Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawarim buyuk kizinn kac yasinda, kurs dedn ya mrk ettim. Ne gusel gunun dolu dolu.. bnm oglusda bûyûsún de özeniyorum size.
Yediklerini de kafana takma sen toparlarsin.

Hadeka canim gecen sana esmalarla ilgili soledigimde karistirmisin kusura bakma ya vedud eslerin aralarindaki soguklugu muhabbete ceviriyo ya vahhab rizik kapilarini aciyo ins

merhaba kızlar
kübracım çok şükür düzelttik arayı.
ebrucum ben indirdim. hepsini tek tek okudum. kafama yatanları kaydettim. bu sabah namazdan sonra çektim biraz.
hikmetim kendine gelmeye başlamışsın. ayrıca teşekkür ederiz. gerçi benim oğlum artık kocaman oldu. fakat onu hiç yalnız bırakmamaya çalışıyorum. her ne kadar bazen beni çileden çıkarsa da...
hawarım sağolasın.

ebruli1820 canım kızım 38,5 aylık, sorduğumuz yerde 2,5 yaşında öğrenciler bile var , ama benim bildiğim kadarıyla 3 yaş sonrası uygun dil eğitimi için zaten tanışma sayılar renkler gibi şeyleri öğreniyorlar şarkılar falan, aslında bir çok kreşte bunlar zaten ders olarak var, ama bizimki devlet okulu o yüzden yok, bide müzik daha doğrusu piyano eğitimi aldıracağız, ama piyano uzun iş en az 6-7 yıl lazım , zaten başta notaları ritim tutmayı öğretiyorlar yani müzik alt yapısı oluşuyor, bizde dedik gönderelim ileride piyano istemese bile en azından nota bilgisi olur

önce ben istiyordum sonra vazgeçtim aman çocuk şimdiden kurslara mı taşınacak dedim, sonra eşim hadi bakalım dedi, gidip orada çocukların eylendiğini görünce fikrim değişti, yarın başlayacak bir süre deneyelim dedik eğer gitmek istemezse zorlamam, baka bilisiniz sizde hemde oğlunda yavaştan kreşe hazırlanmış olur, haftada 2 saat zaten

wisdom01 Canım sağol ama elimizden geldiğince ama her anne özverili heranne düşkündür yavrusuna
hawar 44 aylık oldu bizimkisi dün.Haftanın iki günü iki saat 800 kelime garantili ingilizce ögrenecekti.Ben kreş dedim ama olmuyor eşimin dedigi olsun bu sene ama haziranda inş kreş için kaydımızı yaptırıcam
Hem eglenir hem ögrenir ne güzel.Kızım olursa bale yüzme ooo çok planlarım var :)Seni kafamda kuramıyorum ne öylesin ne bööyle ne bilim hayal edemiyorum özgeyle sen tel verin watsaptan göreyim gülcemalinizi yaw
Bende bugün çekeyim akşama telefona indiririm.

Kizlar ben geldim bugun gezmem vardi vee yedim malesef yaaa ama gunu kapattim ins yemicem bisey
hikosss canimm aynen ole biz 80lerden dustuk ger kalanida hallederiz ins ama eskisi gibi iradeli degilim malesefff

Bugün çok yedim. Annem geldi. Perşembeye kadar bizde. Biz de oğlumla Perşembe kardeşime gideceğiz. Yani ben bir hafta spor yapamayacağım. Bu saatten sonra birşey yemem inşallah. Başka türlü karnım inmeyecek.

Merhaba kizlar
Cumadan beri asiri yiyorum asureler, cikolar, yemekleer oooo.. ve acayip artiyim bugun cok merak edip tartildim da.. dun regl oldum ins cumaya kadar toparlarim tekrardan yoksa bu gidisin sonu cok fena.. bi saat utu yaptim bi saat daha yapacagim utum cok birikmis bugun oglani esim uyuttu bende aylar sonra karadayi izleyerek utu yapiyorum ohh miss ozlemisim hadi ben kacar kizlar opuldunuz hepiniz..

Papatya annecin gel is hosgelmis ohh ne guzel keyfini cikar ama cok yeme dikkat et

Kubra hikmet sizin motivasyonunuz bi duzelsin eminim cok guzel rakamlar goreceksiniz ikinizde cok azimlisiniz cunku basaracaginiza inaniyotum ben

Ozge hawar hepimiz sizi cok merak ediyoruz anlasilan

Ayy daha kime ne yazacaktim unuttum kusura bakmayin kizlaar

merhaba arkadaşlar

küçük kızım hasta akşama doğru ateşlendi 2 gündür burun akıntısı vardı ateşi 39 oldu ateş düşürücü verdim 2 saat sonra tekrar ateşlendi eşim geldi dr aradık gece çok ateşlenirse acile götürün yoksa sabah bana getirin dedi, ılık duş aldırdım şimdi iyi ama çok halsiz, kucağımdan inmiyor

M maviduvar1 gözün aydın canım ne güzel anne yanında birşey olmaz spor bir kaç gün yapmasan

wisdom01 canım kızım 3,5 yaşında sayılır aslında kendisi bale istiyor ama bur da yok modern dans falan var bide bale falan çok uzun soluklu şeyler yani neredeyse bir ömür sürüyor eğitimi

sabah 2 dilim çavdar 2 salatalık 1,5 kk peynir 1 yumurta 1 domates, 5 zeytin

ara 1 salkım üzüm, 1 salatalık, yarım havuç ( bunları ara ara yedim )

akşam 5yk kabak yemeği, yarım kase yoğurt, bolca salata

akşam ıhlamur, 1,5 avuç beyaz leblebi, 2,5 lt su, bolca çay

hawar çok geçmiş olsun. Inşallah kolaylıkla atlatırsınız
Yarın sabah büyük ihtimalle 63 lü bir rakam göreceğim. O nedenle yarın gündüz de yediklerime dikkat edeceğim. Hedefim artık 62-63 arası olmak. Memnunum bu halimden.

Menum

Sabah 1sade nescae

Ogle 1tabak kapuska, 1kase yogurt, tursu

Ara 1kurabiye,1yesil elma

Aksam yarim kase pirinc pilavi, tursu

Ara 1elma,2mandalina,, vee veee yemeseydim iyiydi ama malesef ceyrek ekmek arasi peynir yedim.

İki sabahtir + görüyorum.

Hawarimmm gecmis olsun. Aman dikkat edin.
Menunde ccok iyi

Papatyaam cok sewindm. Guzel vakit gecirirsiniz. Bnmde annem osmaniyeye gitmisti persembe geliyor. Cuma da ben gidicem. Ozledim walla. Spor da dun cok istekliydm yaptim, bu gece hiiiccc yapasim yok.

Elifimmmm nerdesn bakim sen. Sende saldin iyice. Silkelenelim yaaaaaaa

Hasibe iyi uykulaar, bebisin uyuduysa dinlenmek gerek.

emzirirken diyet yapan var mı aranızda....
2 ay önce dogum yaptım 10 kilo vermem gerek.boyda yok çok berbatım
moralim sıfır,sütüm azalır die korkuyorum

günaydın güzellerim
nasılsınız?
gamze hoş geldin bebeğini sağlıcakla buyut.

hıkom hoş geldin seni hıko olarak gördüm hissettim ohh beeeee
çeyrek ekmeği yemeseymişsin ama sen telafi edersin ben bilirim.

hawar canım geçmiş olsun kış hastalıkları önce çocukları vuruyor bağışıklık sistemi gelişene kadar böyle.
acil şifalar dilerim.

lajoba reglin etkisi bunlar canım.

papatya annen gelmiş hoş gelmiş
anne sıcaklığı gibisi yok:)

pazar menüm :
sbh 1 dlm beyaz ekmek
şekersiz çay
kaşar 4 dilim
domates salatalık
patateslı yumurta 1 servis kaşığı kadar

öğle
1 orta kahve
1 dilim sütlü irmik tatlısı

ara 1 elma

akşam
bol salata
brokoli
2 börek
yarım kase yoğurt

ara çay ve 3 dilim bimde satılan waffle tarzı bi kurabiye
tadını çok seviyorum eşim de almış offfff çok kalorili de

pazartesi menü
sabah geç kalktım evde kahvaltı yapamadım
okulda 2 dilim börek (ev böreği)
2 bisküvi
yeşil çay

öğle
tavuklu pilav ayran

ara yarım ayva

akşam
1tabak brokoli
salata
sarma ve dolma 1 tabak

ara 2 bardak çay ve yarım kase aşure
tatlı yemek bana yaramıyor ama yemeden de duramıyorum.

Dynku menum
Kahvaltida 2dilim sucuk bir dilim ekmek iki dilim peynir iki fincan cay
Ara nescafe 2kare bitter
Ogle bitane simit 1tabak yedilmercimek bol acili ve kucuk bi kase yogurt
Aksam yemek yemedim ama misafir geldi onlarla 3tane kurabiye yedim dort bardak cay
Spor 2saat yuruyus yaptim
Su 1litre

zuzu08 canım menün çok güzel
hadeka
nazar mı degdirdik canım sana
M maviduvar1 oyy annecigin gelmiş tabisi yenilir.Ama akşamdan sonra ara olarak bişi yeme.
hikooooo iştahın açılmış olur arada sen toplarsın dengelersin kendini canım
hawar çok geçmiş olsun minigeHerkeste var bizimkide geçen hafta öyleydi.Kimin çocugunu sorsam ya ateş ya burun tıkanıklıgıEmzirip iki çocukla ugraşmana ragmen tatlı cıs vs yememişsin ve kusursuz bir menü

utandım kendimden

Bulamiyorum sen nasılsın canım?

gamze hogeldin.

Yeni arkadasim hosgeldin
Seker hamur m suyu kola hayatindan cikar bide normal ekmegi bak gor gr lar nasil gidiyor. Sut olsun diye de dereotu ve boooool su tuket. Bizle de kal. Menulerini pylas ki hatalrini soyleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…