ekmek, yogurt
Ara... meyve (muz, mandalina, nar) hepsinden azar azar

Kizlar hepinizin menusunu begendim, hadeka oglen biraz fazla olmus fanta olmasa iyi olurmus umarim aksam dengelemissindir..
Ortim salma kendini sakin bak bende salarim yoksa zaten canim acayip cikolata biskuvi falan istiyo, uyma seytana cok gecmis olsun canim ciddi bisey olmamasina sevindim umarim sonuc senin icin hayiri olur..

merhaba kızlar akşama doğru eve geldik, kızım iyimiş bandajı tamamen çıkarın dedi fakat kalça başları henüz tam oluşmamış 9 aylık oluncaya kadar oluşur dediler, kontrollere devam

tabi bütün gün dışarıda olunca menümde diyet gibi olmadı
sabah 1 ıspanaklı börek , sanırım 2 dilim kadardı

öğlen adana dürüm, ayran, 4 cin biber

ara 1 armut, 1 kuru kayısı

akşam salata

2 avuç beyaz leblebi çayın yanına, şekersiz çay içiyorum şu anda
su 1l anca olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…