- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #22.001
İki akşamdır gezmelerdeyim.O an keyifli ama eve gelince pişmanlık.İşim ogluşla aktivite kalıyor ve ogluş vakit geçirmiş gibi hissetmiyor hemen uyutuyorum zannediyor.23:00 yataga girdik 23:47 odadan çıktım.Yemeklerimi yaptım ve 01:00 olmuş bile.Hafta içi gezmeleri olmasın yemegim kalıyor dinlenemiyorum.Evim evim güzel evimCumadan beri tartılmadım ve canımın istedigini degil ikram edilenleri normal insanlar gibi 1 tane alarak yiyorum.Tek fark normal insan hiç almıyor ben bir cısla sabaha artı çıkıyorum
hadeka menülerin herzmanaki gibi çok güzel canım.Bu hafta iyi bir rakam bekliyorum
hikom menün çok güzel hiko menüsü
özgem vakit bulamıyorsun sende benim gibi
araser tabi gel canım herzamana
papatyam keşke senin gibi kendime ödül verecegim bir günüm olsaydıDegişiklik iyidir
2 gündür oglum bişi yemiyor.Akşam kv sordum .4 bisküvi ile duruyor dediAldımı beni bir sinir .eşime dedim kreş konusunu ocaga kadar düşün ben pazar günü evimize yakın küçük bir yer var oraya bakıcam.rkadaşlarıyla 2 lokma geçer belki bogazından.Ivır zıvır veriyor yemiyor diye kraker vs akşam yiyen çocuk agzını açmadı 2 akşamdır süt ve kurabiye ile duruyor
hawarım eşler böyle uykusuz kalan onlar sanki ver uyusun ver dinlendirsin vs :/Menün harika senden iyi bir rakam bekliyorum
Ebrucum kres icin gec bile. Ben yemk sorununu kres ile asiyorum
Iki oglumda da.
Cumaya iki rakam bekleyeniyorum ne yazik ki
Ben kiko veremiyorum spor yapmam lazim
Ona da firsat bulamiyorum.
Sonuc ayni kilolarda dolaniyorum.
Bir turlu ev is cocuklar duzen tutturamiyorum.
Evin daginik olmasi ruhumu cok sikiyor
Iki cocukla da derli toplu kalmiyor.
Bi cozum bulmaliyim ama ne zaman
Ev borcu bitsin ilk is yardimci alacagim hergun yada haftada iki uc gun
Çok kızgın ve mutsuz benden iyi geceler.Eşim arkadaşına yardıma gitti birazda gezmekte var işinde.Evi süpür bm yerleştir çm yıka as yemek yap ogluşla oyna( en zevklisi bu tabi)22.00 ışıkları kapatıp tam daldı üzerini örterken(22:47) eşim kapıyı açtı ( Msj atmama rağmen )Zike basma demiştim.Çok kıZgın smileyyyyyyyyyy.Al uyut korkutmadan saatlerce sabırla saçını okşaduşa girdim ve hala uyumuyor çocuk.Kuran okuyayım sakinleşeyşm dedim.Okurken bi yandan okşadım saçını uyudu kuzum (23:40)Ve ben kaç gecedir uykusuz yorgun ve hiç bişi yapamadan uyuyorumCanımı bikaç
Csnım birine sıkılmıştı.Oglum yine yemek yememiş vs ekstra sıkıntılarda vardı.Kuran okuyayım içim ragatladın dedim agladım agladım(Neyse bugün:
Sabah: çeyrek sandlviç( domates salata peynirden evde yaptım)
slm kızlarrrrr
işlerimi hallettim, herkesi yatırdım
bende size bakmadan yatmayayım dedim
çok yorgunum yrn görüşürüz inşallah :)
bu akşam biraz abarttım yemekte ama inşallah yrn telafi etcem :)
hadeka, cnm ben izmirliyim sakaryada yaşıyorum, abim izmirden geldi iş yeri yolladı buradaki fabrikaya haftasonuna kadar burada inşallah :) piyangodan çıktı geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?