Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kafam dagılmıyor aklım ecrindeİftara 1 saat varken başlayan baş agrım 2 saat önce geçti ve migde bulantısı wcden çıkamayışm...Kızlar eşim benide korkutuyor biraz fazla yesen ki bana göre fazla degil diyor hemen migdeni bozuyorsun ve günde 3-4 kez wc ye çıkıyorsun dedi.Off ruhen bedenen iyi degilim.Bol bol oglumla annemle vakit geçirdim bu akşam.Ogluş uyuyuncaa(düzene girdi bu arada sabah 10 akşam 11 )Bakımlarımı yaptım yüzüme duş aldım tırnaklarımı törpüyle kısalttım.Şimdi eşimle tv izliyoruz ttreşim kemerimi takıcam izlerken.

Sahur.2 dl kızarmış ççavdar,çeçil peyniri,7 zeytin
iftar:1 kepçe çoba,7 hamsi,1 dl helva,1 dl ekmek,1 poça,1 bardka kola,
ara:ççay ,soda biraz soslu fıstık

Gunaydin kizlar dun yediğim kelle paçadan sonra çok kotu oldu midem hala agriyor nedense diyete basladigimdan beri midem cok hassaslasti neyi fazla kacirsam rahatsiz oluyorum bugun ins duzgun beslenebilirim bizim iki ufaklikta cok kotu hastalandilar 2 gundur onlarla ugrasiyorum dun goturduk ilac falan verdiler ins iyi olurlar

Günaydın arkidişlerr
Ebru bende çok üzüldüm okuyunca, ufacık masum melekler insan kıyamıyor bide annesi babası ne haldedir acaba hiç düşünmek bile istemiyorum, miden konusunda bende aynı şeyi söyliyecektim ben yaklaşık 2,5 yıldır sizlerle beraberim tabi ara ara uzak kaldım ama benimde dikkatimi çekti biraz dazla yesen mideyi bozuyorsun, ya vücüt alıştı sağlıklı yemeğe böyle aburcubur olunca böyle oluyor, sen yinede bir dr görün istersen

bakımların hayırlı olsun ben çok paspalım kızlar kendime hiç bakmıyorum cilt bakımı yapmayalı yıllar oluyor

Semih geçmiş olsun yavrularına

ben dün çok yedim yine aburcuburun dibine vurdum ama bu gün iyi meniler çıkarmaya devam, evi toplayıp temizlemem lazım belki öğleden sonra arkadaşlar gelireşimi bekliyorum uyansın çocuklarla ilgilensin bende temizliğe sonra yemek derken akşam olur

Gunaydin hayirli pazarlar guzeller
Ebrucum ben de cok uzuldum ecrine. Allah annesine babasina sabir versin.
Miden icin doktora git derim cnmm

Hawar haftasonu
Semih ogluslara gecmis olsun. yaramadi galiba hicbirimize.

Gunaydin kizlar kizim saba 7 ye ceyrek kala kalkti malum saatler alindi gecede uyumadi zaten suan acaip uykusuzum kizi salliyorum yatitiyim bende yaticam esim bugun evde normalde ama koyde cenaze oldu oraya gitti ne zaman gelir bilmiyorum
ebrum ecrine bende cok uzuldum nasil bir ihmallik doktordaki rabbim yavrularimizi korusun

Merhaba kızlar
dün oruçtan mı bilmiyorum ayaga kalktıkça başım dönüyor gözümün önü kararıyordu, ogluşa yemek bile yediremedim. esimde sağolsun oruçsun yine yemekle uğraşma dışarda yiyelim dedi iki gündür dısarda abartılı yiyorum anlayacagınız.. buna rağmen sabah tartıldım 58.6 yım cumaya göre -600 üm

ebru ecrine bende çok üzüldüm facede okudum da bi kaç saat önce oyun oynarken çekilen resimler sonrasında bu acı haber.. Rabbim sabır versin, hiç bir anne babaya da bu acıyı yaşatmasın..

semih ufaklıklara cok geçmiş olsun

hawar arada yap canım cilt bakımı falan insanın kendşne olan sevgisini tazeliyor canlandırıyor.. cilde olan faydasından cok bence psikolojik faydası var bakım yapmanın.. ben moralim bozuk olunca bakım yapar makyaj falan yaparım

papatyam.. çok üzüldüm habere..

kızlar bugun eşimle ogluşum sabahtan babanneye gittiler bende evi toplayıp süpüreyim dun pazardan aldınan yeşillikleri sebzeleri temizleyip atacağım dolaba. haftaiçi kullanması kolay oluyor öyle. akşama da bi yemek yapayım gari yazık adamcağıza

10.10.2014....59.6
17.10.2014....59.4
24.10.2014...59.2
26.10.2014...58.6

kızlar geçmişi tek tek kontrol ettim son 3 haftadaki kilolarım bunlarmıs gayet istikrarlı buldum kendimi burdan da şu sonuca vardım hayat cısslarla güzel

iyi akşamlar kızlar.
ben bu hafta sonu ne kalori takibi ne diyet yaptım.
free takıldım ama abartmadım.
yarından itibaren tam gaz yola devam inşallah.
semih geçmiş olsun yavrularına.

Merhaba kızlar
Semih çok geçmiş olsun. Ebrucum aman dikkat et kendine. Kübracım sağol.
Ben bu sabah 1000 gram artı ile uyandım. Ama bugün dikkat ettim ve 4 fast mile yaptım. Bu 1000 gram kilo değil biliyorum ama yine de insanın siniri bozuluyor

İyi aksamlar kizlarbugunku menum gelsinsabah 1 dilim ekmek domates salata yumurta peynir 1 fincan ihlamur ara 1dido blackogle 1 dilim ekmek 4 kucuk kofte 1 tabak salata ara biraz yerfistigi ve kuru uzum aksam biraz salata 3 4 kasik makarnacisslar disinda guzel bi menu oldugunu dusunuyorum sizce kizlar

Ekmeğim bimde satilan tam buğday ekmeğinden bu aradadilimleri kucuk buyuk degil 1 fincan yesil cay 1 fincan 5 li karisimdanda ictim bu aradasimdide sadece cay icicem tabiki sekersiz iciyorum bitki caylarini

Semih dido olmasaymış iyimiş
Papatya bende bu sabah artı 1000 dim

menümü yazayım
sabah 1,5 dilim çavdar 1,5 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık,5 zeytin
1 yumurta

1 ayva, 1 büyük armut, 1,5 avuç beyaz leblebi 4 üzüm tanesi
( bunların ara ara yedim hepsini birden yemedim )

akşam 1 tabak etli türlü, biraz yağlı olmuştu, bolca salata

2 lt su bolca şekersiz çay

Iyi akşamlar kızlar...
Bugun cok moralim bozuldu aslında bir bakımdan iyi oldu benim için... oğlumun sınıf kahvaltısından sonra alışverişe çıktık kendime Bot falan aldım bide kot pantolon alıyım dedim beş ay once 29 beden olurken şimdi 30 bedene zar zor girdim hem moralim bozuldu Hemde bir yandan bana diyet hevesi verdi kendimi toparlamamın zamanı gelmişte geçiyor bile yarından itibaren menülerimde bomba gibi geliyorum kızlar.....

İyi geceler kızlar.Oglumla odaya 2.30 da girdik.Az kalsın ben uyuyordum.Ama alıştı sabah 10 akşam 23.00 şaşmıyor
Titreşşim kemerimi taktım size bakayım dedim.Birazdan yatıcam.Bu hafta sonuda hi bişi anlamadan bitti
BUGÜN:Aç karınla ılık limonlu su
sabah:2 dl kızarmış çavdar,2 çatal (domates,salata,bal)çay
ara.nescafe3ü bir arada (evde bu kalmış sadece)
ögle:1 kase çorba,1 tabak kuru fasulye,2 dl çavdar,5 cin biber
akşam:1 tabak kapuska,2 dl çavdar,4 cin biber
ara:1 armu,1 mandalina,1 bardak ıhlamur(şekersiz tabii)

Ekmek çok dediginizi duyar gibiyim.Ama pilav makarna yemeedim ekmek daha tok tutuyoe ve az kalorili diye düşündüm.Ekmek belediye kemegi uzun ince yuvarlak degil anlayacagınızBugün ogluşla bisküvi topları yaptık bayılırm aslında.Ama glen yapmama ragmen yemedim yarın işte yiycem yanıma alıp.

Hepiniz sağolun kızlar.Aklıma geldikçe kötü oluyorum.Bu sabah instgramda yine ekli olmayıp tesadüf gördügüm bebegi 890 grm dogan ve küvezde mücadele vermiş ama dr kötü haber alıp dua istyen bir bayana denk geldimAllahım herkesin yardımcı olsun

Hawar.menün çok güzel canım
Semih.:dido bitterli bişi olmaz bende yedim begendim ve bi rüya var onuda tavsiye ederim semihcimMenün çok güzel

Papaptyam yine spor yapmış

Lajoba.:

Btlkbra:Kıyamam sana ya işçi gibi kalkıyorsunuz kızınlaYatıp uyusaydın boşver işi gücü nankör bu ev işi zatiii

Banucum yarın devam edersin kaldıgın yerden

ve ben artık cumadan cumaya tartılıcam .Cumadan beri tartılmadım heyecan olsun dimi

slm kızlar...
bende çıtır anne olmak istiyorum
kızım 14 aylık, anca o uyurken pc açıp nete bakabiliyorum.
çok sık giremesemde en azında geceleri size selam veririm eğer kabul ederseniz...
rutininiz nasıldır? kilo bildiriyormusunuz? herkes kendi kafasına gire mi liste yapıyor? benim herhangi yapmam gereken bir şey varmı?... vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…