Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar daha bir sürü şey yazdım biraz uzun olmuş süre çok geçmiş.. giiti yazdıklarımmm

Nelson guzel bir bakis acisi ile yazmissin.
Hawar once agliyordu sonra umidi kesti benden yatakta sessizce saga sola bakiniyordu. 10 dk sonra da ben gidip uzerine battaniye ortuyordum tabi uyumus oluyordu. Ne guzel hayvanat bahcesine gitmissiniz yarim avuc cekirdekten de bisry olmaz.
Cok yorgunum gozlerim kapaniyor.

Kizlar iyi geceler yarin icin heyecanliyim coktauykum geldi yazip yaticam hemen
ikimizde hicbirsey olmamis gibi dvrandik vr suan iyiyiz normaliz yani laf sokma vs yok
ebrucum aksmlari hafif kapattinmi gerisi kolay tatlim bol suda ic ve sabahlari gozune guzel birsey kestir pastaneden pasts olur corek olur onu odul yap ve cuma taetidsn sonra afiyetle ye
hawarcm ne guzel gezmissiniz disari cikildimi bogazi tutmak biraz guc oluyor
esim derdini anlatir bana zaten hep ama inanin 5 kisiyi toplasaniz anca yetisir ruhen debenen de cok yorulmus tabi bu hakaret etmesine sebep degil
Nelson cnm yazdiklarin cok dogru benim esim mesela koc burcu onu surekli pohpohlucn aslansin kralsin cok iyisin dicen hatasini soykemicen falan ama ben de bu hic yok tersine onu cok eslestiririm yani bildigim hlde esimin istedigi sevdigibgibi dvranmiyorm eger bir sans verilseydi evlend8gim gunlere donseydim hersey cok guzel olurdu
papatyacm menunu ve burgera gidip salata yemeni tebrik exerim

hadeka menun cok iyi cnm lokmayi da erkn saatte yemissin zaten
kizlar goxlerim kapaniyo uyumadan cevaplaya basayim yarin 7.30 da uyancm biraz dinleneyim malum gecede bebege uyaniyorum

Günaydın kızlar
Özgecim teşekkür ederim. Salata yedim ama hiç sevmedim.
Eşinle inşallah sıkıntıları aşarsınız.
5 sevgi dili bşr kştap okumuştum. Insanlar eğer birbirlerinin sevgi dilini konuşabilirse sıkıntı olmuyor. Fakat birbirini çok seven insanların sevgi dilleri farklı olunca anlaşamıyorlar. Sen eşimin pohpohlanmayı sevdiğimi yazmışsın. Eşinin sevgi dili onaylayıcı kelimeler. İşte ona sık sık ağam paşam canım gülüm demen gerek. Tabi onunda senin sevgi dilini kullanması gerekiyor.

Gunaydin kizceler
mutlu bi sabaha uyandik esim uyandirdi bizi selini biraz erkn uyandirip yatakta oynastik pelinde uyanikti guldurduk onu ds sonra esim selini servise birakti ben de kahve iciyorum dus alip kuafore gidicem
papatyacim ben kaba tabirle isimi bilmiyorum esim bans kendi demisti sen istesen bans yaptiramixagin sey yok diye ama yapmacik olamiyom daha cok elestiriyorum esimi ama degismem gerek degismwm gerek ki bana da donusu ayni sekilde olsun
kimi insan dokunularsk sevilmekten kimi esim gibi pohpohlanmktn vb vb uzatabiliriz insanlar bunlari konusup cozebilse keske nice evlilikler sadece iletisimdizliktn bitiyo sevgi yetmiyo bazen

Merhaba kızlar
Hazırlandım işe gideceğim.
Özge demek istediğim de bu. Herkesin sevgi anlayışı farklı. Ve genelde insanlar kendi sevgi dillerini karşıya gösteriyor. Sıkıntı çıkıyor. Mesela benim sevgi dilim kaliteli zaman. Eşimle birşeyler yapmak istiyorum. Onunla vakit geçirmek istiyorum. Onun sevgi dilinin de fiziksel temas olduğunu düşünüyorum. Sevgi dilleri farklı olunca sıkıntı çıkıyor.
Mutlu bir sabaha uyanmışsın. Çok sevindim.
Aksine benim sabahım kötü idi. Dün gece eşime bi mesaj döşendim. Kendisi koltuğun üstünde uyuyakalmıştı. Uzun zaman da konuşmayı düşünmüyorum.
Hikmet'im çok şükür Halim'e. Sen nasılsın. Eşinle sıkıntıları aştınız mı

günaydın arkadaşlar
osge1989 iyi uyanmanıza sevindim, umarım güzel bir gün geçirirsiniz
M maviduvar1 canım sende sıkma canını benim eşimde çok yapar hele evlendiğimiz ilk yıllar hep tv karşısında sızıyordu bende çok kızıyordum şimdi o kadar sık değil ama yine çok oluyor, bide sen ayarla birşeyler daha öncede söylemiştim mesela film beğen beraber izleyin akşam yada senin sevdiğin bir etkiniğe ikna et ya da sevdiğiniz ortak arkadaşlarınız varsa sık sık onlarla görüşün bir süre sonra belki telefon olayını azaltır, aslında sen zeki kadınsın daha iyi yöntemler eminim bulursun

lajoba nerelerdesin

biz uyandık eşim gitmişti uyandığımızda kahvaltı yaptık dedim bir size bakayım sonra ufaklığı uyutup evi toplamam lazım çok dağınık ev

sağol canım. sanırım ben de artık çözüm bulmak istemiyorum. ben de artıkı spor kitap evde tek başıma vakit geçirmeyi öğrendim. emek çekmek istemiyorum.

sağol canım. sanırım ben de artık çözüm bulmak istemiyorum. ben de artıkı spor kitap evde tek başıma vakit geçirmeyi öğrendim. emek çekmek istemiyorum.

canım sende haklısın insan bazen yoruluyor hep çabalamaktan, en iyisini sen bilirsin, belki bazen oluruna bırakmak lazım

kızlar babam bu gün ameliyat olacak izmirdeler bizde gidecektik ama çocukları getirip rezil etme buralarda yazıklar dedi, hele bir ameliyat olayım bakalım dedi , umarım bu defa şifa bulur 6 aydır kolunu oynatamıyor babacığım, ağrısı da cabası, aradım biraz önce daha almamışlar ameliyata, bide yanlızlar üzülüyorum akrabalar varda çala çocuk her birimiz bir yerdeyiz, ikimizin ufak bebekleri var bir yararımız dokunmuyor, erkek kardeşim yurt dışında ameliyat olacağını bile söylemedik üzülür diye, annem babam öyle ordalar akrabalar var ama ne bileyim kimsenin çocuğu gibi olmaz herhalde

hawar çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban. üzülme canım. ameliyattan çıksın duruma göre gidersin yine...

Merhaba kizlar
hawar cim cok gecmis olsun babacigina, Allah acil sifa versin.. goz gormeyince ne desek rahat etmezsin biliyorum ins ameliyattan ciksin da olmadi gider gorursun canim..

osge1989 gunun guzel baslamis ins guzel de biter, eminim kutlamaniz da cok guzel gececektir.. kuafor sana iyi gelecek arada git canim iki cocukla olmuyor deme biz kadinlar istesek neler olur neleer..

M maviduvar1 insan bazen herseyin farkinda oluyor da kilini kipirdatmak istemiyor.. cok iyi anliyorum seni canim ama yinede uzatma derim araya mesafeler girdikce kapatmasi cok zor oluyor.. yani gorunuste kapaniyor da icten kirilinca kopunca biseyler eskisi gibi olmuyor ne yazik ki..

wisdom01 , ebruli1820 , B Btlkubra , @HasibeG , N nelson , banusultan , areser , hadeka sizler nasilsiniz kizlaar

Bana gelirsek dun evdeydim ama yemek harici bi is yapmadim bugun ev darmadaginik, dunden kalan yemeklerim var yanina da biseyler yaparim yemekle fazla ugrasmam.. bugun de orucum ve sahur yapmadigim icin su anda ne gorsem canim istiyor aksam kendimi nasil durduracagim bilmiyorum, karnimda da feci bi sislik cok rahatsiz hissediyorum kendimi.. neyse kizlar bende dunku menumu yazayim hemen kacayim bi suru is brni bekliyor

12.00...... 3-4 catal sucuklu yumurta, 2-3 zeytin, 3 dlm ekmegin kabugu
20.30...... 1 buyuk denizalasi izgara hepsini yiyemedim, bolca salata, 3-4 servis kasigi firinda patates,sogan, 1 bardak kola
22.00...... orta sekerli turk kahvesi, 2 parca cikolata

Merhaba arkadaşlar.Sabahtan beri okuyorumama tel çalışıyor patron geliyor yazamdım.Akşam bir elimde tel sizi ve face açmış diger elimle ogluşun kafasını kaşıyordum22:30 sonrasını hatırlamıyorumEşim gelmiş hiç duymamışım.Ogluşla üstümüz açık sızıp kalmışım tel yatagın içinden çıktı sabahBiraz zrolanıyorum(sıkıldım susadım oturalım anne vsss)dirensede iki dk dalıyor sonrasında.Bu hafta 22:30 a çekmeye çalışıcam bakalım.Aklmıda kalanlar:
lajoba menün güzel canım.Sana kolay gelsin
hawar Geçmiş olsun canım inş hayırlısıyla iyi olur ameliyattan sonra babacıgın!Çocuklar küçük olunca önceligi onlardan yana kullanmak zorunda kalıyoruz canım.Uzak olunca zor oluyor saglık olsun.Menünde kötü degil yarım avuçtan bişi olmaz :)
osge1989 iyi uyanmanıza sevindim arkadaşımBazen onun huyundan suyundan gitmekten sıkılıp niye hep ben alttan alıyorum niye hatalarını görmüyor diyebiliyoruz.Ama sevgiden çok emek istiyor evlilik!!Minik abla çok eglenicek anneside kuaför sonrası degişiklikle pozitif olucak bugün
wisdom01 İyi olmana sevindim canım gel özledik seni!!
N nelson canım aktif degilsin bu aralar?
@HasibeG bazen düzen bozulabiliyor canım dün dünde kaldı bugün yeniden
hadeka menünü begendim canım çok iyi gidiyorsun
M maviduvar1 canım menün iraden sporun harika
Tv bozsan diye kötü bir fikir geliyor aklıma:)Ya bu gençligimiz enerjimiz geri gelmeyecek.Zaten yaşlanınca çocuklar evlenince köm köm iki tavuskuşu gibi tv izliycez.Niye yürümüyor eglenmeye gitmiyoruz ki
banusultan çok iyi gidiyorsun banucum bence bu hafta iyi bir eksi görüceksin

hawar çok geçmiş olsun canım
inşallah babanın koluna şifa olur ameliyatı
lajoba Allah kabul etsin
iftarda cozutma
menün güzel
çocuk yüzünden ekmek kabuğuna sarmışsın:)
ben de pazar pazartesi salı uç gün oruç tutacağım ınşallah

pazar akşamı da sinemaya gideceğiz eşimle birleşen gönüller adlı aşk filmine.
uzun zamandır sinemaya gitmemiştik ıyı olacak. bir arkadaş tavsiye etti gitmişler
çok beğenmiş.

ebrucum yavaş yavaş geri gelir uyu saatiniz merak etme.
menülerim kaçamaklı kaçamaklı ama yine de teşekkür ederim.
geçen haftaya göre 100 gr artıdayım bakalım yarın nasıl olacak.

ebruli1820 canim bende oglani iki dakka uyutup kalkayim dedim yanina yattim bi uyandim iki saat gecmis islerimin cogu yine kaldi ama napiyim ya gece uykusuz gunduz yorucu sizip kaliyoruz iste.. ohh ne guzel alismis pasa o sekil uyumaya bi de saati duzenli olursa senden keyiflisi olmiycak

hadeka yok canim cocuk yuzunden degil bekarkende sevmezdim ekmek icini hatta hamileyken 1 ekmegin disini ben yazik esimde atilmasin ziyan olmasin diye icini yerdi cozutmam ins.
Sinemaya gidecek olmaniz super valla biz yillar once git istik o da transformersti dusun yani dun bi film acti beraber isleyelim diye ben film izlerken bulasiklari topladim kahve yaptim oglani uyuttum sonra bi geldim film bitmis guzelmiydi diye soruyo bide hi hiii dedim guzeldi

Kizlar aksama patatesli manti yapcam ins guzel olur, hingel mi deniyor bazi yorelerde ne.. fazla yemezsem biseycik olmaz dimi, zatrn ezan 5 te okunuyormus erkende yemis olacagim dunku gibi cok gec de kalmayacagim..

Kizlar okuldn geldik iyi gecti ogretmeni de sapka yapmis pelin dogdu ben abla oldum yaziyo ark hediye dagitti foto cekildiler bizi gorunce cok sasirdi sok oldu resmen ama giderkn agladi bir de hic konusmuyo isaretlerle anlatti derdini evde bicir bicir konusir hic susmaz oysaki esim mutlu degil galiba okulda dedi aklim karisti cumarteai toplanti var bakalim.
hawarcm cok gecmis olsun canim babana acil sifalar dilerim
papatyacim erkekler bizim gibi duygusal dusunmuyorlar malesef esin ne var yani uyuya kldim der gecer ben 5 aydir esimle uyumuyorum ve bu cok etkildi iliskmizi
ebrucum fon iyi geldi valla guzel bi bayan oldugumu htirladim
lajobacm iyi gldi gercktn kuafor
hadeka sinemami ben de istiyorummmm

Lajoba esine teklif etsene
Birlesen gonullere gotursun seni
Ben de ekmek icini sevmem cocuklara yediriyorum.
Patatesli manti gecenlerde bir arkadasta yedim. Daha buyuk muska seklindeydi. Cok da guzeldi
Simdiden afiyet olsun.

Ben gecen hafta pazara gitmemistim. Cok zorlanuyorum yemek yaparken.
Simdi buzluktan taze fasulye cikardim yanina da eriste yapacagim.
Zorlaniyorum dedigim sebze ve salatasiz
Yasamak zor geluyor.
Oluncada yapmaya useniyorum o da ayri mevzu

Ozgecim kizinin partisinin iyi gecmesine sevindim
Sakin aldanmayin okulda konusmadiklarina
Cocuklar okulda anne ve babasini gorunce huy degistiriyor
Onlar gidince hemen normale donuyorlar
Tecrube ile sabit
Benim kucuk oglan da beni gorunce cok sessiz konusuyor tuhaf hareketler yapiyor ama ben yokken normal.
Kameradan izleyebiliyoruz sinifin icini.
Oyle yani aldanmayin derim

Kizlar eve geldim ikindi icin abdest alacaktim. Kahverengi lekelenmis ic camasirim.
Simdi abdest almadim. Ne yapmaliyim diye dusunuyorum.
Hormonlu spursl kullaniyorum. 2_3 ayda bi adet oluyorum o da azicik. Acaba adet mi degil mi ne yapsam poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…