Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hayirli cumalar kizlar
Ben orucum bugun de, iftar oncesi bildirim yaparim artik..
Ozge ne guzel faydasini gormussun bende cok merak ettim hangi gunler ne kadar okunuyormus esmalar.. bi arastirayim bende.. sen hangi siteden buldun canim bu bilgileri bana ozelden linkini atarmisin.
Ebrum haklisin omur boyu diyet yapmiycaz ama bu kilo koruma isini de nasil becereces bilmiyorum yani bi haftadir kilo kotuma gibi dusunup yedim ama sanki korumadim da aldim gibi geliyor.. cumadan beri tartilmiyorum ya cok merak ediyorum kesin aldim ama goreces aksama
Hadeka ellerine saglik bende bu aksam yaocam iftardan sonra ins.. kolay grlsin sana, ohh iyi olmus ozlesn tabii
Hikmet bi plan yap basla calismaya canim, bende haftasonu esimle ingilizce calisacagim diger dersleri de nasil cwlisacaksam artik..
Papatya banu hawar hasibe ve unuttugum diger kizlar opuldunuz hepiniz iyi bakin kendinizee

osge1989 canım çok iyi yapmışsın.Bana özelden okudugun siteyi yada yazıyı söylersen sevinirim.
hawar aynen son iki gün akşam yemedim 500 1 hafta dikkat etseydimkorumakta iyidir canım bu hafta daha iyi olalım inş.
wisdom01 canım ruhen iyi degilsin ve en iyi huzur bulmya yolunu bulmuşsun.Eski hakinle dönmeni bekliycez
M maviduvar1 300 iyi gitmiş.Bencede sporunu hiç bırakma kilo verirsende ver ama illa 2 kilo deyip takılma.Sanırım takıntı yaptıkça psikolojik veremiyoruz10 gün uzun bir süreç aynı evde yaşayanlar için.Eşin hiç adım atmıyor mu?
hadeka değişiklik olur sana ve çocuklara.Aşure daha yiyemedim yaw niye kimse yapıp getirmiyor.Pazar ben yapınca 10 tabak gelir kesin
zuzu08 400 iyi vermişsin canım.Menülerin çok degişti güzellşti devamı gelir kesin!Ogluşu nasıl bırakıyosun canım(biz kv kalıcam dedi ogluşa eşim kızdı kpde bize kızdı.Ne var 1 saat dursa diye.İkimizde de bırakamama fobisi varKulaklık takıp yürümek ohh miss keşke bende
banusultan 1 kilo süper canım

ebrucum ikimizde adım atmıyoruz. sadece çok önemli şeyler varsa mesajlaşıyoruz o kadar.

wisdom01 almamışsın canım.Ablan çok güler yüzlü ve çok başarılı ve harika mamacıklar yapıyor.Sizin genlerde vardır ve sende inat edip bu kiloya indin ve ders konusunda da başarılı olacagından eminim .Salma sakın kendini.
M maviduvar1 demek o da kızgın.Bizde eşim genelde dayanamaz konuşmayaya ve kkonuşaya çalışır.ÇOk kızgınsa nadiren ben alttan alırımAma birinden biri almazsa grur inat nereye kadar(Oglun farkında mı?o etkilenmesin en önemlisi!
lajoba bugün cıs var ama erken saat akşama sadece tavuk köftesi yiycem ve temzilik akşamım sporda ypıcam ne olursa olsun

nomalde benim eşim bu kadar inat değildir. ama o biraz yanaştı bana. ben yüz vermedim. bakalım nereye kadar gidecek. oğlumun pek haberi yok gibi. ilk başlarda babana şunu söyle falan diyordum ama o oyun sanıyordu. baba anneme ne diyeyim diyordu gülerek.

Ebruş canim guzel sozlerin icin cok tesekkurlerrr.. Ablam fenomendir. Cok guleryuzlu asla biseye canini sıkmaz. Keske ablam kadar olabilsem. Ders konusunda nötrm bu aralar. Ruh halim hic iyi degil. Toparlanicam ama söz.

http://esmaulhusnafaziletleri.blogspot.com.tr/?m=1
kizlar link bu
lajoba cnm arkadas olmadigimizdan msj atamadim
kizlar masallah diyeyim ama bugun de soklar icerisindeyim esim resmen ilk tanistigimiz gunku gibi davraniyo saskinim sok
baskasi dese inanmazdim yok artik derdim ama niyet iyi olunca Allah c.c kurban oldugum veriyo hemen

,rsende ver ama illa 2 kilo deyip takılma.Sanırım takıntı yaptıkça psikolojik veremiyoruz10 gün uzun bir süreç aynı evde yaşayanlar için.Eşin hiç adım atmıyor mu?
hadeka değişiklik olur sana ve çocuklara.Aşure daha yiyemedim yaw niye kimse yapıp getirmiyor.Pazar ben yapınca 10 tabak gelir kesin
zuzu08 400 iyi vermişsin canım.Menülerin çok degişti güzellşti devamı gelir kesin!Ogluşu nasıl bırakıyosun canım(biz kv kalıcam dedi ogluşa eşim kızdı kpde bize kızdı.Ne var 1 saat dursa diye.İkimizde de bırakamama fobisi varKulaklık takıp yürümek ohh miss keşke bende
banusultan 1 kilo süper canım
[/QUOTE]
Ebrucum bahadir tekken ben hic vermiyodum ama memeden kesince 18 aylik olduktan sonra vermeye basladim ilk baslarda zor oldu ama alistim bir hafta koyde iki hafta bende oluyo bu banada bi cesit terapi oluyo cn yoksa iki cocukla kafayi yiyorum abisine ders yaptirmiyo bagiriyo abisinide dikkatini dagitiyo 1ve2, sinif onemli dikkatli ogrenim acisindan cnm allah baska ayriliklar vermesin insallah

Özgecim sen tam olarak ne okuyordn. Yazmıştın ama bulamadım. Hergün mi okuyorsun. Kaç tane.
Bu arada pdikoloğa gittim. Eşimle ilgili konuştuk. Kadın çok iyi tespitlerde bulundu.
Barıştık eşimle.

Slm kizlar
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum
Veremeyen ve alanlar
Haydi toparlanalim diyorum.
Suan yoldayim kiz kardesime gidiyorum.
Kucuk oglani aldim. Buyuk gelmk istemedi. Esim de ikisi seni cok yorar dedi. Kaldilar evde.
Bebek sevecegiz insallah.

Menu
1 dlm uno ekmk
2 tatli kasigi kizilck marmelati
1 has yumurta
Yesil cay

Ara 1 dlm ayva

Ogle 1 kasik mantar sote
1 tabak kisir
1 buyuk Bardak cay

Ara
Ceyrek ayva

Eve gelince yarim kase asure yedim.
Aksam yemegi yemedim.
Kardesime gidince ne yaparim bilmiyorum.

Psikologun tespitleri yada tavsiyeleri neler oldu
Bizim de istifade edebilecegimiz seyler mi
Paylasmak istersen dinleriz
Mutlu huzurlu yuva mutlu kadin demektir
Mutlu cocuklar
Umutlu bir gelecek

slm kızalr kilo bldirimim.

sabah tartıldım ama ancak yazabiliyorum..
,geçen hafta:59,3
bu hafta:59

hafta içi:57,8 lere kadar görmüştüm..

dün babam geldi.. bugğünde göndermedm. yarında göndermek istemyorum ama bakalım.

öyle oluncada yemek diyet gitti.. birde su içeceğim diye midemi üşütoyurm.. suar çok soğuktu..
galşba ılık su çmeliyim...

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim..

papatyam psiologun tespitlerini merak ettim..

kıZALR HEPİNİZ ÖPÜYORUM..

GÜZEL HAFTA SONLARI...

Merhaba kizlar
Hemen kilo bildirimi yapayim iftardan once tartildim yazmaya firsat olmadi
Gecen hafta 59.6
Bugun 59.6
Gelen giden yok
Hedefim 60`in altinda kalmak
Veee gorunen o ki hedefimi gerceklestiriyorum simdilik
Sinra tekrar gelecem sizlere yazmak icin ama simdi gitmem gerek hoscakaliin

slm kızlarrrr
kızım bugün erken uyudu şaşırdım
sabah birşey götüremedim kızların kahvaltılarından bir iki çatal otlandım :)
öğle: çorba, 1biber dolma yoğurt (bide patates vardı ama eti koklatmışlar tabak alsam çoğu çöpe gidecek diye almadım, dolmada pirinçliydi ama yiyecek birşey yoktu ufak bitane yedim )
akşam: çorba, bamya, cacık, 2 mandalina

Şuan çok sinirliyim kızlar.eşim inatlaştı oğluma bakmadı.1saatlik temizlik oglum paçalarımda oyun isteye isteye 3 satte bitti.oglumla ilgilenemedigimemi , yıruldugumamı yanayım.yoksa şuan ağlayarak bana küs bi şekilde ayaklarımda uyutuyor olmama mı yanayım.başını okşarsam 12 yi bulur uyuması .bende bir kereligşne sallıyorum şuan napim( halbuki ya yardım eder yada Ogluşu gezdirirdi cuma günleri .Bişeye inatlaştı ama şimdi inatlaşma nasıl oluyor görsün ! Özgenin verdigi blogdaki duaları okudum işte ama evde abdestli okuycam

İyi geceler kizlar
Ay yine uyumusum oglusun yani da neyse boykece dinlenmis oluyorum
Esim sehir disaina cikti pazar gunu donecek
Bende yarin oruc tutmayip asure kaynatacagim ins
Simdi bi mutfagi toplayip yatayim hemen

M maviduvar1 barismaniza cok sevindim canim psikolog cok dogru tespitler yapmis bende bundan kendime pay cikardim.. bende esimden hic yardim beklemem ben hallederim nasilsa derim civi cakilacak olsa ben yaparim esimde alismis galuba bu duruma gecen diyorum ki tezgahin kenarlarindaki slikon yipranmis dolaplara su siziyor bi ara onu bi yap, o da bana sen de yapabilirsin bana niye soyluyosun ki falan dedi yok artik ya dedim evde herseyi ben mi yapcam sanirim buna alistirmamak ben yapamam sen daha iyi yaparsin falan diyip pohpohlanmak erkeklerin hosuna gidiyor

Kizlar hepnize yazacak biseylerim vardi ama unuttum simdi kusura bakmayin
Ebrum esin niye inat etti canim ya cocuk icin kotu olmus.. uzme kendini canim aglasa da sana kizsada yarina biseycik kalmaz..

Merhaba kızlar..Akşam yazarken size oglum sallanmak istemiyorum sarılıp barışıp uyuyalım anne sana kaba davrandıgım için özür dilerim dedi aglayarak.Sarıldık uyudu kuzum.Kollarımın agrısına zor daldım.4 te oglum sıkııldım anne oyanaylım dedi ve hep öksürdükçe yanına çagırdı.saat 5:45 gibi daldı kafam tutmuyor bugün.Ama bugünü ona ayırıcam oynıycam kuzumla bol bol.Geçmişe bakıp geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…