Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtırlar.
ben de yazayım yazılacak pek bir şey olmasa da.
başlangıç:66.5
geçen hafta:64.6
bu hafta:64.5
giden:100 gr.
şaka gibi,en az 500 gr vermeliydim listeme ve sporuma göre.
sanırım kaloriyi fazla azalttım,vücut kıtlık sinyali olarak algıladı,depolama yoluna gitti.
bu hafta şaşırtayım arada.1200 civarında gideyim,hareketi arttırayım.
1000 kalorinin altına düşmek yaramadı bana,sonuçtan belli.

Kizlar gunaydin
hepinize desteginiz icin tesekkurler esime vuzellikle soyluyorum 1 bardaknsuyu kendin alabilirsin bak goruyosun cocuk kucuk agliyo durmuyo vs.diye ama cvp bile yok cunku ailesi nden oyle gormemis kv hala nerdeyse agzina besliycek o yuzden birde bi ikere alirsam hep alcam diyo ondan da hic yapmiyo yerinden kalkip kumandayi bile almaz oyle cins cins hareketleri var malesef
papatyacim 31 yasinda esim daha bebek yani olgunlasana kadar ben yaslanirim is isten gecer
buarada coookk tebrik iyi vermissin
Banusultan cok sasirdim senin kilona en az 1 kilo gitmeliydi odem var sanirim gitmiyor sabahlari limonlu ilik suyla gune basla
ebrucum oruc tutacaktim da kalkamadim ama bugun oruc tutucaksan yarin da tutmalisin 3 ya da 2 gun ust uste tutuluyo tek gun tutulmuyo mekruh olur muharrem orucu bu hicri yilbasi bu aksam gircem canim yeni yila girdik dinen yani
birazdan bildir yapicam

günaydın kızlar
Papatya tebrik ederim
Banu senide tebrik ederim, bencede daha çok vermeliydin bir yerde bir teslik sanırım tesbitin doğru, yada saatler geçtir

Ebru muharrem orucunun başlangıcı diye biliyorum

bilidirmem geleyim 3 tefa tartıldım her defasında farklı sonuç çıktı ben ortadakini kabul edip yazıyorum

başlangıç: 76,8
geçen hafta: 73,9
bu hafta: 72,9
giden: 1 kilo
toplam giden: 3,9
hefef: 60

günaydn kızlar önce menülere yorum yapayım.
sonra menumu yazayyım
en son da tartı

lajoba çok düzensiz beslenmişsin ama fazlalık göremedim
akşam o muzu yemeseymişsin iyiymiş.

papatya menun güzel görünüyor dengeli görünüyor. bebek konusunda da hayırlısı. bir de ben anlayamadım neden ölüm riski bile var dedin ?

ebrucum burada olmanın hakkını vermeye çalışıyorum. yediklerimle olmasa da en azından size destek olayım istiyorum.
bu arada muharrem ayının birinci günü yarın inşallah. arkadaşlar o nedenle oruç tutmayı planlıyorlar. muharremın ılk on günü çok değerli.

hawar menun güzel canım çok da kaçırmamışsın arkadaşlarla günde.

özgecim senin geçtiğin yollardan ben de geçtim seni çok iyi anlıyorum. çocuklar buyudukçe rahatlayacaksın. sen çok gerginsin ve eşinin daha anlayışlı olması gerekiyor. bunu ona olumlu yaklaşarak anlatmaya çalış. erkekler de kocaman bir çocuk.

ben bazen benim üç oğlum var en küçüğü de eşim diyorum. o da bebek gibi ilgi bekler sevgi bekler. ama bekler bekler bekler. bizim beklemeye hakkımız yok hep vermeliyiz sanıyorlar

zuzu iyi gidiyor menülerin canım.

hıko anneye gitmek başkadır. anne evinde yemek başkadır. boşwer bıgünlük olsun o kadar. sen yine 69 görürsün.
saçlarını güle güle kullan.

menum
sabah 1 az yagda yumurta domates salatalık
3 zeytın 1 uno light ekmek

ara 1 avuç üzüm
yeşil çay

öğle
nohut yarım tabak
yoğurtlu kuskus salatası 4 kaşık
1 lokma ekmek

ara
1 minik havuç

akşam
bol salata
patatesli et 4 kaşık
1 kase tarhana

akşam
2 gün kurusu 2 ceviz
bol çay

yatmadan da iki üzüm tanesi

su 1.5 lt spor yok

şu anda da çok acım. kahvaltıyı erken yapıyorum. az sonra ara yapacağım.

Gunaydin kizlar
Ebrucum hicri senenin son gunu bugun yarin da ilk gunu o yuzden tutuyorum ha bi de haram aylarda tutulan 3 gun oruc var persembe cuma ve cumartesi tutuluyor gelecek hafta onu tutabilirsin..
Papatya ve hawar tebril ederim iyi vermissiniz
Banu sana sastim kaldim valla o mrnulere o sporlara ragmen az gitmis tespitin dogru olabilir..
Ozge ahh bu erkeklerin sabit aileden miras kalma fikirleri yok muu.. neyse canim bozma moralini ya sabir cek bolca..
Hikmet annelerin yaninda yeniyor canim malesef..

Kizlar ben orucum iftardan once tartilir yazarim.. sahuru gece 1 de yaptim yattim
Boolca ekmek, salata, zeytin yedim, bi dilim pasta ve 1 ekler yedim..

merhaba kızlar
hadeka benim oğlum doğarken ben bir rajatsızlık geçirdim. çok şükür kurtulduk ikimizde. yaklaşık 2 ay önce doktora gittim. 2. de risk %80 dedi. ve biz bebek konusunu rafa kaldırdık.
banusultan vücudun direniyordur canım . bu hafta biraz şaşırt istersen.
osge1989 işte sırf bu sebebten oğlumu farklı yetiştirmeye çalışıyorum. o da bana anne su, anne bisküvi der. kalkıp kendisinin alabileceğini büyüdüğünü söylüyorum. allah yardımcın olsun canım. ama bence eşine biraz zaman ver. ya da çok sert olacak ama istediği zaman verme. şu an bebeği emziriyorum. işim bitinbce -veririm gibi yumuşak da davranabilirisn. bakarsın sususzluğa dayanamaz kendisi kalkar alır.
ben bu hafta bu kadar vereceğimi düşünmüyordum. hatta çarşamba gündüz 3 adet baklava yedim. fakat bir hafta boyunca akşam yemeğinden sonra tek lokma atmadım ağzıma. belki onun faydası olmuştur.
spor da etkili tabi. 62 li rakamları en son temmuzda görmüştüm.
kilo verenleri tebrik ediyorum.

Geçen hafta ile aynıyım 56.0 gelen giden yok:/Üzgünüm ortimBugünde cıs yyesim yok perşembeleri bana bir hal oluyor.H.sonu 2 ana 2 ara ögün bana yarıyor bakalım p.tesi kaç çıkıcma 54 leri görmek istiyorumBu hafta herkes tek yarışsın ve tablo yapılsın iyi olur kaçıncı sırada kaç kilo vermiş görmüş oluruz hem toplu halde.Gece 3 te kalktım takvime baktım 24. akşamı kalkılacak diyordu.En son arife günki oruç aklıma gelince aşırı korkuyorum bi yandan

Özgem:Her erkek böyle sanırım.Aynı benim kv öyle alıştırmış.Oglumu uyuturken etkinlik yaparken su istiyor meyve suyu getir ve boşları koltuk altına itiyorAlıp lavobaya koymuyor.Kaç kez dedim.Şimdi şimdi yardım ediyor.Gece kimse görmeden balkondan çamaşır toplar ve ilk kez geçen gün çok yorgundum oglum durmuyordu günah kırıntı var deyşp evi süpürdüAkşam sofrayı kurdu sen kaç gecedir yorgunsun ben dinleniyorum akşamda uyuyup kalmışım dedi.Ve akşam ilk kez arkadaşlarıyla ben çay keyfi yaparken ogluşu uyutmaya çalışt.Başarılı olamadı ama yarım saat içeride kaldıAma biliyorum ki işten çıkayım yine bişi yapmıycak.Evdesin bütün gün naptın ki yormasaydın uyusaydın dedigi günler dün gibi aklımda.Çalışınca kıymete bindim.Ama bilmiyorlarki en büyük çalışma ev hanımlalrının zorlugu bunalımı iki insan göremeden vede boguşması.Bu erkekler hep başka gözlüklerle bakıyorlar.Bir erkek olsaydım çok iyi bir eş olurdum kesinÇocugu istemesini biliyorlar o zaman ortak degilse bile bir kaç işe yardım edicekler o kaaaaaaaaaaa

Hdekam menün harika!!!!800 çok iyi canım.
Ortimde dün menüyi harika yapmış
Papatyam ve lajobam 1 kilo vermiş tebrik ediyorum.
Banumcum:Çok şaşırdım ya senden çok iyi bişiler bekliyorudumÜzülme bu hafta toptan gider.
semih:cısslar oldugu sürece veremeyiz canım

Hadekacm ins cocuklar buyuyunce rahat edicem cnm 3. Cocugi istiyo saka gibi dimi
lajoba canim bol bol dua edicm benim durumum icin bi esma varsa soyle cekeyim
Papatuacm kesinlikle oyle yetistir oglunu esi de sana dua eder belki benim esim kendi diyo susuzluktan olsem kalkip bi brdak su almam diye isyerinde de disarda da her yerde oyle hem istiyo o sabit oturuyo
Ebrucum iyi bari sevindim esin yavas yavss yardimci olmaya baslamis benim evim esi supurse o gun dunyanin son gunudur muhtemelen
kilo verenleri tebrik ederim bu hafta bireyse olsun ve tsblo yapilsin bence de iyi fikir

bak tatlım,eşin böyle yetiştirilmiş ve yanlışını büyük bir meziyetmiş gibi anlatıyor.
yanlış olduğunu biz ve sen biliyoruz ama o bilmiyor.
tavsiyem[inançlı bir insansa eğer]peygamberimizin ev hayatına dair şeyler okuyup,ona da göstermen.
alemlere nur olarak gelen mübareğin ne işler yaptığını görse belki kendine gelir eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…