Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar bugünkü menüm
Sabah : peynirli yağsız tost sekersiz az sutlu nescafe

Öğlen : ev işlerine daldım bir muz yedim bir ara

Ara : 1 kupa ikisi bir arada az bişey kuru üzüm

Aksam : 2 dilim çavdar ekmegi, 1 kepçe çorba, 2 dilim palamut balığı fırında, salata

Ara : sekersiz çay, 1 browni kek

1,5 litre su....

Gunaydin canlar
Dunku menu
Sbh
Cay 5 zeytin 1 dlm bugday ekmk
2 kasik kadar musakka ( aksam yiyememistim sinirde)

Ara yarim elma yesil cay
1 un kurabiyesi

Ogle 2 y kasigi eriste 2 y kasigi yaz turlusu
2 y kasigi yogurt
3 catal ciger

Aksam
Yogurt yarim kase
Kabak kavurmasi 1 tabak
1 dlm ekmek

Ara gezmedeydim
1 dlm kek
Kotu menu kekle kurabiye isi bozdu ama ne yapalim. Oldu bi kere. Cezasini cuma cekecegim gibi.

Günaydın arkadaşlar herkes iyidir inş.Akşam anneme geçtim.Ogluş şımardı uyumadı 12 de eve geçince uyudu.Ve ytana kadar yedim.Ve gece çok rahatsız oldum.Artık yemek beni mutlu etmiyor.Sabahları pastane yogun oldugundan tost kepekli sandiviç 9 dan sonra yapabiliyor bende 1 tane bişi yiyip çayımı içiyorum mecburen .Sogukta kapıda bekleyip hasta olmak istemiyorum.Geçmişe bakıp geliyorum.

slm kızlar sizleri ara sıra okuyorum.. iş- eş bizi yoruyır galiba..

bu sıkıntıları hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.. bazen ağır geçiyor bazen sessiz.. daha doğrusu yaşadıklarımız aynıda tepkilerimiz farklı olunca sorunlarda agır geliyor..

bir videoyu çk beğenmiştim..
o videoyu zaman ayırıp izlermisiniz.,,

http://www.beyazgazete.com/video/tv...isin-asli-17-09-2014-zafer-akinci-429440.html

birde sema maraşlıdan kulak aşk olurmuş gözden evvel ile...muhabbet olsun kitaplarını okudum beğendm tavsiye ederim..

ama bunları kurken femizn etkisinden kurtulup okuuyn.. bende çok feministtim.. ama çözüm onda değilmiş çözdüm...

Nolmuş topiğeAklımda kalanlar:
1:Eşler
2:kurufasulye

Ve menüler şahane özellikle btlkbra sporda harika
osge1989 :Canım 2. dogumla vücut ve hormon değişimi,daha az uyku,Çok efor ,kendine az zaman,sosyal faliyet rafa kalkmış,eşinin iş temposu vs.bi sürü etken var şuan hayatında.Dönem dönem hepimizde oluyor.Büyüdüklerinde kv bırakıp eşinle güzel vakit geçireceksiniz inşallah.Haftasonu minigi emzirip kv bırakıp 1 saatligine çay içmeye çıkın.Yada tek başına sahilde bir tur at misal.Ama evdede brebaer güzel vakit geçirilir istenilse.Bu da eşlerimizinden kaynaklanıyor.Eşimde koltuga uzanır tv izler bende ogluşun odasında oyun oynarım uyutup 23:00 çıkarım odadan.Ama napim çocuk tv izlettirmiyor bari baba izlesin diye kendimi feda ediyorum.Odada çıktıgımda zaten diziler bitmiş oluyor ama en azından film izleyebilirz arada haftasonları yada.Herkeste var bu yani her çocuklu ailede.Ama M maviduvar1 sizin çocuk büyük aslında hemde erken uyuyor siz bunun keyfini çıkarabilirsinizAma bu teknoloji konusunda bende ig ve face sayesinde herkes tel. elinde takılıyor

Hikmet:Canım ya aslında kadınlar zor degil denildigi gibi.Bir güler yüz tatlı iki söz ....Çok basit aslında.... BU tempomuzda biz onlara sevgi ilgi yemek ütü herşeylerini karşılıyorsak onların bir şefkat göstermekte zorlanmaları ne garip.Eşim işe başladıgımdan beri daha farklı yardımcı oluyor yemegi dışarda yiyelim yorulma der,bakkala markete gider yani çocukla ilk degişim işle ikinci degişim oldu.Çok şefkatlidir hep güzel sözler söyler sağolsun.Eşimde tek kızdıgım tek tartıştıgımız konu:ailelerimizle alakalı oluyor.O konuda da degişmeler oldu ve bana hakvermeye yanımda durmaya başladı.Ve herşey çok güzel şimdi.sABREDİN iylikle yaklaşın eski ben gibi bıdı bıdı dırdırcı olup gözden düşmeyin.Yeni taktigim gibi iylikle konuşarak düzeltin.

Yani bütün kızçelere diyecegim o ki sabredin çünkü degişmeleri zor ve hayatınızı zindan etmeyin olumlu yönden bakmaya çalışalım

Merhaba kizlar
Dun herkes mi kurufasulye yedi ya
Kizlar bizim de esimle cok buyuk sorunlarimiz vardi ayni evde yasar uzun zamalar konusmazdik ama cook sukur 2-3 ay once bana soz verdi degisecegine dair.. cok sukur ki sozunu tutuyor. Eskiye nazaran daha mutlu bi evliligimiz var simdi.. Allah cumlemizin evine huzur mutluluk versin..
M maviduvar1 esin film izlemeyi seviyorsa beraber izleyebilirsiniz. Benim esim de film, yabanci dizi hastasidir sevmesem bile onunla beraber izlerim cogu zaman.. hatta benimki keyfine de pek duskundur laptopu tv ye baglar kocaman ekranda izleriz sonra butun daginikligi toplamak bana kalir ama napalim uyumlu olmak ortak biseyler yapmanin yolu buysa bunada katlanmamiz gerek.. psikologla konusunca tavsiyelerini bize de yaz olur mu canim merak ettim ne onerecek acaba..

wisdom01 canim anlatmak istersen burdayiz biliyosun

Kizlaaar ispanak yemeginden nefret ediyorum diye borek yaptim gitti 3 dlm noolcam ben boyle ya dur diyemiyorum su pis bogazima

Ozge hikmet papatya toparlanin kizlar
Siz toparlanmadan esleriniz de duzelmez ne yazik ki
Iletisimsizlik ucunuzun de ortak sorunu olmus.
Neden iletisim kuramiyorsunuz ya da bu sogukluk nasil basladi bunu dusunun
Siz kirildiginiz icin mi sogukluk basladi yoksa esten kaynakli mi

Sakin sakin konusun.
Esinizle ilk tanistiginiz gunlerde hissettiklerinizden bahsedin. Komik hatiralariniz varsa anlatin.
Geceyi de iyi bir finalle bitirin. Ise yarayacagini dusunuyorum.
Hatira anlatin derken kirginlklarinizi dokmeyin ortaya.

Bu yasadiklariniz hepimizin donem donem yasadigi seyler.
Cok iyi anliyorum.
Insallah tez zamanda duzelir
Allahim esimi seviyorum. Onunla olan muhabbetimi arttir diye dua edin.
Esinizden once rabbinize siginin.

Hasibe beyaz cay nedir
Spor yaparsan cok hizli giderkilolar

Ben bugun yeme modundayim. Tok oldugum halde yiyorum. Havadan midir nedir.
Depresyon havasi oyyy oyyy
Esim ogleden sonra cocuklari parka goturecek ben de arkadaslarla bulusacagim. Tehlikeli bir gun cissslar yuzunden. Okulda da arkadasin dogum gununu kutladik. 1 dlm pasta huplettim.

merhaba kızlar,
@araser akşamki browni olmasaymış iyiymiş menün
hadeka sen kendinde demişsin hamur işi biraz fazla kaçmış bu gün gezmede dikkat etsen olur aslında canın bişey çok isterse rica et arkadaşından koysun bir kaba eve götür sabah ye
lajoba ben dün kuru yaptım ama bu gün yiyorum, börek az yiyeydin iyiydi
osge1989 ve wisdom01 umarım bu gün daha iyisinizdir

biz sabah uyandık okula gittik 29 ekim kutlaması vardı erken kutlama, bizimkiler çok küçük olunca bir etkinlik yapmadılar diğer 4-5 yaş gurubunu izledik birazda müzikle dans ettiler, oradan markete gittik, eve geldik, yorganları çıkaracam da ufaklık uyuyor odaya girmiyorum, çamaşır topla yenisini as işler güçler işte

Kızlar resmi günlerde bize tatil yok normalde.Ama yarın işyerinin yarısı gelmiyor.Ama biz bayanlar gelicekmişBende eşime yarın akşama ortaköye gideriz hem kutlamarı görür emir dedim.Sııkıca giydiririm dışarıda hava fişek gösterisinden sonra kapalı mekana geçeriz diye düşünüyorum.Yarın keşke bende gelmesem oglumla kutlamaya gitsem vakit geçirsem(

Kizlar, bugun idare ederiz.
Sogukluga devam.
Sanki aramizdaki sevgi ilgi bitmis gibi.
Napicagimi bilmedigimden hicbise yokmus gibi davraniyorum.
Opuldunuz

Kızlar bizde de durum çok farklı değil eşimle. Açıkcası ben de pek konuşmak istemiyorum. Öyle gidiyor şimdilik.
Bu Hafta hiç diyete adapte olmadım. Ve kilo aldım. Ben 61-62 arası kendimi iyi hissediyorum. 63 ü geçince mutsuz oluyorum.
Akşam arkadaşlarla yemeğe çıkacağız. Inşallah fazla yemem ama hiç modumda değilim.

Sabahtan beri kk ya ne yazıcam ne yazıcam unutuyorum.ZUZUnun ogluna araba çarpmış şükür ki doku zedelenmesi.Alçıya alınmış face öyle yazıyor.Tekrar geçmiş olsun zuzum.
Papatya:çıkıp stres at bence.Evet sen 61-62 ile mutlusun azıcık azıcık hepsinden ye canım.
Hikom:Oluyor dönem dönem hepimizde.Çokta sogukluk girmesin araya derim

Zuzu cok gecmis olsun canim cok uzuldum. Allah acil sifalar versin.

Hawar tutamadim kendimi
Ebrucum guzel olur oglusla gezmeler

Ben de esim de yarin okulda kutlama programindayiz. Buyugu esim yaninda goturecek. Kucugu ne yapacagiz bilemiyorum. Benim calistigim koyde bando ile koyu bi bastan bi basina yuruyoruz. Goturemem. Birakacak yer de yok. Offfff offff

Menu
07.30
Sbh bugday ekmegi 2 zeytin az beyaz peynir
1 az yagda yumurta

Ara 10.00
yesil cay bimde satilan paket gofretlerden 1 tane
Yarim elma

Ogle 12de
1 dlm pasta
1 mandalina

15.00
4 mercimk kofte 4 marul
1 cay
1 kucuk borek 1 parmak kadar
Ve 1 yk irmk helvasi

1 lt su bu saatten sonra yememeliyim.
Metabolizmayi hizlandirmk icin meyve yerim belki.

Gecen hafta cok adapte oldum bu hafta olamiyorum. Hepinizi opuyorum canlar

slm kızlarrr
hadeka
marketten aldım doğadanın yeşil çay gibi beyaz çay da var bende diğer topiclerde öğrenmiştim almıştım faydalı diye içiyom işte
her gün 1 form 1 beyaz çay içiyorum
bugünkü menüm:
sabah:karatay kahvaltı
öğle:çorba ve çiğköfte dürüm (hastanede bana uygun bir yemek yoktu bende çiğköfte söyledim )
akşam:çorba, yeşil salata ve palamut

Selam kızlar bugun yarım gun olduğu için cocuklar erken geldi sonra bir arkadasın tel açtı sana geliyorum diye gelirken hamur almış mecbur kızarttık bugünkü menüm biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama aksam bişey yemiyorum...

Sabah : 2 dilim çavdar ekmegine beyaz peynirli tost, sekersiz nescafe

Öğlen : 2 tame hamur, 1 kase patlıcan salata, 1 kurabiye sekersiz çay

Aksam yok belki cok açılırsam bir elma yerim.....

Suyumu da tam içmedim bugun yatana kadar suya devam ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…