Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar eşlerden konuşulmuş..... zamanla oluyor anlaşmazlıklar benim eşimde eskiden cok ilgisizdi herseyle ben ilgilendirdim ev cocuklar faturalar falan hiç yardım etmezdi şimdi cok şükür söylene söylene biraz düzeldi daha da düzelecek huyları var ama napalım Allah basımızdan eksik etmesin ne kocalar duyuyoruz halimize binlerce şükürler olsun

Zuzu iyi olmaniza sevindim.
Allah beterinden korysun.
Hasibe tesekkurler
Beyaz cayi ben de deneyeyim bi ara

Zuzu çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.
Ben bugün çok yedim çok. Bu hafta neden böyle oldum anlamadım.
Eşimle durum biraz daha iyi gibi sanırım.
Önerdiler içşn çok teşekkür ederim. Sağolun kızlar

Selam kizlar
Ben yine evde borek olunca surekli borek yedim tutemedim kendimi gun boyunca toplam 6 tane ispanakli gul boregi yedim.. ama onun haricinde hic bisey yemedim sabah kahvalti yapmadim, aksamda esim disari cikalim gezeriz bi yerlerde otururuz olur mu dedi bende cikarken esimde atistirsin diye yanima borek aldim ondan da yedim evde yemek var diye disarda yemek de istemedim ayy sacma sapan bi gun oldu ama guzel oldu

Kizlar eslerinize sizin ne kadar kirildiginizi uzuldugunuzu hissettirmezseniz onlar susmaktan konusmamaktan bisey anlamiyorlar, aksine ohh boyle iyiymis dirdir eden yok diyorlar.. dirdir etmeden uzuldugunuz degismesini istediginiz seyleri soyleyin hatta ona da sorun sizin degistirmeniz gereken huylariniz varmi diye.. sonucta adamlar hata yapiyorda biz yapmiyor muyuz sanki.. belki onlarda bizden rahatsiz mutsuz.. konusularak halledilemeyecek pek az sey var esler arasinda.. emin olun onlarda mutlu bir evlilik gulen bir es isterler yanlarinda..

zuzu08 canim cok gecmis oldun yavruna.. Allah acil sifalar versin

Esenlikle mutlulukla kalin opuldunuz fistiklar..

cnm mesajını okurken iyi yüzümü güldürdün ne börekmiş böyle ele geçirmiş resmen seni
durduk yerde sayende yüzümde tebessüm oldu :)
aslında kendimede güldüm biraz. bende geçen hafta sonu senin gibi gözleme yapmıştım yemicem yemicem dedim 4 tane yedim gün içerisinde. resmen ağlanacak halime gülüyorum :)

Ay evet ya bugun ben mi boregi yedim borek mi beni yedi bilemedim canim bn oyle cisslardan uzak durarak yasayamam o yuzden herseyden yerim hatta canim cok isterse cok yerim kizlar bilirler beni gecen haftalarda da boyle bi borek gunum olmustu memnunum halimden anlayacagin, yavas yavas sessizce veriyorum kilolarimi daha ne olsun dimi ama

kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olmak lazım zaten
gerçi ben sizin kilo durumlarınızı ne kadar fazlanız var bilmiyorum herhalde en kilolunuz benimdir
ama olsun 3 te olsa 10da olsa 20de olsa beraber veririz inşallah

Bulamiyorum ins canim sende bizimle beraber verirsin kilolarini.. ben nerdeyse 1 yildir burdayim ve 10 kilom gitti dusun yani benim gibi beslenen biri bile vermisse sen birazcik dikkat edip aksamlari erkenden kapatirsan agzini bak ne guzel kilo vereceksin.. ben aslinda artik verip vermeme konusunda kararsizim kilo korumaya calisiyorum su anda ama verirsem de ne ala modundayim boyum 164 su anki kilom 59 ins sende hedefine ulasir ve orda kalirsin canim

Merhaba kızlar
zuzu08 çok çok geçmiş olsun
Kızlar hepinizi okudum ama uzun uzun yazamıyacam
Menümü yazayım
Sabah 1'5 dilim çavdar, 1 yumurta, 1 domates 1salatalık, 1 kk peynir, 6 zeytin

Öğlen 4 yk kuru fasulye, 1,5 yk pirinç pilavı, yarım dilim çavdar, 1 kase yoğurt

Ara yarım ayva yarım elma , 2 Salkım üzüm ( bunları ara ara yedim)

Akşam 1 kase tarhana Çorbası, 1 dilim çavdar, bol salata

2 lt su bol şekersiz Çay
Akşam Arkadaşlara gittik çaya kek ve Börek vardı yemedim

Bu arada bebeğinde uyku Eğitimini deneyen varmış hani yatağına koyup kendi kendine uyumasını Sağlamak, deneyeyim diyorum ama o kadar ağlamaya dayanırmışım bilemiyorum tecrübeli olan varsa , deneyimini paylaşırsa sevinirim

lajoba amin cnm inşallah:)
hawar bizim uyku sürecimiz çok karmaşıktı ki hala da öyle Allah yardımcın olsun :)

Günaydın kızlar hawar oğlum 1 yaşındayken denemiştim. Sonra saatlerce yüzüme bakmadı benim. Çok kızmıştı bana. Bak şimdi bile hala aklımda yüzü.
O zaman heves mi etmiştim bilmem ama şimdi saçma geliyor. Çocuğu ağlayarak uyutmak. Kuzucuklar anne şefkatiyle uyusun

Gunaydin kizlar.. Dun aksam esimle konustuk anlastik gibi. Zamanla gorucem. Suan iyiyiz.
Bizim sorunumuz iletisim eksikligi, birbirimize vakit ayiramamak. İns iyiye gideriz.
Havarim, ben oglani yazin denedim. 3gun agladi. Ama sonra alisti.
Eskiden 3saat uyuyorsa oda ayagmda uyuyordu. Bn ne is yapabliodum. Ne kendme vakit ayirabiliordum.
Emin ol kendi kendine uyumasi daha onemli. Ben hic yanimda yatirmadim. Cunku onu ezerim diye korkumdan.
Bana sorarsan bugun basla.
Tamam cok aglicak icin gidicek. Bende oyle olmustu. Ama inan suan cok rahatim. O uyumaya calisrken ne islerimi yapiorm.
Kii benim oglum ayakta sallanmaya bayilirdi. Simdi bi emzik kaldi. Onu da yaza biraktiricam ins

günaydın kızlar.
şu bebeklik süreci ne zor değil mi.
biz de ufaklıkta düzenli uykuya 3 yaşında geçebildik.
gerçekten uyumayan çocuk ömür törpüsü.
ama sağlık olsun her sıkıntı bir şekilde aşılıyor.
kaç gündür bir ağırlık var üzerimde,depresyon gibi.elimi kaldırırken düşünür hale geldim, o derece.
baktım böyle olmayacak,önce dışarı yürüyüşe çıktım,eve gelince de leslie 3 mil çalıştım,kendime geldim.
1200 civarı kaloriyle devam ediyorum bu hafta.yazmaya bile üşendim menüleri ama bugün onu da hallederim.

günaydın arkadaşlar
wisdom01 aranızın düzelmesine sevindim canım umarım daha iyiye gider

küçük kızım rahat uykuya geçiyordu, ama bir aydan fazladır çok zorlamaya başladı, kucakta sallıyorum yok ayakta sallıyorum yok, beşiğine koyuyorum sallıyorum yok, diyelim daldı beşiğine bırakıyorum bir çığlık alınca susuyor biraz kucakcı ve çok sık uyanıyor, o yüzden uyku eğitimi mi versem diyorum ama onu becerebilecem mi ağlamalara dayanacakmıyım bilmiyorum bide ben sorun değilde en çokta bakıcı için şimdi 2 dönem işe başlıyacam bizim bakıcı kucakta sallayamaz çok kilolu ve kendi bacağı ağrıyor, biraz kafam karışık aslında yanıma alsam çok uyanmıyacak biliyorum ama bu defa ben rahat uyuyamıyacam bide bebek doğduktan sonra büyük kızımda bizimle uyumak istiyor yatağında yatıyor ama bakıyorum gece kalkıp geliyor ben geri götürüyorum , o yüzden gelince doğru babasının kucağına giriyor nasıl olsa baba geri götürmüyor diye hepimiz yatsak yatak dar rahat rahat bebeği emziremiyorum bile ne yapacağımı şaşırdım

M maviduvar1 banada bir yandan saçma geliyor, bir yandan da acaba diyorum canım

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun,
Karamandaki faciada çok acı umarım sağ kurtulurlar göçüktekiler ama niyeyse ben hiç ihtimal vermiyorum, sabah uyandığımda ilk iş haberlere bakmak oldu su 1 metre anca boşaltıldı deyince inanın içim acıdı, ümidim söndü malesef

wisdom01 çok sevindim canım aranızın düzelmesine.
hawar her çocuk farklı sonuçta. Belki senin kızın oğlum gibi tepki göstermez.

Bende çok üzüldüm. Bu ülkede tesadüfen yaşıyoruz artık. İnşqllah kurtulurlar ama benim de hiç ümidim yok

M maviduvar1 canım doğru diyorsun aslında her çocuk farklı ama benim çocuklarım hiç kolay olmadı zaten, ama ağlatmadan uyku eğitimleri var aslından biraz daha araştırayım eğer kafama yatarsa onu deneye bilirim bir kaç tane var ama uzun çaba ve emek istiyor, tek çocuk olsa kolayda öbürü de hep insanın peşinde olunca zor oluyor , yoksa o kadar ağlatamam belki doğru değil ama o kadar ağlatamıyacam kuzumu içim acıyor

hava güzel dayım aradı kızıma sözüm vardı merkeze gelirseniz hayvanat bahçesine götürecem diye, eşimde gidelim diyor şimdi hazırlanıp çıkacağız kızım biraz eylensin 3 defa gittin 6 ayda ama yine istiyor, akşama görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…