Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar.
yarına bildirim yapamayabilirim,o yüzden bugünden yazacağım kilomu.
gerçi yazılacak pek bir şey yok ya,neyse.
başlangıç:66
geçen hafta:63.2
bu hafta:63.1
giden 100 gr
hedef:62.
en azından almadım diye sevineyim, o kadar aşureyi yedikten sonra bu da birşeydir.

Araser yok kız o kadar olur mu:)) gözlerimden uyku akıyordu uyuyakalmışım :))
Dün aç karınla sirkeli su
Sabah: çeyrek sandiviç
Ara:1 kaşık nescafe
Ögle:1 kase z.börülce,2 kadın budu köfte,4 yk yogurt , mevsim salata
Ara:1 aliminyum
Kase aşûre
Akşam:1 tabak y. Mercimek 1 dl ekmek
4 yk turşu. ,5 cin biber

Gunaydin kizlar..
dun sabahtan kv lere gittik.
Aksam geldik yazmaya halim yoktu.

Menum

Sabah 3ymk k menemen, 2bck dlm kepekli ekmek, kasar,salatalk, zeytin normal yedim bunlari. 3cay kasigi nutella, sekersiz cay

Ogle nescafe.

Ara yarim kase asure, 1mandalina

Aksam yarim kase pirinc pilavi
Bi kase barbunya yemegi
3adet kofte

Bu kdr..

Aksama kdr dolandim. Yarim saat yürüdüm. Oglusla parkta pesinde dolandim. Ama artidayimdur.
Aksama dogru anneme gidicem.
Benden boyle

Ebruş sinirle canim .. Erkekler boyle dusuncesiz olabiliyorlar napicaksn.kuran rahatlatmistr seni

Papatyaam nasilsin

günaydın kızlar nasılsınız
menülere bakıyorum genel olarak güzel görünüyorlar
ama şunu fark ettim
benim en buyuk eksiğim spor demiştim dun
sizde de pek spor göremedim
saldınız mı kendinizi ne ettiniz?
papatya var medarı iftiharımız. onun da annesi geldi
şehir dışına çıkacaktı.
o da bu hafta sporsuz
yoksa yapıyorsunuz da ben mi fark etmedim
aşureler var menülerde ben de dahil ama olacak o kadar muharrem ayının güzelliği bu da.
H hasibe demek izmirden geldi abin ne güzel. memleket kokusu getirmiştir
sen buralara hasretsindir
salma kendini toparla güzelim. yorgunluk hepimizde hat safhada.

E Ebru canım eşler bizim kadar düşünceli olamıyor onları da öyle kabul edeceğiz yapacak bişey yok.
kreş için yüklen derim
siz kendinize de çocuğunuza da iyi anne baba olacağım diyerek çocuğu dibinizden ayırmayarak eziyet ediyorsunuz.
biraz sert oldu kusura bakma. eşine bu yönünü anlat. size ihtiyacı var ama sosyalleşmeye de ihtiyacı var.

banusultan menü güzel kılo bildirimi de güzel. her hafta 100 gr versem ama hep versem keşke ben de
geç olur güç olmazdı ahhhh

dünkü menüm
sbh
sucuklu yumurta ve 1 dlm beyaz ekmek
2 zeytin 1 tatlı k reçel

ara 10 kadar kuru üzüm
4 leblebi
yeşil çay
1 lokum hayır için dağıtıldı

öğle
1 kepçe mercimek çorbası
salata
2 kaşık yoğurt
3 lahana sarması
1 biber dolması

ara 3 dilim ayva

akşamüstü 16.30
makarna salatası 1 tulumba tatlısı bol çay
gezmelerdeydim

akşam yatmadan önce 2 dlm ayva

dün bol su içtim kızlar sucuğun etkisi olsa gerek

günaydın kızlar

Bulamiyorum gözün aydın canım
ebruli1820 canım off off, daha dün ben şikayet etmiştim düşüncesizliğinden al bu günde sen bu erkekler hep aynı, sanki kendileri bakıyorlar, uyutsay dı o zaman çocuğu, bu halleri olunca, saçını başını geliyor, kreş konusunda benim kız tam tersi orda yemiyor ama sorun şu orda 3 gibi kahvaltılık veriyorlar benim kız kahvaltı yapmadığı için yemiyor ama kek, yada çorba verdikleri zamanlar oluyor o zaman bayıla bayıla yiyor, ama çok çocuk biliyorum evde yemediği halde okulda yiyor

hadeka doğru söylüyorsun canım sporsuz olmuyor özellikle de ideal kilona yakınsan ben 2 gündür yapıyorum ama benim ki spordan sayılmaz, 1 mil

banusultan 100gr 100 gr dır canım almamışsın ya sen ona bak,

M maviduvar1 dün kuaförden nasıl çıktın
wisdom01 o sende annene gidiyorsun ne güzel, bence sende spor yapmalısın canım tabi fırsat bulursan
osge1989 canım nerelerdesin ne yapıyorsun çocuklar nasıl
areser buralardasın aramızda kal kilo alama hatta ver canımm
lajoba ve @semih12 nerelerdesiniz gözükmüyorsunuz

Papatyam kuaför degişimi güzel oldu mu canım?Hayırlı yolculuklar sana.
araser:menün harika kusursuz44 aylık oglum kreş içn uygun ama seneye veririz diyor eşim.Dr akrabalar vs böyle deyince ikna edemiyorum
hadeka:biraz fazla geldi gözüme menün.Ama bu ay aşure yedik malesef.Bende artık yemek yesin erken uyuması için istiyorum daha çok ama yoruldum kendimi anlatmaktanÇok düşkün tamam arkadaşlarımın eşlerine bakarak bu durum hoşuma gidiyor.İyi bir baba ama hayır kelimesi yok.Arsız şımarık olmasını istemiyorum.Oda çocuklugunu yaşasın şımarsın bize almadılar biz alalım oyuncak vs rahat düşüncede.Bu kouda çakışıyourz.Ben kötü polis o iyi polis rolünde evde
Düzen yok zaten yemek yap bm çm derken 10 oluyor.tv unuttum zaten.Evdeyken her akşam dizim vardı.Tv geçtim 10 da uyusa bir kahve içsem size baksam yada uyusam spor yapsam vs....Olmuyor sen yinede iki çocukla iyisin canım
özge ile aynı şehirdesiniz.Çocuklarla bir buluşsanız ne güzel olur.İnş sehramla bende buluşucam birgün yazışıyoruz faceten
Hawar: menülerin çok iyi gidiyor
hasibeg abin gelmiş hasret giderin bol bol
hikom:menün güzel canım.

çok yorgun ve bıkkın hissediyorum.Tesbihsayar çekeyim biraz bari

Gynaydin kizlar
Hic modumda degilim bu hafta, yarin arti cikacagim krsin cunku fena halde saldim.. bu halimle de buraya yazacak biseyim yok
Ayy bu satirlari taaa sabah yazmistim simdi kaldigim yerden devam edeyim bari
Papatya ve kubra instagramda sizi ekleyen .......annesi benim haberiniz olaa
Papatya saclarin guzel olmys canim gule gule kullan hayirli yolculuklar
Ebrum kres gercekten bi duzen getiriyor hem cocuklara hem annelere, esin ikna olsa keske eminim cok memnun kalacaksiniz.. senin oglus tam oyun cocugu hosuna gidecektir ark ortaminda yeme icme oynama.. hayirlisi olsun sıkma canini.. dua et bol boool..
Hawar gecmis olsun canim ilac kullanmaniza gerek kalmadan atlatacakmissiniz ne guzel ahh bu babalar herseye karismasalar olmaz.. neyse bi dahakine dikkat edersiniz ilac kullanimina.. esinle bu konuda konus anlas canim kafasina gore vermesin ilac
Kizlar kusura bakmayin aklimda kalan bunlar hepinizi opuyorum hoscakalin
Banu bu arada her hafta 100 gr da olsa eksi cikmak iyidir tebrik ederim bakalim biz yarin nr gorecegiz

papatya saçların güzel olmuş .
lajoba: bugün yine bir yerle konuştum.Araba alıcam sana ocaga kadar hem yatırımlık olur hem kullanırsın dedi.Sevinsem mi yoksa borca giricez ve ben çalışmak istemiyorum deyip sıkılınca çıkamayacagım.Mecburiyetten çalışmak beni gericek ve üzülecegim.Kreşe vermiyor arabaya veriyor offffffffffff.Bugün içim daralıyor migdem bulanıyor.Hep düşünüyorum sabahtan beri.Bunalım hallerim başladı.Ben c.tesi tartılıp yazıcam.Yarında tartılıcam ama c.tesi arada fark varmı perşembe stres mi yapıyorum .Yine aşure geldi yiyeim bari pofffffff

M maviduvar1 saçın güzel olmuş güle güle kullan
lajoba sağol canım inan eşimle bu konuyu bir çok kere konuştuk ama bu defa bağırdım sanırım anlamıştır, benim eşimin bir özelliği var bazı şeyleri söylersin sonra başka bir zaman konuşunca sanki ilk defa konuşuyormuşsun gibi sana bakar, ya dinlemiyor yada gerçekten unutuyor, bide tipik erkek çocuk ağlamasın o rahat etsinde gerisi önemli değil bütün yaz bebekten bandajı çıkartayım diye uğraştı, çocuk ağladımı hemen banmdajı açıyordu ya diyorum yorulan ben eziyeti çeken ben yardım etmiyon bari moralimi bozma amma doluymuşum ha

ebruli1820 canım eşin bu konuda kararlı gözüküyor, bence sende kendini çok bunaltma, zaten yılın yarısı biti sayılır geriye kaldı 6 ay seneye gönderirsin, hem biliyormusun yapılan araştırmalara göre anneanne yada babaanne ile büyüyen çocuklar ileride çok daha mutlu insanlar oluyormuş, onların çocuklara gösterdikleri, sevgiden daolayaı onları şımartmalarından dolayı, iş mevzusuna gelince bence çalışmak iyidir, işin zor olabilir yorucu olabilir ama inan insanın özgüveni geliyor, ayrıca kendini bir işe yaramış olarak görüyor insan, hem işte hem evde çalışmak çok zor ama dünyanın bin türlü hali var güzelim elinde biraz para olası fena olmaz ayrıca sosyalleşiyor insan

ben yarın aşure yapmayı planlıyorum eyer yapamazsam cumartesiye kalırsa cumartesi de tarlıtılrım

Slm kizlar okuldan ciktim otobuse bindim idrar yollarim yanmaya basladi
Eve geldim az once sistit oldum
Durum kotu
Bol su
Sicak tutucam kendimi
Bu hastaliktan nefret ediyorum
Wcden cikamiyorum
Bi anda ne oldugumu anlaysmadim

Kızlar çok teşekkür eserim. Yoldayım şimdi. Öpüyorum herkesi

Papatya canim saclarini gule gule kullan boyattin mi fon mu
Kendi rengini bilmedigim icin anlayamadim
Hayirli yolculuklar

Menum
Sbh 1 dlm ekmk
Cay az yagda yumurta
Recel 1 tatli k.

Ara kuru uzum leblebi
Yesil cay
2 biskuvi arasi lokum

Oglen
3 kasil yogurt
1 servis kasigi taze fasulye
1 ser kasigi eriste

Ara cayyyyy

Aksam kirmizi pancar salatasi yogurtlu
4 kofte

Gunu kapattim insallah
Bol bol su iciyorum su an. Sistim.

Hadeka canım ombre denilen birşey yaptırdım. Nir de Maşa gibi birşey Yaptılar.

M maviduvar1 çım cok guzel olmuş güle güle kullan saclarını
hadeka dikkat et canım geçmiş olsun

Gelelim bugun ki raporuma
Sabah : 2 yumurtaya yapılmış, peynirli yağsız omlet, 1 dilim ekmek, domates salatalık sekersiz çay

Ara : kucuk bir salkım kara üzüm

Öğlen : 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 1 kutu ayran

Saat : 6 gibi 1 tabak domatesli makarna , bir kac kasık yogurt

Güya bundan sonra bir şey yememeyi planlıyordum ama komşumun aşûre getirmesiyle hersey altüst oldu. 1 kase aşûre

1,5 litre su içtim yatana kadar 2 ye tamamlarım şimdi gidip bi yeşil çay içiyim....

slm kizlar

iyisinizdir insallah

abimle oturuyoruz

yatmadan girebilirmiyim bilmiuorum
abimin telefonundan guriyorum
bildirim pcde kayitliydi
yrn gec girerim belki bugunden kilomu yazayim =90,5

girebilirsem tekrar gorusuruz optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…