hawar
tebrik ederim
S
semih
seni de tebrik ederim çok iyi kılolar veriyorsunuz. maşallah nazar değmesin.
ebrucum sende ben de cıslar yüzünden yeterince kılo veremedik. senin artılar yarın eksiye düşer.
ben de dün akşam aşure önceki gün lokma pazartesi de kek yemiştim menülerimde var. tabı akşam yıyınce böyle oluyor.
lajoba
kızma çocuğuna yaaa sana ihtiyacı var. sütten kestin mi kesmedin mi anlayamadım.
Allah oruçlarını kabul etsin.
ben de aşure yapacağım ama ne zaman yaparım bilmiyorum. bugün hiç keyfim yok.
M
maviduvar1
canım bu konuyu çözmek istemiyorsun o zaman gündeminden de uzaklaştırmaya çalış.
düşünnme takma kafana
bugün hiç keyfim yok sabaha kadar uyumadım. kız kardeşimin sancısı tuttu gece 10da. sabaha karşı doğum yaptı çok şükür.
bebek de kardeşim de iyiler şükür.
ama buna sevinemedim. bugün yanına gitmeyi planlıyordum haftaya kaldı.
eşim bahsettiğim kız kardeşimi ve eşini hiç sevmiyor . eşimin haklılık payı çok fazla
çok emeğimiz geçti ikisine ama onlar ne doğumumda ne de eşim ıkı defa kalça ameliyatı olduğunda gelmediler. aramızdaki mesafe ıkı saat otobüsle.
üstelik kendi arabaları da var. çoluk çocuk da yoktu gelmelerine engel olacak ama gelmediler.
gelemeyişlerinin üzüntülerini bile belirtmediler hiç.
eşim gitme demiyor ama gönülsüz. diğer kız kardeşim bugün gitti yanına. bu hafta sonu ben bakayım haftaya sen git dedi. tamam dedim ama eşim onlar için hiç bir şey yapmamı istemiyor. ben de çok kırgınım ama kardeşimi atamam ki.
çeyrek alacağım istemiyor. kıyafet alacağım istemiyor. kıyaslıyor. onlar sana ne yaptı diyor. maddi durumları kötü değil. ama cimriler.