günaydın kızlar
Araser daha yeni başladın biraz daha dene bence bak biz yılallardır burdayız, hepimiz kilo verdik kilo aldık , zaman zaman sabit kaldık, bak benim vermem gereken 16 kilo var hatta verebilirsem 20 ama biliyorum pes edersem vermek bir yana dahada alacam, banunundediği gibi menü yaz kötüde olsa yaz burdan uzaklaşırsan kilo vermekte zorlaşır
Papatya hayırlısı canım
Kızlar bizim ev işi olmadı, pazar eve bakmışrık kadın dedi pazartesi beni arayın olumlu yada olumsuz eşim pazartesi akşamı aradı biz evi alacağız kapora gönderelim dedi kadında trafiketyim ya gece yada yarın ararım dedi, konuşuruz, salı akşam oldu kadın aramadı eşim aradı meşgule attı, sonra eşim mesaj attı müsaiteseniz ev işini görüşelim, oda misaifrlerim var dışarıdayız ben sizi yarın akşam arayayım dedi, neyse çarşamba akşamı oldu kadın aramadı eşim artık duramıyor yerinde dedim sen ara bizde ona göre evi satılığa çıkaracağız falan de, eşim radı hastayım kusura bakmayın ama o dediğim fiyata olmaz , başka bakanlar var dedi bizde hayırlısı deyip kapadık telefonu ama eşim ço üzüldü kafasında herşeyi planlamış, üst kattaki büyük salonu böler oda yapardık, aşadğıda bahçeye camekan yapardık kış bahçesi banyodaki fayansları yenilerdik, falan falan mutfak dolaplarını şöyle tamir ederdik diye, neyse anlayacağınız çok üzüldü sabah kadar döndü durdu, bide kadın benim sözüm senettir tamam dediysem bitmiştir falan demişti ona rağme oyaladı bizi belkide fiyatı yüksetmemizi bekledi bilmiyorum, bide emlakçılar çok peşine düşmüş kadına çok kızdı madem yok diyorsun niye bize o fiyatı söyledin, bende biraz üzüldüm ama çok sıkıntı çekeceğimiz için öderken ben biraz daha olmaz diyordum biraz bana sardı sen biz gün bekletmeseydin o gün tamam deseydin kadın burdayken kapora verir şözleşme yapardık, bide kadın çok zenginmiş bildiğiniz gibi değil kızlar nete ismini bir yazdık neler neler bildiğin jet sosyetedenmiş , ama uzuattım ha
Kübra gezmelerde çok yeme emi