Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlarrr ben geldimmm iki gundur dogru duzgun gelemiyorumm dun 40 mevludune gittim aksam esimle yemege ciktik bugunde mosafirim varsi sabahtan temizliktir ikramlardir onunla ugrastim misafirim 4.30 hibi gitti kizin karnini dogur evi topla yeni oturdum
hadeka canim kziim hep onunla ilgileniyim istiyo ondan dun yazamadim cok menumu yazdim ciktim
havar canim kzinin iyi olduguna sevindim ins 1 yasinda tamamen iyilesmis olur
lajoba canim yine cislar yine cislar
banucum sicak ekmege kim hayir diyebilirki valla ama vicdan azabi cekmissin o iyi
ebrum gecmis olsun canim gozun ins bian once duzelir
ozgem erkekler hep bole ama takma kafana
nelson ortim nerelerdesin

Sabah ac karnina kahve
Kahvatida 1dilim ekmek 2 kk tuzsuz peynir 2 zeytin 3 fincan cay 2 dilim sucuk
Ara yesilcay eti form 4 tane pirinc ve misir patlagi
Ogle teyzeme gittim bir kucuk pizza 2 sarma 5 bardak sekersiz cay 2 top dondurma kendide diyette ama bunlari yyedik
aksam bi tane dankek yesilcay
Su bir litre
Spor yarim saat yuruyus

slm kızalr bir kaç gündür uğrayamadım .. kusura bakmayın... yine hastalandım.. daha doğrusu tam iyileşemiştim geri ağırlaştım..

ortagım özür dilerim menu diye bir sey kalmadı bende.. toparlanamıyorum adabte olamıyorum. hastalım stres veya başka bşr şey çıkıyor.. diyet kalıyor.. bu hafta için kusura bakmayın..

Nelson geçmiş olsun
Zuzu biraz diyet olmamış sanki karbonhidrat fazla olmuŞ
Papatya Süpersin ne güzel spor yapıyorsun
Banu sıcak Ekmeğe bende dayanamıyorum

menumü yazayım
sabah 2 dilim çavdar 1 kk peynir
1 domates 1 Salatalık 5 zeytin 2 yumurta
ara yarım ayva
öğlen 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt
ara yarım elma
akşam 1 tabak erişmeli yeşil mercimek yarım çavdar salata
2 lt su bolca şekersiz Çay

Sporumu yaptım kızlar. Biraz kitap okuyacağım.
Hala regl olmadım. Hamile olabilir miyim bilmiyorum. Ben yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Yan etkilerinden dolayı bu ay bıraktım. Belki de gecikme ondan. Fakat vücudum çok gergin

Papatya hapi biraktigin icin vucut sasirmistir canim ins hakkinda hayirlisi olsun.. spor yapilmis oo supersin

Ebrum ortim artimiyim eksimiyim bilmiyorum ama karnimda bi sislik anlatamam.. regl daha yeni bitti bu nedir ki yaa.. aralarda ne yiye egini planlaman iyi olmus afiyet olsun sekeer ..

Banu sicak ekmek yemeyeli aylar olmustur ay nasil canim cekti en son memlekete gittigimde babacim akmisti bi sonrakini de yine o alir sanirim esim hayatta sabah kalkip firina gitmez.. ama sonra cok iyi dengelemissin bravo sana

Bende bugun oglusu oarka goturdum 1.5 saat pesinden kostum 15 dk falanda spor aletleriyle spor yaptim eve uzak parka gittik boolca yurudum anliycaniz, bu gunesli havalari degerlendirmemiz lazim

Menumu hic hatirlamiyorum ama gun boyunca sunlari yedim aksam 5 ten sonra bisey yemedim

2 halley
2 tabak zeytinyagli pirasa
1/2 dlm ekmek
1 muz
1 domates
1 salatalik
Prynir zeytin saniim bu kadar hmmm bi de yarim kase corba halley olmasa fena degilmis yaw yazik ettim guzelim menume

Bugün
sabah:2dl çavdar,1dl kaşarlı yağsız tost ,yeşilçay
ara:1kaşık nescafe
ögle:1kase çorba,1.5 dl ekmek,göbek salata
ara:yeşilçay ,bi rüya( bitterli kahveli yeni çıkmış favorim),1bardak aktivia içecek
akşam:2dl çavdar,1dl kaşar ,2 çatal kahvZltılık,2 çatal nutella
ara:çay
spor45 dk yürüyüş

Eşim yarın akşama arkadaşımızı çağırmış ailecek .bm yerleştirirken süzme mercimek çorba,Mısırlı pilav,sebzeli bulgur pilavımı yaptım.yan sokaktaki eşimin halasına gittik Oglumla.yegenide ordaydı çay koymalı pide çekirdek ama tabi sadece şekersiz çay içtim sohbete dalıp bi baktm uyku saatimiz.Ogluş uyudu 20 dk gecikmelide olsa çok şükür .inş yarın akşam misafirler varken saatinde uyutabilirşm .Amerikan salatası ve mevsim salatası yapıp buzluktaki soslu çıtır tavuklarda barbeküde yaptık mı hazır herşey.Size söz verdigim için yataktan cepten yazıyom yanlışları mazur görün .çok uykum var iyi geceler

Günaydın kızlar
Çok gerginim.... Ezanı duydum ama şeytana uyup kalkmadım. Huzursuzum....

günaydın fıstıklar.
demek sıcak ekmek sever tek ben değilmişim.rahatladım.
nelson geçmiş olsun,dikkat et kendine.
havar inşallah kızının daha iyi haberlerini yazarsın buradan.
lajoba halleyler bitmemiş hala.
papatya hayırlısı olsun güzelim,yazmıştım daha önce,bana hep yakında bebeğin olacak gibi geliyor diye..allahım ol dediyse olur inşallah.

daha başlamadan pes ettin,ben kabul etmiyorum öyle uzaktan takibi.
bence hergün menü yaz,nerede hata yaptığını iyice gör.
emin ol zaman içinde o disiplini sağlayacaksın.
şimdi vazgeçsen eline ne geçecek.
bir süre sonra halinden yine memnun olmayıp denemeye çalışacaksın.
kısırdöngü yani.
ileriye erteleme,bugün başla.
biz de zorlanıyoruz emin ol,öyle kolaylıkla kazanılmıyor ama yapılmayacak şey değil kilo vermek.
vereceğimiz 3-5 kilo şunun şurasında.millet 20-30 kilodan bahsediyor.ve başarıyor da.bizim neyimiz eksik.
yanisi yuvana dön araser.:)

Hayırlısı Banucum. Bir bebeğim olmayacağı daha doğrusu risklerden dolayı yapmamamız gerektiğini kabullenmiştik artık.

Gunaydin kizlarr
papatyacim hemen kazasini kil banunun drdigi gibi canim reql gecikmis ilaci biraktigin icinde olabilir hakkinda hayirlisi olsun
araser canim daha yeni baslamistin diyete ama
lajoba canim bitir su halleyleri
hikoss yine yoksun canim bi terslik yok dimi
kizlar bugun iki gezmem var biri sabah kahvaltisi digeri kuzenime ev girmeye gidicem cok cok dikkat edicem soz yarin cuma bide hepinizi opuyorum ben kiza kahvalti hazirlayim

günaydın kızlar
Araser daha yeni başladın biraz daha dene bence bak biz yılallardır burdayız, hepimiz kilo verdik kilo aldık , zaman zaman sabit kaldık, bak benim vermem gereken 16 kilo var hatta verebilirsem 20 ama biliyorum pes edersem vermek bir yana dahada alacam, banunundediği gibi menü yaz kötüde olsa yaz burdan uzaklaşırsan kilo vermekte zorlaşır

Papatya hayırlısı canım

Kızlar bizim ev işi olmadı, pazar eve bakmışrık kadın dedi pazartesi beni arayın olumlu yada olumsuz eşim pazartesi akşamı aradı biz evi alacağız kapora gönderelim dedi kadında trafiketyim ya gece yada yarın ararım dedi, konuşuruz, salı akşam oldu kadın aramadı eşim aradı meşgule attı, sonra eşim mesaj attı müsaiteseniz ev işini görüşelim, oda misaifrlerim var dışarıdayız ben sizi yarın akşam arayayım dedi, neyse çarşamba akşamı oldu kadın aramadı eşim artık duramıyor yerinde dedim sen ara bizde ona göre evi satılığa çıkaracağız falan de, eşim radı hastayım kusura bakmayın ama o dediğim fiyata olmaz , başka bakanlar var dedi bizde hayırlısı deyip kapadık telefonu ama eşim ço üzüldü kafasında herşeyi planlamış, üst kattaki büyük salonu böler oda yapardık, aşadğıda bahçeye camekan yapardık kış bahçesi banyodaki fayansları yenilerdik, falan falan mutfak dolaplarını şöyle tamir ederdik diye, neyse anlayacağınız çok üzüldü sabah kadar döndü durdu, bide kadın benim sözüm senettir tamam dediysem bitmiştir falan demişti ona rağme oyaladı bizi belkide fiyatı yüksetmemizi bekledi bilmiyorum, bide emlakçılar çok peşine düşmüş kadına çok kızdı madem yok diyorsun niye bize o fiyatı söyledin, bende biraz üzüldüm ama çok sıkıntı çekeceğimiz için öderken ben biraz daha olmaz diyordum biraz bana sardı sen biz gün bekletmeseydin o gün tamam deseydin kadın burdayken kapora verir şözleşme yapardık, bide kadın çok zenginmiş bildiğiniz gibi değil kızlar nete ismini bir yazdık neler neler bildiğin jet sosyetedenmiş , ama uzuattım ha

Kübra gezmelerde çok yeme emi

Havarim hakkinizda hayirlisi plsun canim faha yasiniz genc ne forsatlar cikar onunuze ins tamam canim yemicem bugun sabah tartida guzel bi rakam gordum onu bozmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…