Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Az once okuldan geldim
Gelirken markete ugrayip alisverisimi yaptim. Bugun en az 10 cesit almak lazim.
Ruya cikoyu gordum almadim
Aslinda merak da ediyorum
Lajobacim benim oruc tutmam biraz sikintili geciyor.
Yemek isini esim ustlendi.
Ben cok halsizim ve cok usuyorum.
Yarini da hayirlisi ile tutarsam sevinecegim.

Kizlar sabah 58.4
Az once 58.4
Onca saat acliktan sonra wc gitmeme ragmen bi hafifleme yok.
Cok moralim bozuldu
Zaten ben aylarca 300 gr ileri 500 gr geri gittim sizinle.
Simdi yine ayni durumdayim.
Saglikli beslenmeye calisiyorum.
Aksamlari da yemeyi biraktim sayilir.
Olmuyor arkadaslar
Sekerle vermek cok zor.
Pko hastalarinin diyet gunlugune bakiyorum onlar az da olsa devamli veriyorlar.
Eve geldigimden beri moralim bozuldu.
Boyle mubarek bir gun moral bozmayla gecmemeli.
Ozge Allah kabul etsin

Özgem allah kabul etsin.. iki cocukla dinlenebilmek cok zordur . Ben oglusla zor dinleniyorm, regli oldgm icin oruc tutamadim' menunde hazirmis ne gusel eminim cok leziz olmuslardir. Allah kabul etsin.

Elifimm, regliyim diye bol bol tesbih matkden tesbih cekiorum. Bu gun 1000tane ihlas okumak sevapmid. Onu cekiyorum.
İns kilo vermeye dewam ederim. Bu aralar zor gbi.
Nohut yemegi mmmmm enfes olur kesin. Krabibrr dök yrrken.

Ebruş, faceden takip ediorm seni. Olumlmayi cok swerm blirsin. Oglusumm olmasa psikoljm nasil plurdu bilmiyorum. Kurban oldugum suan uyuyor,
Hava soguk polara sarindm
Ben tiramisu yapmstm dun. İki dlm yedm, bnde oglus uyurken agzim durmuyor :)

Hadekaaaacim, sinema brndeee yaaa. Cok sewindim.
Yrin sabaha eksi gorecegine eminim. Uzuulmeeee..

slm kızlar nasılsınız..

hafta sonu pazav günü çok yedim farkındayım..iyorum..

buğünde üzerimde bir halsizlik var sporda yapamadım..

bu aralar müdürle takışıyoruz..görevlendirildiğim yerin müdürü..

biraz dik başlıyım... bu huyumu sevsemmi sevmesemmi bilemedim.
geri oratada öyle büyük bir sıkıntıda yok..
bir kere halısın müdür desem sorun da bitecek de nerde bende öyle bir söz.

işten gelince uyudum..

elektiriklerde yeni geldi..

buğün kü menumde çok karışık..

günlük 1200 kaloriyi aşmayı istemediğim için yediğim fazla kalorileri 1200 düşürmek için mekik çekip yürüyeceğim..dahada fazla spor yapacak halim yok valla...

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
  • AldığınızKalori Miktarı
  • YaktığınızKalori Miktarı
Eklediğiniz kalori değerlerini üzerine tıklayarak silebilirsiniz.

merhaba kızlar oruç tutanlar allah kabul etsin
menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 1,5 kk peynir, 1 yumurta, 1 salatalık 1 domates 7-8 dal maydanoz
4 zeytin

öğlen 3 yk güveç, 1 yk pirinç pilavi,
1 dilim çavdar, 1 kase yoğurt

ara yarım ayva, 1 trabzon hurması

akşam 1 kase dövmeli yoğurt çorbası, bol salata

1,5 avuç beyaz leblebi

2 lt su bolca şekersiz çay

N nelson menünü beğendim bu gün kaç adım attın ?
Bulamiyorum menünü beğendim
hadeka canım hafta sonu yediysen onun şişkinliğidir hemen bozma moralini, vücudunu şaşartacak birşeyler yap

Bu gunku menum sabahackarnina balli tarcinli cayim
Kahvaltida 3kucuk diim ekmek domates salatalik uc zeytin bir kk buyuklugu peynir ve kasar yedim bir fincan yesilcay
Ara nescafe
Ogle gunum vardi 1cantik bi kase asure yedim
Ara turk kahvesi

Aksam 1 tabak makarna ustu az bisey bol acili menemen ekmek yok
Ara cay

Spor bol bol yuruyus
Su 1litre

Kizlar iyi aksamlsr
size de yzmistim uykul var diye saat 4 gibi uzandim pirinci suzmustum yarim saat uyuyayim kalkip pilvi yparim dedim 5 te selin geliyo zaten uyumus klmisim bi uyandim saat 17.19 selin nerde diye korku saskinlik derkn zil caldivesim ve selin karsimda
Servis sorumlusu selini guvenlige birakiyi ben asagida olmazsam guvenkikteki bayan da beni arayip selin geldi diyo bebegin var diye kadin sen erknden inme ben ararim diyo kadin beni aramista ben duymadim tabi esim de iftara gelmis selini almis gorunce guvenliktn hikmetcim iki cocukla bunlarda geliyo insanin basina dunden cok uykusuzdum sahur yap gece bebege uyan sabah erknden seline uyan ve aksam olmadan sizip kalan ben
Btlcm esimle aramizda cok sukur duzeldi ins daha iyiye gider
hkmetcim ben de sen de bi huzun hissettim esin cok sansli biri kiymetini bilir ins sen cok iyi bi anne ve essin kalbinde yuzun kadar guzel hep pozitif ol sakin ol
ben cok panik bi insanim bunu esim de cok tetikliyor mesela bi yere gidicez hadi cabuk in asagi der iki cocukla nereyd hemen inicem demi ben de basliyo bi panik kizim da esim de mesela su ver derler verene kadar surekki tekrar ederker hadi ver diye al sana bi stres daha bugun dedim esime biraz dingin olmaya calisiyorum lutfen pnik yaptirma diye

Merhaba kızlar
Eşimle küslüğümüz bir haftasını tamamladı. Bu bir haftada toplasanız 20 kelime konuşmadık. Ve ben artık farklı şeyler düşünmeye başladım.
Ben aslında bu evde sanırım hep yalnızmışım. Şu anda yaşadığım durumun eşimle konuşurken yaşadığım hayattan çok da farkı yok. Düşünüyorum da bi sadece akşam yemeğinde konuluyorduk. Sonra ben oğlumun ödevlerini yaptırıyordum namaz kılıyordum. Sonra oğlumu uyuyup spor yapıyordum. Duş alıp kitap okuyup size bakıyordum. Şimdi de aynısını yapıyorum. Sadece akşam yemeğinde konuşmuyoruz. Bir de aralardaki kahve içecek misin oğlana meyve verir misi. Gibi cümleler yok.
Demem o ki aynı evin içinde küs olmak çok da zor gelmedi bana

Yazdıklarınızı hep okudum ama aklımda birşey kalmadı.
Ben de spor yaptım. Yediklerime de dikkat ettim elimden geldiğince

Kizlae iyi geceler
sahur yapiyordum size bakayim dedim
papatyacim sana bi tavsiye de bulunmustum sonra da sen 14 yildir herseyi denedim diyince dank etti ben kendi evliligim gibi dusundum bizim daha 5 yil bile olmadi tabi
demem o ki artik senin de esinin de artilari eksileri belli duzelmesi biraz guc olur sanki
yani eksileri gorup dert etmek yerine artilara bakmak artik oturmus evlikigin keyfini cikarmak gerek bence.
bak ben bile esimin bi huyunu evlendigimden beri degistirmeye calisiyorum selin dogdugu gun tamam artik degiscem ciddi bi baba olcam sulu espriler yapmicm dedi pelin dogdu hala ayni
14 yil bi evliligin var oncesi flort donemi uzun zaman tanidigin bi insan sen esinin huyuna o da senin huyuna karismis artik kus olmak yakismiyor bence sizin ikiskinize
esin muhtemelen kendini cok hakli goruyor ben ona o kadar esprili yaklastim guldurmk istedim o ters yapri diyor ama bilmiyor ki sen ona kizginsin tepkilisin
eger esin ilk adimi atarsa olgunlukla konus bence iketisimin bitmesine izin verme evlikiginde
ben olsam dayananaz ilk adimi atardim zaten

Hayirli sabahlar kizlar
Oruc tutacaktim yine ama bi kalktim imsak vaktine 2-3 dk kalmis bende sahursuz tutmayim zor oluyor dedim tutmadim.. kac saattir uyanigim halbu ki, oglus uyandi kendi kendine uyusun diye yatagin icinde debelendik durduk en son pes ettim hadi beraber kalkalim dedim, tabi oruc tutmayinca ona biseyler yedirirken bende yedim

Papatya sen konusmadikca osgenin dedigi gibi esin kendini hakli gorecek. Ne var sanki kanepede uyuduysam, ben o kadar guldurmeye calistim konusmaya calistim falan diyecek.. sen bi kahve yap konusalim biraz de ve anlat icinde olan biten ne varsa.. Allah aranizdaki muhabbeti artirsin canim benim uzme kendini..

Osgecim iki cocukla yine iyi dayaniyorsun valla ben biriyle bile yoruluyorum, azcik basimi bi yere dayasam hemen uyukluyorum yasli nineler gibi aksam karadayi izliycektim guya oglani uyuttuktan sonra uyumus kalmisim yine

Hadeka iyi olmus canim esinin yemek gorevini ustlenmesi.. sekerle vermek zor diyorsun ama bak benim babam da seker hastasi ve 20 kiloya yakin verdi sen iste azimli ol verirsin eminim.. tabi sporun onemi buyuk yuruyus yapmaya calis canim elunden geldigince fazla yap..

Diger kizlar hepinizi opuyorum iyi uykulaar

Günaydın kızlar
lajoba @osge1989 haklısınız. Bu adamın huyu bu. Ama insan karısını 14 yıl boyunca aynı şey için üzer mi. Benm nasıl üzüldüğümü yıprandığımı görüyor. Az da olsa değişmeye çalışmaz mı?
Amannnn ne olmuş koltukta uyuduysa diye düşünebilirsiniz belki biri de bana gelip böyle birşey anlatsa ben de öyle diyebilirdim. Fakat insan kendini değersin hissediyor yalnız hissediyor
Gerçekten içimden hiç konuşmak gelmiyor. Düşündüklerimi kırgınlığım daha da çok artıyor. Adım atılmadan geçen 14 yıl. Çözüm üretmediği 14 yıl. Ben ondan yatlar katlar istemiyorum ki. Çok basit birlikte zaman geçirmek istiyorum. Bu kadar

Gunaydin kizlar..
Bademciklerim agriyarak uyudum ve uyandim hala agriyor. Disari cikmadm soguk bise icmedm bademciklrm niye sisti.

Papatyam, suan ayni durumu ben yasiyorum. Kaliteli vakit degil normal vakit bile geciremiyoruz. O gece calisiyor ben uyuyorm. Haliyle gunduz uyuyor oluyor. Gunde 10cumle zor kuruyoruzdur. Bu durum ne zaman duzelicek bilmiorum. Herturlu konusma yolunu denedm. 2gun iyiye dönduyse snra eski duzene geri girdi. İnsan karisiyla sohbet cay kahve istemez mi yok demekki istemior. Bende suskunlari oynuyorum. Oglanla oynadigi vakit suratmi asik gorunce neoldu suratn niye asik diyor. Birsey yok diyorum. Yorgnm diyorum. Konuyu kapatiyorum. Konussam birsey ifade etmicek. Gec uyudugu icin tv karsisnda uyuuor. Oturma odasnda. Biz oglanla kalknca kalk yerine yat diorum. Kalkiyor yatiyoe. Aile olma ozelligimz yok gibi hissediorum. Hep berabr oturp zor yemek yiyoruz. Offf dertlendm yine. Napim zamanla anlicak insallah.

Hikmet'im benim de anlatmak istediğim şey tam da bu. Her açıdan aile değil de ev arkadaşı gibiyiz. Ama en azından senin eşin gece çalışıyormuş. Biz yemek yiyoruz. Ben mutfağı toparlıyorum. Elimde 2 Türk kahvesi odaya geliyorum. Bu çoktan uyumuş. Ben büyün akşam yalnızım. Ödev yapıyoruz. Oğlumu uyutuyorum. Spor yapıyorum kitap okuyorum. Ben yatana kadar uyanmazsa örtüyorum üstünü gidip yatıyorum. Yok uyanırsa evin nöbetini o devralıyor.
Diyelim ki yemekten sonra uyumadı. Bu seferde mutfakta elinde sigarası telefonu oturuyor.
Benim istediğim şey çok mu zor. Imkansız mı yapılması. 14 yıl kızlar dile kolay. Ben bu meseleden dolayı bir gece saat 2 de eşimi evden kovdum bundan 7-8 yıl önce. Tamam uyusun ama yemekten sonra yarım saat uyur kalkarsın.
Sonuç olarak kızlar ben ayrılmaya karar verdim......

Papatyam yapma ne ayrilmasi.
Esini al karsina konus. Tukendigini soyle ne bilim.
Of bu erkekler cok benciller malesef,
Gece calisiyor gunduz uyuyor. Bi oturup sohbet etmisligimiz yok. Neolur iyi yonlrrini gormeye calis

Papatyam yapma ne ayrilmasi.
Esini al karsina konus. Tukendigini soyle ne bilim.
Of bu erkekler cok benciller malesef,
Gece calisiyor gunduz uyuyor. Bi oturup sohbet etmisligimiz yok. Neolur iyi yonlrrini gormeye calis
yıllardır anlatıyorum. ağladım zırladım. evden kovdum güzelce anlattım. adam tamam dikkat edicem diyor. yarım saat sonra horlamaya başlıyor.

selamun aleyküm kızlar nasılsınız
bugün sizi okuyarak başladım güne:)
sahur yaparken okudum azıcık. şimdii
de konular bayağı ilerlemiş.
M maviduvar1 canım düşündüğün duruma gelmek için çok şeyler yaşamak ve yorulmak gerekir
sen bunları aştım artık daha fazla yıpranmayayım diyorsun
evlilik kolay kurulmuyor
inançlı bir insansın ya vedud ya Allah oku her gün eşine. dua et aramızdaki iletişim kuvvetlensin diye
psikoloğuna git eşini de götür.
eşinin uyku apnsi var sanırım. bunun bir hastalık olduğunu kabul etmelisin öncelikle.
ya sen eşine böyle davranan sürekli uyuyan kişi olsaydın?
eşin bu evliliği bitirmeli miydi?

çok yönlü düşün derim.
spor istikrarına da hayranım.

N nelson müdürle takışmaya inatlaşmaya değmiyor güzelim.
dik kafalılık yaparak ortam gergin sen gergin olursun ancak.
ben mebde karmaşık düzende çok yol alamadığımızı düşünüyorum.

hawar canım haftasonu yemedim. menülerime bakabilirsin
dikkat ederek yiyorum ama yine de çok ilerleyemiyorum.
dönem dönem de ümitsizliğe düşüyorum.
menün güzel canım.

H hasibe akşam yeşil çayla geçiştirmişsin .
metabolizmanın hızlanması için bi ıkı lokma yseydin.
menün iyi bu arada

Zuzu akşam makarna olmasaymış iyiymiş. karbonhidratı azalt canım akşamları

@özgecim uykunu biraz olsun almışsındır.
olur arada öyle aksaklıklar.
eşin ve kızınla sakince konuş. bana bir şeyi 10 kere anlatmayın diye.
benim oğlum da ben yapana kadar tekrar eder aynı şeyi.
ama ben etkilenmiyorum herhalde.
sen de onlar çabuk dedikçe oyalanarak yap. siz böyle beni telaşlandırdığınız için yapamıyorum de.
ters etki olur belki.

lajoba gizli şekerim var ve şeker direncim yüksek benim. babanınkı hangi tip bilmiyorum.
veerebilirim haklısın ama ben yürüyüş için zaman ayıramıyorum.
belki de kendimi kandırıyorum.
akşamları 10.30a kadar çocuklarla ilgileniyorum onlar uyuyunca da
eşimle oturuyoruz
eğer yürüyüş yaparsam aşırı yorgun hissediyorum kendimi sırf bu histen dolayı yürüyesim gelmiyor
gün içinde tlf adımlarımı sayıyor ortalama 6000 adım atıyorum.
bazen 8bin

ama yürüyüş şart

hikmet ümitsizliğe kapılma eşler dönem dönem iletişim noktasında zorlanabiliyor. bu günlerin geçici olduğunu düşün ve toparla kendini.
hani canlı neşeli hiko nerede
Allah işinizi hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah.

@btlkübra menün sade olmuş abartısız.. afiyet olsun.

ben bugün de oruçluyum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…