Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugünkü menüm sabah 1 dilim cikolu ekmek öğle 2 dilim ekmek 1 kase cacik aksam 2 dilim ekmek birazda ciğer ekmek fazla oldu biliyorum hikmet bende senin gibi az yesem zayifliyorum ama bi turlu az yemeye adapte olamiyorum

Yoldaşım Ösge akşamı iyi kapatmışsın dün tebrik ederim, ay benim eşimde 3 .diyor ben çıldıracam büyük konuşmayayım ama olmaz bir tane daha, benim kaynanamın 5 oğlu var kızı yok şimdide 1 erkek 5 kız tornu var erkek doğuramadınız diyormuş bana demiyor da eltime demiş :))
çocuklarımız sağ olsun gerisi önemli değil bu gün bütün günü hastanede geçirince bide gittiğimiz bölüm sadece bu gün çocuklara baktığı için hep çocuktu ben kızımda kalça çıkığı var diye üzülüyordum ama öyle çocuklar gördüm ki şükrettim, annelerine sabır diledim, çocuklara sağlık diledim içimden, hele bir çift vardı yaşlaraı bayağı ileriydi bence 50 belki üstüdürler çocukları yatalaktı, ellerini annesinin yüzüne götürüyordu, annesini onu öyle bir sevip öpüşü vardı ki hiç aklımdan çıkmıyor, keşke o çocukta konuşsa koşup oynasa yaramazlık yapsa diye düşünürken eşim dedi niye ağlıyon dr bişey mi dedi dedim yok , öyle üzüldüm ki

Ebrum geçmiş olsun, tekrar aman iyi bir dr da yaptır eğer ameliyat yaptıracaksan araştır sor soruştur

kızlar hepinizin menüsünü okum da şimdi kafamı toparlıyamadım yorum yapamıyacam kusura bakmayın, çocuklarınıza sıkı sıkı sarılın öpün benim yerime de sağlıklı oldukları için şükredin

İyi geceler kizlar

Hawar cok sevindim canim kizinin iyi olmasina, ins 1 yasina geldiginde bu sorunlarin hepsi bitmis olacak.. haklisin o kadar cok sukretmemiz lazim ki hem biz hem evlatlarimiz saglikli, Allah herkese saglik sihhat versin.. oyle zor durumda olanlar varki hatta bedensel hastaliklari gec zihinsel engelli cocugu olanlara boolca sabir diliyorum, tanidigim bi kac kisinin de oyle cocugu var sen anlatinca aklima geldi kendime kizdim ogluma durduk yere kiziyorum diye.. Allah evlatlarimizi korusun saglik sihhat versin.. amiin

Semih az yemeye calisiyorum canim yoksa ooo neler neler yiyesim var az once 2 halley yedim mesela esimde gelmis diyorki sen nasil kilo almiyorsun ya surekli biseyler yiyorsun bilmem dedim bunyem yakiyordur bide spor yapsam super olacak.. sende cok az ymissin bugun ama hpsi ekmek, ekmegi azaltip yemegi artir, salata vs fazla fazla ye ac kalmazsin az kalori almis olursun

Merhaba kızlar
papatya1994 ortağım ekmek çok olmuş. Zamanla azaltmaya çalışırsın canım.
hawar çok geçmiş olsun.
Aynı şeyi bazen ben de düşünüyorum. Ödevini yapmadı Yada tv nin başından geç kalktı Yada geçmiyordu diye kızıyorum. Sonra çocuğu hasta olan konuşsun, yürüsün, kalem tutsun diye canını verecek olan anneleri düşününce bu sefer kendime kızıyorum. Allah acılarını göstermesin.

Ben de sporumu yaptım geldim. Hala regl olmadım. Çat diye çatlayacağım artık orta yerimden.

Iyi geceler kizlar esimle atistik biraz moralim bozuk kizim kavga ettiginiz icin sizi sevmiyorum bitek pelini swviyorum dedi off off konussam dirdirci oluyorum konusmasam icimde kaliyo her iki kosulda da haksizim zaten
ebrucum gozun icin gecmis olsun Allah dermansiz dert vermesin
hawarcim disarda olmana ragmen cok kotu degil menun kizinin iyi olmasina cok sevindim ins kontrole gittikce daha iyi haberler alicaksiniz
semihcim ekmek fazla olmus gercekten onun yerine et sebze yesen daha tok tutar hem de azkalori almis olursun
Hkmetcim acliktan bayilmis olman muhtemel yani
papatyacim yorgunluk ustune sporuna koca bi alkissss
hadeka cnm yok kucuk kizima bakinca 3.cocugu istiyorum ama esim boyle yaptikca bu fikirden uzaklasiyorum 2 cocugun butun sorumlulugu ben de ev isi bende hersey 1 brdak su gidip almiyor sonra 3.cocuk diyor
menune gelirsek aksam birsey yemediysen dengelenir belki

osge1989 canım benin ne oldu ki Eşinle. Takılma boşver. Erkek milleti bir tuhaf zaten. Adamların ruhu tembel... Sütün etkilenir canım. Üzme kendini. Kızın da daha çok küçük. O bilerek söyletmemiştir, tartışmadan etkilendiği için öyle söylemiştir. Allah yardımcın olsun.

Sporuma ettiğin teşekküre ben teşekkür ederim. Zorladım kendimi yaptım.

osge1989 canım benin ne oldu ki Eşinle. Takılma boşver. Erkek milleti bir tuhaf zaten. Adamların ruhu tembel... Sütün etkilenir canım. Üzme kendini. Kızın da daha çok küçük. O bilerek söyletmemiştir, tartışmadan etkilendiği için öyle söylemiştir. Allah yardımcın olsun.

Sporuma ettiğin teşekküre ben teşekkür ederim. Zorladım kendimi yaptım.

menüm sabah aç karnına kahve
kahvaltı yarım çiğbörek kıymalı 2 kk peynir 3 fincan çay
ara 1.5 armut yeşil çay
öğle 9 tane küçük kepekli galeta 1 kk büyüklğünde peynir yeşilçay
ara 8 tane beyaz leblebi yedim 2 tatlı lokum
akşam 1 dilim ekmek yer elması kabak ve havuçtan yaptığım yemek yarım tabak yeşil mercimek
ara yeşil çay 1 armut
spor yürüdüm baya ve bayır indim çıktım 2 sefercik :)
su 1 litre
şimdi kahve içiyorum

günaydın kızlar.
dikkat ve spora rağmen 300 gr artıda görünüyorum bugün.ama pes etmek yok,2 gün var daha önümde.
bir de akşam yemeğinden sonra yediklerinizi ara diye yazıyorsunuz,arası mı kalmış,yemekten sonra ara falan olmaz.ne yenirse yensin direkt depo olur,yağ olur.en fazla su,çay,süt,soda vs için kızlar.

günaydın kızlar
teşekkür ederim umarım kızım zamanla daha iyi olacak
Ösge ay bu erkekler canım kendini üzme, kızın için üzülme benimkide hep yapıyor diyetilim çizfilim izlemek istiyor ben hayır olmaz diyorum, ağlıyor ben yine izin vermiyorum hemen bana ben sana küstüm, seni sevmiyorum sen beni üzdün diyor bana 5 dk sonra başımda yine çarcar,
Banu haklısın aslında ama alışkanlıklar zor değişmiyor, ama kilo vermek için değiştirmek lazım, bende hala artıdayım cuma gününe göre 200 gr

günaydın kızlar
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
menülerinize yorum yapıp kendi menüme geçeceğim inşallah.

lajoba lokumlar halleyler hiç hoşuma gitmedi.
güzelim kılon kaçtı eşini dinle sürekli atıştırma halinde ol ama lokum halley
değil salatalık elma gibi yoğurt süt gibi şeyler ye.

PAPATYAM regl olursun yakında çatlama dur.
gece dersleri için de Allah kolaylık versin canım zor işler.
ama şükretmeliyiz ki sağlıklıyız çalışabiliyoruz.
bir de sen gece işten gelip spor yapmışsın. taktir ettim.

@btlkübra canım kızın neden durmuyor hasta mı huzursuz mu?
menünü hatırlayamadım. gözüme batan bişey olsaydı hatırlardım.

@hawarcığım dışarıda yemek zorunda kalınca denge bozuluyor. ben de onu sık sık yaşıyorum ne yazık ki.
sen de iyi beslenememişsin. diğer günler telafi edersin. en azından akşamı iyi kapatmışsın.
kızına da çok geçmiş olsun. hastaneler ve kabristanlar ibret alıp şükretmemiz için çok güzel örneklerdir.
ben de eşim ıkı defa kalça ameliyatı olduğunda 1 er ay hastanede yattım refakatçı olarak. neler var neler.
dönüp şükrediyorsun bizimki hiç bişe diyorsun.

@hikocum sana yorum yazacağım ama ortada menü göremiyorum. çok az yiyorsun.
metobolizman durabılır bu sekilde.
akşam 2 mandalina ile geçiştirme. salata olsun yoğurt olsun bi sebze lsun yanında.

papatya1994 canım menü bol ekmekli olmuş.
azaltmaya bak. yoksa bu topikte vakit geçirirsin benim gibi ama elde var sıfır olur.

Zuzu canım menün harika

banusultan doğru söylüyorsun akşam yediklerimiz yağ olarak bize geri dönüyor.

özgeciğim hepimiz ufak tefek bazen buyuk sorunlar yaşıyoruz eşlerimizle.
canını sıkma desem de sıkarsın bılıyorum.
bazen fındık kabugnu doldurmuyor meseleler.
biz de pazar çok gergin bi gün yaşadık. hatta buyuk oğlum eşime dün akşam baba sen anneme kızdın dedi. neden kızıyorsun dedi. eşim de kızmadım oğlum dedi. ben de yalan olmasın. baban bana bıraz kızdı dedim. o da onayladı evet bıraz kızdım diye.

bu arada pazar günkü mesele orada kaldı. konuşulmadı. susarak çözmeyi pek sever eşim. tabi benim içimde çözülmedi.
bazen nun yöntemi ile bazen benim yöntemimle çözücez napalım.

Kızlar yatmadan yazıcam artık size hem yorum yapıcam .Yoksa çok birikiyor yetişemiyorum sonra.Akşam activia bitter diyet rtarzı işiler alıp iş yerine getirdim.Bugüne güzel başladım ve inş tadımlık cıslar yiycem.

Ortim:Lokum halley10 lu halley alma canım canın çekerse 1 tane al bakkadan ye evde olunca bende dayanamıyorum

Btlkbra:Harika gidiyorsun canım

Hikom:Metobolizma durur hemde aldıgını nomale dönünce(elbet döneceksin)fazlasıyla alırsınYogurt ıspnak vs görmüyorum menünde hiç demir kan eksikligi olur canım

Papaptyam:O yorgunluga sporBir namaza birde spora bagımlı olmayı Allah nasip etsin

Hadeka:Harika dönüş yaptın aramıza canım menün çok güzel

Hawar:İnsan şükrediyor haline daha kötüsünü görünce.Bende diyorum ya oglum şımaramayacak kadar hasta olsaydı vs düüşünüp kızmayı bırakıyorum.Allah bütü yaruları korusun amin.

Özge:Eşimde öyle akşam etkinlikle ugraşıyorum.Meyve suyu getir su getir.....bi baktım pc başında bi yandan da tv izliyorDedim artık tek çeşit yemek yapıcam,çm toplayabilirsin suyunu kendin alabilrsin.Ben senin gibi sadece işte çalışmıyorum gece mesaim var unutmaTamam diyor ama sabah bi baktım gece yedigini içtigini pijamaları salon karışmış

Semih:Sadece sabhları ye ekmegi canım yada sabah 1,ögle1,akşam1, olarak paylaştır.Çavdar çk tok tutuyor doyurucu tavsiye ederim.

Banucum:yediklerinle sporla yakma başarına kocaman

Ebrum haklisin da esim 10 lu paket almis evde oluncada aksam yemesem bile sabah yiyorum mutlaka, tabi o aksama kadar evde degil ben bitiriyorum paketi resmen dun diyorum ki artik ikimizde saglikli beslenecegiz sebze yesillik meyve bolca tuketecegiz ve aksam erken gelmezsen seni bekmiycem ben aksam yemegimi yiycem ona gore, o bana sen saglikli beslenip diyet yapiyirsun diye bende mi oyle yapmak zorundayim dedi bende evet dedim sende bende oglumda saglikli beslenmek zorundayiz bundan sonra dedim dun aksam yemege onu beklemedim diye bozulmus da biraz ama napiyim aksam 6 da geliyor hemen gelir gelmez de yemek yiyelim olmuyor bende 5 te onu beklemedim yedik oglusla
Canim esler hep oyle demekki bizimkinin coraplarini mutfaktan topluyorum bazen ne kadar soylesem bos tamam topluycam diyor sonrasi malum

iyi akşamlar kızlar.
sabah büyük bir hataya düştüm.eşim sıcak ekmek almış kahvaltı için.bir küçük ekmeğin yarısını yedim,sonra kalorisine baktım,7 dilim ekmeğe denk geliyormuş.beyaz ekmek olduğu için doyurmadığı gibi,sabah bana şok yaşattı.çok uzun süredir eve sokmuyordum beyaz ekmeği.bu da son olur.eşime bayağı bir söylendim,sen beni sabote ediyorsun diye.
gün boyunca elim hiç yemeğe gitmedi suçluluk duygusundan.
bir elma yedim,bir yeşil çay yaptım kendime.
azar azar yürüyüş yaptım,enerjim olsa 45 dk leslie ya da jogging falan yapsam iyi olacak.
akşam yemeğine de karnabahar salatası yapıyorum,1000 kalorinin altında kalmaya çalışacağım bugün.

Hawarım:Unutmuşum canım kızının saglıgı iyiymiş sevindim.
Banucum:Eşim hiç siyah ekmek yemez.Pazar sabahları sıcacık fırından 1 ekmegi tek başına yer ve çok zayıfBravo ki haşlama yiyiyp spor yapıp suçluluk duymuşsun

Lajobamm ortimm bende evdeyken beklemez erken yerdim aynı tepkiyi verirdi eşim:1.İyi yapıyon hem kalabalıkla daha tatlı çok yeniliyor

Activia kivi-çilek 1 bardak şeklinde agzı kapaklı yogurtlu içecegimi içtim çok begendim.Kayısı-tahıllıyıda yarın deniycem.Ara ögün için iyi oldu sanırım.Tavsiye ederim.AKşama eşimin yegene gidebiliriz yemege.Akşam vazgeçridim bu akşam gidelim idye tutturur ogluşun uykud düzenini bozmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…