Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
M maviduvar1 hakkınızda hayırlısı canım umarım her şey yoluna girer
E Ebru geçmiş olsun

ben bu hafta hiç iyi değilim kızlar, dün bütün gün dışarıdaydık lahmacunlar yaş pastalar çikolar, bu gün dikkat ettim hatta 2 öğün yedim bakalım yarın sabah ne olacak , bu sabah çok artıdaydım

N nelson padometre şu dk itibari, ile 6539 canım ama bunu 1200 adımı falan yürüyüş kızımı uyuturken lesli gibi kendi kendime yürüdüm 1 mil olşmuştur herhal

Iyi geceler kızçeler.Eşim geç gelicekmiş.Lipo seansına gittim.Ogluşu besleyip yukarı kata çıktık.Tabi bu akşm yemek yemedim.ıslak kurabiye ,etimek tatlısı çay kola hayırrrrr sadece çay içtim.Eşim uyutma özledim dedi oglanı23:00 geldi.23:40 uyudu tabi böyle olunca .15 dk Pilates lastiği ile tam mekik alt karın ve bacak yapabildim .Size diyordum 15-30 dk spor olmaz terlemek lazım .Ama bu saate uyursa annede 2 gecedir uykusuzsa bu kadar olur oğlan uyumadan oyun gibi onunla bişiler yapmaya yada eşim onunla oynarken 30 dk bişiler yapabilirim

Bugün
Sabah :2 tost ekmegi ile kaşarlı tost ,Türk kahvesi
Ögle:1 kepçe mantar sote ve yogurt,1dl börek , mevsim salata.
Ara:1 elma,1 sade soda,1 hallet
Akşam: çay ve az önce wc için 2 kuru kayısı ve yogurt yedim( ilçaç içmek için hemde)
Lipo 45 dk
15 dk Pilates

İyi geceler kizlar
ebruli1820 canim menun guzelmis aksam da bisey yememissin bu gunluk sporunu az da olsa yapmissin onemli olqn istikrarli olmak.. kiss sana dondum bi ara sikayet diyodun ya oglusu uyuturken uyuyorum diye bende ayni olduum
İglusu uyutayim diye odaya 9 da girdim uyumus kalmisim, esinde bizden once uyumustu kanepede, simdi uyandim ki bilg da oyun oynuyor sinir oldum sinir yaa
Neyse sahurumu yapip yatcam tekrardan mutfagi da sabah toplarim artik
İyi geceler canlaar

Günaydın kızlar...
Ebrucum menün güzel. Bu akşam inşallah oğluş daha erken uyur belki o zaman daha uzun birşeyler yaparsın.
Leslie ile ilgili bşr topik var ben oraya takılıyorum. Hergün yaptıklarımızı yazıyoruz. Motive edici oluyor. Bir bak istersen.
Ay kızlar bende uyuttum eskiden öyle oğlumla. Takılmayın ohhhhh uyuyun misler gibi.

günaydın kızlar.
kilom sabit bu hafta.
fazladan 400 gramı atmışım en azından.
haftaya 63 leri görmem lazım acilinden.
detoksu da yapamadım,o da haftaya kaldı.
nasip.
misafirim var bugün,aşure yapıyorum,işim çok.
öpüyorum hepinizi.

günaydın kızlar

banusultan takma canım bende bu hafta öyleyim misaifr olunca düzen bozulmuştur zaten, aşurenide allah kabul etsin
M maviduvar1 spor bölümünde demi o topik ben geçende bakmıştım
ebruli1820 canım hadi, bu akşam bekliyoruz senden de spor
lajoba uy uyu , benimkiler sabahın köründe uyandı, şimdi küçük uyudu büyük kalktı büyük kötü öksürüyor bu arada gitme bu gün evde sana buhar yapayım diyorum , yok anne gösteri hazırlıyoruz gitmezsem öğretmenim üzülür diyor

slm kızlar
dün akşam eşimle tartıştık
sabah devamı geldi
okula ağlayarak geldim
bütün akşam kusan oğlumun pislettiği yerleri silmekle geçti.
üstüne bi ton sinir harbi
canım çok sıkkın
sizi okuyup okuyup üzülüyordum
sıra bana geldi
herşey çok iyi gidiyor tek maddi sıkıntılarımız var derken
dün adamnın içinden canavar çıktı sanki
şimdi çok pişman olmuş
niye öyle yaptım bilmiyorum diyor

çocuklar hasta idi ve acısını benden çıkardı.
bağırdı çağırdı ben bakamıyormuşum
ilgilenmiyormuşum
daha nasıl ilgileneceğim bilmiyorum.

bugün küçük oğlnı doktora götüreceğim.
çocukları babamın evinden getirdiğim için ! bütün sorumluluk benim
çocuk yüzünden de pek tartışmazdık
az önce 1 top kek yedim sinirden
evde kahvaltı hazırladım ben oturmadım sofraya
sinirden bardağı yere vurdu kırdı
dün akşam klavyeyi fırlattı bana.
offff offffff
bir derdim vara bağladım kusura bakmayın
kilo kontrolü yapamadığım haftam daha da berbatlaşarak devam ediyor.

o sinirliyken tek kelime etmedim.
gece halıları sildim aşure yaptım. namaz kılıp gittim yanına yattım.
sarıldım öptüm
rahatsız oldu kalkıp gitti.
sabah da konuşmaya çalıştım bağırdı.

alttan alıyorum o sinirliyken hiç konuşmamaya çalışıyorum olay büyümesin diye.
ama içim parçalandı. hem de dun bizim tanışma yıl dönümümüzdü. 13. yıla başladık dün.
bu kavga dün olmamalıydı.
gülü seven dikenıne katlanır:)
çok zor çok

işte benim menü bu

evet canım orada. güzel paylaşımlar oluyor...
hadeka kelin ilacı olsa başına sürer misali. ne denir bilmiyorum. allah yardımcın olsun. neden böyle oluyor bu aralar eşlerimize anlamış değilim.

M maviduvar1 beni üzdüğü ile kaldı olay.
çok sürmez bugün düzelir.
akşama misafir ağırlayacağım yemekli.
o davet etti.
arkasından erkek arkadaşları gelecek kalabalık bir grup.
onlara aşure yapacağım.
bu fedakarlıklarımı görünce yumuşayacağına inanıyorum.

hadeka cok uzuldum canim ama seni de tebrik ettim takdir ettim vallahi.. sen git o kadar bagirmadan klavye atmadan sonra saril op, adamlarda bi sorun sıkıntı var canim daha ne istiyorlar bulmuslar gul gibi hatun.. opup bas taci etmeleri gerekirken.. neyse canim sen takma kafana hem bak hatasini anlamis affet uzme kendini.. yorulmussun bide.. ay cocuklari annesi kadar kim dusunebilir ki bu erkeklerde bazen muayyen gununde oluyorlar demekki oluyor arada hepsine boyle iclerindeki gizlemeye calistiklari canavari cikariveriyorlar aniden.. Allah yardimcin olsun guzelim.. oglusa da cok gecmis olsun

hadeka geçmiş olsun canım
eşin içinde sabırlı kadınmışsın vesselam doğru biri kızarken birinin susması lazım , ama bazen de fazla susmamak lazım,
kolay gelsin sana yoğunmuşsun bugün aşureni de allah kabul etsin

canlarım evet dün ekmek bayağı fazla oldu.. eee öyle oluncada sabah artı çıktım..

papatyamm biraz olumlu bak hayata.. hepimiz neler yaşıyoruz.. geçmişte neler yaşadım unuttum.. unutmak zorunda kaldım..yoksa hayatı kendime zehir ediyorum.. canım kıyamam sana..

havarım dün adımmsayarım 7000 -8000 adım oldu..spor yapmadım ama ev işi temizilikle ugraştım..,

ebrum lipo seamlarında varmı fayda.. sonuçları nasıl

banu sultan aşuereler allah kabul etsin..,,bizim bnada hergün biri aşure getiriyor yemeden de duramuyırum.. of off.. bende hafta sonu yaparım inşallah..

hadekam güelim umarım cabucak düzelir aranızdaki gerginlik..
biraz üzerine düşme iyi kötü birşey söyleme.. bırak düşünmesine fırsat yarat.. illaki aptığı hatayı anlayacaktır güzelim sen sakinliğini koru..,,çok ü<üldüm okurken.. sen üzülme güzelim ..,

N nelson çok teşekkür ederim canım. artık eskisi kadar üzülmüyorum ama hala küsüz. nereye kadar gider bilmem. bir haftayı geçti sonuçta

kızlar kendime geldim biraz.
sabah ağlaya ağlya bi hal olmuştum

eşime okula gelirken güzel bir mesaj attım.
o da bana cvp yazmış
bi anda neden o kadar sinirlendiğimi ben de anlamadım
oysa dün çok mutluydum yazmış.

çocuklar hasta ondan etkilenmiş herhalde
normalde ince fikirli sakin biridir
sorun kalmadı benim için
ilginize sevginize teşekkürler :)

hayat böyle işte

dünkü menüm:
sbh
halka soğan kızartma ne kadar yedim hatırlamıyorum
çeyrek dlm uno ekmek
4 zeytin
2 çatal peynir
1 çay kaşığı bal

ara
1 elma yeşil çay

öğle
1 servis kaşığı kabak
2 yk erişte
2 yk pancar salatası
1 kase aşure (okulda yaptık:) )

akşam 5te
1 tabak silor
bilen var mı bu yemeği
mantıya benziyor

akşam 9da ara
göz yaşları eşliğinde 1 dlm elma çeyrek mandalina (oğlandan kalan)

su 1.5 lt
spor yok

hadeka canım hiç bir suçun yokken bu ne tepki?Sabrına şayan kaldım!İyi olmanıza sevindim ama sizsiz olun hakaret ve bişiler atması şiddet tarzı davranışlara izin vermeyin.Örn:geçen hafta bir ailecek görüştüğümüz arkadaş eşine şiddet tarzı bişi yapmış.Eşim dediki o kadın çekilmez dır dır bitirmiyor adamı yiyip bitiriyor.Haketmiş.Valla ben bilmem evlilikte heleki yeni ise ki yeni eski olmaz bu tarz bir hareketi sen yapsan çocuk felan dinlemezdim.Şimiden bogaz sıkan yarın başka bişi yapar.Sustu ve sonra haklısın aşkım deiyp elimi öpüp kokladı.Yani ön mesajı verdim

N nelson canım şuan 6 cm incelme oldu.Ama bir tanıdıgım başladı 22 günde 100 kilodan 75 ve 33 cm incelme olmuş.yANİ ben ideal kilo veyag yok göbekte.Ne kadar çok kilo ve yag varsa o kdar etkili sanırım.Zaten son 3 seansım kaldıEvde sıkılaşıp eşime en güzel heiye olacağım 1.5 ay sonra

banusultan Allah kabul etsin canım.Çok severim ama kimse yapıp getirmediPazar inş yapmayı planlıyorum bende.
M maviduvar1 tamam canım söz yapıcam.Zaten iş gücü saldım pasaklı biri oldum

lajoba gülme komşuna gelir başınaİyi uykular canım
hawar sağol arkadaşım iyi oğluş çok şükür kıl payı gelmeden gitti hastalık
wisdom01 eski neşen ve katılımın yok canım.Bizden kaynaklı bişi yoktur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…