Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hawar ağlatmadan ya da az anlayacağını şekilde bir yöntem varsa ona bir bak istersen.
Ben de oğlumla yürüuüşe çıktım. Aslında evde leslie yapacaktım ama yürütelim dedi. 35 dk yürüdük. Şimdi o Park'ta oynuyor. Ben de kitabımı okurum

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlarVe karamandaki ailelere başsaglıgı ve sabır diliyorum
Akşam yemek yemedim ıvır zıvır ve şiş bir karınla mutsuz uyudum.Dün oglum akşamüstü 1 saat uyumuşAkşam 1 de zor uyuttumTam düzene girdi.İnş bugün yine erken kalkmışıtr ve erken yatar.Arabaya binince dayanamayıp uyuyor.Yarısı yok işçilerin biz boş boş oturuyourz işteGeçmişe bakıp gelicem.

Kizlar nasilsinix dun cocuklari dr goturduk asi ve kontrol vardi ordan kv gectik disarda int yok
Dun cok acayio bi iletisim vardi aramizda mutluyken sohbet etti benimle yanagimdan makas aldi falan aksamina 2 kere senden nefret ediyirum dedi o sozu yuregimin en derinine kadar isledi ve tuvakete kapatip kendimi agladim hungur hungur
suan is stresi cok fazla ve kafasindaki sorunlari bana hakaret olarak donuyo resmen gozune batiyorum biz nasi bu hake geldik anlamadim hersey bianda oldu
sessiz kaldim olmadi konustum olmadi ayri yatiyoruz zaten
zamana birakiyorum artik ama bana ceza veriyo heracidan farkindayim konustum anlamadin artik bu sekilde anlarsin diyor heralde
cumleleri bile toparlayamiyorum cok saolun ama icimi doktum fikir verdiniz bana
hkmetcim iyi olmaniza sevindim cnm Allah kimsenin yuvasinin huzurunun bozulmasina izin vermesin hepumize huzur versin
zuzu gecmis olsun cnm Allah korumus yavrunu

Uyku konusu konuşulmuş.Tam benim konum yemek ve uyku:/Ymek konusunda saldım kendimi.Bırakıyorum ne zaman isterse onu oyunla tv ile yediriyorum.Çünkü artık evde degilim yoruluyorum zmaan kısıtlı vss...Uykuya gelince yanına yatıp tıpışlayın poposunu yada saçını okşayın.Ama 3 yaştan çnce aglar alışması zor yada uzun sürer diye düşünüyorum.

Özgem canım arkadaşım.Eşin çok agır ve acı bir söz kullanmış.Kırılmakta aglamakta haklısın.Belki onun sana anlatmadıgı(ki her erkek anlatmaz eşimde işte olanları hiç anlatmaz başkasından duyarım!)bir sorunu yada işle ilgili sıkıntısı vardır.Ve bizim yaptıgımız gibi onlarda sinirlerini bazen bizden çıkarabiliyorlar.Keşke kızgınken evden çıkıp gitse arkadaşlarıyla vs stresi atıp gelseydi!!!!Yavrularına sarıl onlarla ilgilenip kafanı dagıtmaya çalış.Güçlü gözük makyajını yap giyin güzel çocuklarınla gül oyna vs...Söylenenler kolay kolay unutulmuyor ama çocuklarımızın hatrına bazı şeylere kulak tıkamayı seneler geçince ögrenmeye çalışıcaz belkide.Eşime hep derim bagır çık gece geç gel sinirini dışarıya at ama bana sakın agır laf atma

Ebrucum saol cnm arkadasim ben de bugun dusundum ve uzulup kendimi salmanin kimseye bi faydasi yok tam tersine hic birsey olmamis gibi davranmali suslenip puslenip oturmaliyim yarin selinin anaokulunda abla oldun diye kutlama yapicaz pasta yaptirdik ve hediye kutulari aldik dun cok sirin iclerine eti puf lolipop ciko falan koyduk kizim ark dagitsin diye ins guzel gecer yarin kuafore gidip bi fon cektiririm nasipse giyinir suslenirim havam degisir ins
bu arada ebrucum esim beninle herseyi konusur sabahtan aksama kadar ne yapti ne etti anlatir isiyle ilgili bu aralar cok skntili bi dnmden geciyo ve bu iliskimize malesef cok yansidi aramizdk sorunlar daha da buyudu falan
dun dikkat ettim de bi iki kere kv bagirdi esim cok basit nedenlerden demekki gercektn psikolojisi iyi degil dedim
zaten esim sinirliyken cok agir konusir bu huyunu da hic sevmiyorum

Özgecim gerçekten eşin çok ağır laf etmiş ama zaman zaman sinirlenince Yada strese girince insan ne dediğini bilmiyor. Eminim eşin de yaptığı hatanın farkına varacaktır.
Sen yarını düşün şimdi. Kızın için önemli bir gün. Onun mutlu olması önemli.
Erkekler biraz farklılar. Sorumlulukları dertleri bizden çok farklı.
Üzülme canım. Hayatın güzel yanlarını görmeye çalış.

Saol papatyacim tavsiyene uymaya calisacagim
Kalbim cok yarali ama hicbirsey olmamis gibi davranmak zorundayim kavga etmek cozum olmuyor Allahim esime hidayet versin ne diyim ki baska

Saol papatyacim tavsiyene uymaya calisacagim
Kalbim cok yarali ama hicbirsey olmamis gibi davranmak zorundayim kavga etmek cozum olmuyor Allahim esime hidayet versin ne diyim ki baska
Âmin inşallah. Dua et bol bol. Allah her şeyi görür duyar. Senin sesini de duyacaktır

banusultan maşallah. Herşey kararında yenmiş. Tebrik ederim.
Bu hafta bende de bir motivasyon eksikliği var. Cumaya göre hala artıdayım. Cumayada 2 gün kaldı şurada.

iyi akşamlar kızlar.
özge allah yardımcın olsun.dilin kemiği yok,bazısı çok kolay kurabiliyor en acımasız cümleleri.
allah akıl fikir versin ne diyelim.
bugün de yürüyüş yaptım spor niyetine.
30 dk da kızlarla gezindik yavaş tempoda,iyi geldi.
bugünü çekirdek batırdı.
ne bileyim o kadar yüksek kalorili olduğunu.
zor yerim bundan sonra.
yürüyüşten dönüşte de köy ekmeği aldım,tam buğday kalmamış,o da yüksekmiş.
yedim artık,pişmanlık yok.
sizler neler yaptınız.
bu hafta olmaz ama önümüzdeki hafta 2 gün detoks çorbası yapacağım,metoyu bir şaşırtayım bakalım.
sıktım olmadı,saldım olmadı,bir de böyle deneyeceğim.

Uzun zamandır menü yazmadığımı farkettim. Bugün başlıyorum yeniden yazmaya
Sabah 10:00 bir dilim tam buğday bir domates bir salatalık maydonoz 1 çatal peynir 2 zeytin 2 dilim sucuk
12:30 burgerde tavuk salata istedim. Yarısını yedim
15:00 cennet elması
17:30 4 yk nohut 3-4 yk pirinç pilavı salata
Şu anda Türk kahvesi (orta)
Başkada birşey yemem inşallah.

Slm kizlar
Bayramimiz kutlu olsun
Ulkemizdeki felaketlerin son bulmasi icin dua ediyorum. Allah ailelere sabir versin karamanda ve her sikintili yerde

Ozgecim insallah is stresinin azalmasi ile toparlanir esin de. Annesine bile bagiriyorsa artik takmamaya calis.
Ne guzel bir parti abla oldun partisi coksevdim. Keske ben de ogluma oyle bir parti yapsaydim kardesi dogdugunda.

Papatya iyi gibi olmaniza hikmet duzelmenize sevindim. Daha da guzel gunler gorun insallah.

Hawar yatagina birakip uyutmayi buyuk oglumda denedim. Ilk gun 30 dk ikinci gun 20 dk ucuncu gun 10 dk
4.gun kendiliginden uyudu. Bu egitime basladigimda 7 aylikti hep oyle uyudu harika da oldu. Kucuk oglumda ise hiccc ise yaramadi.
Her cocuk baskadir
Her cocuk izeldir

Lajoba canim 6 borek
Afiyet olsunnnn

Sen yiyerek veriyorsun bu kilolari

Ebrum yine duzen gitmus. Insallah bugun tekrar oturur uyku duzeniniz.

Banusultan menu cok ideal bence tebriklet

4te saldılar bizi işten.Oglumu alıp eve geçmem 5 i geçti.Yemeklerim vardı.Ve sadece karnıbAhar koydum kendime.Ama yok illa digerlerindende 1 çatal 2 kaşık derken migdemi doldurdumSoda içtim Migdem feci.Niye 1 dl tatlı yada 3-4 bisküvi değilde bir paketi bitirmek zorundaymışım gibi saldırıyorum:/Artık akşam 1 tabak ne varsa ekmeksiz onu tüketicem.Ve ağzım boş kalmasın diye su içicem .Akşam sonrası ıvır değil kahve çay yeşilçay vs içicek içicem.Tok karınla spor olmuyor .Ve eşimin d gününde 53 kilo ve sıkılaşmış güzel bir elbise iyi bir yerde rezervasyon .....ay motive oldum bileOgluşla oyun oynayayım.Telden yazıyorum.Onu uyutunca pc yazarım rahatça.

Ebrucum esinin dogum gunu ne zaman senin yolun az kaldi
Ben sana inaniyorum .
Ben de arkadas gezmelerine gitmesem super olacak sanirim
Evde de kek borek yapmiyorum pasta yapmiyorum bizimkilere yazik yaaaa
Yerim korkusu ile yapmiyorum onlar da mahrum kaliyor

osge1989 canım üzme kendini sinirden söylemiş eşin doğru söylememesi lazım ama oldu bir kere sen çocukların için güçlü olmalısın, demek çok bunalmış eşinde, sana anlatmasını sağlıyabilirsin belki o zaman rahatlar yada ne bileyim yakın arkadaşları varsa ona anlatsın vakit geçirsin belki sorunu çözmez ama iyi gelir

hayvanat bahçesine gittik gezdik bol bol sonra oturduk bir yere kızım parkta oynadı sonra bir arkadaşa baş sağlığına gittik, oradan başka bir arkadaşa uğradık eve geldik, menümde bayağı kötü,
hadeka canım ne güzel peki yatağında durduğu sürede ağlıyormuydu yoksa sakin sakin duruyormuydu, biraz daha araştırıp bir çözüm bulacam artık, benim büyük kızım memede uyurdu yada ayakta o yüzden çok sorun olmadı uyku meselesi

ebruli1820 canım umarım istediğin olur doğum gününe kadar çıtır olursun
banusultan bende çekirdek yedim tam avucumu doldurdum biraz kırdım sonra dedim ben ne yapıyorum boşalttım avucumu geri, herkes çitliyordu bende ritme kapılıp başladım

menümü yazayım bu gün bende pek iyi değilim dışarıda olunca bide plansız oldu biraz

08.30sabah 1 dilim tam buğday, 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık
1kk peynir, 5 zeytin şekersiz çay

12.00 1 elma ,1 madalina

13.30 5 tane form yulaflı limonlu bisküvi, yarım avuç çekirdek

15.30 1 tane peynirli patatesli gözleme

21. 00 1 elma 1 avuç beyaz leblebi

1,5 lt su bolca şekersiz çay

slm kızlarrrr
ben bugün çok zırvaladım
çarşamba pazarına gittim akşamda komşumun mevlüdü vardı oraya indim
doğru düzgün oturup yemek bile yemedim hep atıştırma tarzı yaptım malesef ((

slm kızlar ne çok sohbet etmişinizz..

hayatın içinde güzellikler ve kötlükler iç içe.. ikisini birbirinden ayırmak mümkün değil..

özgeciğim zaman zaman benzer sıkıntıları çoğumuz yaşamışızdır.. kimmiiz daha ağırını kimmimiz daha hafifini.. sıkıntılara hafif yada ağır diye guruplandırmaı aslında hiç sevmem.. çünkü onu ancak yaşayan bilir..

ama şu bir gerçek ki bir aile sahibi olmak onu sıcak bir yuva haline getirmek ancak o ailedeki annenin elindedir..

eşlerimizi iyi tanımalıyız..
niye onlar bizi tanımıyorlarda biz tanıyacağız diye seslendiğinizi duyar gibiyim..

ama bence bir birimiz ile yarışmak yerine elimizden geleni yapmalıyız..

ve bunuda ilk önce eşimizi iyi tanıyarak yapabiliriz..,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…