Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hadekacim dkkt etmeye calisiyorum. Midem kculdu gibi.yeme istegi kalmadi gibi. Kapuskaya dewaam edicem. Kurabiyede bitti skur.
Ekmekde yemicem.
Sende yemissin valla o kurabiyeyo mrk ettm. Markasini soylede bi ara alim mrk ettm.

Ebruş yeme istegi coktu bu aralar. İki gndur durdurmaya calisiorm ah şu nefsimizi tutabilsek

Zuzuu yuruyus harikaa imrendim yaaaa

Papatya bende telefona indirdim. Seninkinin adi ne kaydediorm dedn ya
Anneciginle gusel vakit gecirin. Ellerinden opuyorm

Elif kuboş ozgem havarm hasibe zuzu diger kizceler nasilsinizzz

hikmetcim zikirmatik diye bir program. oraya hangi esmadan kaç tane çekeceğim kaydettim. çektikçe üzerine tıklıyorum. o sıfıra doğru iniyor. bugün hiç çekemedim henüz.

Selam kızlar burdan biraz da olsun uzaklaşmak bana hiç yaramadı sabah tartıda gördüğüm rakam gözlerimi yerinden hoplattı valla Dedim ben cıtır annelerden uzak duymayayım kurkcü dükkanına geri geliyorum beni kabul edermisiniz? Başladığımda 65.700 ken bu sabah gördüğüm rakam 67.400 yok artık dedim....

Areser vucudun saka yapmis olmali.
Iki gun dikkat et toparlarsin insallah
Sonra kaldigin yerden devam edersin.

Menum
Sbh beyaz ekmk 1 dlm 3 lokma recel
3 zeytin 3 catal peynir

Ara 4 leblebi 10 kadar kuru uzum yesil cay
Ceyrek ayva

Ogle 2 kepce mercimek
3 kasik yogurt
2 kuru dolma

Ara ceyrek ayva

Aksam
1 kasik tarhana corbasi
Bol salata
3 kasik taze fasulye
3 kasik sebzeli pilav
1 bayram sekeri

Canim cok tatli ustiyor. Ciko yememek icin bi cam seker attim agzima.
Kalorisi kac bilmiyorum. Bundan sonra sadece cay insallah.
Bugun 5bin adim attim. Dahasi da gelir diye dusunuyorum cunku disari ciktim simdi.
Misafirimiz var gezeriz biraz.

iyi akşamlar kızlar.
lütfen kusura bakmayın,kaç gündür yazamadım.
biraz rahatsızlandım,diyet-spor hak getire.
tam bu hafta başlarım diyorum bir şey çıkıyor,nasip artık.
biraz geçmişi okuyayım.

ipin ucu kaçtı mı yakalaması zor oluyor areserim.
gel bundan sonra kopmayalım buradan.
3-5 kilo nedir ki,millet bir insan çıkarıyor bünyeden.
kadının biri 65 kilo vermiş mesela.

• Menum
  • Sabah 1sade nescafe , ceyrek elma
  • Ogle salata,1adet galeta
  • Aksam
Ara 2brdk cay

Daha da bise yemem. Aksama kadar dolandm yemek ev isi oglusun pesinden koş. Sabah 70.3 ü gormustm.

18dk basen hareketleri
5er dk mekik, bacak hareketlrri

Sabaha umudum ekksiiii gôrmek insallah

slm kızlar
hızlıca baktım şimdi çıkıyorum arkadaşın babannesi vefat etmiş dün toplanıp oraya gitcez
gece kız uyuduktan sonra girerim yine
nasıl olayım cnm koşturup duruyoz işte keşke bu koşturmalar spor sayılsada azıcık kilo versek

ipin ucu kaçtı mı yakalaması zor oluyor areserim.
gel bundan sonra kopmayalım buradan.
3-5 kilo nedir ki,millet bir insan çıkarıyor bünyeden.
kadının biri 65 kilo vermiş mesela.

Areses , banu hakli wallaa bi kere birakinca dewamini almak zor oluyor. Ben aylardir ,3kilo icin ugrasiorun kiii ben 23kilo vermis kadinim .. Ahhahhh

Doğru söylüyorsunuz kızlar ipin ucunu bırakmamak lazım.... Maşallah 23 kilo bizde 5 -7 kilo vercez diye yırtınıyoz ne kilolar veriyo insanlar inşallah bizde geri almamak üzere veririz önemli olan da onu yapmak vermek aslında kolay ama onları geri almamayı başarmak örnek ben Haziran'da 59 kiloydum bu kiloyu tutmayı başaramadım
Maşallah bu sefer olacak....

Ohh cok sukur sonunda yazabılıyorum Kac gundur ugrasıyorum tlfondan gırıyorum hep kkya ben 2 3 gundur cevapla kısmı var yorum yazıcak kutucuk yok ozel msj atayım dedım hanı durumu bılen var mı onda da aynısı msj yazıcak alan yok sadece yazılanları okuyabılıyosun
Sonra aradım taradım formu moderator yazmıs surum degıstı tlden yorum yazanların tlf ısletım sıstemı falan fıstan hala telden msj yazamıyorum kızımın ıpad aklıma geldı ondan baktım burdan yazılıyo
Telden okurum yorum yazcagımda burdan yazarım artık

slm kızlar
ben geldim tekrar
sabah: 1 yumurtalı karatay kahvaltı
öğle:tavuklu salata (yemek bana uygun değildi evden hazırlayıp götürdüm)
iş çıkışı pazar yaptım eve gelince midem kazındı 2 mandalina yedim
akşam: tarhana çorbası 1 kepçe, çinekop, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…