Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

N nelson olur yarışalım, ama benim evim küçük canım o yüzden çok atmıyor, bende en çok bebeği sallarken adım sayar atıyor, ama sporsuz olan sayıyı söyle sonrada sporu ekle olurmu canım

tamam şekerim adımsayarımı spor yaparen çıkarırım.. araba kullanırken çıkarırım..saydığı adımı ona göre yazarım.olur mu şeker

N nelson olur spor yaparken çıkarma ama spora başlamadan önce bak adın sayısına sporu yaptıktan sonra spor adımını düşersin canım

Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz nelson 10bin adim. Yapabildin mi
Benim de tlf sayiyor adimlarimi
8Bin falan yuruyorum genelde gunluk kosusturmacada
Dunku menumu paylasmistim. O menunun uzerine aksam bisey yemedim ve 58.4 ciktim tartida
Bugun cok moralim bozuldu o nedenle.
Her sabah 7de kalkiyordum bu sabah 9da kalktim tek fark bu.

Bugunku menum
Moral bozuk olunca yedim biraz
Sbh
2Dlm uno light ekmek
Salata
Az omlet
Diyet peyniri 1 kkdan az
5 zeytin

Ogle
Bir arkadasa gittim
1 dlm pudingli biskuvili pasta
1 kurabiye
4 bardak cay
1 orta kahve

Ara yarim mandalina

Aksam
2 dlm uno ekmk
4 marul yapragi ve yarim demet roka
5 zeytin
1 kk light peynir
Yarim porsiyon patatesli yumurta
Bol cay

Aksam menusu esim istegi ile boyle oldu. Oysa ben ispanak pisirecektim.
Su 1 lt ictim. Cok icemiyorum artik. Az sonra bi yesil cay yapayim kendime. Yatsiyi kilayim kitap keyfi yapacagim

Benim de menum gelsin
Sahurda resim atmistim
Aksam
2.5 dlm patates lazanya tavuklu
Yarim posyn kasarli mantar
2 yk pilav
Bool salata
1-2 isirik ekmek

Patates lazanyayi ilk defa denedim cok guzel oldu tam davet sofralarina yarasir cinsten ama keske daha az yeseydim baya kalorili sanirim

havar buğün her an adımsayar üzerimde takılı değildi.2000 daha olurdu sanırım tamm taksaydım.. şu ana kadar 4000 oldu.. bunun 1200 civarı sporda yaptım.. pilates olunca çok saymadı adımsayar...

Bugunku menum sabah ac karnnakahve kahvaltida 2sahanda yumurta iki dilim ekmek 5zeytin 1fincan yesilcay
Ara bir elma nescafe
Ogle bir dilim ekmek yarim yemek kasigi patlican kebabi
Ara turk kahvesi 4biskuvi
Aksam bi kase corba ekmek yok tadimlik bi parca kirmizi haslanmis et
Az once bir bardak fanta ictim

N nelson canım ben 11.30 dan 22.00 kadar taktım 4313 adım, sen de hep taksay dın daha fazla olurdu canım
Bulamiyorum canım bende bu gün 45 dk da uyuttum 2 gündür böyle ama ağlamaları azaldı, önce emziriyorum biraz sersemliyor azda kucağımda hafif hafif sallıyorum, bide emzik aldım 2 gündür istemiyor ama pekmeze batırınca az emiyor, o ara yatağına yatırıyorum yatağa hafif hafif vuruyorum pat pat diye arada sakinleşiyor arada ağlıyor ağlayınca alıyorum hafif hafif sallıyorum geri koyuyorum yatağına böyle böyle uyutuyorum 2 gündür bakalım umarım işe yarada sallamalar da kesilir

hawar inşallah düzene girersiniz cnm
bizim düzene girdi çok şükür genelde en fazla 15-20 dk sürer uykuya dalması ama ara sıra böyle kuduruyor uykusu başına vuruyor

Uzunnnnn zaman sonra herkese merhaba..çok özledim sizleri.sizlerle yazışmayı..umarım hepiniz iyisinizdir..kızlarım bu ara hep hastalar.kreşde virus kapıyorlar hep. .
Bense bu ara hiç havamda diyilim malesef..eski çok yakın arkadaşlarımdan bağlarımı koparmışdım..tam 7 senedir görmüyörum konuşmuyorum..ama iki gün önce bir haber gördüm nette..malesef bir arkadaşım ölmüş. .o kadar üzüldümki anlatamam.eşime söylemedim.boğuluyorum nefesim yok sanki. .daha 22 yaşındaydl.of Allahım ölüm ne acı.aklımdan hiç çıkmıyor..bu olayı unutuyum istiyorum olmuyor.hafızamı söküb atasım var..
Kızlar ne yapıylm sizce.günlük yaşantımı dahi etkiliyor bu...elimde değilki

Nazlim hosgeldin
Cok uzuldum arkadasin icin.
Neden arkadaslarindan uzaklastin ki?
Cocuklarina da gecmis olsun
Seni tekrar aramizda gormek guzel

nazlma hoşgeldin. Allah rahmet eylesin arkadaşını da. Ölüm çok zor da genç ölüm daha da zor gelir insana. Çok etkilenmiştin. Bence arkDaşın için bol bol oku. Çocuklarına da geçmiş olsun.
Bugün menümü yazayım tuhaf ama olsun
09:30 bi muz
10:30 domates salatalık nir dilim ekmek 2 zeytin 1 kk peynir 2 dilim sucuk
14:00 3 yk taze fasülye 1 dilim ekmek
17:30 bir kase tarhana çorba, 5 adet köfte, yoğurt
4 fast mile yaptım bugün.

slm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...

nazlma hosgeldin canim. Arkadasina Allah rahmet etsin, esine neden anlatmadin ki destek olur sana.. cocuklarina gecmis olsun, bool dua et canim zamanla aklindan cikacaktir ins
N nelson
M maviduvar1 bence menun gayet guzel yine cizginden sasmamissin
Bulamiyorum eline saglik canim ayy bana da bi komsum yapsada getirse nolur kii

Kizlaar bende menumu yazayim
Sahurda..... azcik ekmek, peynir, 1-2 zeytin
İftarda.... 1 firinda tavuk, 2 patates, 3 yk pilav, 2 catal karniyarik, salata, ezme, 1 kase tarhana

İftarda kv deydik karisik oldu biraz

Pazar akşamı oğlum daha da zor uyuyor.Süper dadının yemek ve uyku problemi videolarını ilk fırsatta izlemem lazım .
Bugün
Sabah :çiçek ekmeğin 1 topu,kk peynir ,1 dl kaşar,2 kaşık bal, çayyyy
Ara:1 kupa nescafe,yarım gözleme
Akşam(17:30)1 tahta kaşıgı bulgur pilavı,1 dl tavuk fileto,1 bardak ayran
Spor:2 saat yürüdüm
Ara:annemde Türk kahvesi,2 küçük muz

Son sayfayı okuyup yine yzmadan duramayıp ve sizin iin uykusuz kalıyorum diyemedim yaaa

Bulamiyorum ellerine sağlık canım.Bende bu sene ilk kez kendim yapmak istiyorm.Yapamam diye korkuyorumDaha bir kimse bile yapıp getirmediÇok seviyorum olmazsa aşurem kendim yerim bende
nazlma hoşgeldin canım.Kreş okul oluyor işte çocular çabuk kapıyor hastalıkları.Geçöiş olsun kuzucuklara.Bende tanımadığım biri 2 yaşında biri yeni doğmuş çocukların ölümlerini annelerinin acılarını okudum face ve ig deVe 1 hafta hep ogluma bişi olucakmış gibi aklıma kötü şeyler geldi.Hep o anneleri gece dşünüp agladım.Çok etkilendimÖlümlü dünya benimde küs olduguklarım var ve bu şekilde küs gitmek en büyük korkum.Herşey boş ama çıkar için sama sapan şeyler için dünya malı için vs öbür dünyayı düşünen yokBak yine kötü oldum
N nelson valla ben bu kadar yesem 80 olmuştumEşimde böyle yer yer kilo almazda vermezdeSana yemek yarıyor.Fotolarda gayet iyisin nellllimmmmmmmmmm
PAPATYAM menün çok güzel canım ya61.8 bu hafta gibi geliyor
lajoba oruca ragmen gayet iyi menün bence

hadeka çok mu menünSana çok gelmiştir canım çok güzel menün ya
hawar Bulamiyorum uyku problemi çözülüyor gibi pes etmeyin kızlar.Çocuk bunlar tabi bazen düzeni bozulabilir olur arada.Bizimkide p.tesi sendroumundan zor uyudu 12 de 1 saat gecikmeli napalım sağlık olsun

zuzu08 kuzum menülerin çok güzel bu hafta umutluyum sendeÇocuklarında senin gibi güleçler ya çok şekerler

semih özge araser banucuk ......kızlar herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…