Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
cumaya az mı kaldı ne:)
ben bu diyet işinde hep perşembeleri cozutuyorum
bakalım bugün nasıl olacak
hem de akşam çaya davetliyim

banucuğum olur arada sıcak ekmekler telafi etmişsin maşallah.

hawar menun harika
ev meselesini de takma bence kafana çok zorlanacaktınız. kendimden bılıyorum.

btlkübra menu erken kapatmışsın günü ama su böreği ile kapatmak olmamış sanki. gerçi çorba da var. ıdare eder mı desem :)

zuzu diyette olan teyze ile diyette olan yeğen diyetsiz bir menü olmuş sanki :)

nelson çok geçmiş olsun güzelim.

lajoba güzelim menü iyi olacaktı ama 2 halley sırıtıyor yine orada.
kız sizin evde halley çok herhalde sen tek başına bitiremiyorsun bize gönder.
burdakı her çıtıra bi tane versen biter sana kalmaz

papatya spor yapma istegine ve azmıne hayranım. namaz telafi et nşallah veee şeytana uyma bismillah de kalk.

ebru menu fena değil. diyetisyene gitmiştim gecen nisanda. arada biskuvi ya da 1 kek yediğimi boylece ara yaptıgımı söyledim. onlar ara olmuyor. yağ oluyor demişti

şimdi sizi eleştirdim eleştirdim gelsin benim menu. acımasızca eleştirilerinizi bekliyorum :)

menum
sbh 1 dlm uno light denge ekmek
1 kk liğht peynir
1 zeytin
1 az yağda yumurta
domates salatalık

ara yeşil çay 1 küçük havuç

öğle 2 servis kaşığı bulgur pilavı
1 dlm uno light ekmek
1 kase tarhana

5te 1 kase yogurtlu kuskus salatası
1 dlm tiramisu arkadaşa davetliydim çok actım gözüm döndü

1.5 lt su

spor yok. gün içinde ara ara şekersiz çay var yazmıyorum.
gün içinde normalde 2 ya da 2.5 lt su içiyordum. artık içemiyorum.
okulda öğle namazını kılmak için abdestlı çıkıyorum evden ve az su içiyorum abdestli kalabilmek için

özge ve hıkmeti göremedim nerelerdesiniz kızlarrrr
araser salma kendini toparlan. bizler de 4*4lük yapamıyoruz ama gayret etmekten de vazgeçmiyoruz.

merhaba kızlar
uydum şeytana hem de çok kötü...sabah namazı ne kadar hayırlı ne kadar önemli biliyorum.
spor yapıyorum kızlar elimden geldiği kadar...
hawar hayırlısı olsun canım. inşallah daha güzel fırsatlar geçer elinize...
bu sabah pek kahvaltı edemedim. şu anda çok acıktım. öğlen yemeğimi de planlamadım daha...

Merhaba kizlar
Oglusu uyuttum size bakip yemegimi yapayim daha ne yapacagima da karar vermedim
Ayy yarinki kilomu acayip merak ediyirum cumadan beri tartilmiyorum ve menulerimde surekli cisslar var ama aksamlari erken yemeye ozen gosteriyorum bakalim yarin sinuc ne olacak.. bugun oersembe diyemi bilmiyorum surekli buseyler yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi yarin tartildiktan sonra guzeeel bi kahvalti aksam da guzeel bi yemek hayal ediyorum

Hawarcim hayirlisi olsun canim kadin da ne garipmis hem soz verip hem baskalari da bakiyo falan demesi..

Hikmet nerelerdesin guzelim iyisin ins..

Hadeka menun guzel canim tek gozume carpan oglen bulgur pilavi ve ekmegi beraaber yemen o kadar kusur kadi kizinda da olur dimi ama

Kubra gezmelerde cok yeme emii

Ebrum bu hafta bize iyi geldi mi sence? Yarin ne sonuc cikacak tartidan? Ay cok merak ediyorum yaaa

Areser hemen pes etme canim bak ben bu kadar ciss yememe ragmen 1 yilda tam 10 kilo verdim azimli ol guclu ol sabret eminim bi baslayinca devami da gelecektir

selam fıstıklar.
pazara gittim öğlen.
çıtır çıtır biber,salatalık,domates aldım.
fırından da tazecik tam buğday.
günün ikinci kahvaltısını yaptım,alırken canım nasıl çekmiş anlatamam.
akşama da kalorisi düşük bir şeyler yapayım,sporla da desteklerim inşallah.
neler yazdınız,birazdan dönüp okuyacağım geçmişi.

Ve sabahtan beri bakıp patron yanodamdan çık çık klavye sesinden surat asmasın diye yazmadım canlar.Aklımda kalanlar...
oRTİM:Kıkır kıkır hep gülmüş benide güldürdüERKEN kapatmak çok etkili!Ve bu hafta herkes kendi tek yarışsın ve lajobam senden yada yapabilicek bir çıtırdan tablo istiyorum.Çok heyecanlı oluyor bence tablo10 lu halleyi artık halley pastası yapacagın zaman al tamam mı

Hadekam:Ne güzel tek tek ayrıntılı yorumlamışsın kızalım birbirimzie.Tarhana hamur demek kalorisi en yüksek çorba yaınnda ekmek ve bulgur pilavı kötü bir üçlü ama akşam erken ve az yemişsin.Benim diyetisyen ögle ile akşam arasında 8 saat oldugu için 1 paket form bisküvi verdi.

Hikom kuşummm nerdesin?

Nelll:Geçmiş olsun dinlen canım.

Hawawr:menülerin çok güzel cısslar yok emzirmene ragmen helal olsun iradene arkadaşım

Btlkbra.sende gayet iyi gidiyorsun:)

papatyam:sporcu güzeli

araser:yazmazsan iyice koparsın canım.Bizde yiyiooyurz hatalarımız var ama buraya yazmayınca çozutuyorum daha çok bie 10 kilo alırım valla

yanınada yeşilçay ohh miss:Ben yine cısların kurbanıyım bugün.Akşama herşeyden misafilerimle birlikte ama az az yiycem.

Merhaba kızlar
menümü yazayım hemen
07:30 bir dilim ekmeğin üzerine krem peynir sürdüm. 2 zeytin bir cennet elması
10:30 3 mürdüm eriği
12:00 resimde gördükleriniz ( et sote)

16:00 bir dilim ekmek
18:00 borcamdaki yemeği yaptım bugün. 3 parça köfte 4 parça patlıcan 3 yk makarna ve yoğurt
ardından Türk kahvesi
spor yaparsam yazarım

Kizlar kucuk bu aralar cok agliyo hic uyumuyo gece belki 5 defa uyandim ve5 dk arayla 3 alarm kurmama ragmen uyanamadim servisteki bayan aradi da hemen gydirip indirdim kizi asagi
Pelin durmuyo surekli agliyo tam onu uyutcm selin bagiriyo ona da kizamiyom vakit geciremiyoz zaten yapmaannecim sesiz ol diye laf anlatmaya calisiyom yani sira esim zirt pirt su getir onu getir sinirden agliyom suan tartistik birde eve geldim huzur yok diyo yaa kendi suyunu kendin alsan bana yardumci olsab pekala da huzurumuz olcak
hawarcim hakkini helal et bu hafta iyi degildim ama sen bireysel olarak cok iyi gidiyosun tebrik ederim yarina oruc tutmaya niystim var tutarsasahurda yiyecegimden iftarda tartilirim kizlar
kendimi iyi hissetmezsem bu hafta yarismam kimsenin hakkina girmek istemem

Sabah ac karnina nescafe
Kahvaltida 3kucuk kepekli galeta 1kk peynir 1zeytin 3fincan cay
Ara yesicay
Ogle gunum vardi ama abartmadan yediklerimi yazayim tabak dpluydu 5 lokma koparma borek arkads yapmis ilk defa yedim cok guzemid bitane kurabiye kucuk bi dilim pasta 5 bardak cay bi muddet sonrabi bardak gazoz
Ara turk kahvesi
Aksam bi tabak tarhana corbasi biraz patlican kozlemesi tuzsuz
Su 1 litre

Özgecim Allah yardımcın olsun. Eşin kaç yaşında. Şundan sordum erkekler malesef biraz geç olgunlaşıyor. Benim eşim eskiden evde tek şeye elini sürmezdi. Allahım bir keyif bir keyif. Şimdi değişti.
Bunu eşimle konuştun mu? Yorulduğunu zorlandığını anlattın mı? Üzme kendini canım. Allah'ın izniyle bu binler geçecek. Pelin biraz büyüyünce ablası ile oynayacak. Sana da o zaman keyfini sürmek kalacak. Biraz daha sabret canım.

Kızlar ben bugün regl oldum. Üzüldüm mü sevindim mi bilmiyorum. Ama hamile olma ihtimaline karşılık doğum tarihini bile hesaplattım netten
yarına kadar şişliğim iner mi bilmiyorum. Bakalım tartı ne diyecek
oğlan uyudu ama bugün spor yapmayacağım. Kitap okuyup azıcık erken yatacağım

Ösge canım helal olsun ne demek , bende çok iyi değilim bu hafta hatta şu ana kadar geçen haftayla aynı idim umarım yarın eksi çıkarım, pelininde bir yeri ağrıyordur belki yada diş falan çıkaracaksa benim kızda geçen pazartesi, salı öyleydi dün 2 saatte bir kalktı yani normaldi, uyku içinde aynısı bende bebeği alıyorum odaya geçiyorum büyük kızım zırt pırt kapıyı açıyor ufaklıkta cin gibi gözleri defalarca anlatmama rağmen hala yapıyor hatta kızınca inadına yapıyor, eşinde abartmış biraz, tatlılıkla anlat canım kızmaktan anlamıyorlar yani canım bak yetişemiyorum, az yardım et yada fırsatın varsa 1 satt iki kızı ona bırak bakalım ne yapacak seni anlayabilecek mi

Papatya bende bilemedim canım ben bile bir ara galiba papatya hamile dedim hayırlısı güzelim

menümü yazayım

sabah 2 dilim çavdar 1kk peynir 1 domates, 1 salatalık
5 zeytin, 1 yumurta

öğlen 4yk taze fasulye 1 dilim çavdar 1 kase yoğurt

akşam 5yk taze fasulye bolca salata

ara 1 nescafe yeni gelen bir öğretmen arkadaş bize gelmişti çok yağmur yağınca biz onu evine bıraktık, çok ısrar etti gelin içeri evimi görün diye, yine çok ısrar edince içtim )

2 lt su

Ozgecim esinle tatli tatli konus bak yetisemiyorum uykusuz ve yorgunum falan diye ins bundan sonra daha anlayisli olur canim.. uzme kendini bu gunlerin gececek papatyanin dedigi gibi keyfini sureceksin ileride kizlarinin

Papatya hayirlisi boyle demekki canim ne sevin ne uzul.. hayirlisi de gec..

Zuzu ve hawar menuleriniz herzamanki gibi guzel tebrik ederim

Yarin bende oruc tutacagim ins iftar oncesi tartilirim artik..

Bugunku menum cok cok duzensiz

Sabah... yok
Ara.... 1 muz, 1 mandalna
Oglen... yok
16.00 gibi... 4-5 yk zeytinyagli pirasa, 2 yk yogurt
19.00 gibi 5-6 yk haslanmis makarna
21.30.. 1 muz, 1.5 mandalina, 1 yk nar

hawar ben de öyle olsun istedimmi bilmiyorum. Biliyorsun çok riskli. Ölüm riskim bile var ama netten hesap bile yaptım. Gerçi artık eskisi kadar içim acımıyor. Paikoloğun çok faydasını gördüm bu konuda.
Menünü beğendim canım.

kizlar merhabaalar..
Bugun sabah erkenden anneme gittim.
Uzun zmndir evdeydk degisiklik oldu.
Dun oglen 69.2 yi gormustum. Ne gusell.
Anne evine gidince neolurr ahh ahh neler neler yedim.
Sabaha umudum azaldi.pazar market yaptim hep ayaktaydi,m ama kola ciko feciyedim.
Yrn oglene kdr trtilmiciiim.
Sacimda degisiklik yaptim.
Kakul kestirdm. Co degisik oldu. Mutlu oldm .
İyi geceleeeer.

Kızlar misafirler gitti Ogluşu uyutup bm yerleştir etrafı topla duş al.Sşze bakayım dedim.Son sayfayı okudum oruç tutacaklar var.yarın önemli bir gün mü kandil mi?Myleyse bende tutayım .Görürseniz yazımı yazın gece 3 gibi alarm kurup bakarım tutarım bende!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…