Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlarrr nasilsiniz off bu ara gelemiyorum topige misafir ustune misafir geldi ama atlattim sukur bugunde sabahtan jalk kahvalti hazirla esim ve kizimla guzel bi kahvalti yaptik hazirlanip ciktik erciyese temiz hava aldik geldik evimize simdi kizi uyutuyorum esim araba yikatmaya gitti gelirken balik al dedim aksama balik ziyafeti cekelim ins
kizlar esma lardan bende okumaya basladim esimede dedim megersem esim ya vahhab ismini hergun en az 100 tane okuyomus sende basla dedi bana 3 gundur bende okuyorum

Naber kızlar.3 e dogru uyuyan oglum ilk kez 7 de kalktı :/tv açtım yattım biraz yanında.aheste aheste kahvaltı etti.şimdi uyutuum kuran okudum aşureye.Uyuyasım varda aşure ateşte.eşimde sabah çıktı yola.Uykusuz ama mutluyum:)
Hikom : sağol canım benimSende başlamalısın.ben geç kaldım .1 yaş sonra başlanması lazımmış.Minikten başla sende hem oyalanır sende başka bişiler yaparsın
Banum Akşm yaptım hallettim .Portkal geçen sene koydm bence çok güzel bir aroma.Ama begenmeyenler oluyor.Bu sene koymaadım.
Hasibeg günaydın canım.

Ebrucum Allah kabul etsin asureni. Ellerine saglik
Btlkubra ya vahhab ne demek ne icin okuyormus esin
Hayirli pazarlar kizlar.
Ben kiz kardesimdeydim. Simdi yoldayiz
Eve donuyoruz. Cok guzel mis kkokulu bir bebegimiz oldu. Bol bol sevdik.
Cuma menu paylasamadim.
Cumartesiyi paylasayim
Sbh 1 has yumurta
1 dlm uno ekmk
Domat salatalik
4 zeytin
4 catal kasar peyniri

Ara
Bol cay

Ogle
1 dlm irmik tatlisi sutlu
1 kase kisir
Yarim kase asure
Bol cay

Aksam
6 gibi
Mangalda 4 kofte
1 incik
1 dlm beyaz ekmek
Salata

Ara 1 halley
1 muz

Kotu menu oldu gezmelerin hatrina yeniyor

Mesajlar için çok teşekkürler kızlar

Sabah
1 yumurta
az peynir
süt kahvaltılık gevreği

ara
1 havuç

ara
aşure (komşu getirmiş sağolsun)

ara
4 kayısı kurusu

Şimdi de yemek yapılacak

akşama
yogurt çorbası ve köfte bana
yogurt çorbası köfte pilav eşime:)
yanında tabii ki de yogurt

Merhaba kızlar
Evdeim bugün. Oğlumla ödevlerini yaptık. Esmaların bir kısmını okudum, kştap okudum. Şimdi Kalkıp akşama pilav yapacağım. Oğlumun yarın giyeceklerini ütüleyip hazırlayacağım.
Ben telefonuma zikirmatik indirdim kızlar. Orada her Esma'nın ne içşn kaç tane okunacağı yazıyor. Kendime bir liste yaptım. Oradan okuyorum. Telefonda otomatik sayıyor.
Hafta sonu iyi gidiyordu ama hafta içi nasıl olur bilmiyorum.

Ben geldim.

Menüm

Sabah yok

Ogle 1tabak kapuska bol acili, 1kase yogurt

Ara 5sekersiz cay, 2kurabiye

Aksam 1tabak kapuska, 1kase yogurt,turşu

Bugn irademle durdum. Ama kurabiye yedim.

Annemler gitti az önce.ogluşun uyku saati ama gündüz uyudu diye ( sıkıldım , oyun oynayalım, uyumak istemiyorum ) .Kıyamıyorum ona öyle bir söylüyorki (
Böyle anlarda işe girmeseydim keşke kendi sıkıntılarımdan patlasatdımda çsşışmadaydım diyorum(

Ebru öyle deme kız. Ben de hep Öyle düşünürüm. Oğlum okuldan gelince ben olsam evde akşam üstü geldiğinde bi tabak kurabiye ile meyve suyu versem. Konuşsak sohbet etsek. İçim parçalanıyor. Ay sana destek olmam gerekirken yazdıklarıma bak.
Sen oğlunla yeterince kaliteli vakit geçiren bir annesin. Bence kendine haksızlık ediyorsun. Evde olduğun zamanlarda belki bu kadar çok vakit geçirmiyordunuz birlikte. Üzme kendini

Gunaydin kizlar
hikos canimm onceki hikosa donuyosun ins canim ozledik seni .hadeka gunaydin canim
ebrum ole deme canim srn oglusunla kaliteli zaman geciriyosun evdeyken bole yapabiliyomuydun asurende cok guzel gorunuyodu canim ellerine saglik
papatyacim yazamadim sana esinle aranizin duzelmesine cok sevindim psikologun ne guzel tespitte bulunmus ins birdaha bole seyler yasamazsinjz huzurlu mutlu olursunzu

Günaydınnnnnnn kızlar.Etek opak çorap topuklu çizme ceket ve hepsi siyah fit ve uzun görünüyorumMutlu uyandım nedense yada giyinince iyi hissediyorum kendimi sanırım.
10 KASIM ATAM'I MİNNETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUM.Ama çocuklugumda kulaklarımı inleten siren sesleri korna seslerini hiç duymaz oldum(Unutmıycam ve unutturmıycam Atamı ve çocuguma okul döneminde hep hissettiricem !!

günaydın kızlar
hafta sonu pek bakamadım size doğru düzgün evde değildik zaten, cumartesi çocukları dr götürdük ordan bir kurs vardı oraya baktık müzik ve ingilizce kursu kızım için sanırım göndereceğiz haftada 2 gün, ordan arkadaşa uğradık, dünde başka bir arkadaşa aşure yemeğe gittik bide yöresel bir yemek var onu yapmış bırakmadılar akşama kadar oradaydık yani anlayacağınız hafta sonu tıkınmakla geçti,
şimdide sabah kalktık anma törenine gidip geldik , öğleden sonrada veli toplantısına gideceğim, biraz yoğun bir gün olacak

M maviduvar1 spor yapma azmine hayranım, spor yaptığın sürece istediğin aralıkta kalırsın zaten
ebruli1820 eminim çok güzel olmuşsundur ne güzel güne iyi başlamışsın umarım günü hep iyi geçer

hadeka sanada günaydın çıtır bayan:)Menün haftasonu olmasına ragmen yinede iyi canım.Olur öyle arada.Bal kaymak baklama yememişsin ya:)
M maviduvar1 spor güzeli
Bende telefonuma indireyim.Dün çantama attım yüzük gibi zikirmatigimi.Bugün çekicem inş bende.Ama ne ne için bilmiyorum netten bakıcam.Akşam duygusala bagladım evet ara ara oluyor sanırm her çalışan annede'yetersizlik sendromu'Yinede şükür herşeye.Teselli vereyim derken kendin benim ruh halime bürünmüşsün yawww
B Btlkubra haklısın evdeyken temizlikten zorunlu ihtaçları dışında ilgilenmeiyorudm.Şimdi daha çokkkkkkkkkk vakit ayırıyorum.Tititz ben oldum pasaklı Sağol canım herkes rengi pamuk gibi tadıda nefis ilk yaotıgına emin msiin dediAnnem ve teyzem de böyle performansa beklemdiklerini söylediler

hikommm eski haline dönüyorsun.mENÜN iyi canım 2 kurabiye arada olur.Zaten kuş kaaaa yiyiyorsunHerzaman seve seve sana etkinlik yazarım canımsın

Ulu Önderimizi Rahmetle Aniyorum

kizlar, mutlu haftalar..
Dun uyumadan az mekik basen twistrr yaptim.
Bugunde kapuska yapim yicem.
Basen ve twisttera dewam bbugunde..
Kendimr gelmeye basladim.

Ebrus ve papatya siz ogullarinizla guzel vakit geciren annelersiniz. İdölûmsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…