Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar.
bu hafta diyete adapte olamadım,büyük kızımın yazılıları,misafir,temizlik derken.
artık önümüzdeki haftaya bakacağız.şu an artıda görünüyorum maalesef.
biraz daha dikkat edip fazlalıkları atsam bari en azından.
sizler nasılsınız.

Günaydın kızlar
Banucum bazen öyle oluyor. Ben de bugün artıdayım. Üstelik dün çok şey de yemedim. Sanırım vücut kendince savunmaya geçiyor. Sabah bolca maydanoz yedim. Ödem gitsin diye.
Takılma haftaya devam edersin.

Gunaydin kizlarr nasilsiniz dun aksam esimin kuzenine gittik 2 catal yaptigi kekten yedim 1 tk asure aldim agzima o kadar eve geldim su ictim niyetlendim uns oruc tutucam bugun
nelsonn 7 dilim ekmek cok degilmi canim
hadeka menunu begendim canim ama kurabiye yada asure olmasaymis daha iyiymis sanki
lajoba canim kiz yine kacar dilim yedin bakiiim

Gunaydin kizlaar
Bugun orucluyum ins, sabah erkenden kalktik oglusa kahvaltisini yaptirdim camasir astim evi topladim simdi de aksama ne pisirsem diye dusunuyorum

Btlkubra Allah kabul etsin canim kiz bilmiyorum ki ne kadar yedim ama bayaa yedim yani sonra cok rahatsiz etti beni
Banusultan arada oluyor canim oyle kizlarin sinavlari bitsin sende kaldigin yerden devam edersin, artilarin hepside kilo degildir takma kafana

Hayırlı sabahlar kızlar.Oglum hasta gibi ateş yok öksürük yok ama hafifi burnu tıkalı ve gece en az 5 kere kalkıyor(2 gecedir)Akşam eşim uyu ben bakarım dedi.Ama kıyamıyorum yapamıyorum.Oynadım tv izledik kitap okuduk ve o oyuyunca uyudum.Kendimi kötü hissediyorum yatıp uyuyamıyorum işteGece çok kalktık ama kahveyle ayıldım iyiyim.Menüm kötü ama yazıcam.Ve artık menüden çok spora agırlık vericem.öYLE 50 mekik 10 dk spor felan dedil.En az 45 leslie yada terleticek sporumu yapıcam ve 12 de yataga yatmış olucam.@papatya gibi bende sporu her akam bir alışkanlık haline getiricem.Göbegim aldı başını gidiyor.Ve bu akşam lipoya tekrar son 5 seansıma başlıycam.

dün:tost ekmegi ile kaşarlı tost,nescafe
ögle:1 kepçe kuru fasulye,1.5 dl ekmek,turşu,1 bardak yogurt,3 yk aşure
ara:10 kabuklu fıstık,yeşilçay,1 dl. kuşburnu marmelatlı ekmek
akşam.:1 tabak mantı

merhaba kızlar
ebrucum neden bilmem bana da az yemek etki etmiyor. vücut alıştı sanırım ben de spor yaparak içimi rahatlatıyorum. dün akşam yapamadım ama bu akşam allah nasip ederse yaparım.
ben az yesem de veremiyorum artık. ama azıcık çok yesem kilo alıyorum hemen.
oğluşa da çok geçmiş olsun canım benim...

ebrucum kararların güzel uygularsın inşallah
oğluna geçmiş olsun

papatya bende de durum aynı sanırım
az yesem de değişmiyor
bi de bende spor yok

bu hafta saldım artık olmadı gitti
tartı he yükseklerde

banusultan çocuklar misafirler derken adapte olamaman çok normal

lajoba canım afiyet olsun sen yiyerek veriyorsun zaten.
bugün ben oruçlu değilim
kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum
cumaya da ümidim yok

bugün yarın aşure günüm.
bugün okulda aşure yapıyoruz yarın da evde yapacağım
artık diyet kalmaz.

M maviduvar1 sağol canım.Benide teşfik et şu spor kousunda canımNasılsın bugün?Eşinle konuşştun mu?
N nelson çok fazla ekmek yiyorsun canım ya
hadeka bence menülerin harika1 kase yememişsin 3yk aşure yemişsin misal oruç olmana ragmen az yemişsin iftarda.Tabikide börek kek pasta evimizde misafirlikte karşımıza çıkıcak.BUnlar hayatımızda olucak ama önemli olan 1 tane yada tadımlık yemek
lajoba canım kola içme zararlı ben çok canım çekerse zero içiyorum(şekeriz)ve de 2 bardak yani 2 bardak küp şeker yemiş oldun aferin

ebrucum henüz konuşmadık. dün mecrubiyetten biraz konuştuk. beni kırdığını falan söyledim. ama ayak üstü öyle oturup adamakıllı konuşmadık. hatta bu şekilde devam ederse ayrılacağımı da söyledim. yine şebeklik yapmaya çalıştı. bu sefer sökmez bu numaralar dedim. şimdilik bu kadar. bakalım ne olacak.

Ebru ogpusuna gecmis olsun canim
Papatya hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim sen calisiyomuydun sen isteyken kim ilgilenecek anneannemi cnm son bir sans daha ver bence esine
Kizlar sabah kahvaltida esimle iddaya girdik oda suan zayiflama asamasinda 69 kilo ama boy 165 olunca sisko gibi duruyo ogunlerini azaltti tatli tamamen kesti cok azimli ona ozenerek iki sene oncede boyyleydik ben xayiflamak istiyorum ama yapamiyorum askim gittigim yetlerfe tatlilar borekler senin kadar azimli degilim dedim gel seninle iddaya girelim dedi girdik onun istedigi tarihe kadar ben 8kilo vermistim 59 u gormustum iki sene once bu sabahta gel iddaya girelim tekrar dedi ayin 25 ine kadar 64 olursan yada 63 cok istedigin epilasyon aletini alicam dedi benimki cok eskidi artik guzel almiyo insallah kazanirim bugun hic cis olmadi simdiye kadar menuumde dolapta duran tatliya her seferinde hayir iddayi ben kazanicam srnden uzak durucam deyip geciyorum dolabi her acisimda

Ebrum oglusuna gecmis olsun
lajoba canim valla ozeniyorum sana yiyosun zayifliyosun masallah sana
papatyacim hakkinizda hayirlisi olsun
zuzu ne guzel yaris var evde desne bende esim kilo aldi diye seviniyorum valla ama dahada alirsa istemem
kizlar bugun orucum ya suan gozumun onunden birsuru yemek geciyo ama menumu ayarladm birazdan yapmaya baslarim burda 16.50 de okunuyo ezan

M maviduvar1 zamana bırak bakalım bir süre ses kal.Oglunla bolca vikt geçir.Araba altında çık arkadaşlarına bir kahve iç,oglunla avmye git o seni merak etsin biraz.

zuzu08 kuzummm sağolasın.İddayı kazanırsın inş.İddia iyi olmuş motive açısından

B Btlkubra sapol canım Allah kabul etsin.

Merhaba kızlar
Çok teşekkür ederim hepinize. Âmin diyorum güzel dualarınıza
zuzu08 ben çalışıyorum canım. Evde bir yardımcımız var. Canım facebook hesabımda var çalıştığım yer ve işim.

Off hatam ögle ve akşam aradaki can sıkıntısından tek oluşumdan hep bişiler yemek(Yogun olsam su bile içmek aklıma gelmez.Haftasonu öyle oluyor sabah ve bir bakıyorum akşam.Napim sporla yakıcam.BU akşam bomba gibi sporlarımla
Btlkbra menün gayet iyi canım.

slm kızlarrr

hastane yemek listesinde filiz kebabı diye geçiyor, etli patatesli bezelyeli sulu yemek :)

sabah: domates, 2 biber, 10 zeytin(üzerine biraz zeytinyağ, nane ve kekik koydum), ceviz, 2 dilim yumurta(hastanede arkadaşlardan yürüttüm ben haşlayamamıştım ), 1 mandalina

öğlen: barbunya, salata, yoğurt

akşam: çorba, taze fasülye, cacık

Merhabalar
ebruli1820 canim cok gecmis olsun oglusa.. ahh ben eskiden bi yudum icmezdim kola falan.. ama simdi sofrada olunca soguk soguk tutamiyorum kendimi, esime kizmam gerek bu yuzden..
M maviduvar1 bence esin senin ne kadar ciddi oldugunun farkina hala varamamis vardiginda da gec olmaz ins.. son bi sans ver bak su zamana kadar izleyecegim seni ayni sekilde devam edersen konusmaya bile tenezzul etmem mahkeme celpini alirsin eline de.. ins duzelir araniz dua edelim boolca..
hadeka saldim deme canim menulerin gayet iyi artida da olsan saglikli besleniyorsun sonucta.. ayy ben iki gundur yapamadim bi asure, dun de baktim nohutlarim cillenmis.. yeniden islatayim da bu gece kaynatayim ins, kolay gelsin size dee
B Btlkubra canim gec saatlerde yemeyince ne kadar cok yesemde vucut yakiyor sanirim biraz da hala emzirmemin faydasi var.. sirf bu yuzden sutten kesmeyesim var iglusu
Kizlar ya tqbleti bi biraktim oglan bi suru gulen surat yapmis silinmiyorlar da
Birazdan menumu yazarim
Kybra menun guzel canim

Menüm
Sahur
Biraz ekmek, peynir, boolca yesillik
İftar
1.5 kase sehriyeli yesil mercimek corbasi
1 porsiyon çökertme kebabi ( kendim yaptim )
1 kaseye yakin visne kompostosunun suyu
3-4 isirik cikolatali gofret

lajoba inşallah canım. Söyledim zaten. Benim tahammülüm de sabrım da kalmadı. Düzeltmezsen annenin evinde uyuyup büyürsün artık ddim.
Rabbim hayırlısını versin. Sağolun kızlar destekleriniz için.

Sabah ac karnina tarcinli suyum
Kahvaltida yarim simit 3zrytin 1dilim salam 1kk peynir 3fincan sekersiz cay
Ara yarim elma yesicay
Ogle 1tabak corba ekmek yok yaninda domates salatalik
Ara sutsuz az sekerli nescafe
Aksam saat 16:00 da 1kepce corba 1kasik kuskus ekmek yok daha da agzima bir lokma bisey kooymadim su disinda
Su 2litre
Spor 40 dakika kadar yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…