Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum evet o bi ruyayida denedi m super bisi tadi hala aklimdabenim yemedigim ciko markasi yoktur herhalkilomdanda anlasildigi uzerelavivada cok guzelburasi zayiflamadan cikti ciko reklamina dondu ayyyben susayim en iyisi

@HasibeG canim biz cumadan cumaya bildirim yapiyoruz, gunluk olarak menu paylasimi yapiyoruz ha bide canimiz isterse yaris yapiyoruz bazen esli bazen tek.. bu hafta herkes tek yarisiyor sende boyunu kilonu kendini anlat basla bizimle diyet macerana

papatya1994 cik cik cik ama olmazki arkadasim kurdun aklina koyun sokuyorsun o ne oyle didolar lavivalar

Kizlar benum menum cok kotu ama paylasayim yinede kopmamak adina

Sabah kahvalti yapmadim
Oglen 1 muz, yarim metro, 1 kucuk paket cubuk kraker
Aksam 3 parca tavuk snitzel, 1 yk pilav, 1 tbk salata, yarim bardak gazoz
Ara 1 bardak cay tek sekerli, 2-3 catal pasta

günaydın fıstıklar.
papatyacım ben de isterim,tam bana göre olmuş kahvaltın.
Ay canı brnim... Keşke mümkün olsa... Seve seve paylaşırım... Ödem var diye maydanozu çok yedim bugün. Turp havuç domates salatalık biber
Neyse ben oğlanı hazırlayayım

Gunaydin kizlarr ben yine uykusuzum kizim 1 aydir gece uyaniyo ve ben 2 2.5 saat kizimi salliyorum dunde 2 de uyandi yatirdigimda 5 ti sabah esim ses cikarmasaydi belki daha uyurdu kizim ama yok takir tukur sesler cikardigi icin uyandi neyse napalim simdi kahvalti yapicaz kizimla kizlar hafta sonu bana hic yaramiyor tarti gununu cumartesimi yapsak napsak ??
Ebrum dun uyuyamadim ya kizi yatirdim 40 dk sonra uyandi ayagimda uyudu iyice huy degistirdi valla
semihh one kiz bi ruyalar lavivalar havalarda ucuyo
hikosss nerelerdesinn sen bakimm
papatya kahvaltin super gorunuyo canim

Gunaydin kizlar
Kalktik biz oglusla, gece o yildizlarin paril paril parladigi guzel gokyuzu gitmis yerine gri bulutlar gelmis.. camasir asmistim gecenin 3 unde hemen topladim kurumamislar tabi eve astim artik napalim..
Oglusla kahvalti yapcaz kizlar haftasonu bana baya yaradi valla su an midem kaziniyo resmen acayip acim ama tartilmak yok cumaya kadar
M maviduvar1 afiyet olsun kahvalti super gorunuyor canim..
B Btlkubra benim iglanda aynen oyle gece uyaniyor saatlerce uyumuyordu iki gundur onun odasinda kanepede yatiyoruz beraber hic uyanmiyo.. surekli huy degisiyorlar canim sende o uyuyunca dinlen uyu biraz.. eslerin en sessiz halleri bile gurultulu oluyo canim bilirim

Citirlar daha onced e teklif etmistim. Takvimlerden haftasonunu cikarsinlar kilo aliyoruz.

Dunku berbat menum
Sbh yarim simit az beyaz peynir cay
Arada bol cay

Ogle
Ceyrek beyaz sicak ekmek
Kiymali yumurta
Recel cay 5 zeytin

Bu yemegin ardindan sekerim yukseldi iki saat ayaga kalkamadim yattim.
Yemez olaydim

Ara 1 muz

Aksam yemegi
Esime kizdim yemedim

9Da bol cay 1 gofret

Kotu bir gundu. Aksam yemekte esime kizdim onlar yerken ben hem oglani yedirdim hem agladim. Cok basit bisey ama sinir olfum. Sonrada uzatmadim normale donduk.

Su anda derdim bos ve ogretmenler odasindayim masada kurabiyeve kekler.
Offf hamarat arkadaslarim yapmis
Ben de yarim elma yedim. Direniyorum su an
Sabah tartida fazla ciktim

Semih ciko isimleri saymayin ebru ile. Ben hic ciko yemem amaaaa siz saydikca acaba tadi nasil alsam mi diyorum

Lajoba esin ne guzel jest yapiyor masallah. Disarida yemekler ne guzellll

Papatya sende sik sik odem oluyor kuzum

Haftasonu izmir de yagisliydi kizlar bugun de kapali. Depresyona girmelik hava tam. Hic sevmem.

Btlkubra bu gunler de gececek kuzum.
Buyusunler sana buykusuz geceleri unuttururlar azicik sabir.
Allah yardimcin olsun.

günaydın kızlar
Ebru ne güzel oğlunun uyku düzeni oluşmuş benim kızda hafta sonu çok geç uyudu gözlerinden uyku akıyor ama o direniyor
Btkübra canım uykusuzluk çok zor benim kızda 3 gecedir öyle uyuyor sonra bir uyanıyor 2 satten önce uyutamıyorum, dün gece kucağımda sallıyordum demek uymuşum bir sendeledim kendime geldim , 3.30 dan 5.30 kadar uyumadı ondan sonrada 8 kadar saat başı kaktı
Papatya tabağın çok güzel afiyet olsun

Lajoba burasıda perşembeden beri yağmurlu bir ton çamaşır birikti dün akşam bir makine çalıştırdım astım dışarı, şimdide çocuklarınkini makinede umarım bu gün yağmazda şu çamaşırlar kurur

Hadise hoş geldin

Kızlar bide isimler kırmızı yazıyor ya nasıl yapıyorsunuz onu

hawar isimlerin basina @ isareti koyunca bide dogru kisiyi bulunca oyle oluyor guzelim ayy yagmaz ins yagmur benimde hala asilacak camasirlarim var.. kolay gelsin bize

hadeka ayy canim sen yeme fazla tatli hamurisi falan sekerine dikkat et.. esine niye kizdin canim, uzatmaman iyi olmus uzadikca uzuyor cunku.. sagol tatlim esim orucum diye oyle jest yapti bide aylardir disarda beraber yemek yemedik telafi olmus oldu bizim icin

lajoba olay komik ama anlatayım.
eşim çocuklarla oynamak için bi araba oyunu ındırdı bilgisayara.
buyuk oğlum daha 6 yaşında. oyun da biraz zor. haliyle oynayamıyor.
o oynayamayınca kendi alıyor eline oynuyor.
akşam sofrayı kurdum

sofra yerde bekliyorum. hadi yemeğe dedim birkaç kez.
gelmediler ben de seslenmeyi bıraktım.
yemek sofrada 1 saat abartmıyorum kaldı.
artık yemeyecekler kaldırayım diye düşünüyordum.
bi yandan da sabır diyordfum.

mutfakta ertesi gün için de yemek hazırlamaya çalışıyorum sofraya
otursalar ben de hemen oturacağım ama yok gelmediler.
kucuk oğlum panduflarını ayağından çıkarıp sofraya atmış.
yemek tabağında yemeğin içinde panduflar.
yoğurt yemek her yere dağılmış.

artık o saatten sonra olay kopunca oturdular sofraya.
oturma odasında ve yerde yıyoruz bu arada.
buyuk oğlum yıne gelmek istemedi o sinirle
elimde kaşık poposuna kaşıkla vurdum.
sonra da ağlamaya başladım yemek boyunca ağladım. olay bu
eşimin de cümlesi şu çok abartıyorsun.

yağlı panduflarla ılgılenen ben
kirlenen halıyı silecek olan ben
yeniden yemek koyan ben ve abarttığımı düşünüyor sevgili eşim.

uzatsam uzatılacak bir konuydu benim için. şimdi sorun yok
sayemde :)

Btlkbra:Bir ara oglumda ayakta salayınca dalıyor ama sallamayınca uanıyordu.Hatta eşim reflek olmuş uyuyordun emir kıpırdandı hemen salladın demişti.Ayaklarım bacaklarım sızlıyordu.Sağolsun annem alıştır saçını pkşa kafasını kaşı masla oku dedi.Kaç aydır bu şekildeyiz çok şükürSende sallamayı bırak ilk zamanlar zorlanırsın ama alışır.Ya popoyu tıpışla yada saçlarıyla oyna karanlık olsun oda sütünü içir yarım saat önce yada yogurt ayran vs.

Papaptyam:Evde kahvaltıya zamanım yok malum kış geldi kapıda donmaktansa artık sabah pastanede oturup yiycem mecburen.Çok takmıyorum migdem düzene girdi valla.

Semih:

hadeka:Menün iyi canım herşerde vardır bi hayır.Eşine kızmasaydın yemek yiycektin belki.Ben hep olumlu yönden bakıyorum bu aralar Tamam sustuk çiko yok

Hikooooooo nerdesin???????????

Yeni glen arkadaş hoşgelmiş aramıza

Lajoba sen mi c.tesi dedin.Olur c.tesi bildirim yapalım

Ben haftasoonu daha düzgün besleniyorum.C.tesi bildirim olsun farketmez.Bugün herkes bişiler yapıp getirmiş.Bir kaçından bir tane olrak yedim napim.Migde bulantılarımı hatırlayıp yiyememektense tadında yemek daha iyidir.

hawar çok şükür bu sabahta yine aynı kalmış 10 da :)Akşamı yavaş yavaş 22:30a indirmeye çalışıcam şu 1 hafta bakalım

ebrucum senin kapıda kalma günlerin başladı yine desene.
saatler alındı ya oğluşun uyku saatı de geri alınır yakında.

yenı gelen arkadaşımız hoşgelmiş
kendinden bahsederse biraz memnun oluruz.

ebruli1820 yok kiz ben demedim c.tesi bildirim falan diye ama isteyen varsa banada uyar

hadeka canim bende senin yerinde olsam sinirlenirdim hatta ben sanirim uzatirdim ama iyi yapmissin uzatmamakla.. bu arada bizde sizin gibi oturma odasinda yerde yiyorduk ama esimin sofra kullanma aliskanligi pek bi garip dokulrn sofraya degil haliya dokuluyordu hep, bende uzun cabalar sonucu mutfakta masada yemeye alistirdim, mutfakta dokulsede umursamiyorum eskisi kadar zaten halimda cikmayan yag lekeleri var ev alirsak ins yeni hali da alirim bu sayede

@Hkmt_Krkya01 kiz sen nerelerdesiinnnn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…