- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #21.981
ben de kendime bir liste çıkartdım. ona göre elimden geldiğince çekmeye çalışıyorum.Papatyam bende oyle bir program indirdim. Anlamlari da yaziyorr. Ben dun biraz cektim.
ipin ucu kaçtı mı yakalaması zor oluyor areserim.Selam kızlar burdan biraz da olsun uzaklaşmak bana hiç yaramadı sabah tartıda gördüğüm rakam gözlerimi yerinden hoplattı vallaDedim ben cıtır annelerden uzak duymayayım kurkcü dükkanına geri geliyorum beni kabul edermisiniz? Başladığımda 65.700 ken bu sabah gördüğüm rakam 67.400 yok artık dedim....
nasıl olayım cnm koşturup duruyoz işte keşke bu koşturmalar spor sayılsada azıcık kilo versek@zuzu08 canım menün çok güzel
hadeka
nazar mı degdirdik canım sana
M maviduvar1 oyy annecigin gelmiş tabisi yenilir.Ama akşamdan sonra ara olarak bişi yeme.
hikooooo iştahın açılmış olur arada sen toplarsın dengelersin kendini canım
@hawar çok geçmiş olsun minigeHerkeste var bizimkide geçen hafta öyleydi.Kimin çocugunu sorsam ya ateş ya burun tıkanıklıgı Emzirip iki çocukla ugraşmana ragmen tatlı cıs vs yememişsin ve kusursuz bir menü
utandım kendimden
Bulamiyorum sen nasılsın canım?
gamze hogeldin.
ipin ucu kaçtı mı yakalaması zor oluyor areserim.
gel bundan sonra kopmayalım buradan.
3-5 kilo nedir ki,millet bir insan çıkarıyor bünyeden.
kadının biri 65 kilo vermiş mesela.
Areses , banu hakli wallaa bi kere birakinca dewamini almak zor oluyor. Ben aylardir ,3kilo icin ugrasiorun kiii ben 23kilo vermis kadinim .. Ahhahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?