Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba arkidişler
küçük kızımın aşısı vardı gidip geldik sonra büyük kızımı okula bıraktım , yemek yedim, birazdak küçük kızı uyutup evi silmeyi planlıyorum tabi bizimki uyursa, bu gün tam 6 aylık oldu, zaman ne çabuk geçiyor,

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim alalnlar moralini bozmasın hepimiz biliyoruz ki bu uzun bir süren düşe kalka hedefe varacağız

Araser doğum günün kutlu olsun sevdiklerin ile sağlıklı, mutlu huzurlu nice nice yıllar ha bide çıtır olarak

Ösge canım gerçekten çok zor ufak çocuklarla, ben kızarım ederim ama eşim o kadarde değildir yemek ısırıt yer hatt bazen yapar ayda yılda bir ama olsun ve eli çok lezzetlidir, mesela tabakları tezgahta bırakıyor bazen ben söyleniyorum, ama oda önceden yapmıyordu, yavaş yavaş, bide bişey yaptığı zaman taktir et hemde abartılı bir şekilde

Arser:iyiki dogmuşsun canım
Özge benimki arkadaşıyla dalga geçiyordu sil süpür yapıyormuş karıköylü vs ama zamanla ve ona vakit ayıramadıgımı görünce yoruldugumu görüp süpürdü sanırımVe zamanla tabi ve bizde alıştırdık herşeye yettigimi görüyordu nasılsa yapar gece uyumaz yapar vs ama artık hiç bir iş yapmadıgımı sadce cuma günleri yaptıgımı görüp ogluşa bakıyor parka götürüyor mesela.Oglumu mutfaga soktugum içinde kız mı yapıcan diyordu bende sana benzememsi için ugraşıyorum diyorum

hAWAR:6 ay olmuş canım ya ama teyzeleri hep aynı yerinde sayıyorEn tatlı halleridir süt kokusu oyyy

Aresercim. Dogum gunun kutlu olsun canimkizlar kim birinci oldu bu haftaben sonuncu oldum yaabu hafta birinci olmayi hedefliyorum ins

Merhaba kizlar
İftari disarda yapcam esimden kucuk bi jestmis

Gecen hafta kactim hatirlamiyirum bu hafta 59.2 yim 300-400 eksi gibiyim bu cisslara bu bile super

ben menümü yazayım
sabah 2dilim çavdar 1 domates, 1 salatalık 1kk peynir
1 yumurta, 4 zeytin

öğlen 2 yk taze fasulye, 2 yk birinç pilavı, 1 kase yoğurt

ara yarım armut 5 tane üzüm

akşam hamsi tava kaçtane yedim bilmiyorum ama bayağı yedim, salata 1,5 bardak şalgam

1,5 lt su bolca şekersiz çay

yarın kendime ödül günü yapacam

Kizlar iyi aksamlar bu aralar komsu gezmelerim var gunduz aktif olamiyorum o yuzden disarda int de yok evde wifi var
kizimin okulundan pedagog aradi aglayarak gittigi icin bir de selin eskisi gibi neseli degilmis okulda ogretmenle de konustuk ve nasipse persembe gunu bi pasta yaptirip okula goturcez selinin abla olusunu kutluycaz hem kardesine hem de okula isinir ins bu sayede
esime gelirsek banusultan ccnm cok kez orn verdim peygamberimizden kendi sokugunu bile kendi dikermis dedim hatta olmayinca olmuyo ben de olumlu taraflarini dusunup avutcam kendimi olumsuz ozelligine takili kaldimmi iliskimiz de zedeleniyo dua ederim hawarin dedigi gibi kendiliginden bana yardimci oldugunda onu cok overim artik
papatyacim ebrucum gelinleriniz size duaci olur ins oglunuzu iyi ki bu sekilde yetistiriyorsunuz

Migde bulabtıaıyla uyandım.sahurumu yaptım ama niyetlenmiycem.Annemle eşim tutma en son ne haldeyfşn deyip durdular.Cşdden arife günü ölecektim ama deniycem napalım ama çokta korkuyorum .pikşlojikte bulanıyor yada akşam yemek yemediğimden olabilir.Annem bende ve zorla kaldı yarın ogluşa bakıcak.Bu akşam o oynarken dip köşe cifledim heryeri kaldırıp.
Sabah: 1 simit, yeşilçay
Ara:1 mandalina
Ögle:1 kepçe yağını ,4 yk pilav ,1 bardak yogurt
Ara:2ekler,yeşilçay
Ara:1 armut ,1 avuç b leblebi
Akşam:Türk kahvesi
Yemedim diye eşim kızdı azda olsa ye dedi.temizlik vs sanırım şuan ondan çok bulanıyor Migdem .biyetlenmeyeyşm inş YRın tutarım fena olmam

günaydın arkidişler
Ebru mis gibi olmuş her yer güle güle kirlet, ama akşam olmamış güzelim yemek yememişsin bide oruç tutacan, umarım orucun heba olmaz
Ösge çok iyi fikir eminim selin için çok iyi olacaktır , hatta orda selin ve diğer çocuklarla bir etkinlikte yapabilirsiniz, ben geçen hafta kek yapıp götürdüm meyve suyu ile, bide birer çiko aldım dedim keki bu gün yesinler çikoyu da başka bir zaman verirsiniz hem benim ufaklık hemde sınıftakiler çok sevindi,
3 gündür yağmur var çocukların bir ton çamaşırı birikti güneş çıksa da yıkasam şunları

Günaydın kızlar
Ebrucum ohhhh mis biin olmuş evin
Özgecim çok iui düşünmüşsünüz. Selin için iyi olacaktır. O okula gidiyor. Pelin evde kalıyor. Kendimi dışlanmış hissediyor olabilir.
Dün bir arkadaşım çok kilo vermişsin ama yüzün de çok çökmüş dedi. 2 kilo daha vermek istiyorum dedim. Sakın verme dedi. Kafam karıştı.

Gunaydin kizlar
ebrucum evin mis gibi olmus ne guzel sende oruc tutmasaydin bugun kotu olursan diyr
ozgecim iyi dusunmussunuz ins bi an once alisir selin okula esinde yardimci olur umarim herseye sen kosuyosun zor tabi
papatyacim bana da hep ole diyolar ben 3 kilo daha vercem diyorum yuzun cokmus vermez sporla sıkilas diyolar benimde kafam karisti

Gece baya migdem bulandı ve az önce geçti niyetlendim şimdi.İnş. Rabbim sonunu getirmeme yardım eder.Netten tesadif arkadaşımda ekli ve bir sürü yorum yapılan birini takipteydim.Dua ediyordum sanırım 2.5-3 yaşlarındaydı ecrin.Bacak aksamsı olmuş birden dr alçıya almış biri başka digeri başka şeyler söyleyip hatta numara yapıyordur diyene ragmen anne pes etmemiş.Bir dr karnının içinde şişligi farkediyor ama 4. evredeymiş.Eger ilk dr farkedebilseydi(ona verilen diplmaya ben töbe ya)ilk evrede olucaktı.Ve gece facede kan degil dua istiyorum yazmış ve gece melek olmuş minik ecrin.Az önce görüp aglamaktan karnım yine kasıldı .Ben tanımazken içim yandı ya o anne ne yapsın(Rabbim evlat acısı vermesşn.Çocuklarımıza kızmayalım bırakın şımarsınlar dagıtsınlar eve gidince tüm gün oglumlumu öpüp yanına uzanıcam

Btlkbra hawar papatya sağolun kızlar 1 hafta yeter bana bu temizlik.Ama artık akşam yememezlik etmiycem.Eşimde kızdı migdem için haftaya c.tesi için randevu alıcak.Ivır zıvır yeme 1 tabak yemegini ye dedi.3-5 kilo ile yüz çökmez kızlar ya :)10 kilo olsa neyse52-53 gelip korumak en fazla 55 te sabit kalıp sporla inceltmek(kol ve göbüş)inş.Netten yürüyüş bandı baktım 300 bile var ama koyucak yer yok.Akşam temzlşk yaparken uzun zamandrı arayıp bulamadıgım bel titreşim kemerimi buldum.Onuda yapıcam göbüşe.

selamlar fıstıklar.
dünkü hezimetten sonra börek yaptım yedim.
sinirimi yemekten çıkarttım sanki.halt ettim,orası ayrı.
neyse bugünü de kendime ayırdım,moral olması açısından.
güzelce bakımlarımı yapıp gezmeyi düşünüyorum.
öpüyorum sizi,iyi hafta sonları diliyorum.

Cuma menu
Sbh kahvaltisi
Uno ekmk az yumurta az domat salatalik ve cay 3 zeytin

Ara 1 ceviz 10 kucuk kuru uzum yesil cay

Ogle
1 tabak kisir
Ayran

Ara yok

Aksam 4 kofte izgara
Patates kizartmasi sogan halkalari
1 dlme yakin ekmek
5 kizarmis biber
2 bardak kola. Esime alma dedim yalvardim gitti aldi. Zarari bana oldu.

Aksam cay ve yesil cay

Ay bugün bende cozuttum resmen. Akşam kısır yedim akşam yemeği niyetine. Hafta sonu bana yaramıyor. Ama yarın evde de olsam çok dikkat edeceğim.

Cumartesi menu
07.00 08.00 arasi
Yesil cay kitap esliginde

08.30 mide bulantisive 1 dlm ekmek yemk zorunda kaldim.

Kahvalti
Yarim has yumurta
Zeytin 6 tabe
1 kk peynir
1 dlm uno ekmk
Domates salatalik ve cay sekersiz

Ara cay iki kurabiye 13.00 gibi.

16.00 ikinci ara bir muz

Aksam 18.00da
1 tbk musakka
1 dlm bugday ekmegi
Salata
10 hamsi
Yrm bardk asiti kacmis kola

Iki gundur kotu menuler geliyor. Yarin da disarida olacagim. Umitli degilim. Su da yarim lt ictm bugun. Yatana kdr 1 lt icmeyi planliyorum.

dünkü menümü yazmaıdım çok karışıktı az yedim ama karışık bi menü olduğu için yazmıycam :)
bugünkü menüm sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 2 dilim salçalı ekmek 2 zeytin 1 kk peynir
ara nescafe 2 kurabiye
öğle 2 tabak makarna ev temizliği yaptım çok enerji kaybettim yemek yerkende haliyle kaybettim kendimi
ara yeşilçay
akşam yarım elme yarım armut 1 tane orta boy mandalina yedim bana ceza olsun bu
su 1 bardak ama size söz vereyimde zorda olsa içeyim mecbura kalayım yoksa su içmek inanın hiç gelmiyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…