Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Banucum 14 yıllık evliyim. Çok zor zamanlar geçirdik. Özellikle de benim işimle ilgili sıkıntılar yaşadık. Maddi zorluklar çektik. Ve ben eşimle ilgili bu problemi yıllardır yaşıyorum. Ama hiç kalbimin bu kadar buz kestiğini, damarımdaki kanın dondupunu bilmem. Kendimi çok duygusuz hissediyorum. Bugün tek kelime konuşmadık. O bir ara arabayı çok hızlı kullandı ne yapıyorsun yavaş dedim. Konuştun benimle diye şebeklik yapmaya çalışıyor. Çünkü hep yıllarca beni güldürerek, şebeklik yaparak bu problemin üstünü kapattı.

Merhaba kizlar
İftarimi yaptim geldim
Simdide kilo bildirimi yapayim

Baslangic.... 69.3
Gecen hafta.... 59.2
Bugun........... 59.6
Gelen............ 400
Toplam giden.. 9.7
Hedef simdilik 60 in uzerine cikmamak, 55-56 lari da bi gorursem super olacak

ebruli1820 bende senin gibi dusunuyorum canim ama ilk 1 saat sabirliydim, sonraki 1 saat hafif bi sinir vardi ama hep kendimi sakinlestirmeye calisiyordum kizmiycam kizmiycam diye amaa sonra bi baktim saat 23.30 olmus pasam hala emerek uyumak icin direniyor o zaman patlafim bi bagirdim cabuk yat suraya uyu diye nasil atti kendini yataga anlatamam sonra tabi agladi sizladi hic ilgilenmedim sonra ikimizde uyumusuz zaten... Allahim korusun canim yavrularimizi bize bagislasin oyle dusununce pamuklara saraip saklayasim geliyor ona bisey olmasin diye.. dun ben acele acele iftar hazirliklari yaparken oglum mutfagin kapisinda belirdi bi baktim bogazinda bisey tikanmis yutmaya calisiyor ama yutamiyor, yuzu bi tuhaf, nasil aldim kucagima kusturmaya calistim sirtina vurdum falan yuttu bi baktim diger elinde benim kan hapim ucunu isirmis kapsulun.. yuregim agzima geldi bisey olacak diye, optum kokladim sonra.. cok sukur ki bisey olmadi olsa napardim bilmiyorum kafayi yerim heralde

Ayy ne cok yazdim kizlar kusura bakmayin hakkinizi helal edin..

Nelson kararlarin hayirli olsun.
Detoksu banusultan mi yapacakti hatirlayamadim
Ben gecen sene yaptim bende cok fayda etmedi. Iki gun kilom az gorundu donra yine ayni oldu.
Lajoba canim 60in altindasin. Boyun 1.60in ustunde mi o zaman bu kilo yakisir bile sana
Papatyacim sebeklikler bir yerden sonra guldurmuyor sinirleri ziplatiyor. Odaklandigin konuyu degistirrrrr
Ebru hayatin aci gercekleri bunlar. Kendini uzmemeye calis. Nelson sen mi 3 krep yemistin cok gibi geldi bana. Kalorisi dusukmus ama gozume batti iste.

Bugunku menum
Sbh okulda kahvalti yaptim
Yarim tost
5 zeytin
2 catal peynir
1 tatli kasigi recel
Yesil cay

Ara 1 dlm ayva
10 kuru uzum yarim ceviz
Yesil cay

Ogle
1 servis kasigi pirasa yemegi
1 servis kasigi makarna
Bol salata

Ara 1 mandalina kucuk

Aksam
6 sardalya
Bol salata
1 dlm uno light ekmegim. (sonunda ekmegimi aldi esim)
Bu saatten sonra bol bol sekersiz cay.
Bugun bir saat yuruyus yaptim.
Bacaklarim kopuyor cok yorgunum. Uzanacagim.

Elifim aman dkkt et. Bende oglan agzina bise aldiginda konusmaz sessizlesir.hemen anlarim. Cunku genelde ya ciglk atar ya biseler soylemeye calisir. Allahim yavrularimizi korusun.

ebruli1820 canım yarın bildirim yapıyormuyuz

ben bu gün her zamanki gibi yedim kızlar, yazmaya üşeniyorum bu akşam sadece öğlen yemeğin yanına makarna yedim ama yarın kendime ödül günü yapacam

slm kızlarrr
dün kızdan önce 9buçukta uyuyakaldım başım çok ağrıyordu
bugünde iş çıkışı annemi garaja bıraktım eve geldim emineyi yedirdim biz yedik çocukla oynadık daha yeni uyudu anca gelebildim
yetişemedim ama kilom 91 bu hafta iyi geçmedi benm için
geçmişe bakayım gelirim şimdi :)

hawar, geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin

geçmiş okurken bildirimi nasıl yaptığınızı gördüm bende o şekilde yapayım tekrar
diyet yapmaya başladığım zamanki kilomu yazayım di mi

başlangıç: 98
geçen hafta: 90.6
bu hafta: 91
giden: yok +400
toplam giden: 7
hedef: 85

papatyam canım kıyamam sana.. insan br şeylerin düzeleceğine inancını yitirince böyle acıtıyor komikliklerde.. kafanı dağıt canım baka şeylerle kafanı ver..

canım ekmek yemedim sabah krep yapmıştım çocuklara bir kepçe bile yoktu her biri.. minik tavamda piştiler...

İyi geceler kizlaar
Evi topluyorum simdi sabaha duzenli olsunki tek derdim supurup silmek olsun yoksa zor oluyor oglusla bi yandan topla bi yandan temizlik yap.. sonra camasirlari ayarlayacagim sabah asarim zaten zor kuruyorlar pazartesiye anca kurur galiba sonra da sahurumu yapip yatarim ins canim da bisey yemek istemiyor ama gunduz acikiyorum bi de tek ogun beslnmis olmamak icin yiycem artik biseyler napiyim..
Hepunize iyi geceler

Günaydın.Tartılcaktım unuttum.Gece eşim geç geldi işten oglum yanımda kıpır kıpır temizliğin verdigi yorgunluk sabahı zor ettim .
Dün aç karınla 2 kurukayısı
Sabah:1 çatal çay
Ögle:1 kepçe çorba ve sebzeli misket köfte ,4 yk yogurt
Ara:1 börek 1 elma
Akşsm :1 kase çorba,1 tabak kuru fasulye,1ince dl çavdar,çoban salata
Ara:yarım soda
2 saat temizlik

günaydın çıtırlarım.. güzei bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.. adımsayarım taktım.. 10000 adım hedefim.. başladım ev işlerimi yapmaya..12 ye doğru da kızımı kurstan almaya gideceğim..o zamana kadar işlerimi bitirsem iyi olacakkk

günaydın kızlarr

nelson hadi bakalım akşama yaz kaç adım olmuş benimde var evde takıyorum ama 4 adım anca kızı götürüp getirirsem 6 adım oluyor spor yaparsam 10 bin olur ama ona zamanım yok ama esk,iden 7 bin falan işte oluyordu 3 mil lesli yapınca 10 bine tamamlıyordum yürüyüş yapıpy çok üstine çıkabilirsin canım

HAVARIM EV İŞİ YAPARKEN MÜMKÜN OLDUGUNCA ÇOM HAREKET EDER HATTA EVİ TPLARKEN HER BİR TOPLADIĞIN EŞYAYI TEK TEK YERİNE KOYARSAN ADIM SAYIN ARTIYOR.. AKŞAMA KADA KAÇ ADIM OLACAK MERAK EDİYORUM.. AMA BU ADIM SAYAR ÇOK SAYIYOR GİBİ ...ŞİMDİDEN 1000 ADIMI GEÇTİ SPORDA YAPMADIM DAHA...SEN DE TA BUĞÜN KAÇ ADIM OLACAK ADIM KONUSUNDA YARIŞALIM İSTERSEN.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…