Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
@HasibeG ellerine sağlık. Allah kabul etsin
lajoba menünü beğendim. Ben de teşekkür ederim.
ebruli1820 benim de küs olduğum insanlar var. Küslük kötü birşey ama yapacak bir şey yok. Çünkü ben barışmak istemiyorum.
İnşallah bu hafta 61 i görürüm artık.
banusultan menü çok faZla olmuş. Ama eminim sen toparlarsın.

Gunaydin kizlarr hafta sonunuz guzel gecmistir umarim
nazlima hosgeldin canim mekani crnnet olsun arkadasinin sende bian once toparlarsin ins bize daha sık yaz kizlarinada gecmis olsun canim
papatya menun cok guzel bu hafta 61 leri goruceksin ins
ebrum ben kizimda uyku olayini oturtamadim malesef sallanmak istemiyo kendide uyumuyo kucagimda uyumak istiyo ama bi cozum bulmam lazim buna
lajoba canim bende hic yemedim asure canimda istiyo hani annem yapcak ama ne zaman bakalim
hadeka menun guzel canim
hasibe ellerine saglik asurr eminim guzel olmustur
hikoss nasilsin canim esinle araniz nasil
ozgem canim nasilsin esinle araniz duzelmistir ins
kizlar dun kadife pantalon aldim kendime guzel oldu gibi ama bacaklarim kalin yaa nasil incelticem onlari son zamanlarda bunalima girmistim kilo aldim diye tartiliyorum hep yuksek cikiyo sinirlerim bozuldu ama megersem tartim bozulmus fazla tartiyomus yeni tarti almam lazim

günaydın kızlar.
hasibeg allah kabul etsin.
bu günün bereketinden hepimizi faydalandırsın.
papatya menü nelson un,benzer yazınca ben zannetmişsin.

aaaa öyle mi yapmışım. gerçekten kimin yazdığına bakmadım. neyse o zaman Nelson çok yemiş.....

Kizlar, gunaydin...
Bugun muharrem ayinin baslangici.
Selam verip almak sevapmis.

Selâmûn Aleyküm kizlar...
Dualarimiz kabul olsun..

Ben iyiyim. Eşimle de aramiz normal.
Super diyemem eksikler var. Bunu da zamanla hallolacak birsey diye dusunuyorum.

Kizlar sizler nasilsiniz

Nazlma arkadasnna allah rahmt eylesin.
Kendini toparlamaya calis. Hayat bizim icin devam ediyor.
Elimizden gelen dua etmek..

aleyküm selam hikmet
selamun aleykum kızlarrrrrr

bugün muharrem ayının 10. günü
bugünde buyuk olaylar olmuştur.

peygamberlerin hayatlarındaki dönüm noktaları bugün yaşanmış diyebilirim.

az sadaka vermek uhud dağı kadar sadaka vermeye eş değermiş
10 kişiye selam vermek butun muslumanlara selam vermekle es değermiş

bugün eve erzak almak butun senenın bereketlenmesine vesile olur.

kızlar tartıda yüksek bir rakam görüyorum.
menülerime ıyı dıyorsunuz ama bana iyi gelmiyor bu menüler
Nelson çok yemişsin canım afiyet olsun

btlkübra tartının bozulmasına sevindim :)

dünkü menümü birazdan paylaşacağım. görüşürüz

ben de mi tartıyı değiştirsem :)

menüm:
sbh aç karnına
sultan lokumu (akşamdan yaptığım ama yemediğim)
kahvaltı 11de
2 dlm uno light ekmek
3 zeytin 1 kk light peynir
yeşil çay+ siyah çay
ıspanak+pazı+pırasa kavurma 1 tabak

ara türk kahvesi az şekerli

çocuklara elmalı kek yaptım yemedim bir ısırık aldım tadımlık

akşam
1 kase yoğurt
1 dlm onu light ekmek ama yarısını zor yedim
1 porsiyon patates lazanya (lajobo sayesinde internetten
araştırdım ve yaptım çok güzel oldu.
teşekkürler arkadaşım. ailem de beğendi.
bildiğimiz malzemelerle yapılıyor ama ismi
değişik gelmişti)
akşam yemeğini 16.30da yedik sinemaya gideceğimiz için

akşam yemekten sonra namazı kılıp çıktık evden. sinema biraz uzak bulunduğumuz yere.
eve gelişimiz 22.00 buldu.
çocuklara da gecen seneki bakıcım gelip baktı sağolsun
çok güzel bir akşam geçirdim.
film çok güzeldi ağlaya ağlaya izledim
aşk savaş arkadaşlık çok güzel anlatılmıştı.
gitmek isterseniz adı : birleşen gönüller

merhaba kızlar
hafta sonu çok yedim, kaynım ve oğlu gelmişti onu yap bunu yap derken bende yedim bir tonda aburcubur çiko falan, güya sadece cumartesi yiyecektim ama pazarda aynısını yapıp çok yedim , bide regl olunca tatlıyı abarttım akşam midem kötü oldu kıtlıktan çıkmış gibi yersem böyle olur tabi

hadeka ne güzel sinemaya gitmişsin oh ben en son geçen sene gitmiştim yalnız
ebruli1820 canım bana uyar bu hafta cumartesi tartıla biliriz
wisdom01 canım senin eski neşeli halini özledik
@HasibeG allah kabul etsin canım

daha başka yazacaktım ama unuttumm

Aleyküm selam kızlar. Ve benden de selamun aleykum
hadeka canım bence senin tartında btkbra gibi bozulmuş olabilir!!!Bak şimdi benimde canım çekti ve hiç yapmadım.Lajoba kıs coşturdun biziNe güzel başbaşa sinemaya gitmişsiniz.Bende akşam eşime ogluşu uyuturken sen film ayarla uyutunca izleyelim bazı akşamlar dedim.Tamam dedi.
wisdom01 evet eski neşen yok canım Normale dönmüşsünüz ama seni hala sıkıntılı hissediyorum
hawar hafta içi çok iyi gidiyorsun kaçamaksız.Haftasonu olur öyle canım.Ben ise tam tersi hafta sonları dikkat ediyorum.

Kizlar, aslinda hayatimda mutluyum. Ama eksikler var. İstedigim duzeni kuramiyorum. Ama sabrediyorum. Umudumu kaybetmedim. Sukrediyorum halimize. Eşimi ve oglumu cok seviyorum.
Ozellikle elimde meslegim yok. Bankacilik okuyorum. Ama calisamiyorum. Vakit ayiramiyorum yada ayirmak istemiorum. Zorlaniyorum belki de. Konularn icinde boguluyorum ssanki. İcimdeki en.buyuk eksiklik bu sanirim. Diyete spora adapte olamiyorum. Anlicaginiz.napicagimi bilmiorum. Dun 69.8 geldm. Bu sabah 69.9
. 69larda.takili kaldim.
Durumum bu.

hikmetciğim şükredecek çok şeyin var.
onları düşünerek mutlu olmaya çalış.
hepimizin hayatında eksikler var hem de bize sıkıntı veren buyuk eksikler ama hiç bir
zaman dört dörtlük de olmayacak bunu unutma

kılon da çok iyi bence.
en azından bu süreçte almıyorsun

akşama ne pişirsem lajobo yardım ettt
aklıma hiç bir yemek gelmiyor canımın
çektiği bişey de yok
oruçluyum

Hadekacigim, tabi sukredecek en onemli nedenim oglum saglikli.. kurban oldugum Allahimdan.

Zamanla duzelebilicek nedenler var kafamda. Ama simdi neden degil demeden kendmi alamiyorm, maddisel degil , cok sukur aç acikta degilz.
Zaman en guzel ilac..

Selamun aleykum kizlar
ins bugunun feyzinden az da olsa nasipleniriz
Allah kabul ederse oruc tuttuk bugun esimle emzirmeme ragmen cok rahat gecti sabahta 7 de uyandim tek sorun uykusuzum iftari yapsamda 2 cocukla uyumam biraz zor
selin gelene kadar biraz uzanayim sizkere bi bakayim dedim sonra kalkip pilav yapicm yemeklerim hazir

Selamun aleykum
Aleykum selam

wisdom01 canim hepimizin bi cok eksigi, duzeltmek isteyip duzeltemedikleri var bunun icin uzme kendini.. cok sukur var olanlarimiza.. sen bi abdest al namaz kil dua et okuyabiliyorsan kurani kerim oku yoksa dinle, ruhun huzura ersin.. ne guzel kilo almiyorsun iste, ve sen ne yapar eder yine kilo vermeye devam edersin eminim ben
hadeka canim ne onersem bilemedim valla ben nohut pisiriyorum su anda, tarifi aldigin site varya ordan bak bulursun biseyler ben cok begeniyorum ordan yaptiklarimi

lajoba papatya1994 Aleyküm selam.EE semih nerelerdeydin kıs kayboldun
wisdom01 canım bazen hepimiz dönem dönem o ruhsal döngüye kapılıyourz.Bazen işe yaramaz bazen sevilmedigimizi bazen yoruldugmuzu bazende eski acılara dalarız.Ama iyi şeyler düşünüp olumlu bakmaya çalış ve ogluşunla bol bol eglen.

Önüme gelen tatlıyı çikoları yedim .Dün evdeydim bi sürü çeşit kek bisküvi çiko vardı .Ama mutfaga ogluşa oraya bunu yapayım vs yemedim.Ama burda bütün gün tek başıma oturunca agzım boş durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…