Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hadeka kiziyorum sonra pisman oluyorum ama o an elimden bisey gelmiyor hem uykusu var hem direniyor emerek uyumak istiyor bende alismasini istemiyorum.. sutten kesmedim canim ama bu gidisle kesecegim asiri duskun nasil kesecegim onu da bilmiyorum, gecen uyurken yine boyle yapti bende karabiber surdum aci olursa emmez diye ama nafile karabiberle beraber yine emdi..
Kizkardesin konusundada kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap canim esin ne kadar hakli olsa da kardesin sonucta atamazsin, ayrica herkes kendi karakterine kisiligine yakisan sekilde davranir esine oyle soyle biz onlar gibi degiliz olmayalim da falan de.. sen iyilik yapacaksan yap birak onlar da utansinlar

Hadekecim bence bana gore kardeşin de olsa annende olsa sana verdiği değere gore davranacaksin şimdiki insanlar çok karci nankör olmuşlar birine hak ettiğindenfazla ddeğer vermeyeceksin yoksa hayal kirikligina ugruyorsun herkes kendi cikarina bakiyo kimsenin kimseyi düşündüğü yok ne yazikki

Ayy canım yaa hayırlı olsun bebişiniz ne guzel tam okuyordum aşağılara inince gördüm durumunuzu cok kötü bişey kardeşler arasında böyle şeyler olması ama işte senin eşinde haklı iki arada kalmışsın araya yabancı eller girince böyle seyler oluyo belki kardeşinde istemezdi böyle olmasını eşi yüzünden öyle davranmıştır. Sen yıne büyüklüğünü ablalıgını göster git derim yaptığın sana kalır....

hadeka haklısın gündemimden uzaklaşmam gerek. dün çok canım sıkkındı. işte pek bir şey yapmamıştım. bugün çalışıyorum artık.
bebeğiniz hayırlı olsu. hayat çok acımasız maalesef. kardeş de olsa anne de olsa nankör oldu mu insan nankördür.ne denir bilemedim. için ne diyorsa onu yap canım.

Kilo bildirimi
Baslangic 68,0
gecen hafta 66,3
bu hafta 66,8
gelen 500
giden yok hedef 56
Kilo veren ve koruyan arkadaslari tebrik ediyorum .

kızlar teşekkür ederim.
aynen ıkı arada bi derede kaldım
tabıkı kardeşim gideceğim
ayrıca yeğenim doğmuş görmek sevmek istiyorum ama içim buruk
zuzu 500 gelmiş hoş gelmemiş hemen geri gitsin :)

kızalr ya neler yazmışşsınız..

papatyam endemek ayrılalım dese ses çıkarmayacağım.. kızdım bunu okurken sana... ne insanlar var evine sahip çıkmayan .. biraz olumlu yönlerini görmeye bak eşinin..
ne sıkıntılar yaşadınız da bu konuma geldiniz...hiçbir iş emeksz olmaz..
bana kalırsa biraz sen ona uymaya çalış.. olmadı kabullen canım.. zorlamakla olmuyor bazı şeyler biliyoruz...,,,

hadekam kardeşlerimiz bazen biz üzeslerde bence kardeş arasında küslük bir yana kırgınlık bile olmamalı..kardeş bu onun yerini hiç kimse ama hiç kimse tutamaz...

bu hafat genelde kilolar alınmış.

havarım güzel gitmiş maşallah..

banu sultan bende br detosk düşünüyorum.. ne uygulamayı düşünüyorsun bende uygulayayım..

özegm hep iyi olun.. unutmaki meyva bile sabırla olgunlaşır.. çocuklar küçük olunca stres yorgunluk iş güç yoruyor bizi ve küçük olaylara bile kendimizin şaşıracağı tepkiler verebiliyoruz..

bir arkadaşım bana derdiki vucut ta strest alınkanlık yapıyor.. sakin olmaya başlayarak koc bir adım atmiş oluyoruz aslında..
,
diğer tüm kızceler aklımdasınız ama evde bir sürü iş beni bekler..

buğünden itibaren menu paylaşacağım..

yeni bir başlangıç yaptım...

kendime 41 gün verdim.

hayatla ilgili küçük kararlar aldım..

o küçük kararlar beni kendime getirecek inşallah..
,

hadeka canım eşin tabi ki haklı, kardeşsiniz insan ençok yakınlarına alınıyor yani başkası gelmese umru olmaz ama onlardan beklemiştir, ama neticede kardeşsiniz ve bence de git tabi eşinin rızasını da al onu bir şekilde ikna et, bak ne anlatacam dedemle köyde bahçede oturuyoruz, dedem ölmeden 1 yıl falan önceydi, ve büyük kardeşiyle daha önceden uzun yıllar küs kalmışlar, dedemler annesiz babasız büyümüş o yüzden büyük abi evlenince dedemlerde 2-3 yıl onlarla kalmış benim bahsettiğim yıllar 50 ler , yenge biraz sinsi bir kadın demek artık mal bölüşümü yüzünden falan sorun çıkarmış, dedemle tarlaların büyük kısmını vermiş ama eskisi gibi de olamamış abisiyle, dedi ki kızım siz siz olur aranızda ne olursa olsun küsmeyin kardeşinize, ben abimler yıllarca karısı yüzünden küs kaldım ama şimdi üzülüyorum, keşke hiç küsmeseymişiz, bak yaşlandı ölse ne kadar üzülecem, dedem bunu söylerken 62 yaşında abisi o zamanlar 80 küsürdü, dedim 1 yıl sonra hastalandı öldü, abisi 2 yıl önce öldü dedem 96 da ölmüştü, o somn yıllarınıda iyiki küs geçirmemiş belki küs olsa daha çok üzülürdü

Gecen hafta cuma kactim bilmiyorum ama sbh tartildim. 69.8
Reglininde etkisi var mi bilmiyorum.
Oglus uyuyor. Dusumu aldim. Dinlenmeye gecti ruh halim
Sonra gelirim.
Öpüldunz

Hawarm babana gecmis olsun. İns cabucak iyilesir.

Nelson gerçekten öyle hissediyorum. Buz gibi duygusuz.
O kararları ben de merak ettim

hawar babana çok üzüldüm bir sürü hastalık sorunu ve acısı var.İnşallah iyileşir agrıları diner.Çok güzel kilo vermişisn hakettinde

N nelson KARARLARIN hayırı olsun canım.

zuzu08 ogluşun stresi var bu hafta.Haftaya veririsin canım

hadeka ben kardeşimle konuşmuyorum.Çünkü çok kez affettim ve eşimde hiç bişi yokki yine iyiliklerimiz oldu.Ama nankörse nankördür.Eşim kendi ailesi olunca bogazbogaza gelilr 5 dk sonra canım cicimBana ters böyle şeyler.Madem canız kanız ben yapıyor o eksiltiyorsa olmaz.Ama ölümü düşünüyorum ama hep ben bunu düşünüp alttan almıştım.Onlar niye düşünmüyor.Birimize bişi olsa çok canımız yanacak ama çok geç olucak

wisdom01 korumuşsun kilonu ama aktif degilsin eski neşen yok sanki

papatya1994 canım maşallah ya çok iyi gitmiş

Lajoba:2 yaşındaki ecrin ve 3 gün önce küvezde mücadele veren 890 grlık ömercan.Hiç tanımayıp face okudugum annelerinin acılarını gördügüm ve 1 haftadır hep ogluma bişi olucak korkusuKızmamaya çalışalım.Ben birine çok kızınca yada kızacakken hemen onların öldügünü hayal eder durdurum kendimi çogu zamanAma bunalıyoruz akşam yemegi döküyor kaşıga vuruyor.Ceza paspasına dedim ve agladı sonra bir güzel yedi.Eşim olsa böyle yapmama izin vermez ama oglumda aç uyurdu
M maviduvar1 Sinirden öyle geliyor şuan için canım.Düşün ki iyi yönlerini ve etrafında arkadaşlarının sana yakındıgı eşlerini .Ben öyle kıyaslayınca eşim melek geliyor
Araser bu hafta daha iyi oluruz inş canım

veeeeeeeeeeeeee tablo istiyorum yapabilcek yok mu?Bu hafta yıkıcam ortalıgı

Ebruş nesem yok , esimle ck can sıkıci gunler yasadik, toparlanamadigim icin aktif olamiyorum. Haftabasi tam toparlanip geliicegim. Aramiz iyi de ruhen etkisi kaliyorr.

iyi akşamlar kızlar.
kilo verenleri tebrik ediyorum.
havar babana çok geçmiş olsun,allah şifasını versin canım.
alıntı yapmayınca unuttum,taze teyzeyi de tebrik ederim.
kardeşle küslük zor,ama bir ilişki yürümüyorsa akrabalık derecesi farketmiyor işte.
papatyacım bence içindeki aşk hisleri körelmiş.çünkü aşk varsa çekilen herşey vızgeliyor.aşk ölürse gül bahçesi viran geliyor insana.anlıyorum seni.

kararlarım.aslında her zaman aldığım ama bir türlü uygulayamadığım kararlar bunlar

bana değer vermeyen insanları hayatımdan çıkarmak ve onlar için üzülmemek
günlük 50 syf kitap okuma,
çocuklarıma sabırlı davranma.. bağırmamak ve dövmemek
eşime karşı nalayışlı olmak,
haftada 1 cüz kuran okuma,
haftada 2 film izleme
diyete uyma
günlük 30 dak spor yapma

bunlar için 40 günlük bir çetele tuttum.. buğün başladım.. başardığım her bir maddeye günlük artı koyacağım...

Kizlar sbh evden bi ciktim 5 te girdim eve yeni yeni gezmeye basldim cok iyi gldi gezmk
ark gittim bebegi gormeyr emxirdim sut anne oldum ne guzel
Kilo veren herkesi cok tebrik ederim
baslng 67
gecen hfts 62.5
bu hfta 62.3
giden 200
yerimde sayiyorum iste diyet yapmadigim icin bu aralar koruyorum ya da gercekten cok kilo aldim tartim bozuk eksi gosteriyi bilemedim

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.
————————-
sabah09.00-10.00 gibi kahvaltı ediyorsunuz
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kepekli ekmek
domates-salatalık-beyaz peynir
12.00-14.00-16.00-18.00-20.00-22.00 saatlerinde 2 saatte bir olmak üzere ayranlı çorbadan 1 er kase yiyorsunuz.
500 gr veya 650 gr yağsız yoğurt(ben ev yoğurdunu kaymaksız kullanıyorum)
4 yk kuru nohut
4 yk kuru yeşil mercimek
4 yk kuru bulgur
bakliyatları 1 gece önceden ısatıp ertesi gün haşlıyoruz(ben düdüklüye atıyorum nohutla mercimeği ayrı ayrı)
bulguruda haşlıyorum
yapılışı:
yoğurdun içine haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimeği karıştırıyoruz ve ayran kıvamında olacak şekilde su ekliyoruz.ben biraz koyu kıvamda ayran şeklinde göz kararı ekliyorum
istenirse içine 2 salatalık rendelenebilir.
nane ve baharat ekleyebilirsiniz ama TUZ yasak
kuru mazlemeler 2 günlüktür.istenirse günlük hazırlamak için yine 500 gr yoğurt ve 4 yk haşlanmış olan bakliyatlardan ekleyip hazırlayabilirsiniz.
kuru olanlar haşlanınca 8 yk kadar 2 günlük çıkıyor.
yeşil çay çay serbest.kafeinli içecek ve meyve yenilmiyor.
su en az 2 lt tüketilecek.
kızlar yapacağım detoks bu.
daha önce yaptım,ödemi çok güzel söküyor,bağırsakları temizliyor.
tansiyon sorunu olanlar dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…