Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi geceler canlar ...
Aç karınla:2 kuru kayısı
Sabah:2dl ekmek,1 dl peynir ve domatesle sandiviç
Ara:yeşilçay,7 kabuklu fıstık
Ögle:1 kase çorba,3 yk yogurt ve püre,2 şekerpare(asla hayır diyemem)
Ara:1 mandalina,1.5 dl ekmek,kk peynir,yeşilçay
Akşam :1 kase çorba,minik 1 dl t.b,4 yk yogurt

Bacak göbek için hareket yaptım biraz duş Aldm şimdi yatıcam.akşam kuru fasulye sıcak pilav vardı.Eşim geç gelicek diye yemedim .Yarın Akşm azıcık yerim.yarın bildirim yapalım birde c.tesi bakalım eksiliyor mu artış mı var? Haftaya c tesi tartı günü yParız

Gunaydin kizlar hayirli cumalar kac gundur gelemiyorum kizim gece uyumuyo gunduzse cok huzursuz kopek dislerini patlatmak uzere sanirm onun huzursuLugu var
hikos esinle aranizin duzelmesine cok sevindim canim
ozgem seninde aran duzelmis esinle ne guzel ayri yatma konusunda desen esine yanimiza gel diye selinde uyuyunca yerine yatirsan
hadeka canim cok gecmis olsun babacigina rabbim tez zamanda sifasini versin ins
lajoba bayilirim patatesli mantiya halam cok guzel yapar ona giderim hep yemege en kisa zamandada gisicem canim istedi
papatyacim esinle evlilik danismaninami gitseniz yda ev icinde bi programmi yapsaniz mesela saat 20 22 arasi beraber film izleyin sonra sen kitap oku esin de gazete fln okusa belki duzelir
Nelson yazdiklarin cok guzel canim ben evliligin bole yurumesi gerektigini 2.5 yildan sonra ogrendim yani 1 yil once simdi esimin dediklerine itiraz etmiyorum onu yuceltiryorum baktim bir muddet sonra oda bana itiraz etmemeye basladi dedigin gibi bana prenses gibi davraniyo haa sorunlar olmuyomu illaki oluyo ama bebim gibi esinde alttan almayi ogrendi cok sukur

Hadeka canim ne guzel esinle pazar gunu sinema keyfi yapcakmissiniz esimle zaman gecirme konusunda biraz sansliyim sanirm kv ile ayni binadayim kizi uyutuyorum aksam benim kiz erken uyuyo kv geliyo bize Allah razi olsun o duruyo kizinn yaninda bizde esimle disari cikiyoruz basbasa bi kahve icmek bile o kadar iyi geliyoki insana

btlkübra benim babam değil hawarın babası canım.

kılo bildirimi:
başlangıç 58.7
geçen hafta 57.9
bu hafta 57.6
giden: 300

dün akşam aşure yemiştim ve hiç eksi beklemiyordum sevindim açıkçası
E Ebru ekmek fazla olmuş menünde sanki.
regl öncesi tatlı ıstegı çok normal
tarçınlı sut iç canın tatlı ısteyince ya da gün kurusu ye 2 tane.
banusultan gitmiş 300 gr. buna da şükür caım.
hiç gitmemesinden iyidir.
PAPATYAM halleyler yerlerini belli etmiş. yarına eksi çıkar.

kızlar öneriler için çok teşekkür ederim ama ben düzeltmek isteyip istemediğimi bilmiyorum. biraz kalsın böyle. umrumda da değil artık...

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.
Kilo Bildiirmi
başlangıç:63
geçen hafta:56.3
Bu hafta:56.5
Gelenç200
hergün cıss yersem olacagı buydu.52.3 olan fotolarıma baktım 4 kilo bu kadar mı ince gösterir.Yine öyle olmak istiyorum ama eksisi gibi iradem yok

Btlkbra:En çokta eşim oglumu bırakamıyor.Sen hariç birine bırakınca içim rahat etmiyor diyor.Annesine bile bırakıp başbaşa bir çay içmedik daha.Nolcak akıllı duruyor gelsin oda der hepAma bazen ben buna ihtiyaç duyuyorum başbaşa ayda 1 mesela.Kızın dişlerinden huysuzdur sabret canım.Kv bakar sende biraz uyu dinlen arada.

Hadeka:haklısın ama töbe töbe doymama hissi var.Besmele çekiyorum yok pis bogaz oldum çıktım.Önceden nasıl ev yapımı börek pastalara hayır der yeşilçayımı içerdim gezmeler vs eski ben yok artıkBen daha çok kilo vermeni bekliyorudm.Tebrik ederim canım

Papatyam tabi seneler geçince daha bir gözümüze batıyor bazı şyeler.Bir süre dene bakalım eşin hatasını anşayıp kendini düzeltmeye çalışcakmı?Cuma psikolojisi 200-300 gr yarına gider.

Banucum:senden ve hadekamdan daha çok bekliyorudm.Menüleriniz kusursuzdu çünkü.Olsun gelmesinde 200-300 gr gr gitsin kalıcı gitsin canım

Gunaydin kizlaar
Ben yine sahursuz oruc tutuyorum.. dun bu saatlerde cok ac hissediyordum ama bugun sukur ki oyle degilim.. iftardan once tartilip bende bildirimimi yaparim ins..
Dun menumu paylasacaktim ama aksam 20.30 da oglusu banyo yaptirdim 21 de yattik brraberce tam uyuyacak tekrar kalkiyo emmek istiyo bende emzirmedim inat ettim baktim olacak gibi degil kalktik oyun oynadik sut icirmeye calistim reddetti ayagimda sallayim dedim olmadi en sonunda oyle bi kizdim ki 23.30 da aglaya aglaya yatti uyudu bende onu beklerken uyumusum.. ne sahur yapabildim ne de mutfagi toplayabildim..

M maviduvar1 canim sen en kisa zamanda psikologunla gorusmelisin.. bende senin gibi hissediyordum bi kac ay oncesinde ama su anda hersey bamabaska oldu esim gece benimle beraber uyuyor benim islerim varsa bekliyor, sizin icin cozum nasil olacak bil iyorum ama benim esim ben ayrilalim diyince soz verdi degisecegine ve gercekten de degisti.. ins sizde kisa zamanda bir cozume ulasirsiniz..

B Btlkubra benim de annem cok guzel yapar ben pek beceremedim ama tadi bile yeter uzakta ilmak boyle bisey iste annem benim yaptigim gibi yapsa bi suru laf eder begenmezdim kendim yaptim ya kotu oldu ama tadi annemin yaptigi gibiydi bayilq bayila yedim sanslisin gercekten kiymetini bil canim

N nelson sema marasliyi bende takip ediyorum ve cok begeniyorum canim her ne kadar bi kadin olarak uygulamasi zor gelsede..

hadeka asureye bayilirim h.sonu bende yapacagim ins

hawar canim cok sukur ameliyat bitmis Allah bol sabir, sifa, derman versin..

Günaydın kızlar geçmiş olsun ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bu 4. ameliyattı daha önceki dr diyoduki kemikler cam gibi elimde kalıyor, bu dr babamı ilk ameliyat eden dr hocası, bu ihtimali söylemişti, yani eyer içeride iltihap varsa protezi takmam , bir süre bekleriz sonra demişti çünkü kanda iltihap çıkmıyordu, açınca göreceğiz demişti neticede öyle olmuş, bakın bir inatçı da benim babam ilk ameliyatından sonra dr laynamamış değince bende eşimde kız kardeşim ve eşi de gelin başka dr gidelim araştıralım iyi bir yerlere gidelim ama babamda ki inat yok buradakiler dr değil mi bilmem ne, şimdide dr diyor ki ilk ameliyatttan sonra gelseydin şansın çoktu kendini çok hırpalamışsın diyor, biraz önce konuştum sesi pek iyi gelmiyordu , biraz moralide bozuk artık ne yapacağız , mecbur bekliyeceğiz, bide babam kuah hastası, aynı zamanda karaciğer çok iyi değil kanda pıhtılaşma sorunu var bunlarda olunca biz daha korktuk ama allahtan ümit kesilmez,

off çok yazmışım kızlar kusura bakmayın, kafanızı ağrıttım

bildirimi, mide yapayım

başlangıç: 76,8
geçen hafta: 72,9
bu hafta: 71,6
giden: 1,3
toplam giden: 5,2
hedef: 60

bir kaç kere tartıldım kızlar sanırım diğer gördüğüm rakamlar bu sayınında altında ama ben güvenemedim, sanırım tartım bozuluyor, yeni bir tanemi alsam biraz dahamı beklesem bilemedim, pilin kapak yeri kırık zaman zaman kapak düşüyor o zamanlar farklı tartıyor,

M maviduvar1 canım halleylerdendir o , sıkma canını, ama diğer mevzuyu bencede bir psikoloğuna danış belki fartklı bir bakış açısı sunar sana güzelim

banusultan , sen ideal kilona yakınsın aslında bir çoğunuz öylesiniz o yüzden daha az veriyordunuz, dediğin gibi detoks yaparak vücudunu şaşıta bilirsin

ebruli1820 bencede biraz daha toparlanmalısın canım az kaldı hedefe

hadeka tebrik ederim gitsinde 200- 300 gitsin yeterki gitsin

merhaba kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum. semih maşallah ne kadar çok vermişsin.
psikologla konuşabilirirm ama gerçekten şu anda bunun için ne çaba ne de zaman harcayasım var. sorun belli çözüm belli. adam kendini tutacak orda burda uyumayacak. telefou elinden bırakacak. hep mutfakta oturmayacak. evi nöbetleşe beklemeyeceğiz.
şimdi karşıma geçip ayrılalım dese hiç itiraz etmez mişim geliyor.

Günaydın kızlar bir kaçak geldi aranıza nilerim yapmaya
Başlangıç : 65.700
Gecen hafta :66.300
Bu hafta : 66.300
Ne gelen var ne giden
Salı ve Çarşamba misafirlerim vardı onlara hazırlık yapınca bende yedim o yüzden menu paylaşımı yapamadım

Kilo veren arkadaslar tebrik ediyorum ne guzel kilolar vermişsiniz darısı benim ve vermeyenlerin basına artık....

hawar tebrik ederim S semih seni de tebrik ederim çok iyi kılolar veriyorsunuz. maşallah nazar değmesin.
ebrucum sende ben de cıslar yüzünden yeterince kılo veremedik. senin artılar yarın eksiye düşer.
ben de dün akşam aşure önceki gün lokma pazartesi de kek yemiştim menülerimde var. tabı akşam yıyınce böyle oluyor.
lajoba kızma çocuğuna yaaa sana ihtiyacı var. sütten kestin mi kesmedin mi anlayamadım.
Allah oruçlarını kabul etsin.
ben de aşure yapacağım ama ne zaman yaparım bilmiyorum. bugün hiç keyfim yok.
M maviduvar1 canım bu konuyu çözmek istemiyorsun o zaman gündeminden de uzaklaştırmaya çalış.
düşünnme takma kafana

bugün hiç keyfim yok sabaha kadar uyumadım. kız kardeşimin sancısı tuttu gece 10da. sabaha karşı doğum yaptı çok şükür.
bebek de kardeşim de iyiler şükür.
ama buna sevinemedim. bugün yanına gitmeyi planlıyordum haftaya kaldı.
eşim bahsettiğim kız kardeşimi ve eşini hiç sevmiyor . eşimin haklılık payı çok fazla
çok emeğimiz geçti ikisine ama onlar ne doğumumda ne de eşim ıkı defa kalça ameliyatı olduğunda gelmediler. aramızdaki mesafe ıkı saat otobüsle.
üstelik kendi arabaları da var. çoluk çocuk da yoktu gelmelerine engel olacak ama gelmediler.
gelemeyişlerinin üzüntülerini bile belirtmediler hiç.

eşim gitme demiyor ama gönülsüz. diğer kız kardeşim bugün gitti yanına. bu hafta sonu ben bakayım haftaya sen git dedi. tamam dedim ama eşim onlar için hiç bir şey yapmamı istemiyor. ben de çok kırgınım ama kardeşimi atamam ki.
çeyrek alacağım istemiyor. kıyafet alacağım istemiyor. kıyaslıyor. onlar sana ne yaptı diyor. maddi durumları kötü değil. ama cimriler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…