Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hadeka haklısın belki de. ama gerçekten çok yoruldum. sürekli uyuyan bir koca. ben ne anladım bu evlilikten. bir hastalığı varsa da çözmeye çalışsın.
ben onunla konuşmak falan istemiyorum artık...

dünkü menüm:
sahur
yarım kk liğht peynir
3 zeytin
1.5 dlm uno light ekmek
yarım tabak ot kavurma
domates salatalık
şekersiz çay

iftar
yarım dilim uno ekmek
yarım tabak tavuk sote
kaşığın ucu ile pilav
bol salata
yarım kase çorba

bol bol bol çayyyyy
en çok çaya ihtiyaç duyuyorum herhalde
sahur +iftar toplam 2 lt su içtim.

bugün sahurda
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım dilim uno ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı çokokrem
yarım litre su
4 bardak çay

şimdilik bu kadar.
bugünlerde aşure ile imtihan olacağım sanırım :)

bu sabah 59.0 dı kılom

papatya konuşma zaten artık
konuşulacak herşeyi
bin defa konuşmuşsundur.
arabaya bindir.
hastanenin önüne at
git tedavi ol yoksa
bu evlilik bitecek de

bu da bir taktik
belki işe yarar

ağlayıp zırlamakla olmuyor.

belki de seni hiç çok kararlı görmemiştir bilemiyorum.

canım ben horladığı için çok baskı yapım. hastaneye de götürdüm. attı bir gece. bir şey çıkmadı. onu da yaptm ani benim çözümlerim bitti...

o zaman hakkında hayırlısı olsun güzelim.
ben insanların kısa ömürlerini
acı çekerek yaşamalarına karşıyım.
eğer boşanınca daha iyi hissedeceksen
senin için doğru karar olur umarım.

Dün ekmek yemedim ama çok çiko yedim.Menümü yazıcaktım ama oglanı uyuturken uyuyakalmışız.Gece mızır mızır kıpır kıpı sabah 6 yı zor ettik.Burnu tıkalıydı.İnş hasta olmaz.

dün:
sabah:1 çatal çay
ara:yeşilçay
ögle:1 kepçe( çorba , fırında sebzeli kuşbaşı,esmer erişte)
ara:2 tane çiko
akşam:1 tabak patates yemegi,4 yk bulgur,3 yk yogurt,mevsim salata
ara:1 çiko
spor:2 vesait önce inip 30 dk yürüdüm

Papatyam sakin ani bir karar verme. Sen akilli bir kadinsin. Ona karsi nötr kal bakim. Bi dusunsun napiyorum ben diye. Kafasini onune alip dusunmeso gerek. Genelde erkekler sorunlrdan kacarlar. İns kisa zamanda toparlanirsiniz.

Bu arada ac karnina tartildim.
69.4 ü gordum.

Selamun aleykum kizlaar
Oo sabah 6 da biraktim sizi konu epey buyumus ciddilesmis..

M maviduvar1 cozumlerim bitti dedigin icin ne diyecegimi bilmiyorum eminim 14 yil boyu ca denemedigin soylemedigin sey de kalmamistir.. ama bu arada oglun ne olacak, mahkeme genelde erkek cocuklarini babaya veriyor biliyorsundur ya da arastirdin mi hic? Diyelim ki sana verdi ne yapacaksin nasil yapacaksin butuuun bunlari dusundun muu? Hakkinda hakkinizda hayirlisi olsun canim gercekten 14 yil dile kolay.. ve inan seni o kadar iyi anliyorum ki 3.5 yillik evliligimde ayni seyleri yasadim hissettim ve gercekten 14 yil olsa ne dusu urdum bilmiyorum.. Allah yardimcin olsun..

hadeka Allah kabul etsin orucunu.. babaminki normal seker canim bilmiyorum ki ne tip ama dusuyor genelde bazen de cok asiri yukseliyor oyle yani Allah sifa versin cumle hastalara..

Papatyacim haklilik payin cok yuksek ama bi yuvayi dagitmak bosanmanin psikolojisi cok agir bence
Allah hakkinizda hayirlisini versin umarim bitti derkn hersey tekrardan yoluna girer

Kızlar sabhtan beri okuyorum ama çok yogunduk yazamadım.Begendigim menüleri begeni yapıyorum artık.Begenmediklerimi eleştiricem.

N nelson 2 porsiyon aşure ve 5 krep çok fazla tüketmişsin canım.Ve face fotolarda biraz göbek bel kalınlaşması farkettim.Senin göbegin yok gibiydi.Az yiyelim göbüşlü olmak hiç güzel bişi degil İş yerinde streli olmak çok kötü.İşten sogursun bu ruh hali evi yansır vs...Bende senin gibiyim orası ayrı

M maviduvar1 canım haklı oldugun yönler elbette var.Ama bazen bende kızarım eşime ve sonra düşünürüm arkadaşlarımın eşleriyle kıyaslarım,dövmüyor sövmüyor,kumar yok,karı kız yok...vs......eee. diyorum kendi kendime.Benim eşimde ogluş olduktan sonra yoruldugunda vs (dün akşamda)uyuya kaldı.Yorgün deiyp yatarken yerine kaldırıyorum.Ama bazen böyle olumlu bakamıyorum.Yorgunum bende ama yemegi yapıyor ogluşla iilgileniyor bm çm vs ogluşu uyutuyorum ve gözlerimden uyku akarken kendimi toplayıp onunşa vakit geçimk için dayanıyorum.Bir gidip bakıyorumki uyumuş
Yani düşününce 6 yıl biticek ama oluyor zaman zaman kadınız bunalıyoruz ilgi istiyoruz vs. ama çocugun var .Benim durumumu düşün ve olan o çocuga olur

lajoba açıkçası çok düşünmedim. oğlum beni isteyecektir. bu konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
osge1989 ebruli1820 amin inaşşal hayırlısı olsun. ebrucum tabi ki insanlar yorgun olunca uyuyabilir. fakat biz de bu alışkanlık. hiç beraber vakit geçirmiyoruz. ben de akşamları spora kitaba sarıyorum ne yapayım.

Kizlar bugun misafirim vardi gelemedim aranuza okudum gecmisi
papatyacim inan ne dicegimi bilemedin ama senin icin dua edicem ins bian once evliliginiz duzelir huzurlu mutlu bir yuvaniz olur
hikosum inan herkeste oluyo bu yazdijlarin tabi senin esinin calisma saatleri ters ama gun icerisinide bi zaman dilimi belirleseniz ve o saatler arasinda beraber biseyler yaosaniz ??
Ozgecim 2 cocukla yine iyi yapiyosun valla uyuyakalman cok normal Allah kolaylik versin canim
hadekacim ben senin menulerini begeniyorum canim
Ebru benimde kizim ole bu ara uykusu cok dengesizlesti valla bi cozum yolu bulmam lazim

Sabah ballu tarcinli cayim kizla geneldr biliyosunuz ac karnina hep kahve icerdim ama uc gindur bu cayi yapip iciyorum tatli istegim kayboldu
Kahvaltida 5kare pastane borehgi kiymali 5 bardak sekersiz cay
Ara nescafe
Ogle arkadasimdaydim 1yemek kasigi makarna 1diim ekmek yogurtlu biber kizartmasi
Ara yarim armut ceyrek muz
Aksam 1kepce corba 3lokma borek
1,5litre su
Spor yarimsaat yuruyus

slm kızlarrrr
sabah:karatay kahvaltı
öğle:çorba, filiz kebabı, cacık, az bulgur pilavı (yemekten 1 saat sonraydı sanırım 2 mandalina yedim cnm çok çekti )
akşam:çorba, barbun balığı, bol yeşil salata

Btlkubra menu guzel ayrica tesekkurler
Nelson kiz ekmek canavari
7 dlm ekmek yemissin
Hasibe filiz kebabi nedir
Menun de guzel canim
Zuzu karbonhidrat agirlikli olmus menu

Menum
Sahur
Yarim dlm uno ekmk
1 tatli kasigi pekmez
1 tatli kasigi cokokrem
1 kk peynir
3 zeytin
4 brdk cay yarim lt su

Iftar
1 dlm beyaz ekmek
1 kase tarhana icine de yarim kk peynir
4 kofte yagsiz
Az tursu
2 sarma
1 kurabiye

Vucuduma kilo konusunda kizginim.

O nedenle ciko ve kurabiye yedim sanirim. 1 saat once de 3 y kasigi asure yedim.
Arkadasim getirmis.
Su toplamda 1 lt oldu
Yarim daha icerim.

İyi geceler kizlaar
Oglumla bi saatlik uyutma maratonum yeni bitti sukur uyudu bende size bakiyim ders calisacagim biraz
B Btlkubra menun guzel canim, ahh uyku problemi hepimizde var sanirim
N nelson kiz 7 dlm ekmek, patates kizartmasi fazla olmus ama ben kendi menumu dusununce bisey diyemiycem
zuzu08 sabahki borek oglenki makarna gozume batti canim ama sonra dengelersin sen cok istikrarlu menulerin var
hadeka ciko ve kurabiyeye ragmen fazla gelmedi menun canim.. ben olsam 1 tk ile yetinmez dibini gorurdum ciko kavanozunun

Kizlar
Sabah 5 gibi.... 2 dlm ekmek kabugu, 3 yk nar
Saat 11 civari... 3 dlm ekmek kabugu, 1 kk peynir, 3-4 zeytin, 1 peynirli omlet, azcik recel-kaymak
19.30.... kac dlm yedim bilmiyorum ispanakli kombe, 2 bardak kola

Ayyy oruc tutmayinca kaybettim sanki kendimi ne cok yedim simdide yrm bardak soda ictim hic sevmem ama iyi gelir belki diye o daha fena yapti midemi.. yarin ins oruc tutmaya devam edecegim tutabildigim kadar tutayim borcum coook ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…