- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.741
Banucum 14 yıllık evliyim. Çok zor zamanlar geçirdik. Özellikle de benim işimle ilgili sıkıntılar yaşadık. Maddi zorluklar çektik. Ve ben eşimle ilgili bu problemi yıllardır yaşıyorum. Ama hiç kalbimin bu kadar buz kestiğini, damarımdaki kanın dondupunu bilmem. Kendimi çok duygusuz hissediyorum. Bugün tek kelime konuşmadık. O bir ara arabayı çok hızlı kullandı ne yapıyorsun yavaş dedim. Konuştun benimle diye şebeklik yapmaya çalışıyor. Çünkü hep yıllarca beni güldürerek, şebeklik yaparak bu problemin üstünü kapattı.iyi akşamlar kızlar.
kilo verenleri tebrik ediyorum.
havar babana çok geçmiş olsun,allah şifasını versin canım.
alıntı yapmayınca unuttum,taze teyzeyi de tebrik ederim.
kardeşle küslük zor,ama bir ilişki yürümüyorsa akrabalık derecesi farketmiyor işte.
papatyacım bence içindeki aşk hisleri körelmiş.çünkü aşk varsa çekilen herşey vızgeliyor.aşk ölürse gül bahçesi viran geliyor insana.anlıyorum seni.
Banucum 14 yıllık evliyim. Çok zor zamanlar geçirdik. Özellikle de benim işimle ilgili sıkıntılar yaşadık. Maddi zorluklar çektik. Ve ben eşimle ilgili bu problemi yıllardır yaşıyorum. Ama hiç kalbimin bu kadar buz kestiğini, damarımdaki kanın dondupunu bilmem. Kendimi çok duygusuz hissediyorum. Bugün tek kelime konuşmadık. O bir ara arabayı çok hızlı kullandı ne yapıyorsun yavaş dedim. Konuştun benimle diye şebeklik yapmaya çalışıyor. Çünkü hep yıllarca beni güldürerek, şebeklik yaparak bu problemin üstünü kapattı.
Nelson kararlarin hayirli olsun.
Detoksu banusultan mi yapacakti hatirlayamadim
Ben gecen sene yaptim bende cok fayda etmedi. Iki gun kilom az gorundu donra yine ayni oldu.
Lajoba canim 60in altindasin. Boyun 1.60in ustunde mi o zaman bu kilo yakisir bile sana
Papatyacim sebeklikler bir yerden sonra guldurmuyor sinirleri ziplatiyor. Odaklandigin konuyu degistirrrrr
Ebru hayatin aci gercekleri bunlar. Kendini uzmemeye calis. Nelson sen mi 3 krep yemistin cok gibi geldi bana. Kalorisi dusukmus ama gozume batti iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?