Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

çok üzüldüm canım ya.
allah hidayet versin eşine.
biz onlara allahın emanetiyiz,bu yapılan hem kula hem allah suç.
ne demek eşya fırlatmak,o evde çocuklar da var.
demek ki karşındaki susmadan,terbiyeden anlamıyorsa susmayacaksın.

merhaba kızlar
bu hafta motivasyonum çok düşüktü gerçi çoğumuzun öyle, umarım haftaya toparlanırız, aylardan sonra şimdi 2 mil leslie yaptım acayip hamlamışım, küçüğü yatağına koyup pışpışladım sonra tableti açtım o mırıl mırılken yanda sporumu yaptım birde baktım uymuş keşke her zaman böyle olsa

ebruli1820 bildirimleri yarınmı yapacağız cumartesi mi?

Merhaba kızlar
Oğlum uyumak üzere Bugün workout barre diye bir video yapacağım. Deryanın leslie topiğinde adı geçiyordu.
Kızlar ben kilo vermekten vazgeçtim artık. Neden derseniz.
62 nin altına düştüğüm zaman yüzüm uzatıp kalıyor ve kendimi öyle hiç beğenmiyorum. Çevrenidekilerde aynı şeyi söylüyor. 62-63 arası kendimi iyi hissediyorum. Vücudumu seviyorum. Bu nedenle bundan sonra kilo vermek için değil de kilonu korumak amaçlı burada olacağım. Gündüz çok sıkı olmasa da normal şekilde beslenip akşam yemeğinden sonra birşey yememeye özen göstereceğim. Tabi ki inşallah sporumu bırakmayacağım

Kizlar, merhabalar..
Oglusum uyudu. Birazdan bende yaticam.
Keyfim pek yok. Spor diyet ,malesef yok.
Toparlanmam icin hayatimda farkli degisiklikler yapmam grrekiyor. Bunun uzerinde de uzuuuun uzuuuun dusunmem gerekiyor.
Neysr iyi geceler..

Kizlar hayirli geceler
Menu paylasmiyorum cunku diyet yapmiyorum psikolojik olarak once adapte olmam gerek cunku moddadn ciktim uzun suredir kilom 62 bunu koruyorum farkinda olmadan asiri birsey yedigim de yok emzirmek cok buyuk avantajim o olmasa kilo alirdim kesin
Alisverise ciktigimda eminim ki pisman olucam simdiye devam etsem 55 56 kilo olmustum ama ben 5 kilo verip kaldim oylece
bu arada bi arkadas ya lajobs ya hadeka el vedud ismini zikredin diye esimizle gecim icin ben bunu int yazdim ordan burdan derken kendimi cok bska bi ruh halinde buldum yazan arkadastan Allah razi olsun benim de nasibim varmis sukur ki bu vesileyle duaya yoneldim daha da cok
bir bayan esiyle 10 yildir bi kus bi barisik geciniyomus artik birbirlerine tahammulleri kalmamis ve 2 yil ayri kalmislar ustelik bayan sonra esmaul husnayi okumaya basliyo ya cami ya vedud diye( ya cami birlestiren toparlayan) ve tekrar birkesiyolar ve cok mutlular ben ilk duydugum gun yaptim saka gibi gelcek ama esim kac kez ust uste iltifat ettibana yok artik dedim ve devam edicem ins tek sevgi icin degil esmalar her deva deva bu arada bilgiyi paylasmiskn eksiklik olmasin her esmanin ayri bi gunu ve zikir sayisi var ve bayan sali gunu pek onermiyo dusman altetmek disinda dilek icin okumayin o gun diyo
Ben de ins artik
hergun namazini husu icinde kilan
hergun salavat getiren esma okuyan
esine ve cocuklarina guleryuzlu yaklasan
sinirine hakim olan
Yuvasinin huzuru icin kendi ic huzuru icin cabaliyan biri olucam
dedikoduyu mumkun mertebe hayatimdancikaricm dedikodu yapimiycam ve yaparlarsa yanimda kibarcs uyaricam
nefsimi her acidan terbiye edicem ins
Gerckten istersem 2 ayda full konsantrasyonla kilo da veririm bu moda da giricem ins
sizleri cok seviyorum bol dua edelim hayata pozitif bakalim ve ilime zaman ayiralim

Merhaba kızlar
Sporumu yaptım.
Özgecim ben telefonuma esmalarla ilgili nir program indirdim. Hepsinin zikir sayısı hangi derde deva olduğu yazıyor. Eşle ilgili olan esma her ikisini birden mi okudun. Birikimci hatunlar topiğinde farmasi çok güzel dualar paylaşıyor. Ben oraya çok takılıyorum.
Bi de eşimle10 gündür konuşmuyoruz.

slm kızlar
eve geldiğimden beri hiç durmadım çok yoruldum
yrn geç girerim büyük ihtimalle
bu yüzden bildirimimi bu geceden yapıyorum
öptüm hepinizi :-*

başlangıç: 98
geçen hafta: 91
bu hafta: 91
giden: yok sabit
toplam giden: 7
hedef: 85

Sabah :2 dl çavdar , kk peynir ,4 zeytin,/ salata,1 çatal kuşburbu
Ara:bir kupa Türk kahvesi,1 çiko kaplı lokum
Ögle:1 kepçe etli patlıcan,bulgur ve yogurt
Ara:1 kaşık kahve,1 paket N**** (Siyahi)
Akşam:4 yk yogurt,2 kurukayısı

Pilates lastiği ile
70 tam mekik
50 alt karın
25 ters mekik

Ogluşu uyutunca menikür( kesmiyorum törpüleyip kısacık yapıyorum) duş bakımlarım Kur'an okudum yatıyorum kızlar

Kizlar gunaydinlar
hkmetcim gercekten cok durgunsun eski neseli halin yok artik toparlanmanin en iyi yolu dua canim
bir de bi ilgi alani olustur kndine kitap okumak yemek yapmak yeni tarifler dene mesela
papatyacim bos bi vaktimde bakarim varsa benim tlf indiririm esmayi ben de namazla ilgili genis capli bi program var dualarda var belki de onda vardir
farmasiyi biliyorum topige de ugrar bkarim
ya vedud tek basina 270 defa cekiyosun cnm ay vaktinde ay vakti yaz int hergun baska oluyo vakti
banucam kararlarimi ins uygulayabimirim her gun ya halim cekicem birde 88 defa yumusak huylu olmak sinirli olmamak icin
Cok iyi gitmis bu hafta vucudun strese girmisti demekki ondan gitmedi
Kizlar bir de hergun ay saatinde 336 defa ya musavvir dersek guzellesirmisiz bayan 2 ay uygulamis zayiflamis guzellesmis bayanlara siddetle tavsiye ederim cok faydasini gordum yaziyor ben de deniycem ins simdilik gunde 3 esmaya devam edicem inanarak okursak gerceklesiyor Allahin izniyle

Dunky menum gayet guzeldi az kalorili aksam10 kadar ders yaptik oglusla daha 2,sinifniye bu kadar agir sorular vetiyolarki sinir oluyorum (ogretmen arkadaslarim duymasin :) ) 7de badlayip o saate kadar surdumatematik agirli saat 10 gibi esimi kaldirdim cay yaptim ictik 23gibi esimi ise ugurladim bi uyku badtirdi beni uyumusum menuyu de yazamadim neyse gelelim kilo bildirimine
Baslagic 68
gecen hafta 66800
bu hafta 66400
giden 400
Gelen yok sukur
3Gundur aksam 5ten sonra agiza kilit vurupta oldu boyle suya ve spora agirlik vericem bugun oglus gidiyo babanneye dedemiz gelorse bu hafta onumuzdeki hafta oglus okula anne bol bol kulakligi takip yuruyuse

Günaydin hanimlar..
Ozgem ben esmaul husnadan huzur sıkıntı yla ilgili surekli okuyorum.
Senin soylediklrrini de defterime yazdim. Soylediklrrini de uygulicam. Ama ders calisamamam bnm psikolojimi altüst ediyor. Ptesiye toparlanicam ins. Gnluk bir plan yapim diyorum. Kii ben kital okumaya asik bir insandm. Bekarken dolmusta ise giderken kitap okurdm. Ahh ahhh

Tartilmadim oglene kdr bekliorum ya ben .
Gcn hafta kactim blmiorm. O kdr saldm ki kendimi. Hii asiri bise de yemiorm. Kola cikolata fln tuketmiorm. Bi norml ekmk yemeye basladm o kdar. Gecen sene bu donemde nasildim simdi nasilim. Offff offfff

Kilo Bildirimi
başlangıç:63
geçen hafta:56.5
bu hafta:56.0
hedef:53

iki günüdr akşam yemek yemeyip yogurt yedim.ve iki günüdr 56.0 görüyorum.Ve bugün yarın kesin 55 görürüm.Sözde bu hafta c.tesi tartılalım demştik ama herkes yazınca bende yazdım.Ben tatlıısz yapamıyorum.Elbet evde yada misafirlikte elbet oluyor ve olucak ama oturup tabagın hepsini yada kekin hepsini deil 1 dl tatmak amaçlı yemeliyiz.Ömür boyu diyet yapacak degiliz sonuçta.Geçmişe bakıp geliyorum.

Gunaydin kizlar
Ozgecim ya vedud ya Allah bu tesbihin cok faydasi oluyor cekmene ve guzelliklerini gormene sevindim.

Papatya sen de dene derim
Hiko derlen toplan gellllll
Ebru aksam yememissin. Sporun da guzel.
Hawar bu hafta hepimiz motive olalim insallah
Banucum esim normalde cok iyidir. Dun ben okuldayken guzel mesajlar yazmis
En son da
Senden cok utaniyorum nasil kendimi kaybedip kizdim sana. Yuzune nasil bskarim yazmis.
Eve gidince sarildik. Hic konusmadik olan kizginligi kirginligi. Hemen mutfags girip islere basladik. Dun 2 tencere asure yaptim. Esimin arkadaslari geldi 15 kisi. Asure yemeye. Cok da guzel oldu.
Bugun de okula getirdim.
Bugun de cok yogunum. Kiz kardesim dou:m yapmisti uc gunlugune cocuklari da alip oraya gidecegim.
Esim de azicik ozlesin beni

Dunku menum
Yarim simit yesil cay
1 tatli kasigi kizilck marmelati
1 catal peynir
Yesil cay

Ara 1 armut
Ogle
1 servis kasigi menemen
3 kasik yogurt
2 dlm beyaz ekmek
1 kase asure

Ara 1 mandalina

Aksam 6.30da
Salata yogurt
Maklube (et sebzeli pilav)

Ara asure

Kiko bildirimi
Baslangic 58.7
Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.7
Gelen 100 gr
Hedef 55 simdilik
Bu hafta her gun 58.3 yada 58.4 gordum. Bu sabah +100 gr a cok sevindim.
Cok dikkat edemiyorum yapi olarak.
Bu arada wc gitmeden tartildim. Okula gec kaliyordum. Servisi de kacirdim sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…