- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.681
Merhabalar
lajoba eşim akademisyen değil. Iyi ki de değil bu stresli iş bu evi ne hale getirirdi yoksa
hawar Allah yardımcınız olsun canım. Hemen kötüye yorma. İnşalah 2 ay sonra belki herşey daha iyi olur.
N nelson ne güzel yazmışsın. Ama nedense benim hiç emek çekesim yok. Saldım gidiyor. Umrumda da değil. Yıllardır aynı şey bu evde problem. Hiç dinlemedi beni. Hiç değişmedi. Artık emek çekecek değilim. Gittiği yere kadar.
Bemim eşim çok iyi bir insandır aslında. O olmasaydı ben işimde bu konuma gelemezdim ya da bu kadar erken olmazdı.
Bana herşeyde yardım eder. Ev işi çocuk bakımı.
Ama gelgelelim bu bizim için büyük problem. Ve yıllardır çözülmedi. Çözüm ben de değil onda
Canım haklısın belki ama bu çok zor bir durum. Resmen evi nöbetleşe bekliyoruz.TATLIM EŞİNİN BU HUYUNU KABUL ETSEN..BEKLENTİ VE İSTEKLERİN KONUSUNDA BU KONUDA TAVİZ VERMEK SENİ EMİNİM DAHA ÇOK RAHATLATACAKTIR..BÖYLECE
KENDİNE STRES ETMEZ GERİLMEZSİN..
ÇÜNKÜ BAZI HUYLARIMIZI DEĞİŞTİRMEK BİZDE BİLE MÜMKÜN OLMUYOR.
SANA MAŞALLAH DEYİM O KADAR ÇOK KONUDA YARDIM EDİYORSA BUNU DA GÖRMEZDEN GELMEK DAHA İYİ GİBİ GÖRÜNÜYOR..SENİNDE BAZI HUYLARINI EŞİN KABULLENMİŞTİR.. TAMAMEN HERŞEYİMİZDEN VAZGEÇMEDİK EVLENDİK DİYE.. SANA HAK VERİYORUM .BİZ KADINLARIN HAYATTA OLMAZSA OLMAZLARIMIZ VAR AMA BU EVLİLİK HAYATINDA BİR KİŞİ DEĞİLİZ Kİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?