Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün kötü başladı yemek sevze salata yedim ama arkadaşların yaptıgı pasta börek yedim maiesef.Ama akşam kurufasulye yiyip bişi yemem.Pataneye gidip kepekli tost yada kepekli sandiviç o mis gibi poça kokularının içinde çok zor oluyor(Hadekam sorma ne güzel kimse yokken pastaneden sipariş yada evden sandiviç yapıp yerdim.

slm kızlar.
kendimden bahsedeyim sakaryada yaşıyorum aslen izmirliyim
hemşireyim süt izninde olduğum için nöbetim yok hafta içi hergün mesaiye gidiyorum
97kiloyla hamile kaldım 98 kiloyla doğuma girdim 91 kiloyla doğumdan çıktım
emzirme dönemi vs derken tekrar 97 oldum sonra diyet yapmaya başladım 88e düştüm
arkasından ramazan bayram derken 95 oldum
geçen hafta dikkat etmeye başladım 92.3ten bugün 90.6ya düştüm
kendimce karatay yapıyorum karatay topiğinide takip ediyorum

bugünkü menüm:
sabah: maydanoz roka, yumurta, domates, salatalık, zeytin, peynir, 2 gün kurusu kayısı, ceviz (evde hazırlıyorum hastanede yiyorum )
öğle: 1 kase mercimek çorbası, ayran, 3 tane kadınbudu köfte (bi de kuskus vardı almadım)
akşama: çorba ve yoğurtlu biber dolması olacak (biberleri bol yeşillik ve bulgurla doldurdum)

Günaydın kızlar
Bulamiyorum hoşgeldin aramıza. Bebişini Allah bağışlasın.
lajoba anlatmış canım. Herkes kafasına göre takılıyor.

hoşbuldum :)

izmirlisin galiba neresinden?
Allah nasip ederse 15inde izmire gelcem

Iyi aksamlar canlar
Hasibecim hos geldin aramiza. Izmirli degilim burada ogretmenim. Gel guzel izmire. Bugunlerde sogudu gerci.
Sen sakaryanin neresindesin.
Bilirim oralari

Lajoba insallah yeni ev yeni hali hayallerini en kisa surede gerceklestirirsin.

Ebrum cnm bizim de bugun arkadaslar haftasonu yaptiklari pasta borekleri getirmisler 1 kurabiye yedim. Ben de pek dikkat edemedim.
Aksam icin de etli kuru fasulye pisiriyorum su an ama yemeyebilirim. Cok aram yok kuru ile.
Kendime dun kabak ve pirasa kavurmustum yogurtla onu yerim insallah.
Ekmegim bitti
Bugday ekmegi yiyorum ama icime sinmiyor. Alacagim yer de uzak

Su icme oranimda bayagi dustu. Sizde durum nedir kizlar

Ozge hikmet semih nelson mevcan nerelerdesiniz babyler

Btlkubra hoşbuldum cnm :)
sakarya hendekteyim
sen izmirde nerde hangi okulda öğretmensin??

merhaba kızlar
ebruli1820 ve hadeka insanın gözünün önünde pastalar olunca dayanması çok zor hatta bazen imkansız
Bulamiyorum hoşgeldin tekrar menün güzel umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın, boyun kaç bu arada
B Btlkubra menün çok iyi tabi sporda canım
lajoba öğrenmiş miyim, bu arada öğleden sonra yağmur yağdı çamaşırları içeri aldım hala ıslaklar

menümü yazayım
sabah 1,5 dilim çavdar, 1 domates, 1 salatalık, 1 yumurta 6 zeytin, 1kk peynir

öğlen 1 büyük tabak dolusu türlü çok ısıtmışım yedim hepsini, 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar

ara yarım ayva, 4 tane üzüm

akşam 2 yk erişteli yeşil mercimek, bol salata

2 lt su bolca şekersiz çay
akşam çayla beraber 1,5 avuç beyaz leblebi yemeyi düşünüyorum bakalım yersem yazarım

wisdom01 , osge1989 , N nelson nerelerdesiniz kızlarr

Kizlar ben hafiften depresyona girdim sanirim esimle konusuyoruz ama cok soguyuz tek konu size anlattigimda degil derin mevzlarda var
Kendimi yemege verdim yiyince hersey duzelcekmis gibi
umarim hem psikolojik olarak hem diyet acisindan toparlanirim biran evvel

Ozgem niye ole oldun canim ama sana bisey diyim ablamda ikinci dogumdan sonra bole oldu birden bire 2 cocugun sorumlulugun ev esin hersey cogalmis gibi oldu ins bian once toparlarsin canim bize daha sık yaz ve yemek yeme yedikce daha cok moralin bozulcak sık sık ugra buraya elimizden geleni yapariz senin icjn

Merhaba kızlar
Sabah çok iyi başlamama rağmen akşama doğru malesef cozuttum. Yemek değil de yememek beni mutlu ediyor. Bunu anlıyorum artık.
Özgecim kıyamam sana. Bu erkekler neden böyle anlamıyorum ben. Ne isterler bu kadınlardan. Ama biz onlardan azıcık ilgi şefkat ve yardım bekliyoruz. Bu kadar basit aslında.
Sakın kendini Üzme. Ve yeme. Yemek insanı mutlu etmiyor. Umarım herşey düzelir.
Bu aralar biz de bozuğuz eşimle. Hemen hemen hiç paylaşımımız yok. Birlikte hiçbirşey yapmıyoruz. Herkes evde kendi halinde takılıyor.

Selam kizlar
B Btlkubra menun guzel canim spora diycek kelime bulamiyorum harikasin
hawar supersin tatlim ay bende yagmurdan zor kurtardim ve hala nemliler sevmiyorum bu havalari :-( menun guzel canim
osge1989 canim uzme kendini, herseye ve kendine de birazcik zaman ver bak nasil duzelecek yoluna girecek hersey.. anlatmak istersen ozelden de yazabilirsin hepimize bizde elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz tatlim.. namaz kil dua et kuran oku rahatlatir canim benim..
Bulamiyorum menun guzel canim begendim
M maviduvar1 en sinir oldugum durumdur bizde cok yasariz evde beraber ama ayri yasamak.. Allah evlerimize huzur mutluluk versin, eslerimizle aramizdaki muhabbeti sevgiyi artirsin..

Kizlar benim de menum gelsin
Sabah.... 1 az yagda pismis yumurta, 2 dlm peynir, 2 zeytin, 2 dlm ekmek ( icini oglusa yedirdim )
Ara... 1 havuc, 1 mandalina, 2 yk nar, 1 avuc uzum ( bunlarin hepsini ayri ayri zamanlarda yedim)
Ogle... yok
Aksam... 1 tabak etli kuru fasulye, 1 yk pilav, 2 dlm ekmek icini yemedim, 1 kase yogurt

Aksam cok oldu sanki ama oglana yediriken bende ne yedim anlamadim.. ins bisey yemeden yatarim artik..

lajoba bende sinir oluyorum. Eve geldim. Beraber yemek yedik. Pek konuşmadık. Sonra ben salonda kitap okudum. Oğlum tv izledi. O oturma odasında telefondan birşeyler izledi. Aynı evin içinde ev arkadaşı gibiyiz. Mutfakta beraber yemek yeniyor. Sonra herkes odasına çekiliyor. Az sonra da oğlum uyur. Ben spor yaparım. Sonra banyo yaparım.
Gerçi bu durum biraz benden kaynaklanıyor ben çok kızgın çünkü ama şu teknolojinin de......
O telefonlar yok mu. Herkesin elinde bi telefon. Herkes kendi dunyasında. Ben bu aralar mutsuzum yani.

M maviduvar1 ayni dert benim de basimda var canim benim esim bi dk bos kalsa hemen telden haberlere bakar hatta bi kac ay oncesine kadar laptopuyla yapisik yasardi.. ama bi kavga ettik ama oyle boyle degil simdi evde pek bilgisayar acmaz oldu isi oldugu zamanda okulda kaliyor ve gelmiyor.. ne bileyim koskoca adamlari bu konuda ne kadar uyarabiliriz ki yani bide kucucuk cocuklari tv den telden bilgisayardan vazgeciremiyorken onlar nasil vazgececek bilmiyorum..sen psikologunla bide bu konuyu konus canim belki onun daha iyi onerileri olur sana..

lajoba evet ya iyi olur. Bi de bunu konuşayım. Benim eşim film delisidir. Telfondaki o küçücük ekranda film izliyor
Eşim gün içinde beni sürekli arar. Ne yapıyorsun ne çalışıyorsun diye. Telefonda evde konuştuğumuzdan daha fazla konuşuyoruz.

Kizlar.merhabalar..
Esimle sorunlarimiz var. Anlatmasi cook uzun surer. O yuzden pek giremiyorum. Diyeti ve sizi biraktigim yok .
Ozledm sizi..
Oglen tartildm 69.6 yi gordum.

Menume gelirsek

Sabah sade nescafe

Ogle bi kase kurufasulye, 1dlm normal ekmek

Aksam 1porsiyon kiymali borek

Ara 3brdk sekersz.cay

Dha da agzima.bise koymam.

Oglana alisverise gittok bugun
3saat yurudum nerdeyse. Bacaklarm sizliyor.

Herkes iyidir umarim.
Yeni gelen arkdsm ismni htrlayamadm ama hosgeldin

Bu gün kuru fasulye günü olmuş , bende Yaptım ama bu akşam önceden kalan yemeği yedim ziyan Olmasın

Ösge canım Sıkma Can'ını diyetide Sakın boşverme kilo alırsan daha mutsuz olursun , 2 çocuk ev işi eşle ilgilenmek ailesini memnun etmek vb zor çok zor ama az sabır elbet geçecek bu günler Sabırlı ol canım

Papatya ve lajoba kızlar bende zaman zaman böyle hissediyorum ama biz bu aralar konuşabiliyoruz , teknolojinin bizden götürdükleri işte benim bir arkadaşım var evlenince eve tv almak istememişti iletişimi öldürüyor diye şimdiden bilgisayara direniyor ama bakalım, bazen çok HAKLI OLDUĞUNU düşünüyorum
Ama bende çok zaman geçiriyorum bunun en büyük nedeni Yaşadığım yerde görüşecek kimse yok ÇOĞU arkadaşım ilde oturuyor
Papatya eşin film seviyorsa beraber izleyin örneğin haftada 2 gün film günü yapın böylece biraz beraber zaman geçirmiş olursunuz çocuklar yokken biz çok yapardık
Onların sevdiği şeylerden konuşunca diller çözülüyor

hawar :) o kadar yazdım ki boyumu yazmayı unutmuşum hehe 1.68 boyum
yemekten sonra form çayı içtim şimdi beyaz çay içiyorum
bugün Jillian Michaels - 30 day shred programına mı başlasam dedim içimden geçirdim ama hala oturuyorum
aslında çayım bitince kalkıp başlasam iyi olacak

Kizlar iyi ki varsiniz gercekten moral oldunuz bsns Allah hepinizden razi olsun ins.
biz esimle saygiyi yitirdik ve esimde kocaman bi onyargi var bana karsi kizim benimle uyuyo esimi de tekmeliyo gece boyu bu yuzden esim kizim rahat uyusun diye koltukta yatiyo yerine yatirip uyutuyom ama gece kalkip geliyo konussam da anlatsam da yatmiyo yataginda bebekte olunca ugrasmak zor geliyo tabi gece basinda beklemem gerekcek falan bu da etkiliyo tabi sohbet yok sabah birbirimize bakarak uyanmiyoruz iki yabanci gibiyiz
lajoba dedigin gibi namaza ve kurana sarilmaliyim tek ilac bu ama ben napiyorum kildigim namazi da birakiyirum butun gun koltukta oturyp yatmak istiyorum offf

Merhaba kızlar
Özgecim biz de bu problemlerden bahsediyoruz aslında. Bu aralar biz de de durum pem farklı değil. Yemekte biraz konuştuk. Işte ne yaptık diye. Sonra çocuk uyuduktan sonra uyudu mu diye sordu. Şu anda da aynı oradayız ama ben size yazıyorum o da telefonuna bakıyor.
Erkekler rahatlarına çok düşkünler. Eşine zor geliyordur gece uyanmak. Koltukta yatmak daha rahat geliyordur eminim.
Ben anlamıyorum bu erkekleri sanki çocukları çeyiz sandığında anamızın evinden getirdik. Kuzum ne desem sana bilmiyorum. Ama sakın namazını bırakma. Huzur orada.
4 fast mile yaptım. Kştap okurum şimdi biraz.

Ozgem iletisim eksikligi esimle en.buyuk sorunumz.bizimde.
Ne zaman duzelicez bilmiyorum. Sacma sspan nedenlerden baslayip buyuk bir sorunla konuyu kapatiyoruz. Ama kirgin en.cok da ben..
Gunlerdir soguk ruzgarlr var aramizda. Uzun bi zmnda cozulecek gibi degil.
Sabir cekiyorum surekli.
Oluruna biraktim usteledikce daha kotu oluyor.
Ah su erkekler.halbuki ruhumuzu oksamalari o kdr kolay ki.
Bu diretmelerini anlamiyorum.

Hikmet'im sende mi canı. Ya. Kızlar ne oluyr bizlere böyle. Herkes sıkıntılı eşinden yaan bu aralar.
Allah yardımcımız olsun. Bence en büyük problem teknoloji. Malesef kendimizi fazlasıyla kaptırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…