Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hadeka meünün herzamn ki gibi güzel canım
M maviduvar1 çok sevindim inan.Psikolog çok güzel bu yönden bizim göremediklerimizi görüyor.Bizim bir yegen vardı.İstedigi çocuga vermem diyordu babası.O da hep uyuyor uyuyormuş gibi yapıyor ve 2 sene yataktan hiç çıkmamıştı.Uyuyarak unutmaya çalışıyor demişti psikolog.Verdikten sonra sevdigine hiç bişi kalmadıBende senin gibi okumuş güçlü biri olmayı isterdim aslında.
N nelson kilonu korumuşsun bu da güzel canım
lajoba sende kilonu korumuşsun canım.Ohh uyu boşverAşureni Allah kabul etsin.Yarında bana yardım etsin ilk kez kendim yapıcamAslında herşeyi yaparak eşleri tembellige biz alıştırıyoruz.
Bulamiyorum menülerini çok begeniyorum canım

Merhaba kızlar
Ebrucum kıyamam oğluşa. Ben de az önce bağırdım. Ödev yüzünden. O kadar yavaş ki insanı çileden çıkarıyor. Sonra da ülüzüyorum.
Canım ya aslında okumuş güçlü insan olmak çok da iyi birşey değilmiş baksana. Okumuş olmak da iui de güçlü kadını sevmezmiş erkekler. Muhtaç ihtiyaç duyan kadın istiyorlarmış.

günaydın kızlarrr
sabahtan biraz temizlik yaptım
kızım uyanınca çarşıya çıkcaz biraz hava çok güzel
teşekkür ederim cnm ama 3 haftadır neredeyse sabit durumdayım azıcıkta olsa bir verebilsem

Kızlar bugün esmaları çekmeye başladım. Zikir matiğim olmadığı için tesbih kullanıyorum. Allah izin verirse hergün çekicem.
100 adet ya cami ya vedud
489 defa ya fettah
88 defa ya Halim
400 defa ya hadi

Sizin var mı başka tavsiye edebileceğimiz

Merhaba kizlar
Asuremi yaptim sonunda yaa simfi de afiyetle yiyorum
Ebrucum ben ilk deneyimimi hamileyken yasamistim asureyle ilgili, kv yemege cagirmisti asure gunu bende anne yemek degil de asure yapsan cok iyi olur demistim sagolsun simdi yapamam haftaya anca yaparim brn demisti brnde asuremi yaotim yemege giderken bi kasede oraya goturdum kimseye muhtac degilim kendim istersem herseyin alasini yaparim diyerekten niye yapmadi hala anlam veremem halbuki cok iyi biridir.. neyse istr o sayede bende ogrenmis oldum sana da kolay grlsin canim Allah yardimcin olsun eminim tadi cok guzel olacaktir..

Merhaba kızlar

Henüz anne değilim hatta kısa zamanda da olmam inşallah (daha bayaa zamanı var ama) beni de aranıza alabilir misiniz?

Yeni evliyim 80 günlük daha ama kilo aldım bu 80 günde göbeğim de hiç düz olmadı ama artık canıma tak etti.

Bugün uzun zamandır yapmadığım çayımı yaptım
elma limon tane karabiber kabuk tarcın ve karanfil onu içtim bol bol

Yogurt ve pul biber karıştırıp yedim.

Leslie videolarım var ama pek yapasım gelmiyor onun yerine callanetics yaptım.

Çok teşekkürler papatya ben söylemeyi unutmuşum papatya sayesinde buldum sizleri:)

Günlük yediklerimizi paylaşıyoruz sanırım

Haftalık kilo değişimlerimizimi yazıyoruz

Ben şu an tartıya çıksam doğru göstermez ama 54,5 gösteriyor ama boyum kısa ve bölgesel yağlanma çok var ideal 49-50

yesa hosgeldin canim aramiza, ins ideal kilona ulasirsin bizimle beraber sonra da citir bi hatun citir bi anne olursun

Kizlar regl oncesi acayip tatli istegim var hatta tatli degil resmen cikolata fabrikasi yiyesim var yani o derece Allahtan evde ciko kalmadi bugun son kalan 2 taneyi yedim cunku esim de yok gelirken al diyemem, ay disari cikacak halim de kalmadi feci yoruldum ve butun bunlara seviniyorum
Kavrulmus ispanagim vardi simdi bi de ispanakli kombe yaparsam yanina bide yogurt corbasi ohhh miss benden keyiflisi yok o zaman

Çok teşekkürler lajoba o tatlı isteği gerçekten fena ama neyseki sen ucuz atlatmışsın.

Benimde mercimek çorbam var ben onu yesem yanında da salata eşime de erişte mi yapsam acaba 5 gibi gelir.

papatya mesajını şimdi gördüm yemeğimizi yedik de geliyorum ve dediğin gibi yogurtta eklemiştim:)

Şimdi de elimde koca bir bardak meyve çayım var sabah yaptığım

erişteden de hiç yemedim tam 1 tabaklık eşime göre yapmışım iyi oldu.

Bu arada turşunun sakıncası var mı çok yememek koşuluyla..

Son düzenleme:
merhaba kızlar
M maviduvar1 barışmanıza çok sevindim canım, umarım bir daha yaşamazsınız böyle birşey
ebruli1820 canım üzme kendini bu kocaların sağı solu belli olmuyor bizim bir arkadaşın baba annesi vardı mekanı cennet olsun İYİ BİR ŞEY OLSA ADI KOCA OLMAZDI derdi, umarım bu gün oğlunla güzel bir gün geçirmişsindir

yesa hoş geldin sefa geldin aramıza

benim kızımda 3 gecedir doğru düzgün uymuyor, dün hele saatlerce uyanıktı kucağıma alıyorum uyuyor yerine bırakıyorum kalkıyor üstüne büyügüde geldi boğazım ağrıyor burnum tıkalı mız mız sabahı ettik ama nasıl ettik bilmiyorum, bide benim ufaklık ters dönmeyi öğrenmiş gece gözler kapalı bir bakıyorum emekler pozisyon alıyor sonra ayağa kalkıyor ben yatırıyorum o kalkıyor

aşure yapan arkadaşlar allah kabul etsin, bende yarın yapmaya niyetlenmiştim ama yarın bir atrkadaş yapacak illahi sen başka gün yap uzun uzun aşure yiyelim diyor artık ben de hafta içi yapacam

Hayirli geceler kizlar @yesa hosgeldin
E Ebru donem donem oluyor babalarin huysuzlugu evlatlarin huzursuzlugu
M maviduvar1 canim okudum diger topigi
Su psikologlara hayranimmm
Ne guzel tespitlerde bulunmus. Erkekler
Kendine muhtac gucsuz erkekleri sever.
Malesef ben de guclu ve basina buyrugum. Bi kardesim var her isini esine yaptirir. Kendi hic yapamiyor gibi davranir. Adamcagiz da pesinden kosar kosar kosar. Mutlular . bakinca bu adam bizim kiza kole gelmis diyorum. Adam ise yarar hissediyor giuclu hissediyor.
Su an evde degilim.
Eve gidince ben de kavonoz kapaklarini actirmaya baslayacagim
Ilk evlendigimizde de faturalar pazar hersey bendeydi. Aptallik ettigimi fark edip devrettim. Once faturalari odemeyi unuttu cezaya girdi sinir oldum ama ogrendi.
Sonra pazari ona devrettim bu sefer benim 50 tl harcadigim yerde 100 harcadi olsun hayatim dedim. Ogrendi.
Yadam tarzlari farkli iki insan bir araya geliyor ve birlikte uyum icinde yasamayi ogrenmeye ve bunu yaparken de birbirinin ruhuna dokunmaya calisiyor. Evlilik ne zor hem de ne guzel.
Esmalarin da hayirli olsun. Biz de cekelim
Bebeginiz de anali babali buyusun kvye ragmen siz gittiniz gorevinizi yaptiniz.

Ogluşu ayağımda sallıyorum.nedeni akşam üstü üçümüzde dalmışız 1 saati geçkin uyumuşuz .Ama baş agrısıyla uyandım .Anneme gittik balık yedik sohbet derken güzel geçti .Tabi Ogluş öğlen uyumadıgı için normalde 2 saattir sıkıldım uykum yok vs sabrımı deniyor.Malzemwler hazır ve yarın ilk kez tek başıma aşûre yapmanın heyecanını yaşıyorum.Eşim uzak bi akrabanın cenazesine şehir dışına yakın bir yere gidicek .Annem teyzem yeğenler gelicek aşûre yemeye.Fazla yapıcam işede götürücem Pazartesi.inş güzel olur aşûrem dua edin:)bugğn ki spor Ogluş annemdeyken 45 dk yürüdüm

günaydın kızlar,iyi pazarlar.
yesa hoşgeldin canım.
ebru herşeyi ayrı ayrı kaynat aşure için.
aşurenin rengi kararmaz o zaman.
elmayı pişirmene gerek yok,son 5 dk da eklesen yetiyor.
portakal kabuğu da çok yakışıyor,2 kere suyunu süzüp,kaynatmak gerekiyor acı olmaması için.
benim de dün bitti aşurem,40-50 kişiye de dağıttım, allah kabul etsin,bir kazan yapmıştım.
herkesten çok olumlu geri dönüş aldım,mutlu oldum.
seviyorum ben bu mutfak işlerini.kilocuklar da o yüzden peşimi bırakmıyor zaten.

Günaydın
hadeka bu psikolog çok tatlı bi bayan ve müthiş tespitleri var. Ben böyle ağzım açık dinliyorum. Ya evet, gerçekten doğru falan fiyorum o konuşurken.
Birşey anlatayım. Biz evlilik hazırlığı yaparken eşim askerdeydi. Herşeyi ben Yalnız yaptım. Eşim geldi evlenendik. Berjerli bi takım beğenmiştim. Kp çok pahalı demişti. Sanki o ödedi de neyse... Ben beğenmediğim bir takım almak zorunda kaldım. Geçen yıl koltukları değiştirdim. Eşim köşe aalım falan dese de ben berjerli bşr takım beğendim. Sonra osikoloğa anlattım bunu. Yani laf lafı açtı. Ama ben hiç farkında değilim. Yani bunu ruhsal aygıt 14 yıl önce atmış içeri ve ben tekrar koltuk bakmaya başlayınca berjerli takım düşüncesi çıkmış su yüzüne. Umarım anlatabilmişimdir
Güçlü kadın olup herşeyi bilirim yaparım demek pek de iyi birşey değilmiş.
Ebrucum Allah kabul etsin inşallah. Ben hiç aşûre yapmadım şimdiye dek.
Herkse iyi pazarlar diliyorum.

Gunaydinnn kizlar.. mutlu pazarlaarrr..
Cm camasir attim yikaniyor. Gunes varken faydalanmak gerek.

Papatyam guzel psikolojiyle devam ediyorsun ne gusel. Adina cok seviiyorum. Bir de bende olsa o morel.
Yeni arkadaslar hosgeldiniz.

Ebrus havarin babaannesinin tespiti cok dogru valla. Benim koca eskiden aldigini kaldirmazdi. Yavas yavas toparlaniyor. Asuren kabul olsun. Bize de. Gonder sekerim ya. 3senedir burda oturuyorum dha ilk defa bu sene komsu asure getirdi. Guzeldi dun yedim. Oglusunla aktivitelerine hastayim gercekten. Oglusum buyusunde bnde yapicam.

Banu sultan ellerinr saglik eminim guzel olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…