- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.621
cnm mesajını okurken iyi yüzümü güldürdün ne börekmiş böyle ele geçirmiş resmen seniSelam kizlar
Ben yine evde borek olunca surekli borek yedim tutemedim kendimi gun boyunca toplam 6 tane ispanakli gul boregi yedim.. ama onun haricinde hic bisey yemedim sabah kahvalti yapmadim, aksamda esim disari cikalim gezeriz bi yerlerde otururuz olur mu dedi bende cikarken esimde atistirsin diye yanima borek aldim ondan da yedim evde yemek var diye disarda yemek de istemedim ayy sacma sapan bi gun oldu ama guzel oldu
Kizlar eslerinize sizin ne kadar kirildiginizi uzuldugunuzu hissettirmezseniz onlar susmaktan konusmamaktan bisey anlamiyorlar, aksine ohh boyle iyiymis dirdir eden yok diyorlar.. dirdir etmeden uzuldugunuz degismesini istediginiz seyleri soyleyin hatta ona da sorun sizin degistirmeniz gereken huylariniz varmi diye.. sonucta adamlar hata yapiyorda biz yapmiyor muyuz sanki.. belki onlarda bizden rahatsiz mutsuz.. konusularak halledilemeyecek pek az sey var esler arasinda.. emin olun onlarda mutlu bir evlilik gulen bir es isterler yanlarinda..
zuzu08 canim cok gecmis oldun yavruna.. Allah acil sifalar versin
Esenlikle mutlulukla kalin opuldunuz fistiklar..
cnm mesajını okurken iyi yüzümü güldürdün ne börekmiş böyle ele geçirmiş resmen seni
durduk yerde sayende yüzümde tebessüm oldu :)
aslında kendimede güldüm biraz. bende geçen hafta sonu senin gibi gözleme yapmıştım yemicem yemicem dedim 4 tane yedim gün içerisinde. resmen ağlanacak halime gülüyorum :)
ay canım kıyamam,geçmiş olsun yavruna.beni bu hafta magzur gorun bu hafta dikatli olucam ama gelen giden oluyo yorumyazamiycam cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?